I ja se to pitam kako ce neko znati jesi povrijedjen ili ne. Zasto onda sluze ti ljekarski pregledi .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovako ste i po Tataru pljuvali. Treba sacekati, mozda momak bude novi Benjo.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hoćeš prestati dosađivati papak?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Pa tih 12 bodova je sa gostovanjem protiv MDK....nema plusBenjolos je napisao/la: ↑24 apr 2021, 15:45Mi praktički imamo još 2 ''teške'' utakmice, i onda nam slijedi utakmice sa ekipama iz donjeg dijela tebele, od toga 3-4 utakmice igramo na Koševu, što praktički MORA biti 12 bodova iz tih utakmica i plus gostovanje protiv MDK gdje i njih možemo dobiti. Tu nam je prednost u odnosu na ostale ekipe sa kim borimo se za titulu.
Zrinjski SarajevoBenjolos je napisao/la: ↑24 apr 2021, 15:45Mi praktički imamo još 2 ''teške'' utakmice, i onda nam slijedi utakmice sa ekipama iz donjeg dijela tebele, od toga 3-4 utakmice igramo na Koševu, što praktički MORA biti 12 bodova iz tih utakmica i plus gostovanje protiv MDK gdje i njih možemo dobiti. Tu nam je prednost u odnosu na ostale ekipe sa kim borimo se za titulu.
Sarajevo Zaljo
Tuzla Sarajevo
Ako ovo predeveramo sa bar 1 bodom prednosti imamo se cemu nadati.
Nema izgleda. Vec nekoliko igraca operisalo ligamente koljena. Svaku novu tekmu strahujemo ko ce izostati zbog povrede. Ja mislim da smo ekipa koja ima najvise povreda ligamenata koljena u ligi. Svaku sezonu po dva tri.Historicar je napisao/la: ↑24 apr 2021, 15:46Nece se sigurno niko oglasiti po tom pitanju, na to smo navikli.
-
- Kontakt:
Dobro, mislio sam na željezničar, Slobodu, radnik i Olimpik, sa kim igramo na Koševu pa sam napisao 12 bodova i to gostovanje kod MDK još tri boda. Al hajmo mi utakmicu po utakmicu, ja vjerujem u titulu na kraju.GangEvil je napisao/la: ↑24 apr 2021, 15:49Pa tih 12 bodova je sa gostovanjem protiv MDK....nema plusBenjolos je napisao/la: ↑24 apr 2021, 15:45Mi praktički imamo još 2 ''teške'' utakmice, i onda nam slijedi utakmice sa ekipama iz donjeg dijela tebele, od toga 3-4 utakmice igramo na Koševu, što praktički MORA biti 12 bodova iz tih utakmica i plus gostovanje protiv MDK gdje i njih možemo dobiti. Tu nam je prednost u odnosu na ostale ekipe sa kim borimo se za titulu.
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Ako je istina ovo za Mešanovića, onda bi to stvarno bila kap koja je prelila casu.Gomis99 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 15:52Nema izgleda. Vec nekoliko igraca operisalo ligamente koljena. Svaku novu tekmu strahujemo ko ce izostati zbog povrede. Ja mislim da smo ekipa koja ima najvise povreda ligamenata koljena u ligi. Svaku sezonu po dva tri.Historicar je napisao/la: ↑24 apr 2021, 15:46Nece se sigurno niko oglasiti po tom pitanju, na to smo navikli.
Prenosio je kad smo dobili Zrinju 2:3 u Mostaru
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nije Jela spremao Mesanovica kad vec idemo u detalje ,sto se njega tice moguce da se previse isforsirao,realno momak svaku igra,i ne staje cijelu utakmicu trci i kad treba i kad ne.Bitno je da ne bude jaca povreda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kovacevic, Pidro, Dupovac, Adukor, Hodzic, Oremus, Djokanovic, Pejovic, Hebibovic, Milanovic, Velkoski.
Budel ovako ranicu se sam.
Budel ovako ranicu se sam.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
E jbg nemoj onda samo puno.To je to sve su prilike,jos imas prilike editovat post za najavu ranjavanja

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ho's se prestat' brukat kepec ? Eki igra Mesan, rek'o ti na kafi ?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
E svasta... Nadam se da ce Jasmin stisnuti zube i igrati jer ovo vise nema smisla. Vazda ista prica, par sati prije utakmice saznas da nam neko ne igra. Velez dobija ovo danas, osim ako Krupa nesto ne uradi slucajno. Mi danas i na derbiju moramo 4 boda osvojiti...
FK SARAJEVO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Radovac i Cosic ne igraju protiv Borca ..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Razguli papak
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Hahaha sta rade sudije. Cist faul ne svira za velez u nastavku radovcu zuti bezveze. Cosic i radovac treci zuti ne igraju protiv Borca.

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica