FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
odakle vam da lik navija za Želju
Opustite se...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ovaj lik što je napisao post protiv Osima je vjerovatno igrač ili neki rođak igrača koji nisu prošli probu. Stavite ga na ignore.
FEDERER= KLOC
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
To mu je DajdžaIker C je napisao/la:Ovaj lik što je napisao post protiv Osima je vjerovatno igrač ili neki rođak igrača koji nisu prošli probu. Stavite ga na ignore.
svoj ti pos'o !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Osim se par puta pošteno izgalamio na Harisa Bešliju, očiglednon nije zadovoljan...
Išao sam da se raspitam za put u Moldaviju...govorilo se da će biti neki sastanak na južnoj tribini koji je prolongiran za sutra, pa ako je neko zainteresovan nek dođe...
Ja sam štedio za mora, ali ću izgleda ipak u Moldaviju, dobre su Moldavke, a nisu vala ni skupe
Išao sam da se raspitam za put u Moldaviju...govorilo se da će biti neki sastanak na južnoj tribini koji je prolongiran za sutra, pa ako je neko zainteresovan nek dođe...
Ja sam štedio za mora, ali ću izgleda ipak u Moldaviju, dobre su Moldavke, a nisu vala ni skupe

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
Bio sam na treningu, nisam slikao, jbg, bilo oko 5o ljudi, dogovoralo se nešto za gostovanje u Sloveniju 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Protiv koga to igramo u SlovenijiKB-TM87 je napisao/la:Bio sam na treningu, nisam slikao, jbg, bilo oko 5o ljudi, dogovoralo se nešto za gostovanje u Sloveniju

NO PYRO NO PARTY
- KB-TM87
- Kontakt:
Valjda MariborBuu je napisao/la:Protiv koga to igramo u SlovenijiKB-TM87 je napisao/la:Bio sam na treningu, nisam slikao, jbg, bilo oko 5o ljudi, dogovoralo se nešto za gostovanje u Sloveniju?

kakve su ovo opet gluposti oko dresova,opet cirkus... samo jos treba da u ovim majicama osvajaci kupa izadjemu protiv serifa... nista me ne bi cudilo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
A sta je sa Sturmom, hocel se ici ?KB-TM87 je napisao/la:Valjda MariborBuu je napisao/la:Protiv koga to igramo u SlovenijiKB-TM87 je napisao/la:Bio sam na treningu, nisam slikao, jbg, bilo oko 5o ljudi, dogovoralo se nešto za gostovanje u Sloveniju?

NO PYRO NO PARTY
- AzuR SlasH
- Kontakt:
majice su super samo treba dodati ispod "zamalo"nick je napisao/la:kakve su ovo opet gluposti oko dresova,opet cirkus... samo jos treba da u ovim majicama osvajaci kupa izadjemu protiv serifa... nista me ne bi cudilo

- KB-TM87
- Kontakt:
Ne znam, vjerovatno hoće, kao i u MoldavijuBuu je napisao/la:A sta je sa Sturmom, hocel se ici ?

Jel otac od ovog juniora Prutine prije godinu-dvije dolazio s pištoljem na trening i prijetio ? Koliko sam i čuo, ne zna ni lopte igrati, izgleda tipični 'babin' sinčić 

Ne znam za taj slucaj, samo znam da smo dobili i mi jendog SekiaOmar500 je napisao/la:Jel otac od ovog juniora Prutine prije godinu-dvije dolazio s pištoljem na trening i prijetio ? Koliko sam i čuo, ne zna ni lopte igrati, izgleda tipični 'babin' sinčić

NO PYRO NO PARTY
a ko je naš šeki ?Buu je napisao/la:Ne znam za taj slucaj, samo znam da smo dobili i mi jendog SekiaOmar500 je napisao/la:Jel otac od ovog juniora Prutine prije godinu-dvije dolazio s pištoljem na trening i prijetio ? Koliko sam i čuo, ne zna ni lopte igrati, izgleda tipični 'babin' sinčić
G R B A V I C A 2
Omar500 je napisao/la:Jel otac od ovog juniora Prutine prije godinu-dvije dolazio s pištoljem na trening i prijetio ? Koliko sam i čuo, ne zna ni lopte igrati, izgleda tipični 'babin' sinčić
ja sam cuo da je mali dobar igrac, eh sad koliko je istina ne znam
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
pa valjda taj sto je dolazio i prijetio na treninguBaby je napisao/la:a ko je naš šeki ?Buu je napisao/la:Ne znam za taj slucaj, samo znam da smo dobili i mi jendog SekiaOmar500 je napisao/la:Jel otac od ovog juniora Prutine prije godinu-dvije dolazio s pištoljem na trening i prijetio ? Koliko sam i čuo, ne zna ni lopte igrati, izgleda tipični 'babin' sinčić

NO PYRO NO PARTY
ja mislim da on nema oca (nisam 100 % siguran), zato što je stalno kod amidže koji ga i vodi po treninzima, i koji ga guraBuu je napisao/la:Ne znam za taj slucaj, samo znam da smo dobili i mi jendog SekiaOmar500 je napisao/la:Jel otac od ovog juniora Prutine prije godinu-dvije dolazio s pištoljem na trening i prijetio ? Koliko sam i čuo, ne zna ni lopte igrati, izgleda tipični 'babin' sinčić
G R B A V I C A 2
Onda sam ga možda zamijenio, volio bi znati ko je to i da li još trenira. Tada je to bilo u kadetima, najvjerovatnije je junior sada, nije tako davno biloBaby je napisao/la:ja mislim da on nema oca (nisam 100 % siguran), zato što je stalno kod amidže koji ga i vodi po treninzima, i koji ga guraBuu je napisao/la:Ne znam za taj slucaj, samo znam da smo dobili i mi jendog SekiaOmar500 je napisao/la:Jel otac od ovog juniora Prutine prije godinu-dvije dolazio s pištoljem na trening i prijetio ? Koliko sam i čuo, ne zna ni lopte igrati, izgleda tipični 'babin' sinčić
- pintol_TM87
- Kontakt:
to je dolazio otac od zeljkovica koja trenutno igra u mladjim juniorima zelje i zbog kojeg mnogi ispastaju a ponajvise njihova generacija jer momak je da bog sacuva...a prijetio je admiru adzemu koji je jedan pravi trener i covjek...Omar500 je napisao/la:Jel otac od ovog juniora Prutine prije godinu-dvije dolazio s pištoljem na trening i prijetio ? Koliko sam i čuo, ne zna ni lopte igrati, izgleda tipični 'babin' sinčić
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 27 jun 2011, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Onda je greskaBaby je napisao/la:ja mislim da on nema oca (nisam 100 % siguran), zato što je stalno kod amidže koji ga i vodi po treninzima, i koji ga guraBuu je napisao/la:Ne znam za taj slucaj, samo znam da smo dobili i mi jendog SekiaOmar500 je napisao/la:Jel otac od ovog juniora Prutine prije godinu-dvije dolazio s pištoljem na trening i prijetio ? Koliko sam i čuo, ne zna ni lopte igrati, izgleda tipični 'babin' sinčić

NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, imekorisnicko, maho_sa, ristagrad i 94 gosta.