To se zezas ili stvarno mislis da si nesto propustio?Edvin_Mg je napisao/la:Koja glupost nigdje prijenosa nema ccc

City je primio 4 gola od ispodprosjecnog kluba u EPL.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
To se zezas ili stvarno mislis da si nesto propustio?Edvin_Mg je napisao/la:Koja glupost nigdje prijenosa nema ccc
Jesil to ti prešao za City navijatEdvin_Mg je napisao/la:Koja glupost nigdje prijenosa nema ccc
izgleda da mu je plan da stvarno ponovo dovede Ronalda u manchester, muti, opstruira igru i dobre rezultate da sheiku prekipi i jos otvori novcanik...ne mora to on raditi svjesno, u svakom covjeku su podsvjesno ugradjeni ovakvi i slicni mehanizmi...alio to su dobre vijesti za Edina jer imace ga ko hraniti loptama s krila...nedim1993 je napisao/la:@LarryDavid šta sad imaš reć o Manciniju? kakva je ovo genijalnost bila ??
Ti si bas uporan u svojim glupostima. Cuj ti njega, kad Mancini izgubi, onda je to NAMJERNO kako bi mu neko kupio Ronalda! Kakav glup komentar i to ne prvi put. Onda ocekujes da s tobom neko ozbiljno diskutuje?LarryDavid je napisao/la:izgleda da mu je plan da stvarno ponovo dovede Ronalda u manchester, muti, opstruira igru i dobre rezultate da sheiku prekipi i jos otvori novcanik...ne mora to on raditi svjesno, u svakom covjeku su podsvjesno ugradjeni ovakvi i slicni mehanizmi...alio to su dobre vijesti za Edina jer imace ga ko hraniti loptama s krila...nedim1993 je napisao/la:@LarryDavid šta sad imaš reć o Manciniju? kakva je ovo genijalnost bila ??
btw ovom priliko dodjose mi na pamet rijeci Valencie ili Nanija, sad se ne sjecam, nakon sto su izgubili od Evertona u prvom kolu...Liga je maraton, a ne sprint....ili je to bio Evra?
Da mi je samo znati odakle ti izviru ovolike glupostiLarryDavid je napisao/la:izgleda da mu je plan da stvarno ponovo dovede Ronalda u manchester, muti, opstruira igru i dobre rezultate da sheiku prekipi i jos otvori novcanik...ne mora to on raditi svjesno, u svakom covjeku su podsvjesno ugradjeni ovakvi i slicni mehanizmi...alio to su dobre vijesti za Edina jer imace ga ko hraniti loptama s krila...nedim1993 je napisao/la:@LarryDavid šta sad imaš reć o Manciniju? kakva je ovo genijalnost bila ??
btw ovom priliko dodjose mi na pamet rijeci Valencie ili Nanija, sad se ne sjecam, nakon sto su izgubili od Evertona u prvom kolu...Liga je maraton, a ne sprint....ili je to bio Evra?
To je rekao Evra. On je to rekao još sredinom prošle sezone, a nakon meča sa Evertonom samo ponovio.LarryDavid je napisao/la: btw ovom priliko dodjose mi na pamet rijeci Valencie ili Nanija, sad se ne sjecam, nakon sto su izgubili od Evertona u prvom kolu...Liga je maraton, a ne sprint....ili je to bio Evra?
Nemora da znaci mozda hoce covjek da prati radi Dzeke.BluesForever je napisao/la:Jesil to ti prešao za City navijatEdvin_Mg je napisao/la:Koja glupost nigdje prijenosa nema ccc,a cini mi se da si bio Plavac.
![]()
Naravno da ima.Ti koji navijaju zbog Edina uglavnom i ne pisu na ovoj temi nego samo na temi Edin Dzeko.Sledeca utakmica kod Fulhama koji je u nizu od dvije pobjede.Utakmica u subotu u 16.00 h bit ce prenos i na BHT 1.Prosle godine rezultat bio 2:2 nakon vodstva Cityja od 2:0.valterboy je napisao/la:Jel ima ko da navija za ovaj klub i da nema Dzeke?
Stvarno bi bilo vrijeme za jedan pozitivan i dobar rezultat,koji bi bio popracen efikasnoscu i nekom boljom igrom.Vrijeme je da se prestane primati toliki golovi,da obrana proradi malo i da vec nekako prekinemo taj niz losih igara.Ocekujem najjaci moguci sastav,u kojem ne vidim Dzeku,ali mislim da bi ga Mancini mogao ubaciti tamo negdje oko 60-70 min.A na kraju krajeva,mozda mu je Balotelli ispucao sve kredite (kazem,mozda) pa Dzeko bude imao neki bolji status u timu,mozda cak i u prvoj postavi.Sto se tice utakmice protiv Ville,nije mi bitna,ali opet,primiti toliko golova od jednog prosjecnog tima u EPL je stvarno jadno,iako igra skoro drugi tim Citiya.U tom drugom timu ima vrlo dobrih igraca,koji kad bi se uigrali,mogli dosta toga raditi u ovakvim nekim takmicenjima,kupovima i mozda nekim utakmica u EPL sa slabijim protivnicima.Ako je Richards spreman za sutrasnju utakmicu,volio bi da zaigra,iako nisam siguran da li je spreman.Puno nam je falilo to njegovo probijanje u napadu,i jak stav u obrani.tevezito je napisao/la:Naravno da ima.Ti koji navijaju zbog Edina uglavnom i ne pisu na ovoj temi nego samo na temi Edin Dzeko.Sledeca utakmica kod Fulhama koji je u nizu od dvije pobjede.Utakmica u subotu u 16.00 h bit ce prenos i na BHT 1.Prosle godine rezultat bio 2:2 nakon vodstva Cityja od 2:0.valterboy je napisao/la:Jel ima ko da navija za ovaj klub i da nema Dzeke?
Ma ne znam sto odgovaras. Mislis da ce doci da vidi sta si odgovorio? Tako i na temi Dzeko, ostavi neki bezze komentar, potrudis se da odgovoris a njega nigdje.tevezito je napisao/la:Naravno da ima.Ti koji navijaju zbog Edina uglavnom i ne pisu na ovoj temi nego samo na temi Edin Dzeko.Sledeca utakmica kod Fulhama koji je u nizu od dvije pobjede.Utakmica u subotu u 16.00 h bit ce prenos i na BHT 1.Prosle godine rezultat bio 2:2 nakon vodstva Cityja od 2:0.valterboy je napisao/la:Jel ima ko da navija za ovaj klub i da nema Dzeke?
penal je bio posto je linija sastavni dio kaznenog prostoratevezito je napisao/la:Jao penala komedije.
Ma ko prica o tome gdje je bio faul nego uopste ono nije za penala.Isto da je sad svirao nad Tevezom penal.Pa ko ovom daje da opet sudi nakon proslog kola i one komedije od sudjenja.arelinho je napisao/la:penal je bio posto je linija sastavni dio kaznenog prostoratevezito je napisao/la:Jao penala komedije.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Invincibles14, Kaunas, L-Train, StevieG8 i 19 gostiju.