Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ne znam vala, nisam siguran za Gundogana, citavu sezonu je bio povrjedjen, upitno je kakav ce se vratiti...
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Kroos je vala sve osim trkaca i borca 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ma invalid ta ce vam on ,gdje je veoma upitno da li ce moci igrati kako je igrao i na istom levelu.Skyline je napisao/la:Ne znam vala, nisam siguran za Gundogana, citavu sezonu je bio povrjedjen, upitno je kakav ce se vratiti...
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
suhi je napisao/la:Kroos je vala sve osim trkaca i borca

Ma mozda je sad u bayernu, ovamo kad bih dosao morao bih on trcat vjeruj ti meni dugo ja prativm EPL tu nema zezancije.suhi je napisao/la:Kroos je vala sve osim trkaca i borca

Uredu vidim da nije, koga bi vi doveli sad npr da je trkac ili borac hajmo devili.?

04.10.2009 !!
Mali Carvalho se ubio za to što ti tražiš. Nešto kao Jaje u Sitiju.
Wanyama iz southamptona nije los ,braca bender ,fernando iz porta ,ima tih mrcina 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Lijepo vi to meni nabrojaste, sad izdvojit od njih najboljeg i dovest za fine pare. 

04.10.2009 !!
- OnlyUnited
- Kontakt:
MCCARTHY, James.... Odlican borac, neprestalna radilica.. Jedan od vaznijih igraca Evertona ove sezone, a tek 23 godine. Onda pomenuti Fernando, Schneiderlin (tehnicki potkovan), Banega, M'Villa, braca Bender,...
- Ed Woodward for Prime Minister !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Manchester United
Po meni idealan taj vezni za utd bi bio Song, zna ligu, a sigurno mu se bježi iz barse 

Re: Odg: FC Manchester United
Al se zato s formom pozdravio kad je otisao u barcu xDJoseMourinho je napisao/la:Po meni idealan taj vezni za utd bi bio Song, zna ligu, a sigurno mu se bježi iz barse
- OnlyUnited
- Kontakt:
Izgleda da je Wazza zavrsio sezonu..
http://hereisthecity.com/en-gb/2014/04/ ... or-the-se/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hereisthecity.com/en-gb/2014/04/ ... or-the-se/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ed Woodward for Prime Minister !
Haman, yebiga šta se može. Eto pet utakmica za Cicarita.
Uzivat cu gledajuci United bez Rooneya,napokon
Opet mu je vaznija repka od kluba,ako ispadne ovako,boli prst,ne moze sutat a svaki korner izvede i te gluposti,sto ne mogu gluposti,cak se pojavila informacija da uopste nije povrijedjen ni bio,da je normalno trenirao sad ...
Sto se tice pojacanja,nikakav Fernando,Banega itd .. Za Carvalha svi kazu da je sjajan defanzivni veznjak,on je kao dogovoren,sto se mene tice najbolje bi bilo zamjenu izvrsit za Nanija,svakako covjek ne igra,nek ide gdje ce mu biti lijepo a i nama dobro . Sto se tice beka,nikakav Baines od 31godinu,Coentrao najprije,onda Shaw iako mislim da ce on u Chelsea .
Sto se tice Kroosa i da li je trkac ,nije on trkac kao ovaj Carvalho,nije ni Yaya trkac,ali Kroos dosta radi,pomaze,naravno da mora imati nekog defanzivnijeg i fizicki mocnijeg pored sebe,on je CM,iako moze igrati i povucenije .
Kako cemo se razocarat na ljeto,dovest ce nam nekog cirkus veznjaka kao da gledam,juce citam Sertica hoce,taj covjek nebi u Stoke igrao evo moja glava.

Sto se tice pojacanja,nikakav Fernando,Banega itd .. Za Carvalha svi kazu da je sjajan defanzivni veznjak,on je kao dogovoren,sto se mene tice najbolje bi bilo zamjenu izvrsit za Nanija,svakako covjek ne igra,nek ide gdje ce mu biti lijepo a i nama dobro . Sto se tice beka,nikakav Baines od 31godinu,Coentrao najprije,onda Shaw iako mislim da ce on u Chelsea .
Sto se tice Kroosa i da li je trkac ,nije on trkac kao ovaj Carvalho,nije ni Yaya trkac,ali Kroos dosta radi,pomaze,naravno da mora imati nekog defanzivnijeg i fizicki mocnijeg pored sebe,on je CM,iako moze igrati i povucenije .
Kako cemo se razocarat na ljeto,dovest ce nam nekog cirkus veznjaka kao da gledam,juce citam Sertica hoce,taj covjek nebi u Stoke igrao evo moja glava.
Zeljeznicar! 1921 !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja ne znam kako se pojedinci ovdje svake godine igraju Managera prije i tokom svakog prijelaznog roka i dovode po 6-7 igrača, prodaju isto toliko i sl. Tako u Unitedu vjerovatno nikad neće ići, čak i u ovoj situaciji kada je definitivno potreban određeni rebuilding ekipe. To se neće napravit u jednom prijelaznom roku, nego će to ići postepeno, što je i logično. Očekujem da će otići par ovih iskusnijih igrača (Ferdinand, Vidić, Evra, možda Giggs) i to je to. Young, Cleverley, Nani itd. 99% ostaju, koliko god neko želio da oni odu.
Što se tiče dolazaka, očekujem maksimalno tri skuplja pojačanja i možda jedno ili dva tipa Varele prošle godine. Toliko je i dovoljno, realno. Dakle, dovest tri istinska pojačanja u odbrani i veznom redu (1+2 ili 2+1) i to je to. Samo da to ne budu pojačanja tipa Fellainija.
Što se tiče dolazaka, očekujem maksimalno tri skuplja pojačanja i možda jedno ili dva tipa Varele prošle godine. Toliko je i dovoljno, realno. Dakle, dovest tri istinska pojačanja u odbrani i veznom redu (1+2 ili 2+1) i to je to. Samo da to ne budu pojačanja tipa Fellainija.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Definitivno na mjestu komentar. Samo mislim da ce ili Clever ili Nani ici. Ostalo svePatrice_Evra_3 je napisao/la:Ja ne znam kako se pojedinci ovdje svake godine igraju Managera prije i tokom svakog prijelaznog roka i dovode po 6-7 igrača, prodaju isto toliko i sl. Tako u Unitedu vjerovatno nikad neće ići, čak i u ovoj situaciji kada je definitivno potreban određeni rebuilding ekipe. To se neće napravit u jednom prijelaznom roku, nego će to ići postepeno, što je i logično. Očekujem da će otići par ovih iskusnijih igrača (Ferdinand, Vidić, Evra, možda Giggs) i to je to. Young, Cleverley, Nani itd. 99% ostaju, koliko god neko želio da oni odu.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zamisli kad bi Džeko rek'o da mu je važniji klub od reprezentacije, kako bi se ti osjećao?Format je napisao/la:Uzivat cu gledajuci United bez Rooneya,napokonOpet mu je vaznija repka od kluba,ako ispadne ovako,boli prst,ne moze sutat a svaki korner izvede i te gluposti,sto ne mogu gluposti,cak se pojavila informacija da uopste nije povrijedjen ni bio,da je normalno trenirao sad ...
Naravno da mu je reprezentacija važnija od kluba, glupo bi bilo da je obrnuto. Svima treba da bude važnija.
Nadam se da će biti spreman za Brazil, tamo je puno potrebniji nego Unitedu ovih 5 kola.
20miliona godisnje ima ,on nema sta trazit,zahtijevat,imati zalju,mora igrati pa makar propustio prvenstvo,sve mu idu kako on kaze,i na kraju ga neko voli .. Ma daj ... Dzeko nikad to nebi uradio,stedio se da bi bio spreman ,mislim nebi smio to uradit,jer bi nogu dobio.DukeOfWellington je napisao/la:Zamisli kad bi Džeko rek'o da mu je važniji klub od reprezentacije, kako bi se ti osjećao?Format je napisao/la:Uzivat cu gledajuci United bez Rooneya,napokonOpet mu je vaznija repka od kluba,ako ispadne ovako,boli prst,ne moze sutat a svaki korner izvede i te gluposti,sto ne mogu gluposti,cak se pojavila informacija da uopste nije povrijedjen ni bio,da je normalno trenirao sad ...
Naravno da mu je reprezentacija važnija od kluba, glupo bi bilo da je obrnuto. Svima treba da bude važnija.
Nadam se da će biti spreman za Brazil, tamo je puno potrebniji nego Unitedu ovih 5 kola.
Zeljeznicar! 1921 !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eto sad ćemo reći da je potpuno spreman i da glumi povredu. Čovjek je rovit i ima svako moralno pravo da propusti te mečeve, naravno da je povreda u njegovom slučaju vrlo moguća kad bi igrao svaki meč do kraja i naravno da je tražio poštedu i naravno da je dobio poštedu. Znaju ljudi u klubu bolje od nas kakva je povreda u pitanju, ovdje neki hoće to da predstave kao da ima zanotkicu na prstu i neće da igra, dajte molim vas. Naravno da bi igrao da je 100% fit.
Naravno da je pošteđen zato što je englez, i naravno da ni jedan navijač Uniteda, koji nije porijeklom s otoka, ne smije bit zadovoljan s ovakvim raspletom. Kako li je tek vlasnicima, kad praktično bacaju pare za nečiji nerad?
S druge strane, ako se Robin uskoro oporavi, konačno ćemo dobiti priliku vidjeti koliko smo dobri s njim i Matom u vrhu. Takođe, ovo je priliku da vidimo je li United stvarno "prosječan" bez Wayna, kako nam neki ovdje nameću.
S druge strane, ako se Robin uskoro oporavi, konačno ćemo dobiti priliku vidjeti koliko smo dobri s njim i Matom u vrhu. Takođe, ovo je priliku da vidimo je li United stvarno "prosječan" bez Wayna, kako nam neki ovdje nameću.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.