Zeljković je nešto drugo, ali ipak slično Prutini. Familija ovog Prutine je prijetila Alihodžicu, a ne Adžemu. Ma odyebati sve ove familije što guraju sinove. Neka Amar na miru radi svoj posao.pintol_TM87 je napisao/la:to je dolazio otac od zeljovica koja trenutno igra u mladjim juniorima zelje i zbog kojeg mnogi ispastaju a ponajvise njihova generacija jer momak je da bog sacuva...a prijetio je admiru adzemu koji je jedan pravi trener i covjek...Omar500 je napisao/la:Jel otac od ovog juniora Prutine prije godinu-dvije dolazio s pištoljem na trening i prijetio ? Koliko sam i čuo, ne zna ni lopte igrati, izgleda tipični 'babin' sinčić
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Re: FK Željezničar
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
-
- Kontakt:
Stedi se haveru, nema se paranick je napisao/la:kakve su ovo opet gluposti oko dresova,opet cirkus... samo jos treba da u ovim majicama osvajaci kupa izadjemu protiv serifa... nista me ne bi cudilo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Po večerašnjem treningu, mišljenja sam da se uigrava neka formacija 4-3-2-1, s tim da ne znam ko će biti prvi golman i ko će igrati poziciju lijevog beka...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A Selimovic doveden da grije klupu??? A golmana mislis da necemo dovesti do Serifa???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vrlo vejrovanto da necemoscorpion je napisao/la:A Selimovic doveden da grije klupu??? A golmana mislis da necemo dovesti do Serifa???
Za zivot cijeli!
Hoces se kladiti??? S kim cemo to na golu docekati Serif, kilavim i debelim Karicem ili ovim novim, polujuniorom???ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vrlo vejrovanto da necemoscorpion je napisao/la:A Selimovic doveden da grije klupu??? A golmana mislis da necemo dovesti do Serifa???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
--------------------Karić------------------
Marković----Nijema---Bogičević---L.bek
---------------Svraka----Stančeski---------
----------------------Zeba--------------------
Bešlija----------------------------------Višća
--------------------Adilović-------------------
Neka moja idealna formacija
Savić, Stanić i Selimović bi sa klupe trebali dobijati šansu, ali od ostalih igrača ne vidim ko bi mogao ući među 11.
Na mjestu golmana imamo i malog iz Olimpika, na štoperu imamo Vasilića, a ova trojica nek krpe sve osim lijevog beka! Ako ne nađemo pravog igrača za tu poziciju, to će biti veliki kiks!
I sa ovakvom postavom nemamo neke velike šanse u Evropi, ali bi se mogli boriti u našoj ligi i Kupu.
Marković----Nijema---Bogičević---L.bek
---------------Svraka----Stančeski---------
----------------------Zeba--------------------
Bešlija----------------------------------Višća
--------------------Adilović-------------------
Neka moja idealna formacija

Savić, Stanić i Selimović bi sa klupe trebali dobijati šansu, ali od ostalih igrača ne vidim ko bi mogao ući među 11.
Na mjestu golmana imamo i malog iz Olimpika, na štoperu imamo Vasilića, a ova trojica nek krpe sve osim lijevog beka! Ako ne nađemo pravog igrača za tu poziciju, to će biti veliki kiks!
I sa ovakvom postavom nemamo neke velike šanse u Evropi, ali bi se mogli boriti u našoj ligi i Kupu.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Golmana nisam naveo jer treba sačekati i vidjeti ko će biti prvi golman Karić ili Bukvić, a ne što nam treba neko treći...scorpion je napisao/la:A Selimovic doveden da grije klupu??? A golmana mislis da necemo dovesti do Serifa???
Selimović nije bolji od ovih igrača za koje mislim da će igrati prvih 11 tako da će biti na klupi...Jednostavno je tako...
Ž '21!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zivi bili pa vidjeli, da su mislili nekog dovesti, doveli bi ga do puta u slovenijuscorpion je napisao/la:Hoces se kladiti??? S kim cemo to na golu docekati Serif, kilavim i debelim Karicem ili ovim novim, polujuniorom???ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vrlo vejrovanto da necemoscorpion je napisao/la:A Selimovic doveden da grije klupu??? A golmana mislis da necemo dovesti do Serifa???
Za zivot cijeli!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
scorpion je napisao/la:A Selimovic doveden da grije klupu??? A golmana mislis da necemo dovesti do Serifa???
Najbolje da nam Guso bude golman

TM87
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajde, Manijaci! U čast našeg vođe!*** TRADICIONALNI MEMORIJALNI TURNIR ***
>> ĐILDA 2011 <<
Organizator malonogometnog turnira ÐILDA 2011 je Udruženje navijača fudbalskog kluba Željezničar. Sve utakmice turnira odigravaju se na terenu sa umjetnom travom na Grbavici. Turnir je otvorenog tipa i na njega se mogu prijaviti svi navijači Željezničara, neformalne grupe u vidu podgrupa, kvartova, ulica i kafića... Pravo učešća stiče se uplaćenom pristupninom (kotizacija).
Sistem takmičenja zavisit će od broja ekipa. U slučaju velikog broja prijavljenih ekipa igrat će se po nokaut sistemu (preko 8 ekipa). U slučaju manjeg broja prijavljenih ekipa igrat će se grupna faza takmičenja nakog cega slijedi nokaut sistem. Žrijeb turnira, odnosno određivanje takmičarskih parova održat će se u prisustvu predstavnika svih klubova, pola sata prije početka turnira. Žrijeb turnira neće biti dirigovan.
Pristupnina (kotizacija) iznosi 25,00 KM po ekipi. Utakmice obvezno započinju u tačno zakazano vrijeme i ne toleriše se nikakvo kašnjenje. Ekipa koja u tačno zakazano vrijeme ne izađe na teren gubi utakmicu rezultatom 5:0 bez borbe. Samo posebne okolnosti daju pravo Organizatoru da početak utakmice odgodi ili joj odredi novi termin. Utakmice se igraju 2 x 10 minuta (ili 2 X 15 minuta ako bude manje ekipa).
Organizator je osigurao materijalne nagrade za najbolje ekipe.
Revijalna utakmica:
VETERANI ŽELJEZNIČARA (Šampionska generacija 1998) - Ekipa novinara
Organizator je obezbjedio i:
- štand za prodaju novih TM87 artikala koji će u međuvremenu izaći...
- šank sa osvježavajućim bezalkoholnim picima...
- DJ sa razglasom...
Također u planu je i obilazak porodice Dževada Begića Ðilde.
Više informacija oko samog turnira u toku sljedeće sedmice. Prijave i uplate za turnir možete izvršiti na naknadno određenim danima u prostorijama Udruženja. Prijave i uplate se primaju do subote (09.07.) do 20:00!
BUDITE DIO SPEKTAKLA!

Ž '21!
Malo informacija
.
Tempo na pripremama do sada je bio ubitacan , svi rade punom parom , atmosfera je za 10 . Igraci koji su bili na probi nisu nesto specijalno , jer ako zelis da ostanes moras nesto i da pokazes a vjerujte da niko od njih nije zadovoljio a kamoli impresionirao . Od novajlija najvise pokazuje Adilovic
, golman nije los , Selimovic onako , malkice van forme nespreman se pojavio , Drakul solidan i , sto me pravo interesovalo , Perica radi punom parom a da zna lopte to je neupitno . U vezi novih igraca nemam informacija ,konkretno lijevi bek , forsira se Stanic iako je i na pripremama pokazivao stare boljke , ispada lako i tako to . Uglavnom atmosfera je odlicna , svi ginu , nema zajebancije , ono sto se kaze "pisaju krv" .
PS. Znam da cete me prozivati , ali igraci su ubijedzeni da ce da prodju ove kauboje

Tempo na pripremama do sada je bio ubitacan , svi rade punom parom , atmosfera je za 10 . Igraci koji su bili na probi nisu nesto specijalno , jer ako zelis da ostanes moras nesto i da pokazes a vjerujte da niko od njih nije zadovoljio a kamoli impresionirao . Od novajlija najvise pokazuje Adilovic

PS. Znam da cete me prozivati , ali igraci su ubijedzeni da ce da prodju ove kauboje

Željezničar za život cijeli !
I to sa 2-3 razlikerusina_jr je napisao/la:Malo informacija.
Tempo na pripremama do sada je bio ubitacan , svi rade punom parom , atmosfera je za 10 . Igraci koji su bili na probi nisu nesto specijalno , jer ako zelis da ostanes moras nesto i da pokazes a vjerujte da niko od njih nije zadovoljio a kamoli impresionirao . Od novajlija najvise pokazuje Adilovic, golman nije los , Selimovic onako , malkice van forme nespreman se pojavio , Drakul solidan i , sto me pravo interesovalo , Perica radi punom parom a da zna lopte to je neupitno . U vezi novih igraca nemam informacija ,konkretno lijevi bek , forsira se Stanic iako je i na pripremama pokazivao stare boljke , ispada lako i tako to . Uglavnom atmosfera je odlicna , svi ginu , nema zajebancije , ono sto se kaze "pisaju krv" .
PS. Znam da cete me prozivati , ali igraci su ubijedzeni da ce da prodju ove kauboje![]()

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
ABD !zeljocity je napisao/la:I to sa 2-3 razlikerusina_jr je napisao/la:Malo informacija.
Tempo na pripremama do sada je bio ubitacan , svi rade punom parom , atmosfera je za 10 . Igraci koji su bili na probi nisu nesto specijalno , jer ako zelis da ostanes moras nesto i da pokazes a vjerujte da niko od njih nije zadovoljio a kamoli impresionirao . Od novajlija najvise pokazuje Adilovic, golman nije los , Selimovic onako , malkice van forme nespreman se pojavio , Drakul solidan i , sto me pravo interesovalo , Perica radi punom parom a da zna lopte to je neupitno . U vezi novih igraca nemam informacija ,konkretno lijevi bek , forsira se Stanic iako je i na pripremama pokazivao stare boljke , ispada lako i tako to . Uglavnom atmosfera je odlicna , svi ginu , nema zajebancije , ono sto se kaze "pisaju krv" .
PS. Znam da cete me prozivati , ali igraci su ubijedzeni da ce da prodju ove kauboje![]()
Znam da je glupo citirati sopstveni post al čisto da se ne izgubi nit. Priča se nadovezuje na ovu pa ima smisla. Čete su dobro obaviještene oko ovakvih stvari u Borcu, tako da ovo uzimam kao više-manje tačan podatak jer je ovo u suštini "bezveze cifra".banovan je napisao/la:Znate šta je problem. Nije problem što pojedini ne znaju da se i u prvom Amarovom mandatu išlo na pripreme u privatnom vozilima.
Isto tako nije problem što se prigovara zašto se pare ne izvaljuju na pojačanja.
Problem je što kada bi doveli par "jakih igrača" i potrošile "grdne pare":
-tri "kvalitetna igrača" = 100.000 KM na ruke + plata od 10.000(ovo su smiješne cifre za "dobre igrače" a opet bi se za dvije godine ugovora potrošilo cca MILION MARAKA ) za igrače "sumnjive kvalitete" što i realno jesu.
Dovedeš te nekakve, ispadneš u 2 pretkolu iako si nositelj i svi ti lagano počinju da spominju familiju. Ko je kriv, manager je kriv. Sigurno se ugradio i tako te priče.
Kad bi neko pokušao da smijeni managera, "jer se očito ugradio", ti isti pljuvači ne bi mrdnuli prstom da nešto urade. A uradilo se šta su oni predlagali. I ništa. Tako bi bilo. Ne trebaju mi kašike da mi to kažu, očito je. To nas je historija naučila. Isto tako i Amar zna kako je kratak put od zvijezda do trnja. Već viđeno.
Znači, tišina, mašite ušima i grickajte košpe. Nešto vam smeta, bujrum u klub, objasnite im par stvari ili branite vaše stavove do kraja.
S tim da vaše stavove nećete braniti, bezveze pričate i zamarate ostale.
Pišu da je u BL kvadrat oko 2000 KM ;maletic trazi platu 5.000 KM, 500 KM po osvojenom bodu,1.500 KM za tri boda, da mu Borac kupi lokal od 80 m2 za kafic i 10.000 eur na ruke, pa bi potpisao na 2 godine
Idemo prostom računicom:
80 x 2000 = 160.000 KM(prostor)
24 x 5000 = 120.000 KM(plata)
20.000(na ruke)
30 x 1.500 = 45.000 (bonus za pobjede)
10 x 500 = 5.000(bonus za remije)
--------------------------------------------------
Total za dvije sezone: 350.000 KM
----------------------------------------------------
Igrač ima 31 godinu, realno je među najboljim u PL BIH ; Uloženo se ne može vratiti jer će teško neko dati jednu marku za igrača koji ima 33 godine i igra u PL; Da li ovakva tri igrača garantuju prolazak(treba također uzmeti u obzir da će barem jedan zabahiliti kada ga dovedeš) iole ozbiljne ekipe ?
Ne bih rekao.
Za 100.000 u totalu možeš dovesti Fajića koji konstantno ide na probe i vraća se u Travnik

Jel ima još neko neku pametnu oko pojačanja ?
Da se treba i mora ulagati u omladinsku školu to je činjenica. To ne sporim. Bolje je tih pola miliona ili milion uložiti u djecu, trening kampove, stručni kadar ili infrastrukturu nego u nekakve polovnjake. To je valjda logičan slijed gdje rasprava i kritike trebaju da idu. A ne ovako, hoćemo pojačanja za 200.000 KM i to ne jedno nego 3-4

Aha, može, na manageru, možda.
U svemu se slazem s tobom,a posebno sa ovim boldiranim.Nadam se da ce:Zolotic i Ramic dobiti znacajniju minutazu jer zaista ne kaskaju za ovim starijim.Obojica imaju 18 godina i velika su buducnost kluba.banovan je napisao/la:Znam da je glupo citirati sopstveni post al čisto da se ne izgubi nit. Priča se nadovezuje na ovu pa ima smisla. Čete su dobro obaviještene oko ovakvih stvari u Borcu, tako da ovo uzimam kao više-manje tačan podatak jer je ovo u suštini "bezveze cifra".banovan je napisao/la:Znate šta je problem. Nije problem što pojedini ne znaju da se i u prvom Amarovom mandatu išlo na pripreme u privatnom vozilima.
Isto tako nije problem što se prigovara zašto se pare ne izvaljuju na pojačanja.
Problem je što kada bi doveli par "jakih igrača" i potrošile "grdne pare":
-tri "kvalitetna igrača" = 100.000 KM na ruke + plata od 10.000(ovo su smiješne cifre za "dobre igrače" a opet bi se za dvije godine ugovora potrošilo cca MILION MARAKA ) za igrače "sumnjive kvalitete" što i realno jesu.
Dovedeš te nekakve, ispadneš u 2 pretkolu iako si nositelj i svi ti lagano počinju da spominju familiju. Ko je kriv, manager je kriv. Sigurno se ugradio i tako te priče.
Kad bi neko pokušao da smijeni managera, "jer se očito ugradio", ti isti pljuvači ne bi mrdnuli prstom da nešto urade. A uradilo se šta su oni predlagali. I ništa. Tako bi bilo. Ne trebaju mi kašike da mi to kažu, očito je. To nas je historija naučila. Isto tako i Amar zna kako je kratak put od zvijezda do trnja. Već viđeno.
Znači, tišina, mašite ušima i grickajte košpe. Nešto vam smeta, bujrum u klub, objasnite im par stvari ili branite vaše stavove do kraja.
S tim da vaše stavove nećete braniti, bezveze pričate i zamarate ostale.
Pišu da je u BL kvadrat oko 2000 KM ;maletic trazi platu 5.000 KM, 500 KM po osvojenom bodu,1.500 KM za tri boda, da mu Borac kupi lokal od 80 m2 za kafic i 10.000 eur na ruke, pa bi potpisao na 2 godine
Idemo prostom računicom:
80 x 2000 = 160.000 KM(prostor)
24 x 5000 = 120.000 KM(plata)
20.000(na ruke)
30 x 1.500 = 45.000 (bonus za pobjede)
10 x 500 = 5.000(bonus za remije)
--------------------------------------------------
Total za dvije sezone: 350.000 KM
----------------------------------------------------
Igrač ima 31 godinu, realno je među najboljim u PL BIH ; Uloženo se ne može vratiti jer će teško neko dati jednu marku za igrača koji ima 33 godine i igra u PL; Da li ovakva tri igrača garantuju prolazak(treba također uzmeti u obzir da će barem jedan zabahiliti kada ga dovedeš) iole ozbiljne ekipe ?
Ne bih rekao.
Za 100.000 u totalu možeš dovesti Fajića koji konstantno ide na probe i vraća se u Travniki na kraju će završiti u GOŠK-u ala Dudić; Obojica klocevi samo takvi.
Jel ima još neko neku pametnu oko pojačanja ?
Da se treba i mora ulagati u omladinsku školu to je činjenica. To ne sporim. Bolje je tih pola miliona ili milion uložiti u djecu, trening kampove, stručni kadar ili infrastrukturu nego u nekakve polovnjake. To je valjda logičan slijed gdje rasprava i kritike trebaju da idu. A ne ovako, hoćemo pojačanja za 200.000 KM i to ne jedno nego 3-4![]()
Aha, može, na manageru, možda.
Ovdje svi strucnjaci prave,rasporedjuju,postavljaju,neargumentovano kritikuju itd.U redu postujem kritiku,ali normalnu na necemu osnovanu,a ne piskaranje u prazno sto je na zadnjih 100 stranica.
AMAR OSIM!
Ja se nadam da ćemo proći šerifa, ali nešto me zanima šta ako ispadnemo, što nije nemoguće...hoće li opet biti onih priča po forumu, kako smo loši, kako ovo ono??? Ili ćemo stvari prihvatiti realno, te se strpiti dok se klub još ojača u narednom priodu, na čelu da sir Amarom?
Mislim da je mnogo važno da imamo razumijavanja za nastojanja ljudi u klubu, da od želje naprave stabilan klub...
Mislim da je mnogo važno da imamo razumijavanja za nastojanja ljudi u klubu, da od želje naprave stabilan klub...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Lijepo se nadati nastupima i prolasku u drugom pretkolu EL no medjutim treba ostati realan i na zemlji,shvatiti da protiv Serifa nemamo zaista sta traziti...shavtila je to i uprava i s toga se ovako indolentno i ponasa gledajuci na prinove i pojacanja i posteno govoreci u pravu su s jedne strane jer mozda za nase uslove se ima novca ali ne i dovoljno da bi se pojacali i rizikovali sve steceno i ispali u prvoj utakmici...vjerovatno se ceka sljedeca godina u kojoj se nadam da ce zeljo izboriti mjesto u evropskim takmicenjima i biti nosioc,samim time i imati laksi put ka ostvarenju evropskog plana tj. plasiranje u grupnu fazu.Mislim da tek kad nas vidite u poziciji nositelja mozemo ocekivati nesto vise i znacajnije u vidu prinova i igranja u evropi...zadrzavanjem vecine kljucnih igraca i dovodjenjem ovih par pojacanja isto tako je realno da se u nasoj ligi moze igrat i obezbjedit jedna od titula ili izlazak u evropu,pripreme koliko vidim teku po planu,imamo par fini zakazani pripremnih utakmica sa jako finim protivnicima gdje ce mo tacno vidjeti sta smo i gdje smo a 14.07 pokusati odigrati muski i hrabro pa ko zna,mozda se navuce neki penal,slobodnjak ili nesto slicno ako nista da se ostavi dobar utisak...!!
Razlika izmedju Amarovog prvog mandata i ovog sada je kao nebo i zemlja, a problem je najvise u upravi i novcu.
Za podsjecanje, 2001/2002 Zeljo je poharao ligom prodao par igraca ali i doveo nove.
Imena poput Guve, Seferovica, Denisa Karica, Ivice Huljeva, Samira Muratovica, Omera Joldica, kasnije Denis Mudrinic, Admir Kajtaz, Keno Hasagic, Dalibor Stilic (tada standardni U21, kupljen od Sirokog),
Zeljo je uzmao najbolje u drzavi bez ikakvih problema i sa takvom ekipom jurisao u Euro takmicenja, ti igraci su se prodavali a Zeljo opet vrtio novce.
Danas medjutim toga nema, ne mozemo potpisati lijevog beka iz Slobode, Olimpica, a kamoli Sirokog Brijega,
ulaganja u igracki kadar ravno nuli i to je ono sto boli svakog Zeljinog navijaca.
Nema vise ni povrataka iz inostranstva, jednostavno Zeljo nije sto je bio 2002 iako ima istog trenera, iste navijace i istog predsjednika.
Po mom misljenju, uprava je krivac na celu za sposobnim privrednikom. Ovo sam isto i govorio prosle godine pa sam popljuvan od strane kojekakvih pojedinaca koji su garantovali titulu a poslije se nikad nisu ni javili.
Za podsjecanje, 2001/2002 Zeljo je poharao ligom prodao par igraca ali i doveo nove.
Imena poput Guve, Seferovica, Denisa Karica, Ivice Huljeva, Samira Muratovica, Omera Joldica, kasnije Denis Mudrinic, Admir Kajtaz, Keno Hasagic, Dalibor Stilic (tada standardni U21, kupljen od Sirokog),
Zeljo je uzmao najbolje u drzavi bez ikakvih problema i sa takvom ekipom jurisao u Euro takmicenja, ti igraci su se prodavali a Zeljo opet vrtio novce.
Danas medjutim toga nema, ne mozemo potpisati lijevog beka iz Slobode, Olimpica, a kamoli Sirokog Brijega,
ulaganja u igracki kadar ravno nuli i to je ono sto boli svakog Zeljinog navijaca.
Nema vise ni povrataka iz inostranstva, jednostavno Zeljo nije sto je bio 2002 iako ima istog trenera, iste navijace i istog predsjednika.
Po mom misljenju, uprava je krivac na celu za sposobnim privrednikom. Ovo sam isto i govorio prosle godine pa sam popljuvan od strane kojekakvih pojedinaca koji su garantovali titulu a poslije se nikad nisu ni javili.
Cuva Bog Zelju svog!
Nebih se složio sa konstatacijom da protiv Sheriffa nemamo šta tražiti. Ako Stanić, Višća, Bešlija, Savić, Stančeski, Zeba...ne mogu da se nose sa prosječnim igračima, koji igraju u šerifu, onda ok. Ali siguran sam da su pometnuti igrači vrlo kvalitetni i da na osnovi toga možemo s pravom da se nadamo prolazu. S druge strane, igrači Sherifa su po mojoj procjeni taj rang igrača...zato i jedni i drugi imaju realne šanse... Baš kao što i iz Sheriff-a kažu 50/50.legenda79 je napisao/la:Lijepo se nadati nastupima i prolasku u drugom pretkolu EL no medjutim treba ostati realan i na zemlji,shvatiti da protiv Serifa nemamo zaista sta traziti...shavtila je to i uprava i s toga se ovako indolentno i ponasa gledajuci na prinove i pojacanja i posteno govoreci u pravu su s jedne strane jer mozda za nase uslove se ima novca ali ne i dovoljno da bi se pojacali i rizikovali sve steceno i ispali u prvoj utakmici...vjerovatno se ceka sljedeca godina u kojoj se nadam da ce zeljo izboriti mjesto u evropskim takmicenjima i biti nosioc,samim time i imati laksi put ka ostvarenju evropskog plana tj. plasiranje u grupnu fazu.Mislim da tek kad nas vidite u poziciji nositelja mozemo ocekivati nesto vise i znacajnije u vidu prinova i igranja u evropi...zadrzavanjem vecine kljucnih igraca i dovodjenjem ovih par pojacanja isto tako je realno da se u nasoj ligi moze igrat i obezbjedit jedna od titula ili izlazak u evropu,pripreme koliko vidim teku po planu,imamo par fini zakazani pripremnih utakmica sa jako finim protivnicima gdje ce mo tacno vidjeti sta smo i gdje smo a 14.07 pokusati odigrati muski i hrabro pa ko zna,mozda se navuce neki penal,slobodnjak ili nesto slicno ako nista da se ostavi dobar utisak...!!
Nadajmo se, ali i budimo realni.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 367 gostiju.