povrijedjenu djecu
ko da je to vece Madrid igrao protiv ekipe sastavljene od nevinih djeva i zbora beckih djecaka..
ti mandraXe..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Mozambik je napisao/la:U dva finala zabio dva pobjednicka gola, dovoljno za demantij.
Uostalom, vi ste brazilsku joga bonito senzaciju, bez ijedne europske utakmice, platili preko 100 miliona. James se bolje pokazao na SP od te vase seznacije.
Čitaj malo, neće ti naškodit', vjeruj mi.50,25 Mill. £
Neymar - 15 / 15 ... što i nije tako loše za momka od 21 godinu i koji je plaćen skoro duplo manje u odnosu na Bale-a, jel' da?Raul_64 je napisao/la:Bale u prvoj sezoni bez predsezone u novoj drzavi/ligi/kulturi je imao 20 + golova i 20 asistencija
Funti, naravno.madridist je napisao/la:cega milijardu
To što Sandro visi na sudu me ne zanima, zbog Neymara nije sigurno jer je Barto dao u javnost svu potrebnu papirologiju, dokaze o tome koliko je Neymar plaćen. To očigledno nisi upratio, ili se praviš da nisi.Mozambik je napisao/la:Zato vam bivse predsjednistvo stalno posjecuje sudove.
Slažem se. Al' isto ovo možeš primjenit' i na Neymaru.Raul_64 je napisao/la:tek ulazi u prajm karijere
imao je odlicnu sezonu iza sebe i pored brojnih okolnosti koje mu nisu isle na ruke
Nisam ni ja, niti sam planirao. Međutim ovaj gore me potegnu za tastaturu.Raul_64 je napisao/la:A pricas samnom , nisam ga spomenuo.
Samo barataš ciframa, ono e...imaš @Saurman-a u malom prstu.Mozambik je napisao/la:Niko ovdje prvi nije pomenuo vase igrace.
Izvalili ste preko 100 miliona na brazilsku seznaciju, a pokusavate ismijati izvaljivanje 70 miliona za kolumbijsku senzaciju.
Tebe ne može Neymar i Bartomeu zajedno ubijedit' u tu stvar, pa taman da ti dođu na kućni prag, znaš zašto?Mozambik je napisao/la: Ti mene ne mozes ubjediti da je dosao za 50, ja tebe ne mogu ubjediti da ste ga platili vise od 100 i to je tako.
Zato.mandraX je napisao/la:kao da se sa zidom raspravljam jbt.
Decimom?mandraX je napisao/la:Čime nas je to Bale demantovao? .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.