Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ide maestro na 30-35 ove sezone 

Edine sine 

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
30-35 fulanja 100%-nih sansi.krmpotich je napisao/la:Ide maestro na 30-35 ove sezone
E **** 

Ma ovo sto Dzeko igra u Romi moze svaki napadac ....Toti nista losije necw odraditi ovo...jbg forma je u silaznoj putanji vec odavno....ali Edin se uvijek vrati. .i ovaj put ce ABD
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Garcijevo forsiranje Edina da proradi kao ono forsiranje Torresa u Chelseaju kada je igrao 100 utakmica za redom bez gola uskoro dolazi kraju.
Očekivano!!
#15.10.2013 !!!
Eno vec se vratiodelinjo je napisao/la:Ma ovo sto Dzeko igra u Romi moze svaki napadac ....Toti nista losije necw odraditi ovo...jbg forma je u silaznoj putanji vec odavno....ali Edin se uvijek vrati. .i ovaj put ce ABD
Na klupu

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trebas preskakati sredinu terena a ti nemas veceg igraca od 1.70 ccc
Al je garcia najsmjesniji trener u historiji trenera. Nema igraca veceg od 1.65 u napadu a ide po strani na centarsut.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije Seria A za Edina. U italiji se igra dosta brz fudbal, a to dzeki neodgovara...
Pa zar nije Roma bila idealna za njega, veceras je bio loš al' ne mora se odmah ici tako daleko govoreci da liga nije za njega.Djedo10 je napisao/la:Nije Seria A za Edina. U italiji se igra dosta brz fudbal, a to dzeki neodgovara...
#15.10.2013 !!!
Dzeko ko pometina nocas na terenu , ne kontam ga nikako.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Roma je bila bolja,srece nisu imali...Druga stvar,Garcia je jako los takticar...Kidiso ko celav.na kapu..pa polahko,ima kontre ,al ako drze loptu u svojim.nogama ova dva sa strane(Salah i Zervinjo )su ne iskoristeni..njima treba prostor...Tesko ce Roma s Garciom do Skudeta..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stvarno slabo nema sta.Ko da mrzi igrati lopte tako je danas izgledo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne znam sta napisati za njegovu igru veceras.Nije to bilo na nivou ovih posljednjih partija definitivno.Gubio dosta duela,par puta poprilicno slabo kretanje na terenu,promasena kolosalna prilika.Sve u svemu za zaborav.
Glavu gore Edine,bice bolje aBd.
Glavu gore Edine,bice bolje aBd.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Atomski fudbal.Djedo10 je napisao/la:Nije Seria A za Edina. U italiji se igra dosta brz fudbal, a to dzeki neodgovara...
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dobio Inter na srecu, raspolozenom Handanovicu, neraspolozenom Dzeki i uz sudiju koji je dobro siljio protiv Rome.
Nekako mi je djelovao izgubljen ali otkako je dosao tako je, osim one 2-3 prve utakmice kada ga je malo ponijela atmosfera pa se rastrcao, svugdje ga bilo. Kao da mu ne odgovara ova igra Rome, bas malo lopti dobija a i on se ne trudi bas previse. Nije ovo ni 20% onog naseg "Dijamanta". Moze i mora puno bolje!!
Pa ne bih bas rekao da je fudbal u Italiji brz
ali dosta paznje se posvecuje taktici i defanzivi tako da se rijetko koji napadac tu proslavi. Nebo i zemlja kada se uporedi sa EPL i Bundesligom.
Boga mi nije fino poceo, previse utakmica bez golova i poprilican broj promasenih zicera, moze on ovo puno bolje. Al' sta ja znam, vjerujem u njega i da ce konacno procepiti, jos uvijek je prerano donositi zakljucke.

Boga mi nije fino poceo, previse utakmica bez golova i poprilican broj promasenih zicera, moze on ovo puno bolje. Al' sta ja znam, vjerujem u njega i da ce konacno procepiti, jos uvijek je prerano donositi zakljucke.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: alacious, Google [Bot], Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Proximic i 28 gostiju.