FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sweex
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sweex » 28 jun 2011, 18:34

Pozdrav za sve navijace Zeljeznicara!Novi kolacic :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 jun 2011, 18:38

Moguće je da bude dosta varijacija tokom sezone. Po meni, imamo dosta dobar napad i vezni red, sa dosta igrača koje je moguće rotirati. Odbrana škripi, ali doći će barem još jedan štoper.

slika

Prvi sastav, još uvijek ne potpuno izdefiniran. Nema beka, krilo se čeka, golmanska pozicija još uvijek nije razjašnjena.

slika

Drugi sastav, koji mi se dosta više sviđa. Ovdje sam Smajića izostavio, tu su Višća i Zeba na krilima, Stančeski kao pley. Ješe i Bogi štoperski tandem, Nyema na krilu. Tu su još odlični igrači sa klupe tipa Selimovića, Bešlije, Stanića, onda masa mladih tipa Baljića, Ramića, Zolotića, Alića pa i Pehilja i Nikolića. Neki od njih će sigurno igrati važniju ulogu tokom ove sezone, bar se nadam da hoće. Tu je i Jamak, valjda će i on da proradi, da pojača konkurenciju. Drakul i Elvir Čolić imaju zajedničke osobine, svako malo su povrijeđeni, a slove za odlične igrače. Očekujem da Stančeski i Višća eksplodiraju, da Ješe i Smajić dodju i to je to, ja zadovoljan.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 18:39

FCS-FCS je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Zelju je napustilo za sada 7 igraca a doveli smo dva pojacanja,Adilovica i Selimovica...Drakul je za ovu polusezonu izgubljen,pa njega i ne racunam! hm,lose jako lose! Pitari su sacuvali proslogodisnji igracki kadar koji je osvojio drugo mjesto u prvenstvu i dovode 3-4 za nase uslove vrhunska pojacanja! pa jebote vise...dokle ce nasa uprava igrati se i kockati sa ugledom kluba! zasto se ne izvinu navijacima sto nisu doveli Vladavica,koji bi sa igrackog i marketinskog aspketa preporodio Zeljeznicar! imamo pare,prodajemo igrace,a adekvatnih pojacanja ni na vidiku,sramota! Sarajevo trenutno ima mnogo jaci igracki kadar od nas,i veliki su favoriti za titulu u nasoj ligi a u Evropi imaju kud i kamo vece sanse.. Zeljo je mene razocarao u svakom smislu,evropske utakmice protiv Serifa samo sto nisu pocele,a mi smo mnogo slabiji nego prosle sezone...a svi znamo da prosle sezone i nismo imali Bog zna kakvu ekipu,a sta tek od ove mozemo ocekivati!? mene je uprava blago receno razocarala,za sada naravno...
Realno.. puno nas pitara, nadali smo se(cak bili obijedjeni) da ce zeljo biti jaci u iducoj sezoni , pogotovo sto ima pare. Do sada nista od toga li OK to je Amarova odluka jer se on kod vas za sve pita a najvise za dovodjenje igraca. Koliko je to dobro ili lose pokazace tekme koje su ispred vas. Mislim da je taj Selimovic za vec legendarnog Lazu..Messi ali za onog smogovca nisam bas siguran da je nesto posebno..
Uglavnom, sretno !!!

Bas si fancy :mrgreen: kako se mozes nadat da ti konkurent bude jaci :mrgreen: mozes samo mislit,imati neko sopstveno misljenje da je jedan sastav jaci od drugog,a ti da se nadas da ce oni dovesti par igraca pa sa njima biti jaci :roll: trudit cu se da mislim da si se pogresno izrazio :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 jun 2011, 18:43

Bio fancy ili ne kad skontas koliko para su dobili u zadnjih mjesc dana bilo je realno da odrijese kesu i dovedu barem 2 igraca , kako valja !!
To ti je realnost.... a mozda si i upravu jer sam htio reci "kontali smo..." a ne, nadali smo se

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 jun 2011, 18:48

nemojte k'o boga vas molim vi da mi se nadate... :roll:

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 28 jun 2011, 18:56

dosadilo mi je slusat ublehe oko pojacanja
plus uporedjivat sarajevo sa nama, pa sarajevo je u tolikim dugovima da kad bi imali svoje imovine davno bi bili u stecaju
smatram da uprava radi pametno jer pokusava sanirat dugove pa tek onda dovodit pojacanja, ja sam ubijedjen da i sa ovim sastavom amar moze uzet evropu, a onda sljedece godine kao nosilac kupit kakva pojacanja pa se borit.
bolje bit likvidan nego imat 5 vrhunskih igraca a na vrata ti kuca 500 firmi kojim dugujes pare

imaju ljudi koji se zovu menageri.. oni vode firmu (klub)
sto ne pustit njima da je vode???

kako neko moze biti negativan a u 2 godine 2 titule poceli smo i igrace prodavat za vecu lovu

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 jun 2011, 18:57

ChWilla je napisao/la:nemojte k'o boga vas molim vi da mi se nadate... :roll:
dobro et ne nadamo se sto nam tvoji iz kluba i potvrdjuju dovodjenjem onog smogovca

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 jun 2011, 18:59

Strpimo se do kraja prelaznog roka,pa onda cemo vidjeti jesmo li se pojacali ili nismo.Svaki,imalo bolji igrac gleda prvo da nadje inostrani angazman mi smo uvijek zadnja opcija,tako da molim za strpljenje :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 jun 2011, 19:05

FCS-FCS je napisao/la:Bio fancy ili ne kad skontas koliko para su dobili u zadnjih mjesc dana bilo je realno da odrijese kesu i dovedu barem 2 igraca , kako valja !!
To ti je realnost.... a mozda si i upravu jer sam htio reci "kontali smo..." a ne, nadali smo se
a vidi ako smo dobili pare ne znaci da sad sve pare bacimo na pojacanja pa sta bude , ima dugova i to se vraca kako bi inace licencu dobili za europska takmicenja jbga to je sad realnost , amar i sam kaze da bi odmah doveo 2,3 igraca i platio da zna da ce biti u pravom smislu pojacanja , a u nasoj ligi takvih igraca je malo te ono sto valja ceka da nadje vani neki ugovor a oni koji ne nadju onda potpisuju sta im se ponudi a to ti je vec otprilike krajem jula , istina kasno za ove prve utakmice al sigurno cemo dovesti jos kojeg igraca ...

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 28 jun 2011, 19:23

Novi igrač hrvatskog prvoligaša Intera iz Zaprešića je Makedonac Goran Gančev, doskorašnji član sarajevskog Željezničara.
Gančev je proteklih sezona nosio dres sarajevskih plavih, a prošlu je sezone odradio kao posuđen igrač u mostarskom Veležu.

Transfer je potvrđen na službenoj internet stranici Intera iz Zaprešića
jos jedan u nizu odlazaka

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 28 jun 2011, 19:27

do kada traje prelazni rok?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Sweex
Kontakt:

Post Postao/la Sweex » 28 jun 2011, 19:43

Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja ;)

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 28 jun 2011, 19:47

slika
sinoć je bio sasvim solidan, samo mi nije jasan njegov status.Sad je na pozajmnici, pa trenira sa nama, pa onda opet je negdje posuđen :? :?
G R B A V I C A 2

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 28 jun 2011, 19:50

Sweex je napisao/la:Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja ;)
to govorite od pocetka prelaznog roka , meni ovo smrdi , pa prodali smo najboljeg igraca i jos 6 ostalih a nista ne dovodimo osim ove dvojice za koje ne bih znao reci da li su pojacanja il... trebamo golmana podhitno kao npr. hadzidzulbica al pitari su se potrudili isto tako da i sacuvaju kadar i dovedu jos nekoliko provjerenih pojacanja , a mi????????? do sad razocarenje :roll: :roll:
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 28 jun 2011, 20:02

miki 90 je napisao/la:
to govorite od pocetka prelaznog roka , meni ovo smrdi , pa prodali smo najboljeg igraca i jos 6 ostalih a nista ne dovodimo osim ove dvojice za koje ne bih znao reci da li su pojacanja il... trebamo golmana podhitno kao npr. hadzidzulbica al pitari su se potrudili isto tako da i sacuvaju kadar i dovedu jos nekoliko provjerenih pojacanja , a mi????????? do sad razocarenje :roll: :roll:
navedi mi jednog igraca koji ce odmah doci u nasu ligu a da prvo ne potrazi inostrani angazman, pretezno dovedemo igrace pred sami kraj prelaznog roka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 jun 2011, 20:09

miki 90 je napisao/la:
pa bočlji je Karić od Hadžije

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 28 jun 2011, 20:10

miki 90 je napisao/la:
e ako je hadzidzulbic pojacanje , a do juce se pljuvalo po bandovicu koji je za njega klasa od golmana , pa karic je za hadzidjulbica cassilas , bolje ovog malog iz olimpica forsirat da se razvija neg dovoditi istrosene golmane na zalasku karijere , stvarno nikad ljudima ugoditi :mrgreen:

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 28 jun 2011, 20:27

Evo malo prije pričao sam preko telefona sa prijateljem iz Jajca koji je blizak i dobar sa Sulejmanom Smajićem kaže da je potpisao za neki klub koji vodi sada Blaž Slišković.

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 28 jun 2011, 21:01

Ljudi jel' se prijavio spisak igraca za Sheriff ?
Željezničar za život cijeli.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 jun 2011, 21:06

MaJaBa je napisao/la:Ljudi jel' se prijavio spisak igraca za Sheriff ?
do 7.7.2011 je rok
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.