Paul KoncheskydonCorleone1892 je napisao/la:Znal ko je ovaj izmedju shelveya i poulsena ??fanatic je napisao/la:donCorleone1892 je napisao/la:
maloprije naleti na ovu slikuglaj ekipe i straha ups mislio sam sra***
![]()
![]()
Pa od srednjeg i gornjeg rada samo Shelvey i Kelly ostali, a ovo okolo sve zesci levati..tu su pobjegli Cole i Babel u prvi red kontajuci da su igracine
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da nisi prepoznao najboljeg lijevog beka Liverpoola svih vremena. 

Čovječe. Smuči mi se kada vidim kakav smo roster imali u eri Hodgsona. Hvala Bogu pa smo se riješili i ovog škarta. Konchesky, Poulsen, Jovanović.. Huh, ovaj trenutni Liverpool je WC momčad naspram navedene.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Stavljano je do sad najvjerovatnije ali opet za upisat se
http://news-liverpoolfc.com/others/vide ... -liverpool
Probaj gledati samo jednom !!!
http://news-liverpoolfc.com/others/vide ... -liverpool
Probaj gledati samo jednom !!!
"You'll Never Walk Alone"
Sretan Rođendan mom smislu zivota.. vec 121 godinu "ne hodamo sami"
YNWA <3
YNWA <3
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Na danasnji dan prije 121 godinu, osnovan je ovaj moj(nas) jedan i jedini, ali Najveci i Najdrazi klub. Sretan ti rodjendan. ♥ YNWA ♥
"My idea was to build Liverpool into a bastion of invincibility. Napoleon had that idea; he wanted to conquer the bloody world. I wanted Liverpool to be untouchable. My idea was to build Liverpool up and up until eventually everyone would have to submit and give in."
E, i uspio si u svojoj zamisli sir Shankly!
Vel'ki praznik za sve simpatizere Liverpoola. Uz LFC smo proživjeli loše, al' i sretne momente. Mnogo nervoze je bilo u svima nama tokom zadnjih par sezona, al' polahko sve dolazi na svoje. Čovječe, kako samo vrijeme prolazi. Najbitnije je da ću kada ostarim imati čega da se sjećam (spektakularno osvajanje CL, debakl Uniteda, etc). Možda nisi u Europi najbolji, al' za mene si uvijek bio #1 i uvijek ćeš to i biti. #YNWA
E, i uspio si u svojoj zamisli sir Shankly!
Vel'ki praznik za sve simpatizere Liverpoola. Uz LFC smo proživjeli loše, al' i sretne momente. Mnogo nervoze je bilo u svima nama tokom zadnjih par sezona, al' polahko sve dolazi na svoje. Čovječe, kako samo vrijeme prolazi. Najbitnije je da ću kada ostarim imati čega da se sjećam (spektakularno osvajanje CL, debakl Uniteda, etc). Možda nisi u Europi najbolji, al' za mene si uvijek bio #1 i uvijek ćeš to i biti. #YNWA
Zadnja izmjena: StevieG, dana/u 15 mar 2013, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
Remember friend, as you pass by.
Vi svi samo navijate za Liverpool, samo ja igram za njega.
Doduše na klupi sam u zadnjih nekoliko utakmica.
Evo prigodan video: " onclick="window.open(this.href);return false;

Evo prigodan video: " onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
vazda ayre najbolji dio kolaca za sebe ostavi 

You are someone else I am still right here
Vidi Brende što je rezervisao keca za sebe 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da je ove torte malo, uh, baš bi mi dobro legla. 

- Carragher23
- Kontakt:
Uf 121 godina svacega,sjecam se svojih prvih trenutaka uz Liverpool ko da su maloprije bili.
Sretan rodjendan LFC.
Sad za Bajram da se skupi sergija i da se Rodgersu nova kravata kupi

Sretan rodjendan LFC.
Sad za Bajram da se skupi sergija i da se Rodgersu nova kravata kupi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- reds_forever
- Kontakt:
Ne valjaju ove ogromne torte, naslazu ti onu koru i samo uvale one slag kreme da ti se smuci cim okusisOTNYS_YNWA je napisao/la:Da je ove torte malo, uh, baš bi mi dobro legla.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Zaista moramo iskoristiti dobar raspored i dobru formu u ovom kolu. Prva od tih utakmica koje nam idu na ruku jeste rana utakmica u subotnjem terminu između Evertona i Cityija. Od velike važnosti jeste da City uzme bod(ove) komšijama. Trenutno imamo isti broj bodova, ali bolju gol razliku i utakmicu više od komšija. Mada nema nikakve sumnje da imamo lakši raspored do kraja sezone od komšija i međusobni okršaj na Anfieldu, ali sa nama se nikad ne zna.
Sljedeća jako bitna utakmica za nas je Stoke-WBA. Jako je bitno za nas da Stoke pobjedi u ovom meču i da se napokon odmaknemo WBA. Ono što ne valja u ovom meču, jeste da je u posljednjih 6 utakmica između ova dva rivala, čak pet puta slavio gost. Ne bi nikako valjalo da WBA uzme bodove u ovom meču. U prvom meču je Stoke pobjedio u gostima 0-1, ne bih se bunio da i sada Stoke pobjedi istim rezultatom.
Swansea-Arsenal. Itekako bi nam odgovarala pobjeda domaćina, pa čak i remi, ali ... Swansea je svoj cilj ispunila, osigurali su opstanak i čak šta više izborili su LE preko Liga Cupa. Arsenal je poraz od Tottenhama nadomjestio pirovom pobjedom nad Bayernom. Mislim da ipak pritisak koji ima Arsenal na sebi i Wenger, te apsolutno rasterećna Swansea i njihovi igrači, daju nam optimizam da bi u ovoj utakmici mogao biti makar nerješen rezultat, što bi nama itekako odgovaralo. Swansea nije nikad izgubila od Arsenala kući, ali treća je sreća, tako kažu u narodu.
Onda preostajemo mi. Sa Southamptonom nismo znali igrati u gostima ni kada smo mi bili mnogo jači. I sada se sjećam Philipsa, Croucha i gola glavom. Nakon tog gola kupio ga je Benitez. U zadnjih 15 utakmica imaju 3 pobjede, ali toga se najviše bojim. Odmah mi kroz glavu prođe WBA, Aston Villa ... Svi su oni bili u rezultatskoj krizi ali su protiv nas uzeli cijeli plijen. No, to su utakmice bile na Anfieldu. Ovu ipak igramo u gostima. Kod nas su svi spremni, kao i kod njih. Zadnja 3 meča kod Southamptona domaćin je dobio rezultatom 2-0, Liverpool nije pobjedio u 4 meča zaredom još od februara 2011 ( tada su pali Wolves u gostima 0-3, Fulham kući 1-0, Stoke kući 2-0 i Chelsea u gostima 0-1 ).
Brat bratu, ove 3 utakmice najrealnije je da budu 3 remija.
Dalje, treba nam kiks Tottenhama i Chelsija, koji opet igraju gradske derbije sa Fulhamom, odnosno West Hamom. Tu nam je prijeko potrebna pomoć Berbatova i brata Carrola.
Sljedeća jako bitna utakmica za nas je Stoke-WBA. Jako je bitno za nas da Stoke pobjedi u ovom meču i da se napokon odmaknemo WBA. Ono što ne valja u ovom meču, jeste da je u posljednjih 6 utakmica između ova dva rivala, čak pet puta slavio gost. Ne bi nikako valjalo da WBA uzme bodove u ovom meču. U prvom meču je Stoke pobjedio u gostima 0-1, ne bih se bunio da i sada Stoke pobjedi istim rezultatom.
Swansea-Arsenal. Itekako bi nam odgovarala pobjeda domaćina, pa čak i remi, ali ... Swansea je svoj cilj ispunila, osigurali su opstanak i čak šta više izborili su LE preko Liga Cupa. Arsenal je poraz od Tottenhama nadomjestio pirovom pobjedom nad Bayernom. Mislim da ipak pritisak koji ima Arsenal na sebi i Wenger, te apsolutno rasterećna Swansea i njihovi igrači, daju nam optimizam da bi u ovoj utakmici mogao biti makar nerješen rezultat, što bi nama itekako odgovaralo. Swansea nije nikad izgubila od Arsenala kući, ali treća je sreća, tako kažu u narodu.
Onda preostajemo mi. Sa Southamptonom nismo znali igrati u gostima ni kada smo mi bili mnogo jači. I sada se sjećam Philipsa, Croucha i gola glavom. Nakon tog gola kupio ga je Benitez. U zadnjih 15 utakmica imaju 3 pobjede, ali toga se najviše bojim. Odmah mi kroz glavu prođe WBA, Aston Villa ... Svi su oni bili u rezultatskoj krizi ali su protiv nas uzeli cijeli plijen. No, to su utakmice bile na Anfieldu. Ovu ipak igramo u gostima. Kod nas su svi spremni, kao i kod njih. Zadnja 3 meča kod Southamptona domaćin je dobio rezultatom 2-0, Liverpool nije pobjedio u 4 meča zaredom još od februara 2011 ( tada su pali Wolves u gostima 0-3, Fulham kući 1-0, Stoke kući 2-0 i Chelsea u gostima 0-1 ).
Brat bratu, ove 3 utakmice najrealnije je da budu 3 remija.

Dalje, treba nam kiks Tottenhama i Chelsija, koji opet igraju gradske derbije sa Fulhamom, odnosno West Hamom. Tu nam je prijeko potrebna pomoć Berbatova i brata Carrola.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Liverpoola sam stavio na tiket ,Southampton mora "pasti"
,a i ekipa je u odličnoj formi vjerujem da će ista sutra biti nastavljena.
Zanimljiv vikend je pred nama,vjerujem da će minimalno 3 ekipe koje se nalaze na tabeli ispred Liverpoola kiksati,aBd
.

Zanimljiv vikend je pred nama,vjerujem da će minimalno 3 ekipe koje se nalaze na tabeli ispred Liverpoola kiksati,aBd

Ma bojim se ovog Sotona,koju god sam utakmicu njihovu gledao igrali su dobar fudbal.Ne bi me iznenadilo da izgubimo jer je opce poznato da nam je tesko drzat formu igramo toplo hladno vec 3-4 sezone.Bojim se da ce se Glen zanjet ostavit prostora njihovim krilima,nisam siguran jel Puncheon tamo gdje ce Enrique biti to mi i ne predstavlja neki prob,ali ovamo ova strana bojim se Glenove opterecenosti napadom,plus imaju ja mislim prilicno los niz Soton je 3 utakmice bez pobjede.Lambert ce se moci cuvati i barem zracni dueli tu ne bi trebali biti problem.E sad na drugu stranu je raspolozenje magicne sedmice ako on bude napunjen sve ovo pada u vodu.
"You'll Never Walk Alone"
Vala je i mene strah ovog Sotona.Igraju lijep nogomet i to sto su 15 nije realno stanje.Dosta tekmi su izgubili bas baksuzno.
Realno trebaju da su od 10-13 mjesta.Nadam se da Rodgers nece dopustiti igracima opustanje i da cemo krenut snazno od 1 minute.Ako postignemo rani gol (oko 20-25min) bit ce dobro,a ako ne svakom minutom ce nam postajati sve teze.
Valjda ce nam pokloniti pobjedu za rodjendan.
Realno trebaju da su od 10-13 mjesta.Nadam se da Rodgers nece dopustiti igracima opustanje i da cemo krenut snazno od 1 minute.Ako postignemo rani gol (oko 20-25min) bit ce dobro,a ako ne svakom minutom ce nam postajati sve teze.
Valjda ce nam pokloniti pobjedu za rodjendan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da Everton nije odbio plaćati visoku kiriju za Anfield, nikad tog vašeg Liverpoola ne bi bilo.
Southampton je zaebana ekipa. Sjećam se da su Evertona ' vile pronosale' na gostovanja kod njih. Citya su dobili, napatili United, Chelseaju otkinuli dva boda na SB. Ne bih baš bio tako siguran u vašu pobjedu.
I nema veze ako EFC sutra kiksa, vama to ne znači ništa jer ste donji na Merseyside derbiju.

Southampton je zaebana ekipa. Sjećam se da su Evertona ' vile pronosale' na gostovanja kod njih. Citya su dobili, napatili United, Chelseaju otkinuli dva boda na SB. Ne bih baš bio tako siguran u vašu pobjedu.
I nema veze ako EFC sutra kiksa, vama to ne znači ništa jer ste donji na Merseyside derbiju.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.