bevanda4 je napisao/la:za sat vremena pocinje woolaston - williams.. probat cu jedinicu na 2,30, cisto zato sta su mi zadnja dva iznenadenja kontra williamsa prosla. '92 je postao pro, a mnogi ce se sloziti da ove sezone igra najgori snooker u karijeri.. Dok ne odluci proigrat, ganjam kontru. GL!
trebalo mi je 2 dana da shvatim kako je ovaj turnir ocito napravljen za kladionice, a ne za igrace.
Od 15 odigranih mečeva,
10 IZNENAĐENJA je doslo... mislim, gadljivo nesto. Izgleda da većina ovo nije shvatila ozbiljno, mozda iz razloga sto za mjesec dana pocinje najelitnije natjecanje i najbitnije u karijeri svakog iole ozbiljnog igrača snookera (+ šta je najavljen veliki povratak gospodina O'Sullivana koji će branit titulu, bit će u najmanju ruku - zanimljivo!)... A do tada, pokušat ćemo nešto zaradit kontriranjem favorita
EDIT: sad me nesto vuce da odigram i swaila protiv allena na @3,75... swail preokrenuo maguireovih 3-0 prije 2 dana.. mada je allen izgleda dosta ozbiljno u prvoj partiji, rijesivsi davisa lagano sa 4-0... ne znam, ako bi tko zelio neki riskantan par za single, pokusajte ovo!