FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Luca.Toni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Luca.Toni » 28 jun 2011, 21:07

miki 90 je napisao/la:
Sweex je napisao/la:Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja ;)
to govorite od pocetka prelaznog roka , meni ovo smrdi , pa prodali smo najboljeg igraca i jos 6 ostalih a nista ne dovodimo osim ove dvojice za koje ne bih znao reci da li su pojacanja il... trebamo golmana podhitno kao npr. hadzidzulbica al pitari su se potrudili isto tako da i sacuvaju kadar i dovedu jos nekoliko provjerenih pojacanja , a mi????????? do sad razocarenje :roll: :roll:

Jel te Stid ?
Razumijes ti mene burazere moj :)

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 28 jun 2011, 21:09

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
MaJaBa je napisao/la:Ljudi jel' se prijavio spisak igraca za Sheriff ?
do 7.7.2011 je rok
ok,hvala ;)
Željezničar za život cijeli.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 jun 2011, 21:13

lottdogg je napisao/la:
miki 90 je napisao/la:
Sweex je napisao/la:Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja ;)
to govorite od pocetka prelaznog roka , meni ovo smrdi , pa prodali smo najboljeg igraca i jos 6 ostalih a nista ne dovodimo osim ove dvojice za koje ne bih znao reci da li su pojacanja il... trebamo golmana podhitno kao npr. hadzidzulbica al pitari su se potrudili isto tako da i sacuvaju kadar i dovedu jos nekoliko provjerenih pojacanja , a mi????????? do sad razocarenje :roll: :roll:
e ako je hadzidzulbic pojacanje , a do juce se pljuvalo po bandovicu koji je za njega klasa od golmana , pa karic je za hadzidjulbica cassilas , bolje ovog malog iz olimpica forsirat da se razvija neg dovoditi istrosene golmane na zalasku karijere , stvarno nikad ljudima ugoditi :mrgreen:
Ovog malog BUkvica treba isforsirat ko Sehu, sjetite se Sehe prethodnih godina i njegovih gafova na golu i pogledajte ga danas, isforsirat ovog BUkvica i za koju godinu probat uzet paru i od njega

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 jun 2011, 21:15

Bukvića, pa onda malog Kjosevskog. Štaviše, Kjosevskog bi ja bacio u vatru već za godinu-dvije.

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 28 jun 2011, 21:15

Ne treba panicariti sto se tice pojacanja,vidim neki lupaju gluposti spominju pojacanja komsinicaa mi nista ovo ono,ima vremena,jes' da se trebaju uigrati ali pravom pojacanju ne treba puno da se uigra ;)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 28 jun 2011, 21:16

Lahko je bilo Šehu forsirati u godinama kad smo tavorili u sredini tabele.Kad se boriš za titulu svaka greška je presudna. Ali nema veze i ja mislim da bi Bukvića trebali forsirati pa šta bude.
FEDERER= KLOC

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 28 jun 2011, 21:19

Iker C je napisao/la:Lahko je bilo Šehu forsirati u godinama kad smo tavorili u sredini tabele.Kad se boriš za titulu svaka greška je presudna. Ali nema veze i ja mislim da bi Bukvića trebali forsirati pa šta bude.
Slazem se da Bukvica treba forsirati,dobar je i Karic ali nije dugo vremena branio,vrijeme ucini svoje

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 jun 2011, 21:21

Nemamo sta da se brinemo za golmana, Karic nije ko Seha ali opet je jedan od boljih u PL, vise trebamo da brinemo za lijevog beka i stopera, Bogi poslije povrede nije isti, a ni Vasilic mi ne ulijeva sigurnost. Mozda im se neko prikljuci u Sloveniji ko zna sta ce se sve desiti u bliskoj buducnosti :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 28 jun 2011, 21:54

Karic je golman i po nema se tu sta pricat treba m udat sansu ja znam da je dobar golman 100 %,vi imate to takvo misljenje jer covijek nije imao sanse a na klupi sjedi tek godinu dana neznam otkud vam price da nije branio dvije i tako slicno.
svoj ti pos'o !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 28 jun 2011, 22:06

Grbavica moj zivot je napisao/la:Karic je golman i po nema se tu sta pricat treba m udat sansu ja znam da je dobar golman 100 %,vi imate to takvo misljenje jer covijek nije imao sanse a na klupi sjedi tek godinu dana neznam otkud vam price da nije branio dvije i tako slicno.
vidjeli smo protiv dinama kako je dobar i nebi mu pustio da opet pokaže kako je dobar
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 28 jun 2011, 22:06

Vala, kada je Ajax mogao uzeti titulu a u ključnim susretima im branio onaj debeli treći golman, onda za nas može braniti i Karić koji je daleko od toga da je nekvalitetan. Problem je što je on takve konstitucije da kontaš da je trom i spor i loš, ali izgled vara. ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 jun 2011, 22:08

diego_TM je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Karic je golman i po nema se tu sta pricat treba m udat sansu ja znam da je dobar golman 100 %,vi imate to takvo misljenje jer covijek nije imao sanse a na klupi sjedi tek godinu dana neznam otkud vam price da nije branio dvije i tako slicno.
vidjeli smo protiv dinama kako je dobar i nebi mu pustio da opet pokaže kako je dobar
Udari se nečim tupim
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 jun 2011, 22:10

KB-TM87 je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
Udari se nečim tupim
kolko znam karic malo slabije vidi, nosi momak naocale, i bas protiv tog dinama je primio golove iz daljine, ne kazem da bi one golove neki drugi golman odbranio, ali definitivno mu je to mana...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 28 jun 2011, 22:13

Diego govoris o jednoj utakmici ne znam jesi bio ti sezone prije protiv zvijezde nisi ocigledno.Momak je svaku odlicno barnio i zasluzio je mjesto izmedu stativa.
svoj ti pos'o !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 jun 2011, 22:14

Grbavica moj zivot je napisao/la:Diego govoris o jednoj utakmici ne znam jesi bio ti sezone prije protiv zvijezde nisi ocigledno.Momak je svaku odlicno barnio i zasluzio je mjesto izmedu stativa.
Očigledno i na utakmici protiv Dinama nije vidio da je skinuo dva sigurna gola.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 28 jun 2011, 22:15

evo serif prodao i ademovica,a doveli neka 2 nova igraca koja su cini mi se losija po kvaliteti od ovih sto su otisli
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 28 jun 2011, 22:17

KB-TM87 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Diego govoris o jednoj utakmici ne znam jesi bio ti sezone prije protiv zvijezde nisi ocigledno.Momak je svaku odlicno barnio i zasluzio je mjesto izmedu stativa.
Pa nije ni Amar budala zato ga je i doveo da moze da zamijeni Šehu.
svoj ti pos'o !

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 28 jun 2011, 22:38

legenda79 je napisao/la:Lijepo se nadati nastupima i prolasku u drugom pretkolu EL no medjutim treba ostati realan i na zemlji,shvatiti da protiv Serifa nemamo zaista sta traziti...shavtila je to i uprava i s toga se ovako indolentno i ponasa gledajuci na prinove i pojacanja i posteno govoreci u pravu su s jedne strane jer mozda za nase uslove se ima novca ali ne i dovoljno da bi se pojacali i rizikovali sve steceno i ispali u prvoj utakmici...vjerovatno se ceka sljedeca godina u kojoj se nadam da ce zeljo izboriti mjesto u evropskim takmicenjima i biti nosioc,samim time i imati laksi put ka ostvarenju evropskog plana tj. plasiranje u grupnu fazu.Mislim da tek kad nas vidite u poziciji nositelja mozemo ocekivati nesto vise i znacajnije u vidu prinova i igranja u evropi...zadrzavanjem vecine kljucnih igraca i dovodjenjem ovih par pojacanja isto tako je realno da se u nasoj ligi moze igrat i obezbjedit jedna od titula ili izlazak u evropu,pripreme koliko vidim teku po planu,imamo par fini zakazani pripremnih utakmica sa jako finim protivnicima gdje ce mo tacno vidjeti sta smo i gdje smo a 14.07 pokusati odigrati muski i hrabro pa ko zna,mozda se navuce neki penal,slobodnjak ili nesto slicno ako nista da se ostavi dobar utisak...!!
Nemoj se naljutiti drug sto citiram tvoj post ali vidim da si pravi zeljovac i naravno da si u pravu za sve sto napises! a hocu da se nadovezem i ukazem na neke stvari, a ne zanima me da li se to nekom svidja ili ne!

Ovo sto se radi nije dobro nikako a utakmica se blizi, mozemo pricati sta hocemo ali prolazu se mozemo samo nadati! Ako nedaj boze dozivimo neku blamazu kao protiv hapoela i ova proslogodisnja posjeta ce se prepoloviti...Onakva igra tjera raju sa grbavice, nije se imalo sta vidjeti ali bukvalno. Vidim svi raspravljaju oko pojacanja i zaista ne mogu da vjerujem da se nismo pojacali a mogli smo realno dovesti sigurno par dobrih igraca koji bi unijeli neki dodatni kvalitet u ekipu...

Ovdje se izgleda ponavlja prosli mandat lopova zuje, kad nas je u crno zavio. Nadam se grijesim ali koliko vidim pare dolaze a ne ulazu se apsolutno ni u sta! Nisu u stanju stolice oprati 2 godine a o izgledu stadiona ne treba trositi rijeci...Od naseg HRAMA su napravili ruglo i cini mi se da svjesno tjeraju raju sa stadiona i pokusavaju da izazovu neki revolt kod navijaca pa da se hladno pokupe i ostave nas u jos goroj situaciji nego prosli put!?

Ja sam licno jako ljut zbog svega sto se (ne)radi, a covjek pod nickom @Alipasino, po kojem svi pljujete je apsolutno u pravu...Svako slovo koje je napisao je gola istina! Treba se dobro zapitati, gdje ovo vodi jer se na kraju svake sezone prodaju najbolji igraci a dovode neki anonimusi i vrlo prosjecni igraci! Imali smo u pretprosloj sezoni ekipu koja je bila strah i trepet za sve pa smo je rasturili a i napravili u prosloj za 50% goru...Ko to ne vidi je slijep ili ne zeli da vidi, pa nek mi neko nabroji koliko smo imali dobrih partija u protekloj sezoni...??? Je'bes titule kad je raja otisla sa grbavice jer nije imala sta da vidi, igrali smo ko babe a ne Zeljo, jedno veliko nista 0! Busamo se u prsa sa kupom a nijednog konkurenta nismo dobili u sezoni, Borac, Siroki nas ponizavaju na mjestu gdje bi ekipa trebala da pogine za NAS navijace a vjernijih na planeti nema! Apsurd je, ali totalni da nemamo ljevaka u ekipi a morali bi ih imati bar 2 u prvih jedanaest...Svaka baba koja nikad nije sutnula loptu je vidjela da Stanic NE MOZE i ne smije igrati lijevog bocnog ali nasi strucnjaci ga forsiraju k'o da je Caarlos u najmanju ruku, a plus sto bi njegovo igranje na krilu unosilo novi kvalitet u nasoj igri...Ama mogao bih do ujuto pisati koliko sam razocaran sa svim sto se desava, pa nikakvih pozitivnih stvari, nista! Dovoljno je pogledati na sta nam HRAM lici i to je u stvari dokaz da se pare uzimaju u privatne dzepove, jer malo sminkanja bar stadiona zaista ne kosta puno!

Za kraj jos samo da kazem nek mi se napuse svi oni koji pljuju po Lazi, Culumu, Mirku, i nek mi objasne kako su ovi standardni prvotimci igrali u Sampionskoj ekipi, a odmah su u sledecoj zaboravili igrati??? Jel' Lazo bio standardni igrac u toj ekipi sa Bekricem koja se prosetala ligom...Kako to? Zasto? Reci cu vam ja...Zato sto sad igra sa Zebom koji je najlosiji igrac u protekloj sezoni...Bekric je ubijao centarsutom a ovaj ko da hljeba nije jeo, podhitno se rijesit njega i to ce nam biti najvece pojacanje a dovesti kreatora koji ce trcati i ginuti i kuci i na strani! Osim gola u Zenici, nek mi neko, bilo ko navede jedan njegov dobar potez na gostovanju a boga mi i na grbavici??? Gledao sam 80% gostovanja i on se nije sa loptom sastavio, imali smo igraca manje uvijek i to igraca koji igra na poziciji koja je najvaznija u timu! Sto se to niko ne zapita gdje nam je nestala prepoznatljiva igra koju smo imali sa Bekricem? Nestala je drugovi moji sa Zebinjom koji moze samo iz penala zabiti, e pa to i moja nana rahmetli moze! Svaka vam cast kad ste slijep pored ociju!

Budite pozdravljeni!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jun 2011, 22:39

Grbavica moj zivot je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
Pa nije ni Amar budala zato ga je i doveo da moze da zamijeni Šehu.
Potpisujem.
Dodajte bilo kojoj ekipi premijer lige amara osima,zagarantovano ce biti medju prvih 5,covjek zna svoj posao,sjetite se perioda kad nije bio tu i nabijte se nogom u guzicu da ostane jos koju godinu

karic je dobar golman,bice sve ok,upucacemo serifa :D :D i haracemo ligom,hajd malo pozitive :mrgreen: :mrgreen: za promjenu

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 28 jun 2011, 22:47

@ otpravnik vozova
Svaka čast za sve, al za ovo sa Zebom se ne mogu složiti. Ne želim ulaziti u dublju raspravu, ali je Zeba jedini igrač koji zna sa loptom u Želji. Glavni problem je bio što nije imao kome gurati lopte naprijed, Lazi?
I ova priča oko Bekrića, stoji...Jest Željo bio jači u prekidima sa Bekrićevim centaršutevima, ali sad kad Zeba hoće da sa Lazom odigra neki dupli pas, to ne ide. U par navrata se vidjelo da Lazo Zebi smeta, al bukvalno smeta. Nije trkač, nije borac na terenu, ali garantujem da je naš najbolji igrač!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bvsic, jasmin10, Mana, roccosiffredi, UltraSa46 i 50 gostiju.