A i šansu iz centaršuta nam nije stvorio samo onaj koji nije centrirao
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Grupa iznad svakog pojedinca.
Zato mozda poceti sa Cavnicem i Karamarkom, a Sabica gurnuti negdje gore kao u21.
Nadam se da Masic potpisuje uskoro ili neki drugi stoper. Vidim i Santos se opet spominje, ja ga vala ne bi pokusavao dovesti vise. Zajebava se frajer po Zagrebu jos uvijek, ne znam sta on konta od svoje karijere, a i nije da nam fali krila.
Nadam se da Masic potpisuje uskoro ili neki drugi stoper. Vidim i Santos se opet spominje, ja ga vala ne bi pokusavao dovesti vise. Zajebava se frajer po Zagrebu jos uvijek, ne znam sta on konta od svoje karijere, a i nije da nam fali krila.
J..o vas Čileanac, sta sa ugovorom Aljabera? Hoće li produžiti ili ga gubimo u Maju za dzaba?? Ne mogu da vjerujem da navijači i javnost ne prave ogroman pritisak i na klub i na njega da se to riješi. Produži mu na 2 godine, daj mu platu 100k eura i iduće godine možeš hladno tražiti od 5 mln eura na vise za njega od bilo kojeg saudijskog kluba. Za njih je on zlata vrijedan u perspektivi ogromnih ulaganja u reprezentaciju. Platili su Mancinija bruku, fali im talenata, hoće mundijal 2034. Ovaj mali im vrijedi suhog zlata.
-
perodeformero
- Kontakt:
E cuj 5 mil. eura i to hladno
Kopiraću ovo i ovdje, čisto da braci skrenem pažnju pa da izvuče neke dodatne statistike ako ima vremena.
Virtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:16Kad smo već kod posjete, sad ćete da vidite koliko je veliki, veliki Željezničar.![]()
U Slovačkoj bi bio najgledaniji klub, u Mađarskoj bi bio drugi, odmah poslije Fernecvaroša.
U Belgiji bi veliki Željezničar bio na šestom mjestu, u Holandiji bi bio deseti, u Turskoj bi bio sedmi, u Danskoj bi bio treći najgledaniji klub, u Austriji četvrti, u Švicarskoj isto tako četvrti.
Što se tiče liga petice, bio bi rame uz rame sa dosta klubova, tj. u hiljadu gledalaca.
U našem regionu, veliki Željezničar na jednoj utakmici ima gledanost kao recimo komplet kolo prve lige Slovenije, a samo je Hajduk ove sezone gledaniji od velikog Željezničara.
Veliki Željezničar recimo na jednoj domaćoj utakmici ima posjetu kao komplet kolo srbijanske lige, a kad Zvezda igra domaću utakmicu, tu smo negdje u poređenju sa komplet kolom.
Veliki, veliki Željezničar. Evropski standardi doline ćupova.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam zašto ali ostao mi je urezan jedan tvoj post na ovu temu iz aprila 2017., fakat fascinantni podaciVirtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:19Kopiraću ovo i ovdje, čisto da braci skrenem pažnju pa da izvuče neke dodatne statistike ako ima vremena.
Virtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:16Kad smo već kod posjete, sad ćete da vidite koliko je veliki, veliki Željezničar.![]()
U Slovačkoj bi bio najgledaniji klub, u Mađarskoj bi bio drugi, odmah poslije Fernecvaroša.
U Belgiji bi veliki Željezničar bio na šestom mjestu, u Holandiji bi bio deseti, u Turskoj bi bio sedmi, u Danskoj bi bio treći najgledaniji klub, u Austriji četvrti, u Švicarskoj isto tako četvrti.
Što se tiče liga petice, bio bi rame uz rame sa dosta klubova, tj. u hiljadu gledalaca.
U našem regionu, veliki Željezničar na jednoj utakmici ima gledanost kao recimo komplet kolo prve lige Slovenije, a samo je Hajduk ove sezone gledaniji od velikog Željezničara.
Veliki Željezničar recimo na jednoj domaćoj utakmici ima posjetu kao komplet kolo srbijanske lige, a kad Zvezda igra domaću utakmicu, tu smo negdje u poređenju sa komplet kolom.

Uporedim ja to svake godine, i podaci su zaista fenomenalni.
Jbg, ljudi gledaju Camp Nou i Old Trafford pa misle da je to neki standard, a nije.
Natkriveni jug će ove brojeve još dodatno popraviti.
Jbg, ljudi gledaju Camp Nou i Old Trafford pa misle da je to neki standard, a nije.
Natkriveni jug će ove brojeve još dodatno popraviti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Je li ovo bazirano ma posjeti od prosle sezone? Koji prosjek si kod nas uzeo za analizu?
Najveci klub i navijaci ubraco je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:49Ne znam zašto ali ostao mi je urezan jedan tvoj post na ovu temu iz aprila 2017., fakat fascinantni podaciVirtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:19Kopiraću ovo i ovdje, čisto da braci skrenem pažnju pa da izvuče neke dodatne statistike ako ima vremena.
![]()
![]()
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 avg 2024, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovaj trenutni, od 12.500.Hansestadt je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:45Je li ovo bazirano ma posjeti od prosle sezone? Koji prosjek si kod nas uzeo za analizu?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mamonelafo
- Kontakt:
Veliki si Željo!braco je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:49Ne znam zašto ali ostao mi je urezan jedan tvoj post na ovu temu iz aprila 2017., fakat fascinantni podaciVirtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2024, 12:19Kopiraću ovo i ovdje, čisto da braci skrenem pažnju pa da izvuče neke dodatne statistike ako ima vremena.
![]()
![]()
Ove brojke (odnosno podaci) govore koliko smo svi zapravo ludi za Željom, koliko to volimo i dišemo. Nevjerovatno.
A vas dvijica, @Braco sa svojim analizama igrača i utakmica i @Virtu4l sa svojim komentarim i statistikama pokazuju kakvu vjernu, ludu i nevjerovatnu bazu navijača imamo.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ne uđeš na forum nekoliko dana, vratiš se i vidiš povratak otpisanih u vidu Hulahopke.
@Virto svaka čast na analizi, ono što je sigurno da novim jugom, kao i njegovim natkrivanjem ćemo tu posjetu još više povećati.
@Virto svaka čast na analizi, ono što je sigurno da novim jugom, kao i njegovim natkrivanjem ćemo tu posjetu još više povećati.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Ne znam na koga mislite, ja ne vidim Hulahopku nigdje. Ucinilo se i meni od jednog forumasa, ali sad sam mu malo prelistao postove i poprilicno sam siguran da nije on. Ne prizivajte ga 
-
General1976
- Kontakt:
-
Hansestadt
- Kontakt:
Bilo bi fantasticno zaista kad bi ovakav trend mogli nastaviti, bas fina pricaVirtu4l je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:49Ovaj trenutni, od 12.500.Hansestadt je napisao/la: ↑28 avg 2024, 13:45Je li ovo bazirano ma posjeti od prosle sezone? Koji prosjek si kod nas uzeo za analizu?
MoŠ mislit, "rodit" se prije dva mjeseca i imati 6 postova dnevno
- dubioza144
- Kontakt:
Sad će Ćoric dovest Luku Menala
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
menalo je pod ugovorom s dinamom jos dvije godine.
dajte luku na posudbu do kraja sezone, to bi već bilo nešto
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.