FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ako imate nešto pisati o FK Sarajevo, igrama, igračima i svemu što je vezano za fudbal, natavite, ali nemojte nas više peglati tim stvarima koje nemaju veze sa fudbalom.
@RedEvil, ohladi i ti malo jarane, pises nebuloze.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sto tebra da ohladim,sto je ubica na slobodi,sto se seta zadrom libo ga za sve,daje interviju za tv,il mozda nije on,sto je jos gore,znaci da ga nisu nasli,a ovaj se nasladjuje na utakmici juce,to mene ubi tebra...joker90 je napisao/la:@RedEvil, ohladi i ti malo jarane, pises nebuloze.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- SlevinKelevra
- Kontakt:
'ocu ja prijavljivat' ili si na nekog drugog mislio?joker90 je napisao/la:Cim neko puca kontru navijacima Sarajeva, znas odmah koji bijednik ce doci da filozofira i kontrira..

Ma joj tebra nemogu vise,juce sam pukao def.,a upravu si jbgjoker90 je napisao/la:Pises vruce glave i emotivno, dopustas da te doticu i iznerviraju price debila i fasista. Znam da nervira nepravda, ali nemoj zbog toga svasta pisati.RedEvil je napisao/la:Sto tebra da ohladim,sto je ubica na slobodi,sto se seta zadrom libo ga za sve,daje interviju za tv,il mozda nije on,sto je jos gore,znaci da ga nisu nasli,a ovaj se nasladjuje na utakmici juce,to mene ubi tebra...joker90 je napisao/la:@RedEvil, ohladi i ti malo jarane, pises nebuloze.
grb sto kuca,umjesto srca
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne majke mi, znas li sta znaci? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De bolan ne citiraj me, sve pomislim neko bitan mi nesto pise! Ako se prepoznajes u napisanom, prijavi, ne moram ti ja pismenu dozvolu davati.SlevinKelevra je napisao/la:@joker? Sta ce biti?SlevinKelevra je napisao/la:'ocu ja prijavljivat' ili si na nekog drugog mislio?joker90 je napisao/la:Cim neko puca kontru navijacima Sarajeva, znas odmah koji bijednik ce doci da filozofira i kontrira..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, ne znam sta da radim... Ne raspravlja mi se s njim, jer je licemjer (pogledaj mu samo avatarBitiSrcemVezan je napisao/la:e sjebaćeš ga pravo ako mu prijaviš post, bićeš opasniji od solinaša

@joker- OK.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De bolan ne citiraj me, sve pomislim neko bitan mi nesto pise! Ako se prepoznajes u napisanom, prijavi, ne moram ti ja pismenu dozvolu davati.[/quote]joker90 je napisao/la:@joker? Sta ce biti?SlevinKelevra je napisao/la:'ocu ja prijavljivat' ili si na nekog drugog mislio?joker90 je napisao/la:Cim neko puca kontru navijacima Sarajeva, znas odmah koji bijednik ce doci da filozofira i kontrira..
Evo ja cu te citirati pa da bude neko vazan, pozdravi za plemenitom momka sa chata

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Samo da imaš citat od još nekog bitnogjoker90 je napisao/la:....

- PitarBordo
- Kontakt:
Evo i jedan citat od nekoga ko nije bitan.joker90 je napisao/la:De bolan ne citiraj me, sve pomislim neko bitan mi nesto pise! Ako se prepoznajes u napisanom, prijavi, ne moram ti ja pismenu dozvolu davati.

Samo Saraj'vo.
Trolaju me bordo kurtizane..
Bgm prijavi me škelevra, situacija je upravo postala ozbiljna. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U najmanju ruku ljutito.PitarBordo je napisao/la:Pitao bih Vas kako bi se osječali da skandirate "Mirza Raščić", a s druge strane haveri od ubice uzvraćaju sa "Javi se, javi se".
@sarajevo46
Ja sam se samo nadovezao na pojedince koji smatraju Željovce najvećim neprijateljima i izmišljaju raznorazne gluposti kako bi opravdali svoj način razmišljanja, eto konkretno vezano za Vedrana i naravno znam da su takvi u manjini.
Dakako da u prethodnom postu nisam ni na koji način mislio staviti Vedrana u kontekst podsmijehivanja, čisto da se zna.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bgm ostadosmo sami i mi i vi. Ove Fukare se ofukarile pravo, glume nesto bice zestoko kucanje aBd i otvorili smo front sa njima, vama nema RAje da se drpate sa njima 24 sata dnevno hmm.... Ne znam sa kim jos da zakuhamo, ima li Mladost DK raje na forumu?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ovima ne treba vise nasih, glava ih je zabolila od mene ,@Ajzea i @shzna.. A sve samo zato su prozivali Sarajlije s obje strane Miljacke i uvijek ce im tako biti...Bolanos je napisao/la:Bgm ostadosmo sami i mi i vi. Ove Fukare se ofukarile pravo, glume nesto bice zestoko kucanje aBd i otvorili smo front sa njima, vama nema RAje da se drpate sa njima 24 sata dnevno hmm.... Ne znam sa kim jos da zakuhamo, ima li Mladost DK raje na forumu?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Dje su VukoviBolanos je napisao/la:Bgm ostadosmo sami i mi i vi. Ove Fukare se ofukarile pravo, glume nesto bice zestoko kucanje aBd i otvorili smo front sa njima, vama nema RAje da se drpate sa njima 24 sata dnevno hmm.... Ne znam sa kim jos da zakuhamo, ima li Mladost DK raje na forumu?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
VuCovi jos zeleni, ovo bi Bolanos posamarao za 2min i otisao gledati Argentinsku trecu ligu..Rinuka je napisao/la:Dje su VukoviBolanos je napisao/la:Bgm ostadosmo sami i mi i vi. Ove Fukare se ofukarile pravo, glume nesto bice zestoko kucanje aBd i otvorili smo front sa njima, vama nema RAje da se drpate sa njima 24 sata dnevno hmm.... Ne znam sa kim jos da zakuhamo, ima li Mladost DK raje na forumu?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vidi ga kako je porasto, mashallah..Pravi mangupcic 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel' ovo Mokroguz vodi navijanje?joker90 je napisao/la:VuCovi jos zeleni, ovo bi Bolanos posamarao za 2min i otisao gledati Argentinsku trecu ligu..Eno Mancinija u zelenoj dukserici, gleda u daljinu i konta kako cu ga trollati ako izgube.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!