jurissssssss
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sigurnije je Bayern, barem ja tako mislim, jer utakmica ne vjerujem da može donijeti neku neizvjesnost, pa samim tim i neku grublju igru.EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno manje od 5 žutih na obje utakmice večeras ? (Liga prvaka)
Premier toliko ja znam jer se tu kladimsijeramadre je napisao/la:vidim da se pominje margina od 5 žutih kartona. koja kladionica daje tu ponudu?
u premieru je 3,5 margina za utakmicu Bayern-Arsenal trebalo bi preko iciEBSCO je napisao/la:Premier toliko ja znam jer se tu kladimsijeramadre je napisao/la:vidim da se pominje margina od 5 žutih kartona. koja kladionica daje tu ponudu?
Wwin daje 4,5 , kvota 1.65.ganola je napisao/la:u premieru je 3,5 margina za utakmicu Bayern-Arsenal trebalo bi preko iciEBSCO je napisao/la:Premier toliko ja znam jer se tu kladimsijeramadre je napisao/la:vidim da se pominje margina od 5 žutih kartona. koja kladionica daje tu ponudu?
A u racku nisam vidio a već odigraoganola je napisao/la:u premieru je 3,5 margina za utakmicu Bayern-Arsenal trebalo bi preko iciEBSCO je napisao/la:Premier toliko ja znam jer se tu kladimsijeramadre je napisao/la:vidim da se pominje margina od 5 žutih kartona. koja kladionica daje tu ponudu?
pa ako si igrao manje, tj.1 ne smije, 2 je vise od 3 kartonaEBSCO je napisao/la:Srry na double postu, a ako je margina 3,5 jel smije bit 4 žuta ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.