Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Može li mala pomoć tko je koristio kupovinu utakmice na moja web tv.
Davno sam uspješno koristio uslugu ali sada me nešto zbunjuje. Već sam registriran na BH Telecom strancu gdje sam i uplatio 2 KM za današnju utakmicu. Nakon kupovine pojavi mi se link na portal gdje su svi kanali, na tom portalu se opet trebam logirati. Koristim iste podatke kao i na ovoj prijašnoj stranici ali mi izbacuje poruku:
Napomena! Servis nije aktivan za vaše korisničko ime ili korisnički račun nema privilegije korištenja servisa van mreže BH Telecom-a. Kliknite ovdje da se registrujete na servis ili da produžite pretplatu
Za više informacija o korištenju servisa kliknite ovdje.
Da li se vama ovo događalo, da li ću moći pristupiti tek ono pola sata prije utakmice ili nešto nije uredu?
Davno sam uspješno koristio uslugu ali sada me nešto zbunjuje. Već sam registriran na BH Telecom strancu gdje sam i uplatio 2 KM za današnju utakmicu. Nakon kupovine pojavi mi se link na portal gdje su svi kanali, na tom portalu se opet trebam logirati. Koristim iste podatke kao i na ovoj prijašnoj stranici ali mi izbacuje poruku:
Napomena! Servis nije aktivan za vaše korisničko ime ili korisnički račun nema privilegije korištenja servisa van mreže BH Telecom-a. Kliknite ovdje da se registrujete na servis ili da produžite pretplatu
Da li se vama ovo događalo, da li ću moći pristupiti tek ono pola sata prije utakmice ili nešto nije uredu?
Kada uplatis 2KM, servis ti je dostpan pola sata prije utakmice...oliverdragojevic je napisao/la: ↑05 okt 2020, 11:35Može li mala pomoć tko je koristio kupovinu utakmice na moja web tv.
Dakle, prijavi se prije utakmice na par minuta i imat ces pristup.
-
- Kontakt:
http://****/
Komsije na ovoj stranici bi trebao biti prenos, ako ovi smetljari iz Telecoma ne ukinu.
Komsije na ovoj stranici bi trebao biti prenos, ako ovi smetljari iz Telecoma ne ukinu.
Da li oni imaju dogovor u vezi naših utakmica pa su zbog toga dali njima ili im je mrsko u Mostar ici?
Kako dobar kadar na Moja TV prije pocetka utakmice pod BB
Fortica iznad Mostara i natpis "BiH volimo te"
Fortica iznad Mostara i natpis "BiH volimo te"

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Šteta što poneka utakmica nije data komentatorima BHT-a. Spaho, Kristić, Šuko su dosta bolji od ovih danas. Svaka čast Vedi, baš se trudi, ima znanje i prijatan glas i on mi je jedini dobar, ovo sve ostalo baš tanko. Zaželio se povika "gol je" i uzrečica tipa rezentan pas..
Hvala Areni što nisu prenosili najbolju i najjaču utakmicu ove sezone, nego oni smećari sa 0.5 upload u 2020. godini.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne vidim nikakvu logiku u tome što utakmice naše lige prenosi Moja TV. Totalna greška m:tel-a i Arene sport. Oni ponajbolje utakmice daju tamo nekoj Moja TV koju nema teritorijalno 75% BiH.
Kakva je logika otkupiti prava za Premijer ligu BiH i onda konkurentima koji nisu profesionalni i ne nude svim građanima BiH prijenose utakmica lige prodati određene utakmice?
Nema logike.
Kakva je logika otkupiti prava za Premijer ligu BiH i onda konkurentima koji nisu profesionalni i ne nude svim građanima BiH prijenose utakmica lige prodati određene utakmice?
Nema logike.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa kad će više ta emisija na Areni? Evo ide i nova reprezentativna pauza pa ne bi da svemirski brod prave? Iako je ono od BHT bio odron bar bi neke informacije čovjek dobio, a Hayat je po radio dosta odlično emisiju najavu kola "Poluvrijeme" i sad odjednom ništa! Za mene je ovo veliki propust Arene jel evo prošlo je već 10 kola da nisu u stanju pokrenuti emisiju vezanu za PL BiH? SRAMOTA!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Neće da prave emisiju, već se nadaju da će je drugi praviti i da im plati za to.UstanikSBII je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:20Pa kad će više ta emisija na Areni? Evo ide i nova reprezentativna pauza pa ne bi da svemirski brod prave? Iako je ono od BHT bio odron bar bi neke informacije čovjek dobio, a Hayat je po radio dosta odlično emisiju najavu kola "Poluvrijeme" i sad odjednom ništa! Za mene je ovo veliki propust Arene jel evo prošlo je već 10 kola da nisu u stanju pokrenuti emisiju vezanu za PL BiH? SRAMOTA!
Šupci traže pare, šatro oni imaju ekskluzivno pravo. Hayatu se ne nadurava sa mizerijom.

Ugovor sa Arenom je promašaj.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ugovor sa Arenom nije promašaj, makar je kvalitet slike jako dobar (1080p) + imaš kakve, takve sažetke utakmica na njihovom YT kanalu.Jadnimi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 11:37Neće da prave emisiju, već se nadaju da će je drugi praviti i da im plati za to.UstanikSBII je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:20Pa kad će više ta emisija na Areni? Evo ide i nova reprezentativna pauza pa ne bi da svemirski brod prave? Iako je ono od BHT bio odron bar bi neke informacije čovjek dobio, a Hayat je po radio dosta odlično emisiju najavu kola "Poluvrijeme" i sad odjednom ništa! Za mene je ovo veliki propust Arene jel evo prošlo je već 10 kola da nisu u stanju pokrenuti emisiju vezanu za PL BiH? SRAMOTA!
Šupci traže pare, šatro oni imaju ekskluzivno pravo. Hayatu se ne nadurava sa mizerijom.
![]()
Ugovor sa Arenom je promašaj.
Sve je bolje od kriminalnog tandema Moja TV + BHT1, samo bih volio vidjeti komentatore BHT1 na Areni i to je to.
Ne kontam samo na koji fazon im dadose sinoc derbi kola.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:48Ne vidim nikakvu logiku u tome što utakmice naše lige prenosi Moja TV. Totalna greška m:tel-a i Arene sport. Oni ponajbolje utakmice daju tamo nekoj Moja TV koju nema teritorijalno 75% BiH.
Nema logike.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Sve u BiH je tal vladajuce oligarhije, pa smo tako docekali da bh telekomu direktan konkurent (mtel) proda tv prava, brendira mu kanal, prijenose i bukvalno se reklamira cijelo vrijeme. To nema nigdje na svijetu. U BL i BG zadovoljno trljaju ruke i nasladjuju se kako su ga opet slozili Bosnjacima.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pozitivna stvar je da prijenosi utakmica konačno liče na nešto. Pravo da ti kažem yebe mi se ko prenosi, samo nek je kako treba. BH Telecom je uništavao ligaški fudbal u BiH. Hvala m:tel-u što ovo konačno liči na nešto. Ima i nas Bošnjaka i drugih u RS koji hoćemo gledati ligu, zahvaljujući m:tel-u to je sada moguće. Da se pitalo BH Telecom-a liga bi se gledala na 25% teritorije BiH.maho_sa je napisao/la: ↑06 okt 2020, 21:01Sve u BiH je tal vladajuce oligarhije, pa smo tako docekali da bh telekomu direktan konkurent (mtel) proda tv prava, brendira mu kanal, prijenose i bukvalno se reklamira cijelo vrijeme. To nema nigdje na svijetu. U BL i BG zadovoljno trljaju ruke i nasladjuju se kako su ga opet slozili Bosnjacima.
-
- Kontakt:
A to što je BH Telecom godinama yebao svoje Bošnjake to ništa ...maho_sa je napisao/la: ↑06 okt 2020, 21:01Sve u BiH je tal vladajuce oligarhije, pa smo tako docekali da bh telekomu direktan konkurent (mtel) proda tv prava, brendira mu kanal, prijenose i bukvalno se reklamira cijelo vrijeme. To nema nigdje na svijetu. U BL i BG zadovoljno trljaju ruke i nasladjuju se kako su ga opet slozili Bosnjacima.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
peonta je u tome sto su areni prenosi samo trosak jer ovdje sve moraju platiti od reportaznih kola i ostalog sto idemirgerr je napisao/la: ↑06 okt 2020, 18:05Ne kontam samo na koji fazon im dadose sinoc derbi kola.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:48Ne vidim nikakvu logiku u tome što utakmice naše lige prenosi Moja TV. Totalna greška m:tel-a i Arene sport. Oni ponajbolje utakmice daju tamo nekoj Moja TV koju nema teritorijalno 75% BiH.
Nema logike.![]()
ovako im je bolje prodaju prava pa nek se drugi bakce oko tog
a apropo prenosa Borca to radi ATV Banja Luka koja je u vlasnistvu dodikovog kuma tako da Arena nema tu troska
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ne radi atv prenose Borca, da ne bude zabune.
subota
15h Slavija - Kozara ASBiH
nedjelja
15h Bratstvo G - Rudar K ASBiH
15h Zvijezda 09 - Tekstilac RTRS plus
15h Slavija - Kozara ASBiH
nedjelja
15h Bratstvo G - Rudar K ASBiH
15h Zvijezda 09 - Tekstilac RTRS plus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.