ti ko kladionice prvi mec stavili kvotu na milan k'o da je OsasunaOTNYS_YNWA je napisao/la:Barcelona - Milan 3:1
Messi, Villa

nece Milan izgubit

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ti ko kladionice prvi mec stavili kvotu na milan k'o da je OsasunaOTNYS_YNWA je napisao/la:Barcelona - Milan 3:1
Messi, Villa
ti si danas fulo sve sto si kontriro na pdf kladioniceCitizen-X je napisao/la:ti ko kladionice prvi mec stavili kvotu na milan k'o da je OsasunaOTNYS_YNWA je napisao/la:Barcelona - Milan 3:1
Messi, Villa![]()
nece Milan izgubit
Hvala, ispratilo se na duplanjumforce je napisao/la:to je to ....
GL
nema na cemu brate, drago mi je sto si uzeo kesBrrrm je napisao/la:Hvala, ispratilo se na duplanjumforce je napisao/la:to je to ....
GL
poklon poklon bio i to kakav10DelPiero je napisao/la:Ellis 21,5 over ako neko moze da potvrdi da uplacujem?
btw. mforce svaka cast drug ali to je bilo sve samo ne poklon.
tesko da ce da kiksnu opet i vezu 2 poraza zaredom ... sinoc protiv Phile i veceras opet, pa jos kuci .... nevjerujem ... mada je sve moguceastra1922 je napisao/la:veceras bi brooklyn mogao lako izgubiti,imam takav osjecaj
gould me ipak nije ispoštovao, stetabevanda4 je napisao/la: SNOOKER PTC GRAND FINAL (1. runda)
po meni veliko podcjenjivanje od strane kladione na goulda @1,60.. Ocekiva sam kvotu oko 1,30-1,40 max, ali neka, ako prođe, morat ću im zahvalitistina, gould zaredao par loših partija (zadnjih 5 izgubljenih) ali svi protivnici su mu bili za klasu jaci igraci negoli je ford trenutno, tako da se iskreno nadam kako će martin sutra prekinuti niz od 5 poraza.
Od ostalih jako dobre kvote na:
selby @1,35 (trenutni svjetski broj 2 - sa 1. mjesta ga nedavno skinuo judd trump na turniru u kini)
allena @1,30 (pobjednik prošlogodišnjeg, a i ovogodišnjeg world opena, prije par dana pokazao u kakvoj je formi, sutra bi trebao bit jedan od zicera)
od preostalih vjerovatno uzimam robertsona @1,25 bez obzira na malu kvotu, momak je takva igracina da je steta zaobić, a sta se prolaza tiče, ako odradi kako zna, ne bi trebalo bit problema.
od favorita je još tu maguire @1,25 (???) kojeg često zaobilazim jer zna dosta oscilirat u igri. Ako ga krene, u stanju je "whitewashat" svakoga, ali kad nije od volje, nema gore stvari nego ga čekat na tiketu.. Po meni se ne isplati igrat na takvu kvotu, al - vaša lova, vaša odluka![]()
i zadnji za hvatanje iznenađenja u singlu: hang @2,90 .. mislin da je hawkins veliki upitnik, a kvota od 1,30 na njega nije nitimalo realna. Ovi kinezi su zayebani, vole se narugat tiketima tu i tamo, pa izbjegavam kontra njih uplaćivat. Pošto sam odigrao sve favorite koji bi trebali doć, mora se pokušat i sa jednim iznenađenjem, jer takvih uvik bude...
Pozdrav!
BKN, Lakersi i braca Bryan, nek nam je sa srecom burazmforce je napisao/la:ovako veceras :
GL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.