Mislim da tako isto I Besic vidi igrace na terenu...rope11 je napisao/la:Nemam pojma, ja samo neke iksiće vidim.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mislim da tako isto I Besic vidi igrace na terenu...rope11 je napisao/la:Nemam pojma, ja samo neke iksiće vidim.
Ulogovan si u got forum, a mi nismo. Zato nama ne rade linkovi. Skini slike pa nakaci negdje, tako ce moci.Ajzea je napisao/la:kako **** mu rebro, ja kad pritisnem meni otvori.. zna neko kako ovo da regulisem?rope11 je napisao/la:ne vidi ti se jarane nista
Evo ih,Ajzea je napisao/la:ovi su bolesni![]()
![]()
na kojem forumu onaj sto 9 ljudi glasadubrovnik je napisao/la:Interesantan post na Evertonovom forumu.
Mo Besic, he's like McCarthy on redbull
Previous MOTM winners... 6 puta bez ovog danas. Ovaj malac je dar sa nebesa.
West Ham (H)...Romelu Lukaku
Hull City (A)...Leighton Baines
Newcastle (A)...Arouna Kone
Stoke (H)...Romelu Lukaku
Southampton (A) Muhamed Besic
QPR (H)...Muhammed Besic
Krasnodar (H)...Luke Garbutt
Man City (A)...Muhamed Besic
Hull City (H)...Muhamed Besic
Tottenham (A)...Kevin Mirallas
Wolfsburg (A)...Romelu Lukaku
West Ham (H)...Leon Osman
Sunderland (A)...Aiden McGeady
Lille (H)...James McCarthy
Swansea (H)...James McCarthy
Burnley (A)...Samuel Eto'o
Lille (A)...Phil Jagielka
Aston Villa (H)...Leighton Baines
Manchester United (A)...Muhamed Besic
Krasnodar (A)...John Stones
Liverpool (A)...John Stones
Swansea (A)...Muhamed Besic
Crystal Palace (H)...Leighton Baines
Wolfsburg (H)...Tim Howard
West Brom (A)...Romelu Lukaku
Chelsea (H)...Kevin Mirallas
Arsenal (H)...Steven Naismith
Leicester (A)...Steven Naismith
Ovo isto u mahali kad se igra pa se dva protivnika svađaju, a neki dobrica i mirotvorac sprijci frkuGoalgetter je napisao/la:
Naisao sam sad na ovo na twitteru, ne znam jel bilo.![]()
![]()
U premijer ligi poklanjaju najvise paznje misicima, nabildaju ih sve kao u NBAsoccerfan je napisao/la:Jel se samo meni cini il on sad vec izgleda ko da je nabio malo misica? Nekako mi razvijeniji izgleda.![]()
Ma znam ja to i zato sam i govorio prije nego sto je presao u Everton da bi volio da ode u EPL da malo nabilda misica, jer sam to smatrao kao jedini i to jako mali minus kod njega. Citao sam i one intervjue njegove gdje govori kako radi u teretani dosta jer treba da ojaca i malo nabije misica. Medutim zaista nisam mislio da ce se ovako brzo primjetiti. Meni bar izgleda kao da je vec nabio misice. Ako je, bravo Besa.Husika je napisao/la:U premijer ligi poklanjaju najvise paznje misicima, nabildaju ih sve kao u NBAsoccerfan je napisao/la:Jel se samo meni cini il on sad vec izgleda ko da je nabio malo misica? Nekako mi razvijeniji izgleda.![]()
Da je McCarthy zdrav, neke utakmice bi presjedio na klupi. Ovako, standardan je.FaraonTM je napisao/la:Polako ali sigurno Mume se ustalio u prvoj postavi
iduce sezone igraju zajedno besa i macGoalgetter je napisao/la:Da je McCarthy zdrav, neke utakmice bi presjedio na klupi. Ovako, standardan je.FaraonTM je napisao/la:Polako ali sigurno Mume se ustalio u prvoj postavi
Naravno. Samo sto je njemu jos prerano da odigra ovoliko utakmica na komadu. Zasad je ovo zaista sjajno podnio, dosta je dobre utakmice odigrao, ali i u kojima je opet one svoje slabosti pokazao (pogotovo kad treba krenuti naprijed, nepotrebno izgubljene lopte), ali sve ce to doci vremenom i rutinom. Zato je i sad jos uvijek Barry ispred njega, cim se Mume uhoda, Barry moze da zasjede na klupi.STEVIE je napisao/la:iduce sezone igraju zajedno besa i macGoalgetter je napisao/la:Da je McCarthy zdrav, neke utakmice bi presjedio na klupi. Ovako, standardan je.FaraonTM je napisao/la:Polako ali sigurno Mume se ustalio u prvoj postavi
Pa dobro mora nekada odmarati Englezi svakako imaju paklen raspored... Ali dok je McCarthy povrijeđen Mume maksimalno koristi ukazano povjerenje i sigurno će sebi kupiti dosta utakmica kasnijeGoalgetter je napisao/la:Da je McCarthy zdrav, neke utakmice bi presjedio na klupi. Ovako, standardan je.FaraonTM je napisao/la:Polako ali sigurno Mume se ustalio u prvoj postavi
+1. barry jedino igra radi iskustva, tko god prati nogomet to vidi jasno.Goalgetter je napisao/la: Naravno. Samo sto je njemu jos prerano da odigra ovoliko utakmica na komadu. Zasad je ovo zaista sjajno podnio, dosta je dobre utakmice odigrao, ali i u kojima je opet one svoje slabosti pokazao (pogotovo kad treba krenuti naprijed, nepotrebno izgubljene lopte), ali sve ce to doci vremenom i rutinom. Zato je i sad jos uvijek Barry ispred njega, cim se Mume uhoda, Barry moze da zasjede na klupi.
Cartman je napisao/la:Aferim buduci kapitenu i jedini istinski nasljednice Emira velicanstvenog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.