Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 13 apr 2014, 14:31

MrUnited je napisao/la:Manchester United are happy to shell out £50m plus Portuguese winger Nani for PSG forward Edinson Cavani, reports the Mirror.
Ja smeca od novina pobogu...

U ovo ne vjerujem ni jedne jedine sekunde, al` bas. Uprava sigurno ganja veznjaka/e dok je napadac zadnja, realno, pozicija koju treba popunjavati, pa cak i ako ode RvP napad se moze pojacati jacim veznim redom ili krilom, daleko od toga kako nam je Cavani potreban.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2014, 14:36

MrUnited je napisao/la:Manchester United are happy to shell out £50m plus Portuguese winger Nani for PSG forward Edinson Cavani, reports the Mirror.

to bi znacilo odlazak RvP :crazy:
Mirror :crazy:

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 apr 2014, 18:56

Najgora sezona od kad pratim United . Mogu podnijet da igramo ko goli qurac radi promjene trenera , mogu halalit sezonu i mogu cekat Moyesa i sl sezone ali ne mogu podnijet da ona gamad osvoji titulu u istoj sezoni u kojoj smo mi qurac oni osvoje :sick:
Glory Glory Man United !!! :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 apr 2014, 19:03

red devil88 je napisao/la:Najgora sezona od kad pratim United . Mogu podnijet da igramo ko goli qurac radi promjene trenera , mogu halalit sezonu i mogu cekat Moyesa i sl sezone ali ne mogu podnijet da ona gamad osvoji titulu u istoj sezoni u kojoj smo mi qurac oni osvoje :sick:
Ove sezone je najvise i zasluzuju, kako god opet ce biti trofej iza nas, imamo vremena za popravni i dalje, glavu gore. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 apr 2014, 19:09

red devil88 je napisao/la:Najgora sezona od kad pratim United . Mogu podnijet da igramo ko goli qurac radi promjene trenera , mogu halalit sezonu i mogu cekat Moyesa i sl sezone ali ne mogu podnijet da ona gamad osvoji titulu u istoj sezoni u kojoj smo mi qurac oni osvoje :sick:
Jozo nam je zadnja nada ipak. Vjerujem da taj majstor moze otic na Anfield i uzet pobjedu. :cool:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 13 apr 2014, 19:11

Cartman je napisao/la:
Jozo nam je zadnja nada ipak. Vjerujem da taj majstor moze otic na Anfield i uzet pobjedu. :cool:
I mozda Norwich koji ce sljedecu utakmici traziti zadnju sansu da ostane u ligi, mada sanse su nikakve :D
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 apr 2014, 19:13

Cartman je napisao/la:
I ja svu svoju nadu polazem u Jozu majke mi . Gore od ne osvajanja titule je da je Looserpol uzme , samo neki to ovde ne shvataju :crazy:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 apr 2014, 19:21

red devil88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
I ja svu svoju nadu polazem u Jozu majke mi . Gore od ne osvajanja titule je da je Looserpol uzme , samo neki to ovde ne shvataju :crazy:
Da, ne volim ove price da zasluzuju i tako dalje. Ne mogu ih nacrtane i zelim im sve najgore. Kad samo vidim onog smrada Suareza povraca mi se. Do kraja sezone sam Rus i pomalo Arap.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 apr 2014, 19:28

Da vise hoce proci ova sezona , nemam volje ni da pisem na forumu jer da sam pisao dobio bi dozivotni ban.
Valjda je Moyes nauci iz ove sezone i krene kako treba sa pojacanjima ,ne budel prvo pojacanje veznjak nek se odma objesi .

Do kraja sezone sam uz Ruse ,sve je bolje nego da Scouseri uzmu .

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 13 apr 2014, 19:34

Nalet vas bilo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 apr 2014, 19:40

50(!) gresaka Moyesa: http://www.unitedrant.co.uk/latest/moye ... -50-games/" onclick="window.open(this.href);return false;

6. Pandering to Wayne Rooney
It started in the summer: Moyes’ sycophantic and desperate need to place the Scouser on a pedestal rarely deserved. Not only had Rooney spent a summer desperate to engineer a transfer out of Old Trafford, but as Ferguson’s time drew to a close the striker suffered his worst campaign as a United player. In the intervening months Rooney has occasionally sparkled, but all too often simply been flattered by a manager desperate to please. It is, as the old phrase concludes, little more than a deception.

:cool:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2014, 19:44

Imaš li ti vlastito mišljenje ili po isto ideš od portala do portala?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 apr 2014, 19:46

DukeOfWellington je napisao/la:Imaš li ti vlastito mišljenje ili po isto ideš od portala do portala?
Naveo sam ovdje vlastito misljenje milijardu puta, uz neslaganje vecine. Iako se vremenom sve vise ljudi slozilo u vezi Moyesa, a vjerujem da ce se to desit i u vezi Rooneya.

Je li to nije dozvoljeno postavit link za interesantan i dobro napisan clanak? Ne znaci da se slazem sa svakom tackom (na primjer da je premalo koristio Giggsa).

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 apr 2014, 19:48

Ti si ovo postavio da bi pojačao svoje mišljenje, jer eto piše tamo na nekom portalu, pa to kao znači da si u pravu.

Ni ja se recimo ne slažem sa tačkom 6.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 13 apr 2014, 21:09

slika

:lol:

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 13 apr 2014, 21:50

beka23 je napisao/la:slika

:lol:
:clap: :lol:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 13 apr 2014, 21:54

Kakav je to igrac bio, steta sto danas nema vise ovakvih igraca, Neviile, Roy Keane, Cantona...
GGMU!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 apr 2014, 21:55

Kako li se Gary danas osjećao dok je radio prijenos, mogli su ga poštediti vala, i njemu a i scouserima bi bilo lakše :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 13 apr 2014, 21:57

:D
GGMU!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 apr 2014, 23:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:Kako li se Gary danas osjećao dok je radio prijenos, mogli su ga poštediti vala, i njemu a i scouserima bi bilo lakše :mrgreen:
Gary mi je drag ko brat, ali slusao sam ga nekoliko puta i nekad pretjeruje u pokusajima da ispadne objektivan. Na primjer nije htio priznat da je Sturridge simulirao na Old Traffordu. Tu igra ulogu i to sto je asistent u reprezentaciji Engleske, blago receno sukob interesa.

Ali je dobar kao strucnjak ovako generalno. Volio bi da bude asistent u Unitedu, umjesto ublehe Phila.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.