FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

dscile
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la dscile » 26 jun 2015, 17:45

Ma nema teoretske sanse da je budzet za transfere te visine.. Pa nakon sto su plate smanjene prosle godine (120 hiljada najplaceniji igraci), ukupan budzet kluba je oko 5-6 miliona (inace je bio oko 10 miliona), valjda. Kontam samod a je moguce da ce ove godine biti malo veci zbog Evro utakmica i veceg broja utakmica u JSL, kao i eventualne prodaje Rajkovica, Jovanovica ili nekoga od mladjih.. ali nista pretjerano.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jun 2015, 17:46

dscile je napisao/la:
Ne kontam dovodjenje Matosa, nikako.. neka me razuvjeri ako stvarno dolazi, ali vuce mi na novog Onjila. A ni ne svidja mi se to sto moramo platiti obestecenje.. jos su nasi valjda nastavili pregovore sa Ivanicem (citam neku izjavu), pa koja je poenta nagomilati toliko igraca u vezni red? Ako ce vec dovoditi i Matosa i Ivanica, daj nek se onda kurtalisu Gavrica, Savicevica, Stojanovica.. a ne da imamo 15 igraca koji se bore za 5 pozicija u timu.
Treba nekako samo izgurati ovo prvo kolo, a posle ce se, ne sumnjam, sve iskristalisati!

Sto se sredine tice, Grujić, Ristić, Avramovski, Katai, Vered, Ivanić i Matos (ako dodju) i mali Živković trebaju i moraju biti u prvom planu...Ostali, Gavrić, Caki, Vukan, Tenk...ili da idu ili cekaju sansu sa klupe! Sezona je duga, prvenstvo startuje vec krajem jula, a trebace i vremena da se novajlije uhodaju...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 jun 2015, 17:56

Rukovodstvo Crvene zvezde shvatilo je da im za ozbiljne ovosezonske ambicije nedostaje još jedan klasičan centarfor. Brojni napadači ponuđeni su odgovornima iz Ljutice Bogdana, ali trener Miodrag Grof Božović veruje da bi kapitalno pojačanje za ovaj tim predstavljao dolazak Portugalca Huga Felipea Oliveire, poznatijeg kao Hugo Viera. Reč je o 26-godišnjem Portugalcu koji je prethodnu sezonu proveo u Torpedu iz Moskve. Otuda je Božović savršeno upoznat sa njegovim kvalitetima
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 jun 2015, 18:56

slika

„- ' " $ & трансфера " је /. $ ' на " & $ ", % " ?, % " $ сезоне. ' $ је Црвена $ ? " " ? ? у " ", а с " на то $ је ' сан ? Европа, $ ' га ". ¥ ' пуно " о $ " " о ' & је & - " $ ". ' $ - ? " " ? " ?. $ се " $ - $ " $ $ се ? " " на % $“, & је $.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 26 jun 2015, 23:51

Saša Zdjelar pozajmica ? Nekako bi mi to djelovao kao glup potez. Realno to je samo razigravanje za drugoga, od čega Zvezda neće imati nikakve koristi. A mislim da on nije toliki kvalitet da sam održi vezu.

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 27 jun 2015, 00:07

Viera potpisao.. :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 jun 2015, 00:18

"Klub su u usponu, gazda milijarder koji ulaže mnogo, a mi ne znamo još da li ćemo za Kazahstan avionom ili kamionom. Da li ćemo čarterom ili plivajući. Najbolje bi bilo da odigramo prvu utakmicu pa zajedno sa njima za Kazahstan, imamo vremena“, rekao je Grof Božović.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

„Zakasnilo se sa prelaznim rokom, i to debelo. Šta da se radi, ne možete se pojačavati bez para. Mi se pojačavamo, pregovaramo, a trenutno je lova u magli. Mi trenutno pregovaramo sa igračima bez žute banke sa, da parafraziram, 400 evra za prelazni rok! Ko će doći nisam siguran dok ga ne vidim na treningu. Šta je tu je. Samo kažem...“

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 jun 2015, 00:41

Ljudi, ja se pomalo pribojavam ovih Kazahstanaca! Sto zbog njih kao nezgodne ekipe, sto zbog nas samih!

Nesto mi je ovo sve s brda s dola...Ne sumnjam ja u Grofa, ali ove pripreme su mi kao kroz maglu prosle! Rajković, Grujić i Jovanović jos nisu sa timom, Katai i Parker se "juce" prikljucili pripremama, Caki i Gavrić za sad i po kontrolnim mecevima neki bitni srafovi... :roll:

Imam utisak da su nasi mislili, ma kako prvo kolo, to ce biti neki sabani koje cemo otresti...Kad ono mozda i najnezgodniji moguci protivnik i sada u 2 dana dovodimo 4-5 pojacanja, a niko ni dana priprema s ekipom i pitanje je da li ce iko od njih i konkurisati za mec u Beogradu... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 jun 2015, 00:48

Jel se meni čini ili Grof traži alibi? :lolno: Ne sviđa mi se ovo, ipak izaći će na dobro, za nadati se.

Pappy je napisao/la:A mislim da on nije toliki kvalitet da sam održi vezu.
Što sam? :hmmmmm:

IB2000 je napisao/la:Viera potpisao.. :)
Nije potpisao. Sa njim tek treba da pregovaramo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 27 jun 2015, 10:25

alan_kardec je napisao/la:Jel se meni čini ili Grof traži alibi? :lolno: Ne sviđa mi se ovo, ipak izaći će na dobro, za nadati se.

IB2000 je napisao/la:Viera potpisao.. :)
Nije potpisao. Sa njim tek treba da pregovaramo.

Nas je igrac ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 27 jun 2015, 10:40

Daj IB ne lupaj.. i ne vjeruj svakoj gluposti koju procitas na nekom forumu ili komentaru ispod vijesti monda. Tako si i ovdje pisao kako je Parker potpisao za Rubin..

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 27 jun 2015, 11:13

dscile je napisao/la:Daj IB ne lupaj.. i ne vjeruj svakoj gluposti koju procitas na nekom forumu ili komentaru ispod vijesti monda. Tako si i ovdje pisao kako je Parker potpisao za Rubin..
Eto videces i sam, a sto se Parkera tice sve je bilo dogovoreno, ali kao sto i sam znas neko ga je ocrnio i to dobro sto je prouzrokovalo da ne potpise za njih..

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 27 jun 2015, 11:31

Nemam sta gledati, jednostavno.. ne mozes j*bati dok ga ne stavis, igrac ne moze biti nas dok ne potpise. Samo u ovom prelaznom roku su povezali barem 20 igraca sa nama, koji su "sigurni" i samo ih sitnice dijele od potpisa.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 jun 2015, 12:26

alan_kardec je napisao/la:
U smislu sam, da bude ta prevaga na terenu, koja će uvijek donijeti opciju više. Zar nije bolje više šansu dati Grujiću npr. tvoje je dijete, razigraš ga, kasnije prodaš, računica jasna. Ne znam kakva je situacija kod Zvezde na štoperu, da li ima prostora da i Vukašina Jovanovića razigravaš na zadnjem veznom, jer po meni to bolje radi, manje je sklon greškama. Po mojoj logici ja ne vidim poentu Zdjelarovog razigravanja za Olimpijakos. Da dolazi ao 1/1 Zvezdin igrac bio bi veliko pojacanje, ali mislim da sada, u jeku ovih milionskih dugova Zvezdi nije potrebno.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 27 jun 2015, 13:37

Slazem se sa Pappy-em. Bolje nam je forsirati Grujica, koji ima i potencijal i kvalitet, nego tudjeg igraca od kojeg necemo imati nista. Da je u potpunosti nas igrac, to bi bila druga prica.. i drugo je to sto nam je Katai igrao na pozajmici, jer je on igrac koji moze praviti razliku i takve se isplati dovesti.. a i postao je skroz nas igrac :)

A inace imam i informacije da je Zdjelar grobarcina.. nisam jedan od onih sto traze "etnicki" cist tim, ali vjerujem da bi takvi kao on, u slucaju da nemaju minutazu odma trazili raskid ugovora i tuzili klub. Mada, to su radili i pravi "cigani" tipa Vesovic, Mladenovic, Mijailovic i slicni.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 jun 2015, 20:07

Dovođenje stranaca iz TSL treba Statutom zabraniti, zato što ih rukovodioci, agenti i spoljašnji faktori vide kao savršenu priliku za ugrađivanje. Jbt, za nekog Matosa daješ 100-200k obeštećenja i još 100-150k za platu. Pa za te pare se može naći xx slobodnih igrača koji će ti sami pola titule obezbijediti.

Ostala pojačanja izgledaju solidno. Opet ćemo imati 35+ igrača.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 jun 2015, 20:19

Rajković ostaje u Zvezdi (ukoliko ne dodje neka astronomska ponuda)! :thumbup:

U ponedeljak produzava ugovor do 2018...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 jun 2015, 21:00

najbolje za njega... i za vas..
nego šta bi sa radonjićem?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 jun 2015, 21:11

braoolyo je napisao/la:Dovođenje stranaca iz TSL treba Statutom zabraniti, zato što ih rukovodioci, agenti i spoljašnji faktori vide kao savršenu priliku za ugrađivanje.
Tacno !

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 27 jun 2015, 23:40

Kairat doveo Timoscuka.. :)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.