Igra se u ZeniciPasha_car_aga je napisao/la:Čestitam momcima na raskivanju mostarskih ubleha, ostaje žal za jos ubjedljivijim rezultatom, ali tako je to u fudbalu.
Jedno veliko BRAVO za šefa Musemica, predsjednika Husica, a posebno za sve navijače danas na stadionu, auuu brate kako je navijanje bilo na cijelom stadionu, a posebno skandiranje Azmiru. Vidjelo se da mu puno znači podrška navijača!
Svaka čast i fukarama, polako se to sve vraća na svoje, da nebi one dvije baklje i utrčavanja na tartan stazu, bili bi za čistu desetku!
Kostic, kakav je to stoper!
Veseli, mašina!
Next stop Kakanj!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tuzlanska Sloboda
negdje sredinom drugog pol, možda malo poslijesolinas je napisao/la:Hocel mi KO reci u kojoj minuti je bio taj transparent predsjedniku i skandiranje
parola nije bila upućena predsjedniku, skadiranje jeste
Tvrdim da smo nepobjediviemirzlaTu je napisao/la: Tvrdim da smo najaca ekipa sa kondicijom u PL.

tuzlanska Sloboda
zaista jedna fantasticna predstava i nakon ovoga imam osjecaj da nas niko vise ne moze zaustaviti.
Tolika volja, zelja i trud kod igraca, nznm koga bih izdvojio danas posebno svi su dali svoj maximum
i doprinos ( i veselinovic ko lokomotiva, stjepanovic pirlo i gattuso u jednom, zeba se probudio,
kostic profesor doktor nauka u odbrani, ahmet sta reci vise, ordagic pokazao da nije samo navikani talenat
ostali svi na nivou, također se istakao Efendic koji je danas odigrao bez greske u odbrani i sa jako puno
aktivnosti u napadu uz dobre centarsuteve).
Sljedeca stanica Kakanj i uz ovu igru i zalaganje tri boda su tu.
Vjerujem i da ćemo kao navijači u tome pomoći našim momcima ako ništa onda makar u pola cifre iz sarajeva.
Tolika volja, zelja i trud kod igraca, nznm koga bih izdvojio danas posebno svi su dali svoj maximum
i doprinos ( i veselinovic ko lokomotiva, stjepanovic pirlo i gattuso u jednom, zeba se probudio,
kostic profesor doktor nauka u odbrani, ahmet sta reci vise, ordagic pokazao da nije samo navikani talenat
ostali svi na nivou, također se istakao Efendic koji je danas odigrao bez greske u odbrani i sa jako puno
Vjerujem i da ćemo kao navijači u tome pomoći našim momcima ako ništa onda makar u pola cifre iz sarajeva.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Imam razlog da vjerujem da ce utakmica u zenici
Protiv mladosti biti jedno öd jacih gostovanja fukara u posljednjih par godina.
I sta je pisalo na paroli,ne vidjo na bht ne prikazase
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nešto ovako, ispravite ako griješim:
"Dvostruki aršini i nikakava pravila
živite na jaslama sarajevskog lobija"
"Dvostruki aršini i nikakava pravila
živite na jaslama sarajevskog lobija"
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Kakva utakmica
Uzivao sam u svakoj sekundi iste

Uzivao sam u svakoj sekundi iste
[youtube][/youtube]solinas je napisao/la:Imam razlog da vjerujem da ce utakmica u zenici

Hvala drug moj..
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Bgm komšije Vi krenuli redom da gazite
..

Kakav Efendić. I dalje naslabija karika. Taj baš bježi od lopte . Ne želi da je primi, krije se iza protivničkog igrača . . jest me iznevirao u **** materinu, pogotovu u drugom poluvremenu . .Mortus je napisao/la:zaista jedna fantasticna predstava i nakon ovoga imam osjecaj da nas niko vise ne moze zaustaviti.
To smo davno utvrdili,poslije druge tekmezlajci je napisao/la:Tvrdim da smo nepobjediviemirzlaTu je napisao/la: Tvrdim da smo najaca ekipa sa kondicijom u PL.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Posjeta odlicna oko 3500
.
Nadam se da je sa Kosticem i Iveticem sve uredu jer su se u toku tekme zalili na bolove,Kostic je izgleda dobio udarac u leđa cak sam pomislio u jednom momentu da ce ga morati mijenjati.
UG Prijatelji FK Sloboda
.
Protiv Mladosti ce biti teska tekma,samo dva poraza imaju ako bi tu uspjeli tricu ubosti bilo bi fenomenalno .

Nadam se da je sa Kosticem i Iveticem sve uredu jer su se u toku tekme zalili na bolove,Kostic je izgleda dobio udarac u leđa cak sam pomislio u jednom momentu da ce ga morati mijenjati.
UG Prijatelji FK Sloboda

Protiv Mladosti ce biti teska tekma,samo dva poraza imaju ako bi tu uspjeli tricu ubosti bilo bi fenomenalno .
Sezonska za "Zlatnog iz Litvanije"

http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... -litvanijeU našem klubu uvijek se pratilo šta se dešava u redovima drugih članova porodice SD Sloboda. Tako je uoči utakmice protiv Veleža na stadionu Tušanj upriličena mala ceremonija u kojoj je glavna uloga pripala našem zlatnom košarkaškom kadetu Emiru Čerkezoviću.
Mladom tuzlanskom košarkašu poklonjena je sezonska ulaznica za domaće mečeve Crveno - crnih. Ovim gestom Klub je želio da Čerkezoviću čestita na velikom uspjehu i poželi mnogo novih trofeja u daljoj košarkaškoj karijeri.
Podsjetimo, Čerkezović je član kadetske reprezentacije BiH koja se u Litvaniji okitila titulom evropskog prvaka.
jeste Efa najslabija karika, ali danas je igrao dobro i nije pravio greske, nazad je bio dobart, a naprijed se znao dobro uključit u par akcija, bio je dosta opasniji od ivetica naprijed (sto se bekova tice), također je dobro igrao i u SA i evidentan je napredak, što je veoma važno i za njega, jer smo mu nabili takav pritisak i za sad se dobro nosi s tim. A to da je najslabiji to i dalje stoji.Tuzlak04 je napisao/la:Kakav Efendić. I dalje naslabija karika. Taj baš bježi od lopte . Ne želi da je primi, krije se iza protivničkog igrača . . jest me iznevirao u **** materinu, pogotovu u drugom poluvremenu . .Mortus je napisao/la:zaista jedna fantasticna predstava i nakon ovoga imam osjecaj da nas niko vise ne moze zaustaviti.

-
- Kontakt:
Danas fenomenalna predstava na tusnju, ali ipak je treba s dozom opreza uzeti. Ipak je ova danas ekipa Veleža jedna od najlošijih što sam do sada vidio na Tušnju, eh sad ne znam je li to sto su oni odron živi ili što smo mi baš beton. To će pokazati naredne dvije tekme
Extra utakmica danas, svaka cast igracima Slobode na igri!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Utakmica protiv Mladosti se igra u nedjelju 20.09.2015.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
Je l' to sigurno.TzBulevar87 je napisao/la:Utakmica protiv Mladosti se igra u nedjelju 20.09.2015.

Hoćemo titulu!

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 13 sep 2015, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
skoro sam zaboravio da cestitam UG PRIJATELJI SLOBODE na svemu sto rade za crveno-crne....strasan posao odradzuju ti ljudi...danas nova donacija u vidu laptopa,printera i nove velike zastave Slobode....SVAKA VAM CAST MOMCI

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA