Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Drago mi je što nema mnogo optimista pred sutrašnji meč, jer obično kiksamo kada se nečemu nadamo. I ja takođe ne očekujem mnogo sutra, Southampton ima vrlo dobar tim, kao što reče Otelo, ne pokazuje tabela trenutno njihovo realno stanje.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
i kako se vasi igraci osjecaju znajuci da su u blizini najveceg engleskog europskog kluba?Goodison je napisao/la:Da Everton nije odbio plaćati visoku kiriju za Anfield, nikad tog vašeg Liverpoola ne bi bilo.![]()
Southampton je zaebana ekipa. Sjećam se da su Evertona ' vile pronosale' na gostovanja kod njih. Citya su dobili, napatili United, Chelseaju otkinuli dva boda na SB. Ne bih baš bio tako siguran u vašu pobjedu.
I nema veze ako EFC sutra kiksa, vama to ne znači ništa jer ste donji na Merseyside derbiju.
jer hej ako ne moze doci u Liverpool,mozemo u Everton barem smo blizu Liverpoolu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma razbiće nas ljudi.
-
- Kontakt:
http://news-liverpoolfc.com/news/latest ... er?start=9" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi naseg ljepotana

- BeyKopites
- Kontakt:
RUMOURED Line-Up against Southampton.

Isto kao protiv Tottenhama, samo umjesto Jonesa je Reina na golu.
Šta vi mislite ?
Šta vi mislite ?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dobar tim samo ja Reinu ocima nemogu smislitiBeyKopites je napisao/la:RUMOURED Line-Up against Southampton.
Šta vi mislite ?

Treba satrat Southampton i nastaviti dobar niz...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Imal negdje onaj dokumentarac sa foxa online da se gleda
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da hoće bar trojica od ovih deset doći, bilo bi to fantastičan posao na ljeto. Ja bih volio Sakhoa, Xabia i Eriksena. Ne znam što ne staviše kojeg golmana ( Bega recimoplavetniloo je napisao/la:http://news-liverpoolfc.com/news/latest ... er?start=9

_
Poketinho pun riječi hvale za Coutinha, uporedio je Liverpoolovo zimsko pojačanje sa Messijem i Ronaldhinjom.
“Filipe je Brazilac, a kao mnogi igrači iz te zemlje, umije da radi magične stvari sa loptom. Međutim, uz tu magiju idu i fantastične radne navike, po kojima je sličniji evropskom, nego brazilskom igraču. Uz to je fin i pristojan momak, nos mu nije u oblacima. Ima sve kvalitete Ronaldinha i Messia, ali ima još mnogo toga da dokaže. Ono što je izvjesno je da se radi o posvećenom i odgovornom momku”
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pochettino nije nimalo pogrijesio,momak radi i suti vjerovatno ce i Engleski da nauci brzo....OTNYS_YNWA je napisao/la:Da hoće bar trojica od ovih deset doći, bilo bi to fantastičan posao na ljeto. Ja bih volio Sakhoa, Xabia i Eriksena. Ne znam što ne staviše kojeg golmana ( Bega recimoplavetniloo je napisao/la:http://news-liverpoolfc.com/news/latest ... er?start=9)
_
Poketinho pun riječi hvale za Coutinha, uporedio je Liverpoolovo zimsko pojačanje sa Messijem i Ronaldhinjom.
“Filipe je Brazilac, a kao mnogi igrači iz te zemlje, umije da radi magične stvari sa loptom. Međutim, uz tu magiju idu i fantastične radne navike, po kojima je sličniji evropskom, nego brazilskom igraču. Uz to je fin i pristojan momak, nos mu nije u oblacima. Ima sve kvalitete Ronaldinha i Messia, ali ima još mnogo toga da dokaže. Ono što je izvjesno je da se radi o posvećenom i odgovornom momku”

PSG sigurno nece pustiti Sakho-a mozda na posudbui nekako ali ga prodat nece garant....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Alex i Silva su prvi izbori, mislim da će dosaditi Sakhou da čeka da se jedan od njih povrijedi ili dobije crveni karton kako bi startao. Momak zaslužuje da igra. Možda bi ga uz finu ponudu i pustili, crna mamba se ne bi bunila da ode negdje gdje će igrati. 
PS: Ima li možda sutra prenos na BHT1?

Prenose Stoke-WBA, valjda zbog Begovica. Samo ne znam kome je to interesantnije gledati Stoke i Begovica kako brani, pored neke druge utakmice Liverpoola, Arsenala, Uniteda...OTNYS_YNWA je napisao/la:Alex i Silva su prvi izbori, mislim da će dosaditi Sakhou da čeka da se jedan od njih povrijedi ili dobije crveni karton kako bi startao. Momak zaslužuje da igra. Možda bi ga uz finu ponudu i pustili, crna mamba se ne bi bunila da ode negdje gdje će igrati.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- BeyKopites
- Kontakt:

Odlična slika

Idemo sutra do pobjede nad Sotonom, mislim, sutra je must win utakmica ako želimo u EL.
Koliko god Soton bio nezgodan, moramo pobijediti sutra i tako nastaviti odličan niz.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam mislio da će sportklubovi pokupiti ostale utakmice, pa da će BHT prenositi Liverpool. Ove sezone samo jednom prenosiše utakmicu. 

Sretan rođendan najvećem fudbalskom klubu na planeti, sa željom da se što prije vrati ondje gdje pripada, u sami vrh
@BeyKopites dobra slika pravo.

@BeyKopites dobra slika pravo.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
BHT ima pick, tako da oni mogu prenostiti koga god zele.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam mislio da će sportklubovi pokupiti ostale utakmice, pa da će BHT prenositi Liverpool. Ove sezone samo jednom prenosiše utakmicu.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Sportklub prenosi sutra Liverpool u 16:00nummaLFCŽ je napisao/la:Prenose Stoke-WBA, valjda zbog Begovica. Samo ne znam kome je to interesantnije gledati Stoke i Begovica kako brani, pored neke druge utakmice Liverpoola, Arsenala, Uniteda...OTNYS_YNWA je napisao/la:Alex i Silva su prvi izbori, mislim da će dosaditi Sakhou da čeka da se jedan od njih povrijedi ili dobije crveni karton kako bi startao. Momak zaslužuje da igra. Možda bi ga uz finu ponudu i pustili, crna mamba se ne bi bunila da ode negdje gdje će igrati.
BHT najčešće uzima utakmice koje su na sport klubovima koje vecina raje nema npr. Sportklub 1,2,3,4
ko ima telemach ako je u mogucnosti nek sebi doplati 4 km i imas sve sport klubove u HD-u i Premier League kanal istu u HD-u i nema utakmice da fulisOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam mislio da će sportklubovi pokupiti ostale utakmice, pa da će BHT prenositi Liverpool. Ove sezone samo jednom prenosiše utakmicu.

ja se nadam da ce Downing i ovo rijesiti.
You are someone else I am still right here
Branič Jos Hooiveld: "Van Persie je moj igrač godine, a ne Luis Suarez."
Nesto su vako cini mi se pricali i iz Sweansea pa petaka primili

Nesto su vako cini mi se pricali i iz Sweansea pa petaka primili

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kod mene HS vnogo, još uveo onu digitalnu i opet ni iz glave sportklubova. Ja ne znam kako je moguće da ne sklope neki ugovor sa njima, ili šta već, pa da dobiju ta 2,3 sportkluba.
Taman dobio arenu na kojoj su prenosili Liverpool u EL, i ispadosmo.
Ma hajde, bar je konekcija dobra pa mi neće štopati link ( nek neko postavi sportklub
)
Što se tiče sastava, vjerovatno taj gore koji ste postavili.
Mogao bi se Suarez ubosti na kladionici, vjerujem da će i danas pogoditi. 

Ma hajde, bar je konekcija dobra pa mi neće štopati link ( nek neko postavi sportklub

Što se tiče sastava, vjerovatno taj gore koji ste postavili.

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 2 gosta.