Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hvala svima na prijedlozima, dan odlican..u plusu 100 km 

Smith over 18,5
Nema Carmela ni Chandlera a Stoudemire je out vec neko vrijeme. Veceras nema tko drugi povuci nego on, kada Carmela nema redovno ide 25+ ne znam je li ijednu u underu odigrao.
Lillard over 20,5
Rooki koji igra odlicno sezonu. Ima odlicne prodore i meku ruku. NYK je poznat po tome da lose brani poziciju playa i Lillard bi to trebao iskoristiti samo me strah blow outa.
Portland 1
Napisano je gore sve, NYK u velikim problemima.
Federer-Nadal over 23,5
Po meni nezahvalno prognozirati pobjednika. Federer ima malih problema jucer je umalo predao mec prije pocetka Wawrinki ali je ipak odlucio igrati. Nadal jos nije na 100 % ali mu odgovara podloga jer je spora, posipaju je prasinom i podsjeca na zemlju.
Federer- Nadal over 9,5 prvi set
Mislim da nece biti puno brejkova prvi set, ovo vise igram na osjecaj..
Tko voli nek izvoli...
Nema Carmela ni Chandlera a Stoudemire je out vec neko vrijeme. Veceras nema tko drugi povuci nego on, kada Carmela nema redovno ide 25+ ne znam je li ijednu u underu odigrao.
Lillard over 20,5
Rooki koji igra odlicno sezonu. Ima odlicne prodore i meku ruku. NYK je poznat po tome da lose brani poziciju playa i Lillard bi to trebao iskoristiti samo me strah blow outa.
Portland 1
Napisano je gore sve, NYK u velikim problemima.
Federer-Nadal over 23,5
Po meni nezahvalno prognozirati pobjednika. Federer ima malih problema jucer je umalo predao mec prije pocetka Wawrinki ali je ipak odlucio igrati. Nadal jos nije na 100 % ali mu odgovara podloga jer je spora, posipaju je prasinom i podsjeca na zemlju.
Federer- Nadal over 9,5 prvi set
Mislim da nece biti puno brejkova prvi set, ovo vise igram na osjecaj..
Tko voli nek izvoli...
ajmo NBAAAA
slazem se sa Smith OVER ima li sta jos da vidimo hmm hmm

slazem se sa Smith OVER ima li sta jos da vidimo hmm hmm
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Evo malo NBA:
Felton 14,5 više wwin
Ako ne budu igrali Melo i Chandler,uz J.R-a vidim puno prostora za ovog momka koji je znoo uzimati i po 25 suteva kad i Melo bio na parketu,Lillard je obrambeno najslabija karika u petorci Blazersa tako da mi se ovaj pick cini vrlo fin.................
Mayo 15,5 više
Zadnje vrijeme stalno 14,10,12 nadam se da ce vcrs mozda preko 15,igra najvise od svih igraca Dallasa,D.Green i Ginobili su protivnici po mjeri a vjerujem da ce biti utakmica sa 200+ koseva...............
Felton 14,5 više wwin
Ako ne budu igrali Melo i Chandler,uz J.R-a vidim puno prostora za ovog momka koji je znoo uzimati i po 25 suteva kad i Melo bio na parketu,Lillard je obrambeno najslabija karika u petorci Blazersa tako da mi se ovaj pick cini vrlo fin.................
Mayo 15,5 više
Zadnje vrijeme stalno 14,10,12 nadam se da ce vcrs mozda preko 15,igra najvise od svih igraca Dallasa,D.Green i Ginobili su protivnici po mjeri a vjerujem da ce biti utakmica sa 200+ koseva...............
zasad jedan pogođen, a na glavnome još 3 para, na prvi pogled dosta izgledna..
r. kazan - levante under 9,5 kornera @1,85
lugano - zug oba gol @1,10 (nemam pojma zasto sam ovo igra, al skoro mi je zivce zug iscupao zabili pred kraj treće
)
white over 14,5 @1,85
chelsea prolaz @1,65
braća bryan @1,15
portland @1,55
federer @1,80
r. kazan - levante under 9,5 kornera @1,85
lugano - zug oba gol @1,10 (nemam pojma zasto sam ovo igra, al skoro mi je zivce zug iscupao zabili pred kraj treće

white over 14,5 @1,85
chelsea prolaz @1,65
braća bryan @1,15
portland @1,55
federer @1,80
U desetom selu živi Antuntun!
Cekam San Antonio, hocel bit kec il da uzmem pare ? hajde strucnjaci NBA ?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Meč Azarenka - Wozniacki neće se igrati, Azarenka se povrijedila.
jA BI UZELA JOS POGOTOVO NISI OSIGURAO SA X-OM
Željeznicar za život cijeli !
Ma nema se tu sta osiguravat sa x.om , il ce dobit il izgubitlikusa je napisao/la:jA BI UZELA JOS POGOTOVO NISI OSIGURAO SA X-OM

jest ko danas efes Xfukara87 je napisao/la:Ma nema se tu sta osiguravat sa x.om , il ce dobit il izgubitlikusa je napisao/la:jA BI UZELA JOS POGOTOVO NISI OSIGURAO SA X-OM
evo ovako veceras :

ukratko : da se ne ponavljam, iznad mene canca sve rekao za Smitha i Portland, braca Bryan igraju za finale, jednostavno moraju uzeti, a i forma i kvalitet i sve ostalo im ide u prilog, tako da me cudi ova 1.15 kvota, prije sam ocekivao 1.01 ili tako nesto
i Palmeiras daje gol ... kuci u zadnjih 10 jednom nisu dali, protiv Pauliste u svih 6 kuci dali bar gol od toga u 2 po 1 gol i u 4 po 3 i vise
GL

ukratko : da se ne ponavljam, iznad mene canca sve rekao za Smitha i Portland, braca Bryan igraju za finale, jednostavno moraju uzeti, a i forma i kvalitet i sve ostalo im ide u prilog, tako da me cudi ova 1.15 kvota, prije sam ocekivao 1.01 ili tako nesto

GL

Kvota na Efes bila 1.09 cini mi se i gdje ces ti tu igrat 1x 

ma to se uzima, i ako si siguran uplatiš na taj preostali parlikusa je napisao/la:jA BI UZELA JOS POGOTOVO NISI OSIGURAO SA X-OM
sa 5 dobitak 55, to je 11 puta veći iznos... što kažu "đavolu malo bilo"
Sutra Hrv.ligu golova igrajte..
zato u kosarci UVIJEK ALI UVIJEK igrajte konacan pobjednik pa makar i 1.01 kvota bila ... milion puta mi se desilo da me X srusi dok jednom nisam presjekao i nikad vise cistog keca ili dvicu nisam odigraofukara87 je napisao/la:Kvota na Efes bila 1.09 cini mi se i gdje ces ti tu igrat 1x

ili 1X, X2 ili konacan pobjednik
odigrao 1 zbog uslova u žurbi jer nisam bio kući, a počinjali parovi lige Evropefukara87 je napisao/la:Kvota na Efes bila 1.09 cini mi se i gdje ces ti tu igrat 1x
iman nesto viska na racunu pa sad malo gledam ponudu prije federera i ekipe...
uzet cu zenski tenis peng/hsieh na kvotu 3,00 čisto iz razloga što protivnice petrova/srebotnik u zadnjih 12 mečeva svaki četvrti izgube! Nanizale su zadnje 3 pobjede, znaci, cure, vrijeme je za poraz..
a ni forma peng/hsieh nije uopce losa i mislim da ih mogu uzeti.. isplati se pokusat! GL!
uzet cu zenski tenis peng/hsieh na kvotu 3,00 čisto iz razloga što protivnice petrova/srebotnik u zadnjih 12 mečeva svaki četvrti izgube! Nanizale su zadnje 3 pobjede, znaci, cure, vrijeme je za poraz..

Ja te pratim..nek nam je sretnobevanda4 je napisao/la:iman nesto viska na racunu pa sad malo gledam ponudu prije federera i ekipe...
uzet cu zenski tenis peng/hsieh na kvotu 3,00 čisto iz razloga što protivnice petrova/srebotnik u zadnjih 12 mečeva svaki četvrti izgube! Nanizale su zadnje 3 pobjede, znaci, cure, vrijeme je za poraz..a ni forma peng/hsieh nije uopce losa i mislim da ih mogu uzeti.. isplati se pokusat! GL!

brate polufinale je Indian Wellsa, a ove 2 cijepaju u parovimabevanda4 je napisao/la:iman nesto viska na racunu pa sad malo gledam ponudu prije federera i ekipe...
uzet cu zenski tenis peng/hsieh na kvotu 3,00 čisto iz razloga što protivnice petrova/srebotnik u zadnjih 12 mečeva svaki četvrti izgube! Nanizale su zadnje 3 pobjede, znaci, cure, vrijeme je za poraz..a ni forma peng/hsieh nije uopce losa i mislim da ih mogu uzeti.. isplati se pokusat! GL!

PS zar je moguce da se ima VISKA na racunu

Zadnja izmjena: mforce, dana/u 14 mar 2013, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
@brezovac, ako imas viska slobodno.. al ovo nije nikakva analiza nit proucavanje, cisto da se ubije dosada
@mforce, znas kako je kad se malo poboljsa stanje na racunu, odmah pohlepa ucini svoje

@mforce, znas kako je kad se malo poboljsa stanje na racunu, odmah pohlepa ucini svoje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.