legenda79 je napisao/la:Lijepo se nadati nastupima i prolasku u drugom pretkolu EL no medjutim treba ostati realan i na zemlji,shvatiti da protiv Serifa nemamo zaista sta traziti...shavtila je to i uprava i s toga se ovako indolentno i ponasa gledajuci na prinove i pojacanja i posteno govoreci u pravu su s jedne strane jer mozda za nase uslove se ima novca ali ne i dovoljno da bi se pojacali i rizikovali sve steceno i ispali u prvoj utakmici...vjerovatno se ceka sljedeca godina u kojoj se nadam da ce zeljo izboriti mjesto u evropskim takmicenjima i biti nosioc,samim time i imati laksi put ka ostvarenju evropskog plana tj. plasiranje u grupnu fazu.Mislim da tek kad nas vidite u poziciji nositelja mozemo ocekivati nesto vise i znacajnije u vidu prinova i igranja u evropi...zadrzavanjem vecine kljucnih igraca i dovodjenjem ovih par pojacanja isto tako je realno da se u nasoj ligi moze igrat i obezbjedit jedna od titula ili izlazak u evropu,pripreme koliko vidim teku po planu,imamo par fini zakazani pripremnih utakmica sa jako finim protivnicima gdje ce mo tacno vidjeti sta smo i gdje smo a 14.07 pokusati odigrati muski i hrabro pa ko zna,mozda se navuce neki penal,slobodnjak ili nesto slicno ako nista da se ostavi dobar utisak...!!
Nemoj se naljutiti drug sto citiram tvoj post ali vidim da si pravi zeljovac i naravno da si u pravu za sve sto napises! a hocu da se nadovezem i ukazem na neke stvari, a ne zanima me da li se to nekom svidja ili ne!
Ovo sto se radi nije dobro nikako a utakmica se blizi, mozemo pricati sta hocemo ali prolazu se mozemo samo nadati! Ako nedaj boze dozivimo neku blamazu kao protiv hapoela i ova proslogodisnja posjeta ce se prepoloviti...Onakva igra tjera raju sa grbavice, nije se imalo sta vidjeti ali bukvalno. Vidim svi raspravljaju oko pojacanja i zaista ne mogu da vjerujem da se nismo pojacali a mogli smo realno dovesti sigurno par dobrih igraca koji bi unijeli neki dodatni kvalitet u ekipu...
Ovdje se izgleda ponavlja prosli mandat lopova zuje, kad nas je u crno zavio. Nadam se grijesim ali koliko vidim pare dolaze a ne ulazu se apsolutno ni u sta! Nisu u stanju stolice oprati 2 godine a o izgledu stadiona ne treba trositi rijeci...Od naseg HRAMA su napravili ruglo i cini mi se da svjesno tjeraju raju sa stadiona i pokusavaju da izazovu neki revolt kod navijaca pa da se hladno pokupe i ostave nas u jos goroj situaciji nego prosli put!?
Ja sam licno jako ljut zbog svega sto se (ne)radi, a covjek pod nickom @Alipasino, po kojem svi pljujete je apsolutno u pravu...Svako slovo koje je napisao je gola istina! Treba se dobro zapitati, gdje ovo vodi jer se na kraju svake sezone prodaju najbolji igraci a dovode neki anonimusi i vrlo prosjecni igraci! Imali smo u pretprosloj sezoni ekipu koja je bila strah i trepet za sve pa smo je rasturili a i napravili u prosloj za 50% goru...Ko to ne vidi je slijep ili ne zeli da vidi, pa nek mi neko nabroji koliko smo imali dobrih partija u protekloj sezoni...??? Je'bes titule kad je raja otisla sa grbavice jer nije imala sta da vidi, igrali smo ko babe a ne Zeljo, jedno veliko nista
0! Busamo se u prsa sa kupom a nijednog konkurenta nismo dobili u sezoni, Borac, Siroki nas ponizavaju na mjestu gdje bi ekipa trebala da pogine za NAS navijace a vjernijih na planeti nema! Apsurd je, ali totalni da nemamo ljevaka u ekipi a morali bi ih imati bar 2 u prvih jedanaest...Svaka baba koja nikad nije sutnula loptu je vidjela da Stanic NE MOZE i ne smije igrati lijevog bocnog ali nasi strucnjaci ga forsiraju k'o da je Caarlos u najmanju ruku, a plus sto bi njegovo igranje na krilu unosilo novi kvalitet u nasoj igri...Ama mogao bih do ujuto pisati koliko sam razocaran sa svim sto se desava, pa nikakvih pozitivnih stvari, nista! Dovoljno je pogledati na sta nam HRAM lici i to je u stvari dokaz da se pare uzimaju u privatne dzepove, jer malo sminkanja bar stadiona zaista ne kosta puno!
Za kraj jos samo da kazem nek mi se napuse svi oni koji pljuju po Lazi, Culumu, Mirku, i nek mi objasne kako su ovi standardni prvotimci igrali u Sampionskoj ekipi, a odmah su u sledecoj zaboravili igrati??? Jel' Lazo bio standardni igrac u toj ekipi sa Bekricem koja se prosetala ligom...Kako to? Zasto? Reci cu vam ja...Zato sto sad igra sa Zebom koji je najlosiji igrac u protekloj sezoni...Bekric je ubijao centarsutom a ovaj ko da hljeba nije jeo, podhitno se rijesit njega i to ce nam biti najvece pojacanje a dovesti kreatora koji ce trcati i ginuti i kuci i na strani! Osim gola u Zenici, nek mi neko, bilo ko navede jedan njegov dobar potez na gostovanju a boga mi i na grbavici??? Gledao sam 80% gostovanja i on se nije sa loptom sastavio, imali smo igraca manje uvijek i to igraca koji igra na poziciji koja je najvaznija u timu! Sto se to niko ne zapita gdje nam je nestala prepoznatljiva igra koju smo imali sa Bekricem? Nestala je drugovi moji sa Zebinjom koji moze samo iz penala zabiti, e pa to i moja nana rahmetli moze! Svaka vam cast kad ste slijep pored ociju!
Budite pozdravljeni!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"