@Monolog da te odmah u korijenu posijecem.Na tvoju zalost.
Ja prvi kazem da Pape nije za selektora BIH.Jer nije zasluzio da ga svaka susa i sorta proziva.
I to sam naveo i prije da mi uopste nije bilo drago njegov odabir,znajuci kakav je nas narod.Upamtio sam ga kao legendu,medjutim pojedinci ne pamte ni sta je jucer bilo,a kamoli nesto drugo.
A druga stvar i pored razglabanja kakav je Pape kao selektor.kako se prducka covjek bi rekao da od osam utakmica ima devet poraza

Jos niko nije naveo konkretan predlog za selektora koji bi nesto ucinio sa repkom a ne uvijek ''za malo da odemo''
Ja ako zelim nekoga da smjenim onda mu nalazim i zamjenu.Adekvatnu a ne glupiranje.
Sve ove zamjene od par pojedinaca su ili naucna fantastika ili citava sega i zaebancija.
Repci treba bezobrazan covjek,lazov koji zna da umotati te lazi.Covjek koji obojen sa hiljadu farbi i covjek koji ce fakticki da radi pa skoro djabe.Na osnovu plata u drugim repkama.I jos uz to da zna svoj posao kao i da hoce da dodje u taj Bosanski Lonac koji ga moze skuhati sad pa sad.
Samo ne kontam koji se klinac ti nasao ispravljati krivu Drinu iako nisi nikad bio ta osoba.
Ko biva moja se raja iz carsije digla,pa da ne budem iznimka.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu