Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Stavili kvotu na Arsenal ko da Bayern igra protiv Gradine.Traziti X2 kvota 3 i 2 u super ponudi kvota 10. 

1946
Pa u odnosu na Bayern i jes´ GradinaHead je napisao/la:Stavili kvotu na Arsenal ko da Bayern igra protiv Gradine.Traziti X2 kvota 3 i 2 u super ponudi kvota 10.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mislio sam da se razumijes u ove parove i pratio sam te najmanje pet puta kontam nesto ces pogoditi i ja sa tobom ali brate ti nemas pojma. Marke ja nisam uzeo na tvoje sigurice. Nemoj se ljutiti ali je tako ...bevanda4 je napisao/la:sutra cu uzet: yupenga, junhuia, dotta, j. higginsa, trumpa i dohertya (svi favoriti po kvotama, a i po igri, vidit cemo oce li ispostovat ovo)
ukupna kvota: 10,2242
ako kome treba analiza nek se javi na pp. zdravi bili!

"brate"
yebe mi se za tebe i tvoje marke, ako ti ne paše nemoj pratit, al ne moraš ni pametovat. Btw, nikakve sigurice ja ne spominjem. Postavim parove koje odigram i napisem analize, a ako kojim slucajem kazen za neki da je ZICER, obicno i bude. Pozdrav!

U desetom selu živi Antuntun!
Pa ti ako igras ovo sto si postavljao nama ti si u dubokom minusu. Nikad ti marke, eura, dolara nisi dobio.bevanda4 je napisao/la:"brate"yebe mi se za tebe i tvoje marke, ako ti ne paše nemoj pratit, al ne moraš ni pametovat. Btw, nikakve sigurice ja ne spominjem. Postavim parove koje odigram i napisem analize, a ako kojim slucajem kazen za neki da je ZICER, obicno i bude. Pozdrav!

dabogda se mi svi obogatili od tvojih parova.... snobe....
aj pozdrav

Kralju, hajd se ti sam banuj. Nisi ti za kladere uhvati se kakvog drugog posla, a nas malo oslobodi tvojih snuker analiza tako ti Bogabevanda4 je napisao/la:dabogda se mi svi obogatili od tvojih parova.... snobe....aj pozdrav

- Titova-Juga
- Kontakt:
Zna li neko da li je Ryan Anderson uopće nastupio za Hornetse noćas.
Na "Yahoo" u box scoreu piše da je igrao samo 1min i 3sec, a na Epsnu i Nba.com ga nema pod igračima koji su nastupali. Zna li neko zasigurno da li je nastupio ili ne ?
Na "Yahoo" u box scoreu piše da je igrao samo 1min i 3sec, a na Epsnu i Nba.com ga nema pod igračima koji su nastupali. Zna li neko zasigurno da li je nastupio ili ne ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
da odmah napišem jer neću moći danas
Sloga-Široki preko 3 gola
imam osjećaj da će se ovo desiti, za 2 nisam toliko siguran, a mislim da Sloga može dati gol Širokom u svakom slučaju...
FKŽ-Zrinjski 1
ne pitajte što

Sloga-Široki preko 3 gola
imam osjećaj da će se ovo desiti, za 2 nisam toliko siguran, a mislim da Sloga može dati gol Širokom u svakom slučaju...
FKŽ-Zrinjski 1
ne pitajte što

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Citizen-X
- Kontakt:
ma nije tacno - barem sam istipov'o 3.5+LenBias je napisao/la:ti si danas fulo sve sto si kontriro na pdf kladioniceCitizen-X je napisao/la:ti ko kladionice prvi mec stavili kvotu na milan k'o da je OsasunaOTNYS_YNWA je napisao/la:Barcelona - Milan 3:1
Messi, Villa![]()
nece Milan izgubit

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
[quote="zigy"]Barcelona - Milan 12.03. 20:45 h1 1,90
Čilić M. - Raonic M. 12.03. 19:00 2 1,75
Kerber A. - Muguruza Blanco G. 13.03. 01:45 1 1,25
Kvota: 4,16
Sve prošlo glatko osim malo Raonić sta je malo šteka, ali ovo ostalo je glatko prošlo

Čilić M. - Raonic M. 12.03. 19:00 2 1,75

Kerber A. - Muguruza Blanco G. 13.03. 01:45 1 1,25

Kvota: 4,16

Sve prošlo glatko osim malo Raonić sta je malo šteka, ali ovo ostalo je glatko prošlo
Zadnja izmjena: zigy, dana/u 13 mar 2013, 07:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Barcelona - Milan(s.t.) 12.3. 20:45 1 1,50
Sharapova - Arruabarrena(16,5) 12.3. 21:05 Više 1,90
N.Đoković - G.Dimitrov(+5,5) 12.3. 22:15 1 1,70
Del Potro - Phau(+5,5) 12.3. 23:00 1 1,70
Sve proslo !d
Sharapova - Arruabarrena(16,5) 12.3. 21:05 Više 1,90
N.Đoković - G.Dimitrov(+5,5) 12.3. 22:15 1 1,70
Del Potro - Phau(+5,5) 12.3. 23:00 1 1,70
Sve proslo !d
Zadnja izmjena: Federer2013, dana/u 13 mar 2013, 09:09, ukupno mijenjano 1 put.
- corleone87
- Kontakt:
Spanija rukomet
Puerto Sagunto - La Rioja 1 @3.70
La Rioja-Puerto Sagunto 34:19 2012/13
La Rioja-Puerto Sagunto 28:21 2011/12
Puerto Sagunto-La Rioja 34:31
La Rioja-Puerto Sagunto 33:25 2010/11
Puerto Sagunto-La Rioja 29:24
Puerto Sagunto - La Rioja 1 @3.70
La Rioja-Puerto Sagunto 34:19 2012/13
La Rioja-Puerto Sagunto 28:21 2011/12
Puerto Sagunto-La Rioja 34:31
La Rioja-Puerto Sagunto 33:25 2010/11
Puerto Sagunto-La Rioja 29:24
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
Admira - Salzburg 3+ @1.75
Blackburn - Millwall 1 @2.10
Pierikos - Psachna 1 @2.40
Kavala - Niki Volos x @2.90
St. Gallen - Thun 1 @1.90
Winterthur - Lugano 1 @2.10
Ruch - Zaglebie 2/1
Blackburn - Millwall 1 @2.10
Pierikos - Psachna 1 @2.40
Kavala - Niki Volos x @2.90
St. Gallen - Thun 1 @1.90
Winterthur - Lugano 1 @2.10
Ruch - Zaglebie 2/1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ako junhui - higginson danas ne uđe jedinica, ostavljan se kladione, bar na koji tjedan.
a moderatore molim nek podijele s nama je li kojim slučajem @snob i svima nam obožavani @dona imaju istu e-mail adresu
a moderatore molim nek podijele s nama je li kojim slučajem @snob i svima nam obožavani @dona imaju istu e-mail adresu

Opet kao i juce
Traktor-Omsk 1 1.90 ! u seriji 3:0 u dosadasnja 3 susreta Omsk nije ni gola postigao ! Tako da i danas ocekujem pobjedu Traktora i za zavrsetak serije

Traktor-Omsk 1 1.90 ! u seriji 3:0 u dosadasnja 3 susreta Omsk nije ni gola postigao ! Tako da i danas ocekujem pobjedu Traktora i za zavrsetak serije
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Šugavi Čilić zadnji put na moj listić ide više nikad http://prntscr.com/w4orr" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloga - Široki 2 2.0
Traktor - Omsk 1 1.85
Nadal - Gubis 1 1.35
Koef: 4.995
Traktor - Omsk 1 1.85
Nadal - Gubis 1 1.35
Koef: 4.995
- EmirSioux89
- Kontakt:
Malaga - Porto - x2
Željezničar - Zrinjski - 1
Bayern M. - Arsenal/gdg - DA
Lulea - Frolunda (5,5) - Manje
Nadal - Gulbis - 1
Malaga - Porto/K(10,5) - Više
Kvota : 12,24
Željezničar - Zrinjski - 1
Bayern M. - Arsenal/gdg - DA
Lulea - Frolunda (5,5) - Manje
Nadal - Gulbis - 1
Malaga - Porto/K(10,5) - Više
Kvota : 12,24
Manchester United!
Eurocup
Dubljevic 12,5 manje wwin
Valencija ide u goste Unicsu koji na domacem terenu igra dosta tvrdo,primjer ove sezone domace utakmice protiv CSKA,Kubana,Spartaka,Galate,Zvezde,Khimkija dakle malo ozbiljnijih ekipa,sve su zavrsile dobro ispod 150 poena,tako i danas ocekujem,Dubljevic igra 20minuta po susrteu i mijenja se sa Faveranijem,ima dobar sut itu moze unerediti domacina ali pod kosem tesko ce mu biti sa Vougiukasom i Vereemenkom................
L.Lyons 13,5 više
Momak ima sve ovlasti u ekipi,ljevak,dobar sut i odlican u prodoru,Budyvelnik na domacem terenu doacekuje Spartaka,Lyons igra 35 minuta u prosjeku i mislim da vcrs ide preko ove granice,prvu utak je ubacio 21 poen................
NBA
Boozer 15,5 više
Bullsi idu Kingsima,Carlos zadnje dvije utak igra oko 42 minute jer je Gibson ozlijedjen a i za vcrs je upitan kao i Hamilton i Hinrich,Kingsi operirani od obrane,mozda i Cousins bude suspendiran sto znaci jos vise prostora pod košem................
Phila-Miami +8,5 1
Sad treba gonjati ekipu koja ce srusiti Miamijev niz,evo ja vcrs otvaram sa Philom,mislim da nece baš sad dobiti kuci Miamija ali onaj henikep mi se jako svidja...............
Dubljevic 12,5 manje wwin
Valencija ide u goste Unicsu koji na domacem terenu igra dosta tvrdo,primjer ove sezone domace utakmice protiv CSKA,Kubana,Spartaka,Galate,Zvezde,Khimkija dakle malo ozbiljnijih ekipa,sve su zavrsile dobro ispod 150 poena,tako i danas ocekujem,Dubljevic igra 20minuta po susrteu i mijenja se sa Faveranijem,ima dobar sut itu moze unerediti domacina ali pod kosem tesko ce mu biti sa Vougiukasom i Vereemenkom................
L.Lyons 13,5 više
Momak ima sve ovlasti u ekipi,ljevak,dobar sut i odlican u prodoru,Budyvelnik na domacem terenu doacekuje Spartaka,Lyons igra 35 minuta u prosjeku i mislim da vcrs ide preko ove granice,prvu utak je ubacio 21 poen................
NBA
Boozer 15,5 više
Bullsi idu Kingsima,Carlos zadnje dvije utak igra oko 42 minute jer je Gibson ozlijedjen a i za vcrs je upitan kao i Hamilton i Hinrich,Kingsi operirani od obrane,mozda i Cousins bude suspendiran sto znaci jos vise prostora pod košem................
Phila-Miami +8,5 1
Sad treba gonjati ekipu koja ce srusiti Miamijev niz,evo ja vcrs otvaram sa Philom,mislim da nece baš sad dobiti kuci Miamija ali onaj henikep mi se jako svidja...............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.