Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

hanniz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hanniz » 15 mar 2013, 20:13

Drago mi je što nema mnogo optimista pred sutrašnji meč, jer obično kiksamo kada se nečemu nadamo. I ja takođe ne očekujem mnogo sutra, Southampton ima vrlo dobar tim, kao što reče Otelo, ne pokazuje tabela trenutno njihovo realno stanje.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 mar 2013, 20:22

Goodison je napisao/la:Da Everton nije odbio plaćati visoku kiriju za Anfield, nikad tog vašeg Liverpoola ne bi bilo. :mrgreen:

Southampton je zaebana ekipa. Sjećam se da su Evertona ' vile pronosale' na gostovanja kod njih. Citya su dobili, napatili United, Chelseaju otkinuli dva boda na SB. Ne bih baš bio tako siguran u vašu pobjedu.

I nema veze ako EFC sutra kiksa, vama to ne znači ništa jer ste donji na Merseyside derbiju. ;)
i kako se vasi igraci osjecaju znajuci da su u blizini najveceg engleskog europskog kluba?
jer hej ako ne moze doci u Liverpool,mozemo u Everton barem smo blizu Liverpoolu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 mar 2013, 20:25

Ma razbiće nas ljudi.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 15 mar 2013, 22:01

http://news-liverpoolfc.com/news/latest ... er?start=9" onclick="window.open(this.href);return false;

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 15 mar 2013, 22:36

Vidi naseg ljepotana :D :D :D :D
slika

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 mar 2013, 22:36

RUMOURED Line-Up against Southampton.
slika

Isto kao protiv Tottenhama, samo umjesto Jonesa je Reina na golu.

Šta vi mislite ?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 mar 2013, 22:47

BeyKopites je napisao/la:RUMOURED Line-Up against Southampton.
slika

Isto kao protiv Tottenhama, samo umjesto Jonesa je Reina na golu.

Šta vi mislite ?
Dobar tim samo ja Reinu ocima nemogu smisliti :lol: :lol: :mrgreen:

Treba satrat Southampton i nastaviti dobar niz...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 15 mar 2013, 22:56

Imal negdje onaj dokumentarac sa foxa online da se gleda

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 mar 2013, 22:57

Da hoće bar trojica od ovih deset doći, bilo bi to fantastičan posao na ljeto. Ja bih volio Sakhoa, Xabia i Eriksena. Ne znam što ne staviše kojeg golmana ( Bega recimo :mrgreen: )

_

Poketinho pun riječi hvale za Coutinha, uporedio je Liverpoolovo zimsko pojačanje sa Messijem i Ronaldhinjom.
“Filipe je Brazilac, a kao mnogi igrači iz te zemlje, umije da radi magične stvari sa loptom. Međutim, uz tu magiju idu i fantastične radne navike, po kojima je sličniji evropskom, nego brazilskom igraču. Uz to je fin i pristojan momak, nos mu nije u oblacima. Ima sve kvalitete Ronaldinha i Messia, ali ima još mnogo toga da dokaže. Ono što je izvjesno je da se radi o posvećenom i odgovornom momku”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 mar 2013, 23:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Da hoće bar trojica od ovih deset doći, bilo bi to fantastičan posao na ljeto. Ja bih volio Sakhoa, Xabia i Eriksena. Ne znam što ne staviše kojeg golmana ( Bega recimo :mrgreen: )

_

Poketinho pun riječi hvale za Coutinha, uporedio je Liverpoolovo zimsko pojačanje sa Messijem i Ronaldhinjom.
“Filipe je Brazilac, a kao mnogi igrači iz te zemlje, umije da radi magične stvari sa loptom. Međutim, uz tu magiju idu i fantastične radne navike, po kojima je sličniji evropskom, nego brazilskom igraču. Uz to je fin i pristojan momak, nos mu nije u oblacima. Ima sve kvalitete Ronaldinha i Messia, ali ima još mnogo toga da dokaže. Ono što je izvjesno je da se radi o posvećenom i odgovornom momku”
Pochettino nije nimalo pogrijesio,momak radi i suti vjerovatno ce i Engleski da nauci brzo.... :mrgreen:

PSG sigurno nece pustiti Sakho-a mozda na posudbui nekako ali ga prodat nece garant....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 mar 2013, 23:07

Alex i Silva su prvi izbori, mislim da će dosaditi Sakhou da čeka da se jedan od njih povrijedi ili dobije crveni karton kako bi startao. Momak zaslužuje da igra. Možda bi ga uz finu ponudu i pustili, crna mamba se ne bi bunila da ode negdje gdje će igrati. :)

PS: Ima li možda sutra prenos na BHT1?

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 15 mar 2013, 23:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:Alex i Silva su prvi izbori, mislim da će dosaditi Sakhou da čeka da se jedan od njih povrijedi ili dobije crveni karton kako bi startao. Momak zaslužuje da igra. Možda bi ga uz finu ponudu i pustili, crna mamba se ne bi bunila da ode negdje gdje će igrati. :)

Prenose Stoke-WBA, valjda zbog Begovica. Samo ne znam kome je to interesantnije gledati Stoke i Begovica kako brani, pored neke druge utakmice Liverpoola, Arsenala, Uniteda...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 mar 2013, 23:40

slika
Odlična slika :!:

Idemo sutra do pobjede nad Sotonom, mislim, sutra je must win utakmica ako želimo u EL.
Koliko god Soton bio nezgodan, moramo pobijediti sutra i tako nastaviti odličan niz.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 mar 2013, 23:46

Ja sam mislio da će sportklubovi pokupiti ostale utakmice, pa da će BHT prenositi Liverpool. Ove sezone samo jednom prenosiše utakmicu. :|

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 15 mar 2013, 23:58

Sretan rođendan najvećem fudbalskom klubu na planeti, sa željom da se što prije vrati ondje gdje pripada, u sami vrh :!:

@BeyKopites dobra slika pravo. 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 mar 2013, 00:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam mislio da će sportklubovi pokupiti ostale utakmice, pa da će BHT prenositi Liverpool. Ove sezone samo jednom prenosiše utakmicu. :|
BHT ima pick, tako da oni mogu prenostiti koga god zele.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 16 mar 2013, 00:04

nummaLFCŽ je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Alex i Silva su prvi izbori, mislim da će dosaditi Sakhou da čeka da se jedan od njih povrijedi ili dobije crveni karton kako bi startao. Momak zaslužuje da igra. Možda bi ga uz finu ponudu i pustili, crna mamba se ne bi bunila da ode negdje gdje će igrati. :)

Prenose Stoke-WBA, valjda zbog Begovica. Samo ne znam kome je to interesantnije gledati Stoke i Begovica kako brani, pored neke druge utakmice Liverpoola, Arsenala, Uniteda...
Sportklub prenosi sutra Liverpool u 16:00
BHT najčešće uzima utakmice koje su na sport klubovima koje vecina raje nema npr. Sportklub 1,2,3,4

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 mar 2013, 09:52

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam mislio da će sportklubovi pokupiti ostale utakmice, pa da će BHT prenositi Liverpool. Ove sezone samo jednom prenosiše utakmicu. :|
ko ima telemach ako je u mogucnosti nek sebi doplati 4 km i imas sve sport klubove u HD-u i Premier League kanal istu u HD-u i nema utakmice da fulis :D

ja se nadam da ce Downing i ovo rijesiti.
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 mar 2013, 11:35

Branič Jos Hooiveld: "Van Persie je moj igrač godine, a ne Luis Suarez."

Nesto su vako cini mi se pricali i iz Sweansea pa petaka primili :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 mar 2013, 11:44

Ma kod mene HS vnogo, još uveo onu digitalnu i opet ni iz glave sportklubova. Ja ne znam kako je moguće da ne sklope neki ugovor sa njima, ili šta već, pa da dobiju ta 2,3 sportkluba. :| Taman dobio arenu na kojoj su prenosili Liverpool u EL, i ispadosmo. :lol:

Ma hajde, bar je konekcija dobra pa mi neće štopati link ( nek neko postavi sportklub :mrgreen: )

Što se tiče sastava, vjerovatno taj gore koji ste postavili. 8-) Mogao bi se Suarez ubosti na kladionici, vjerujem da će i danas pogoditi. :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 2 gosta.