hahahahhahahaha otac svima znaci, kakva legenda zivote dragiandro234 je napisao/la:
jao Pere
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Sky sport kaze 80 miliona eura.
Ne podcjenjujem Di Mariju ali stvarno dosta iznad njegove realne cijene.
I ne, ne trebate mi spominjati Jamesa, Luiza jer ni oni kao ni Di Marija ne vrijede ove pare. Suarez je placen mislim jeftinije a top3 igrac svijeta.
Hvala za asistentciju Ronaldu u kupu, za kicmu Puyola i zig-zag u Lisabonu.
Ne podcjenjujem Di Mariju ali stvarno dosta iznad njegove realne cijene.
I ne, ne trebate mi spominjati Jamesa, Luiza jer ni oni kao ni Di Marija ne vrijede ove pare. Suarez je placen mislim jeftinije a top3 igrac svijeta.
Hvala za asistentciju Ronaldu u kupu, za kicmu Puyola i zig-zag u Lisabonu.
I za pluća koja je ostavljao na baš svakoj utakmici.geoxx je napisao/la:Hvala za asistentciju Ronaldu u kupu, za kicmu Puyola i zig-zag u Lisabonu.
Grande Angel
[youtube][/youtube]
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Tim vam je odlican. Gledaj ofanzive. Ali ova formacija i sastav ce polomiti Modrica kad dodju utakmice gdje se bude trebalo trcatisuhi je napisao/la:
Ovo je postava bez Xabia,sa njim u ekipi je druga prica..glede Modrića
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Napokon i Arbeloa u prvoj postavi, čisto da vidimo koliko još djeluju njegove defanzivne sposobnosti. Bolje se malo privikavati bez Xabija, došle godine a sa njima i eventualne povrede, padovi u formi i sl.
Da, ali koga sad izbaciti, Kroosa ili Hamesa? Nece bit bas jednostavno napravit hemiju u ekipi.madridist je napisao/la:Ovo je postava bez Xabia,sa njim u ekipi je druga prica..glede Modrića
Uljez je Benzema a i to će se uskoro promjeniti kad Perez prebaci novac od Di Marije za Radamela.suhi je napisao/la:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prepuštam to Carlu,eventualnih 60+ tekmi u sezoni daje dovoljno prostora za cijeli roster.
U svakom slučaju tu ekipu bi na okupu poželio svaki fan fudbala na planeti..
@Saurman,ta lova ide za kaparisanje Reusa i Verattia
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 25 avg 2014, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ovo nam je trenutno najjača ekipa i nadam se da će igrati većinu tekmi.S tim da Isco može uvijek uskočiti umjesto Balea ili Jamesa.Xabi je trenutno na nivou Illarre.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ovaj momak se već dogovorio sa jednim klubom čije ime neću spominjati.madridist je napisao/la:Prepuštam to Carlu,eventualnih 60+ tekmi u sezoni daje dovoljno prostora za cijeli roster.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dream on ,agent mu ko u Krossa ,do the math 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Da, ali cini mi se da je Zizu rekao da on i Figo ne bi nista osvojili bez Makelelea, tako da je Xavi za mene zlata vrijedan ili bilo kakav kvalitetan irgat na sredini.Kawhi je napisao/la:Ovo nam je trenutno najjača ekipa i nadam se da će igrati većinu tekmi.S tim da Isco može uvijek uskočiti umjesto Balea ili Jamesa.Xabi je trenutno na nivou Illarre.
Oj klaunova. Ovaj Marcelo više nije ni za klupe Reala, kamoli prve postave. Kakvi nam tipovi igraju u odbrani, nevjerovatno.
ovaj tim nema nikakvu alternativu u napadu na klupi nam sjede tri zadnja vezna dvojica iz odbrane i isko tako da cijelu sezonu ovako nece ici nema sanse i prvi 10 minuta tuga

Meni je ova formacija preofanzivna. Vidjelo se i protiv atletica. James je kao CM neki a ustvari i on je ofanzivni napadac i visi u napadu kao i bale, rona i benzema tako da prakticno imamo 4 u napadu a dvojicu u sredini. Suplje bude i kontru nam finu opale i eto problema.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
prvi udarac u 20 min protiv velike cordobe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.