Nakon ovakve tekme, Rumunija (koja je najlosija u grupi) u subotu se mora dobiti i to sa 20+pesmaster je napisao/la:Znači moramo dobiti Rumune za drugo mjesto ?<3 LiMes <3 je napisao/la:Ne, ne bi bili drugi ako bi Gruzija dobila, u tom slučaju bi Latvija imala bolji međusobni omjer.pesmaster je napisao/la:Koliko sam ja skonto , mi smo sad 100 % drugi ? bez obzira na ishod protiv Rumunije i rezultate ostalih utakmica u grupi ?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
-
- Kontakt:
Vratio si se u pravi cas. Da malo popljujes na pobjedu. Ti znas za Omica? Znam ja za Omica ima 3 godine, pa sta? Pokusava se srediti, da li ce se uspjeti, vrlo tesko. Ali jok, odmah si poceo da furas kako smo odigrali lose. Imali smo velikih propusta u pojedinim trenucima utakmice, ali smo se podigli i na kraju dobili utakmicu. Je li mislis da je lako dobiti mec kad te kolju citavo vrijeme. Pa Mirzu su svaki put faulirali na sutu, Sinanovica i Kikanovica napunili licnim za poluvrijeme, ne sviraju nogu, ne sviraju nista. I opet ih dobijes gore, iako ti svira tehnicku u kljucnom trenutku. Pokazali smo karakter. Ona reprezentacija sa Eura bi se raspala pod pritiskom i 10.000 protivnickih navijaca.Dylan Dog je napisao/la:Pitam se koliko se često dešava da ekipa koja ima 20 skokova više od protivnika izgubi utakmicu![]()
Ne znam,sve je sad dobro,euforija,prvi poraz Kikanoviću će se opet psovati što ne skače,Mirzu napadati da igra nonšalantno..
Gledano dugoročno,ekipa ima potencijal,ali treba još igrača.
Centarska linija Kikanović-Sinanović će biti možda i najslabija na cijelome prvenstvu,mora se naći neko bolji,ja znam sa Omića,možda neko zna i za kakvo drugo riješenje
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Koga boli ku*ac prvi ili treći, mi smo na EP i zdravo đaci.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
malo statistike sa fibine stranice ovih kvalifikacija, MIRZA drugi(, djedovic 14 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Holadnija - Latvija 34:49 (poluvrijeme)
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Kakva divna večer. Bravo momci. Sudije katastrofa.
http://www.eurobasket2013.org/en/coid_B ... de_on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eurobasket2013.org/en/coid_B ... de_on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Pašalić, dana/u 05 sep 2012, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ti jeneno#4 je napisao/la:Vratio si se u pravi cas. Da malo popljujes na pobjedu. Ti znas za Omica? Znam ja za Omica ima 3 godine, pa sta? Pokusava se srediti, da li ce se uspjeti, vrlo tesko. Ali jok, odmah si poceo da furas kako smo odigrali lose. Imali smo velikih propusta u pojedinim trenucima utakmice, ali smo se podigli i na kraju dobili utakmicu. Je li mislis da je lako dobiti mec kad te kolju citavo vrijeme. Pa Mirzu su svaki put faulirali na sutu, Sinanovica i Kikanovica napunili licnim za poluvrijeme, ne sviraju nogu, ne sviraju nista. I opet ih dobijes gore, iako ti svira tehnicku u kljucnom trenutku. Pokazali smo karakter. Ona reprezentacija sa Eura bi se raspala pod pritiskom i 10.000 protivnickih navijaca.Dylan Dog je napisao/la:Pitam se koliko se često dešava da ekipa koja ima 20 skokova više od protivnika izgubi utakmicu![]()
Ne znam,sve je sad dobro,euforija,prvi poraz Kikanoviću će se opet psovati što ne skače,Mirzu napadati da igra nonšalantno..
Centarska linija Kikanović-Sinanović će biti možda i najslabija na cijelome prvenstvu,mora se naći neko bolji,ja znam sa Omića,možda neko zna i za kakvo drugo riješenje

To što sam rekao da nije uredu da protivnik ima 20 skokova više ti nazivaš pljuvanjem.
Zadnji put kad smo pisali o košarci ti si bio normalan.
Svaka ti čast što znaš za Omića 3 godine,sigurno si jako ponosan.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sta je normalno? Da ti daju Ilija Vojinovica koji zna da nastima utakmicu nesto slicno kao Lamonica? A selektor Gruzije je Igor Kokoskov? Bas cudno. Bas. Sve je bilo spremno da nas na kraju masakriraju. Sinanovicu prvo izmisle faul, od Pachulije stoji metar, poslije toga mu sviraju jos jedan koji nije postojao i na sve to ti daju tehnicku da te gurnu u kanal. Ovo je vrlo vrlo bitna i velika pobjeda nasih momaka. Gruzija nimalo nije naivna ekipa, danas jesu imali losiji dan, ali su imali veliku pomoc sudija.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Uz svu kradju, jos smo bili premoreni od puta. Vratiti se u zadnjih 2 minute je bilo 100 puta teze nego kad smo uzeli Latviju u Skenderiji.neno#4 je napisao/la:Vratio si se u pravi cas. Da malo popljujes na pobjedu. Ti znas za Omica? Znam ja za Omica ima 3 godine, pa sta? Pokusava se srediti, da li ce se uspjeti, vrlo tesko. Ali jok, odmah si poceo da furas kako smo odigrali lose. Imali smo velikih propusta u pojedinim trenucima utakmice, ali smo se podigli i na kraju dobili utakmicu. Je li mislis da je lako dobiti mec kad te kolju citavo vrijeme. Pa Mirzu su svaki put faulirali na sutu, Sinanovica i Kikanovica napunili licnim za poluvrijeme, ne sviraju nogu, ne sviraju nista. I opet ih dobijes gore, iako ti svira tehnicku u kljucnom trenutku. Pokazali smo karakter. Ona reprezentacija sa Eura bi se raspala pod pritiskom i 10.000 protivnickih navijaca.Dylan Dog je napisao/la:Pitam se koliko se često dešava da ekipa koja ima 20 skokova više od protivnika izgubi utakmicu![]()
Pa eto,slažem se za sudije svakako.neno#4 je napisao/la:Sta je normalno? Da ti daju Ilija Vojinovica koji zna da nastima utakmicu nesto slicno kao Lamonica? A selektor Gruzije je Igor Kokoskov? Bas cudno. Bas. Sve je bilo spremno da nas na kraju masakriraju. Sinanovicu prvo izmisle faul, od Pachulije stoji metar, poslije toga mu sviraju jos jedan koji nije postojao i na sve to ti daju tehnicku da te gurnu u kanal. Ovo je vrlo vrlo bitna i velika pobjeda nasih momaka. Gruzija nimalo nije naivna ekipa, danas jesu imali losiji dan, ali su imali veliku pomoc sudija.
Ali problem defanzivnog skoka je puno stariji od ove utakmice.
Jel misliš da ova centarska linija može iznijeti europsko?
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 05 sep 2012, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Dylan, nema mjesta za kritiku našim igračima, igrali su fantastično u nevjerovatnim neuslovima, sudijska lakrdija kakva se ne viđa, herojska pobjeda. Svirali su kako su htjeli, punili su naše najbolje igrače ličnim greškama sistematski, po dogovoru. Ne možeš biti u pravu i naći zamjerku. Taj skok, sredit ćemo to dok nam budu svi igrači na raspologanju. Rotacija je pun pogodak, nešto u stilu hokejaša, odlično je taj dio djelovao. Nemoj zaboraviti da smo bili na rezervi sa snagom, momci u polumrtvom stanju odigrati ovako, veliki respekt.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
-
- Kontakt:
Bavcic koliko god da je dobar ili los on je falio u ovim kvalifikacijama upravo zbog rotacije, svoje visine i tog nekog iskustva koje ima igranjem za mnoge klubove. Daleko bi skok i u ofanzivi i defanzivi bio ucinkovitiji s njim, a i Teletovic bi se mogao rotirati te bi samim tim bio odmoran. Nadam se skorijem povratku Gordica, Bavcica... i na ovog Nurkica treba obratiti posebnu paznju jer kad god je usao u igru pod kosem je bio ucinkovitiji i od Kikanovica a i od Sinanovica... Jak je a visok, i sigurno ce biti nesto od njega..
Sada kada sam vidio da smo pobjedili, žao mi je što nisam ostao doma i pogledao i drugo poluvrijeme.
Čestitke momcima, sve najbolje im želim na Eurobasketu.
Čestitke momcima, sve najbolje im želim na Eurobasketu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Institut13
- Kontakt:
xunavita je napisao/la:malo statistike sa fibine stranice ovih kvalifikacija, MIRZA drugi(, djedovic 14
Zadnja izmjena: Institut13, dana/u 05 sep 2012, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8X ... -16-8.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiba članak o pobjedi nasih kosarkasa !
Fiba članak o pobjedi nasih kosarkasa !
Kindže, kindže...
Eto bitniji je skok od ove velike pobijede
Ne izmisljajte toplu vodu kad ona vec postoji! Aco kako je ovo ekipu sastavio popravit ce i skok! mada bi ja vise volio da on ZAkija malo trenira da popravi sut za 3 pa da i on pogodi koju uhhhhhhhhhhh gdje bi nam bio krajjjjj 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
@DejaNMG,moje srce je puno kada vidim kako razmišljaš.DejaNMG je napisao/la:Ovo sam napisao kad je pozvan Adamovic, i nakon nekog vremena Arci ulazi u repku!DejaNMG je napisao/la:Ok, treba nam plej, pozvan je iz nase lige, ali zar nema boljih kod nas u ligi, mozda Armin Avdibegovic?
Srce mi je puno zbog njega, Arci voli te tvoj Mrkonjic!
04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sreca je nismo podlegli u potpunosti pritisku koji su sudije vrsile cijelu utakmicu,kao i uvijek nekad previse forsiramo,bespotrebno zurimo da zavrsimo napad za 4 sekunde itd...Sinanovic mi nije jasan nikako,kako neko takve konstrukcije i visine moze tako lose skakati
on bi minimalno trebao imati 15 skokova po utakmici minimalno,ali ne on jedva skupi 3-5 skokova jadno da jadnije nemoze biti,razumijem da on nije kosarkas i da je ova sport poceo uciti sa 22-23 godine koliko vec ali biti naskakan onako cijelo vrijeme je sramota,uopste nam nije donio nista svojim dolaskom u reprezentaciju,samo zauzima mjesto nekome...Cestitke za pobjedu i zalaganje,utakmica je bila previse napeta za gledati ali se na kraju isplatilo...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.