Safet Sušić - Pape

senad_flamin
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la senad_flamin » 21 nov 2010, 23:00

NISAM BIO OPTIMISTICAN!!

Ali moram reci da nismo dugo odigrali onako napadacki dobro!! Pape i igraci su me pravo iznenadili :roll: :)

-Odlican napadacki nogomet je bio,Lulic definitivno bolje prema naprijed... mozda bi Salihovic i mogao ostati na beku...

Pape iznenadio si me...ako nastavimo ovako,pocet cu ponovo pratiti sve sto se tice reprezentacije!! :lol:
-RIVALDO-

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2010, 23:14

@Monolog da te odmah u korijenu posijecem.Na tvoju zalost.
Ja prvi kazem da Pape nije za selektora BIH.Jer nije zasluzio da ga svaka susa i sorta proziva.
I to sam naveo i prije da mi uopste nije bilo drago njegov odabir,znajuci kakav je nas narod.Upamtio sam ga kao legendu,medjutim pojedinci ne pamte ni sta je jucer bilo,a kamoli nesto drugo.
A druga stvar i pored razglabanja kakav je Pape kao selektor.kako se prducka covjek bi rekao da od osam utakmica ima devet poraza :lol: Jos niko nije naveo konkretan predlog za selektora koji bi nesto ucinio sa repkom a ne uvijek ''za malo da odemo''
Ja ako zelim nekoga da smjenim onda mu nalazim i zamjenu.Adekvatnu a ne glupiranje.
Sve ove zamjene od par pojedinaca su ili naucna fantastika ili citava sega i zaebancija.
Repci treba bezobrazan covjek,lazov koji zna da umotati te lazi.Covjek koji obojen sa hiljadu farbi i covjek koji ce fakticki da radi pa skoro djabe.Na osnovu plata u drugim repkama.I jos uz to da zna svoj posao kao i da hoce da dodje u taj Bosanski Lonac koji ga moze skuhati sad pa sad.
Samo ne kontam koji se klinac ti nasao ispravljati krivu Drinu iako nisi nikad bio ta osoba.
Ko biva moja se raja iz carsije digla,pa da ne budem iznimka. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 nov 2010, 14:08

susicu odlazi !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 nov 2010, 14:11

avenija je napisao/la:susicu odlazi !

Nesto se smanjila velicina slova. Da nije tinte nestalo? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 nov 2010, 14:11

Gle papagaja, još ga vlasnici nisu naučili novim riječima.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 22 nov 2010, 18:34

harishp je napisao/la:@Monolog da te odmah u korijenu posijecem.Na tvoju zalost.
Ja prvi kazem da Pape nije za selektora BIH.Jer nije zasluzio da ga svaka susa i sorta proziva.
I to sam naveo i prije da mi uopste nije bilo drago njegov odabir,znajuci kakav je nas narod.Upamtio sam ga kao legendu,medjutim pojedinci ne pamte ni sta je jucer bilo,a kamoli nesto drugo.
A druga stvar i pored razglabanja kakav je Pape kao selektor.kako se prducka covjek bi rekao da od osam utakmica ima devet poraza :lol: Jos niko nije naveo konkretan predlog za selektora koji bi nesto ucinio sa repkom a ne uvijek ''za malo da odemo''
Ja ako zelim nekoga da smjenim onda mu nalazim i zamjenu.Adekvatnu a ne glupiranje.
Sve ove zamjene od par pojedinaca su ili naucna fantastika ili citava sega i zaebancija.
Repci treba bezobrazan covjek,lazov koji zna da umotati te lazi.Covjek koji obojen sa hiljadu farbi i covjek koji ce fakticki da radi pa skoro djabe.Na osnovu plata u drugim repkama.I jos uz to da zna svoj posao kao i da hoce da dodje u taj Bosanski Lonac koji ga moze skuhati sad pa sad.
Samo ne kontam koji se klinac ti nasao ispravljati krivu Drinu iako nisi nikad bio ta osoba.
Ko biva moja se raja iz carsije digla,pa da ne budem iznimka. :roll:
Nikad nisi govorio da on nije za selektora nego si govorio da je Pape osvajao neke trofeje po Aziji što do sada nije pošlo za rukom čak ni Osimu. Kako si u citiranom postu opisao tog nekog "idealnog" selektora, imam osjećaj da promoviraš sebe za tu poziciju. No ima tu jedan problem, selektor mora biti punoljetan, tako da ti do toga imaš još najmanje 6 godina.
A đe da znam?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2010, 18:37

@Raz ba ubio me bog ako ti znas sta pises. :lol:Kako ti potpis rece ''A dze da znas''Takvi kao ti napor je procitati i obican post a kamoli izmedju redova.
Opet izgleda bila kontaminacija u Mionici.Drugi put kukuruz cuvaj na pametnijem mjestu.A o mjestu selektora ako si se tu nasao bujrum.Izgleda da ti pase ta pozicija.Cim je zagledas.
P.S interesantno opet cirokez iz TK.Jedino vam @dreamer i par apaca :mrgreen: ''kvare''prosjek.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 nov 2010, 19:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 nov 2010, 18:58

Raz_ba je napisao/la:Nikad nisi govorio da on nije za selektora nego si govorio da je Pape osvajao neke trofeje po Aziji što do sada nije pošlo za rukom čak ni Osimu. Kako si u citiranom postu opisao tog nekog "idealnog" selektora, imam osjećaj da promoviraš sebe za tu poziciju. No ima tu jedan problem, selektor mora biti punoljetan, tako da ti do toga imaš još najmanje 6 godina.
O čemu vi? Oba Osima su osvajala trofeje u Aziji 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 nov 2010, 19:19

Koji trofej je uzeo Amar?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 nov 2010, 19:33

Devil je napisao/la:Koji trofej je uzeo Amar?
Najveca glava Azije !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 nov 2010, 19:47

Raz_ba je napisao/la:Nikad nisi govorio da on nije za selektora nego si govorio da je Pape osvajao neke trofeje po Aziji što do sada nije pošlo za rukom čak ni Osimu. Kako si u citiranom postu opisao tog nekog "idealnog" selektora, imam osjećaj da promoviraš sebe za tu poziciju. No ima tu jedan problem, selektor mora biti punoljetan, tako da ti do toga imaš još najmanje 6 godina.
Ovo je najkonfuzniji post napisan u eri interneta. :shock:
#divovi

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 22 nov 2010, 20:11

moustapha je napisao/la:
ja mislio da sam jedini, pa nisam smio nista napisat. :lol:
:?
WTF

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 nov 2010, 20:39

mislim neki kup ili nesto u tom fazonu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 nov 2010, 21:58

RiNo je napisao/la:Gle papagaja, još ga vlasnici nisu naučili novim riječima.
iz bihaca si a u potpisu ti manchester united , zbog takvih laznih obozavaoca nogometa stanje u nogometu nam je jako lose , jel bolje gledat manchester united na tv i skakati pred tv ili pratiti jedinstvo i pomoci da igraju u eliti ...
ali ne mozda pada kisa pa je ipak u toplom bolje pogledat manchester ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 22 nov 2010, 22:03

Amar je sa JEF-om osvojio Nabisco Kup 2006 godine
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 22 nov 2010, 22:37

moustapha je napisao/la:
Izvinjavam se za konfuziju koju vam je eventualno gornji post prouzročio. Ne znam kada je kod vas era interneta počela ali da ne proširujemo temu: evo pojašnjenja. Gornji post je reakcija na par rečenica u kojima je gospodin haris ustvrdio da je on odmah bio protiv ideje da Sušić bude selektor BiH reprezentacije zbog toga kako će ga "naš narod" prihvatiti (valjda naš narod i nije dovoljno inteligentan da razumije to što bi Sušić mogao uraditi). A ja sam se sjetio njegovih tvrdnji da je Pape bio takav trener da je uspio u jednoj godini osvojiti sve što se može osvojiti u Aziji, pa je nabrojao nacionalno prvenstvo Saudijske Arabije sa klubom Al Hilal koji je Pape (državljanin Francuske) tada trenirao, kao i ligu azijskih prvaka. Još je rekao da takav uspjeh nije imao ni Ivica Osim. Naravno, sve ovo je laž jer Al Hilal nije osvojio prvenstvo nego treće mjesto u prvenstvu kako ga je poučio neki ko ima nick "zmajce" te da nije osvojio ni azijski klupski kup. Nadm se da je konfuzija otklonjena. Osim je ipak TRENERČINA a Pape je bio IGRAČINA.
A đe da znam?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2010, 22:50

@Raz ba opet kukuruzi prokokali.
Kakve BIH repka ima koristi od svih tih uspjeha i neuspjeha po Aziji,Austriji itd.
To nam ne objasni @razbas ama bas nikako.
A drugo posto si ocito magistar bukve cjepanice i posto sve bukvalno shvatas ,procitaj post @geronima o tome sta misli o selektoru a zatim moj citat na njegov.Naravno svo ovo tvoje palamudjenje ce pasti u vodu isti moment.
Zato moras malo procitati postove i citate kompletne da bi nekoga ocjenjivao i pripisivao bilo sta.A ne iz kontesta padobranac moj i cuj ti se nasao pricati o eri interneta.
Inace su takvi padobranci su najopasniji.Procita dva posta, stotinu ne i onda dodje zakljucivati sta i kako.
Doduse ko malo bolje zna o tebi nije ti ni zamjeriti,malo malo pa na prinudnom odmoru u Banovicima,pa ti se era malo istrzala. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 nov 2010, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 nov 2010, 23:18

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 nov 2010, 10:15

avenija je napisao/la:susicu odlazi !
Tek je dosao 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 nov 2010, 10:32

Pa ovo je smiješno. Poredit Amara i Papeta ?! :o Sinoć na alfi, ima nakva emisija i bio je Amar i čovjek je fino rekao, velika je razlika između ove i mikado reprezentacije, ova sada je puno ozbiljnija i puno je organizovanija, i da ako se se poslože kockice da bi trebali ići na Euro ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.