Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2010, 16:27

:lol: :lol: Samo cu rec da Bayern u ovom desetljecu nece osvojit Ligu Prvaka nijednom.A taj me klub nimalo ne zanima, i Dzeko moze puno bolje od njemacke lige.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 apr 2010, 16:27

Edinu bi najbolje bilo da ostane u Njemackoj i da predje u Bajern. Njemacka liga mu odgovara!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2010, 16:30

BL pa makar i u Bayernu morao igrati :mrgreen:
Jace lige WTF jaca liga vise iz nosa baciti,ko bolje igra hrkljusa ili sta li.
Jaca liga :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2010, 16:30

Probisvjet je napisao/la:Edinu bi najbolje bilo da ostane u Njemackoj i da predje u Bajern. Njemacka liga mu odgovara!
Odgovarala bi mu i albanska, kad je bolji 10 puta od vecine protivnika. Ako zeli bit medju najboljim igracima Svijeta, mora ic negdje drugo. Robben nikad ne bi doso da ga je trazio ijedan klub iz vrha Serie A, Primere ili Premiershipa. Ali niko od tih nije htio otpad Realov i Chelseaov, plus sto znaju da je najmanje 2 mjeseca po sezoni povrijedjen. Pa je zato zavrsio u Bayernu. Dovoljan dokaz koliko je "mocan" taj klub je to sto su imali 30 miliona da potrose na napadaca, ali niko im kvalitetniji od Gomeza nije htio doc.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2010, 16:35

Cartman je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Edinu bi najbolje bilo da ostane u Njemackoj i da predje u Bajern. Njemacka liga mu odgovara!
Odgovarala bi mu i albanska, kad je bolji 10 puta od vecine protivnika. Ako zeli bit medju najboljim igracima Svijeta, mora ic negdje drugo. Robben nikad ne bi doso da ga je trazio ijedan klub iz vrha Serie A, Primere ili Premiershipa. Ali niko od tih nije htio otpad Realov i Chelseaov, plus sto znaju da je najmanje 2 mjeseca po sezoni povrijedjen. Pa je zato zavrsio u Bayernu. Dovoljan dokaz koliko je "mocan" taj klub je to sto su imali 30 miliona da potrose na napadaca, ali niko im kvalitetniji od Gomeza nije htio doc.
Pa zar taj otpad i ''mocni''tim ne izbacise ono ko' sa poslom najjaci klub iz najjace lige.
Tu nesto ne stima,ali ono stvarno.Ako si jaci onda si jaci.A ne kao vrijeme da se mjenjas. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2010, 16:42

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Pa zar taj otpad i ''mocni''tim ne izbacise ono ko' sa poslom najjaci klub iz najjace lige.
Tu nesto ne stima,ali ono stvarno.Ako si jaci onda si jaci.A ne kao vrijeme da se mjenjas. :roll:
Pa da nije sudije ne bi pobjedili ni United ni Fiorentinu.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 apr 2010, 16:50

Pa da nije sudije ne bi pobjedili ni United ni Fiorentinu.[/quote]

Za Fiorentinu je sudija bio tu ali za ispadanje Manchestera sudija nije kriv vec sami oni igraci,ja nevolim Bayern ali su zasluzeno prosli.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2010, 16:53

Po tom ni Barcelona nebi trebala osvojiti proslo LS a inace nema kluba kojem sudija nije nekad nanosio na mlin.
Tako da ta teza pada u vodu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2010, 16:55

harishp je napisao/la:Po tom ni Barcelona nebi trebala osvojiti proslo LS a inace nema kluba kojem sudija nije nekad nanosio na mlin.
Kako god ti kazes, zlatna kanta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2010, 17:00

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Po tom ni Barcelona nebi trebala osvojiti proslo LS a inace nema kluba kojem sudija nije nekad nanosio na mlin.
Kako god ti kazes, zlatna kanta.
Bitno je da ti je MUD i Shrekonja pohranjem u kantu,da li je zlatna ili kakva druga manje vise. :mrgreen:
P.S I to od strane onih iz ''losije lige i jos vam otpad igrac dohakao'' :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 09 apr 2010, 17:13

edina bi najvise volio vidjeti u PL, sto kaze kolega on je davno prekucao bundesligu i vrijeme je doslo za nove izazove!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 apr 2010, 17:20

velez_mostar je napisao/la:Ako je ovo istina ,vezano za ponudu Bayerna za Dzeku ,onda je to sasvim postena ponuda ,cak sta vise mislim da ce je tesko odbiti ovi iz Wolfsburga..a ,ne bi ni Dzeki lose u Bayernu bilo!
Vec se navikao na Njemacku ,i u tandemu sa Riberyjem (ako produzi ugovor) ,i Robbenom bi bili premocni.
Mislim da je ovo obicno preseravanje novinara i da od ovoga nema nista...
Kao prvo, zamjene igraca su jako tesko izvodive jer tu mora kamaru stvari da pase... Klose je u godinama i ima monstruozan ugovor koji Wolfsburg pored svih svojih para nece preuzeti. I ovaj drugi je dosao prosle godine u bayern i vjerovatno mu se sad ne ide iz grada na selo...

Dzeko bi opet zaigrao za Bayern, a zasto ne bi kad je to najbolji klub u njemackoj... u njemu bi radi mnogih stvari uzivao mnogo veci respekt nego u mnogim drugim klubovima na otoku... sto se tice lige, bolje mu je da igra za Bayern nego bilo koji talijanski klub... jedino gdje bi volio da ode je na otok, jer ce ga tamo sigurno tjerati da trci ko mazga, ipak se tamo igra turbofudbal.. vjerujem da bi tamo napredovao u mnogim stvarima... U Primeru nece sigurno, a i liga nije ukupno gledano nesto jaca od Bundeslige...

Zato ne znam sta se ibrete ovdje neki radi Bayerna, Bundesliga je u usponu a Bayern njihov najbolji klub... ne vidim tu nikakav problem... Jedino je pitanje zasto bi ga uopste doveli jer im trener forsira igru sa jednim spicem i dva krila... Ovako bi ili on ili Gomez morao na klupu ili da se eventualno promjeni formacija i sistem... Mislim da je glavna karta u svemu tome Ribery, ako on ode, onda ce mozda dovesti Dzeku... A ako ostane, ne vjerujem da ce ga tako lako dovesti... U svemu tome je najgore sto se to s Dzekom mora do 31.05 organizovati a mnogi klubovi tada jos nisu nacisto s transfer-politikom... Kako god, haman ce ostati u Wolfima sto mu nikako ne zelim jer ova ekipa ima pare ali nema viziju... to su jasno dokazali kad su pustili Magatha da ode (a nisu morali)... Zato mi je i drago da su ovdje gdje jesu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 apr 2010, 17:43

Ne znam zbog cega se pominju neke trampe,to ne stoji u Dzekinom ugovoru,lijepo ima klauzulu koja vazi do kraja maja,a ona glasi,onaj klub koji zeli Dzeku mora uplatiti 40 miliona i nikakvo trampljenje ne dolazi u obzir,iskreno Dzeko bi se uklopio u Bayern,ne znam neko pominje Talijansku ligu,ta liga je vec nadomak da izgubi cetvrtog ucesnika LS-a,mislim da ce vec naredne sezone Njemacka imati 4 ucesnika,po meni Njemacka liga trenutno je po svemu bolja od Talijanske,a Dzeki ni u snu ne zelim da predje tam u neki klub,ako vec ide iz Bundeslige,onda nek to bude Spanska ili Engleska liga,a ako ne, onda Bayern,koji je redovan ucesnik LS-a.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 apr 2010, 17:48

Pasodzigera je napisao/la:Ne znam zbog cega se pominju neke trampe,to ne stoji u Dzekinom ugovoru,lijepo ima klauzulu koja vazi do kraja maja,a ona glasi,onaj klub koji zeli Dzeku mora uplatiti 40 miliona i nikakvo trampljenje ne dolazi u obzir,iskreno Dzeko bi se uklopio u Bayern,ne znam neko pominje Talijansku ligu,ta liga je vec nadomak da izgubi cetvrtog ucesnika LS-a,mislim da ce vec naredne sezone Njemacka imati 4 ucesnika,po meni Njemacka liga trenutno je po svemu bolja od Talijanske,a Dzeki ni u snu ne zelim da predje tam u neki klub,ako vec ide iz Bundeslige,onda nek to bude Spanska ili Engleska liga,a ako ne, onda Bayern,koji je redovan ucesnik LS-a.
Pa ta klauzula samo govori kako se Wolfsburg mora ponasati, ako dodje takva ponuda. Neka vrsta zastite. Medjutim, Wolfsburg moze pustiti igraca i za 20 miliona, to je jednostavno tako. Ne moze im niko zabraniti da ga prodaju i za manje para. :lol:
#divovi

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 apr 2010, 17:53

Pasodzigera je napisao/la:Ne znam zbog cega se pominju neke trampe,to ne stoji u Dzekinom ugovoru,lijepo ima klauzulu koja vazi do kraja maja,a ona glasi,onaj klub koji zeli Dzeku mora uplatiti 40 miliona i nikakvo trampljenje ne dolazi u obzir,iskreno Dzeko bi se uklopio u Bayern,ne znam neko pominje Talijansku ligu,ta liga je vec nadomak da izgubi cetvrtog ucesnika LS-a,mislim da ce vec naredne sezone Njemacka imati 4 ucesnika,po meni Njemacka liga trenutno je po svemu bolja od Talijanske,a Dzeki ni u snu ne zelim da predje tam u neki klub,ako vec ide iz Bundeslige,onda nek to bude Spanska ili Engleska liga,a ako ne, onda Bayern,koji je redovan ucesnik LS-a.
Nemoj vise ,molim te...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 apr 2010, 17:58

nema Njemacka je pravo jaka,pogotovo kad vidim da je u borbi za titulu Schalke,koji ne zna sastavit akcije sa igracem vise :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 apr 2010, 18:00

velez_mostar je napisao/la:
Nemoj vise ,molim te...
Prazne tribine,korupcija do bola,izbacivanje klubova od strane Njemackih Fiorentina,Juventus(ovaj je bio kanta za nabijanje protiv Bayerna),sledjece sezone ce i najvjerovatnije izgubiti 4 mjesto za ligu sampiona,koje ce upravo predati Njemackoj,prema tome boli nekoga ona stvar sto si ti navijac Intera,ovo su ti samo cinjenice.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 apr 2010, 18:01

izbaci Ovrebo i pomocnik Fiorentinu a ne bayern :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 apr 2010, 18:04

JuveSissoko je napisao/la:izbaci Ovrebo i pomocnik Fiorentinu a ne bayern :D
Zato smo Juventus razmontirali. :D
#divovi

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 apr 2010, 18:08

:D gdje nebiste,najgora sezona u 113 godina postojanja,ako nebiste ove godine,nebi nikad :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Bordo10, greenwood, HariTz, Proximic i 39 gostiju.