FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tesko mu i bilo protiv Kipra igrati za Barcu kraj Mesija & Co jedino da ga Pape postavio na krilo bilo bi tesko.. 

ma dovoljno je jednom dijete gledati na djelu da se vidi kakav je talenatAhmetNY je napisao/la:Tesko mu i bilo protiv Kipra igrati za Barcu kraj Mesija & Co jedino da ga Pape postavio na krilo bilo bi tesko..
jednu utakmicu barce b pogledat i dosta
al opet me je iznenadio svojom hladnocom i smirenoscu na svom debitantskom nastupu U LP ,svaka cast malcu
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Znaci i bolje sto nisam gledao tekmu
Bolje sto nisi + ako se nesto drasticno ne promjeni necemo daleko dogurat u LP.Rajaz je napisao/la:Znaci i bolje sto nisam gledao tekmu

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
dosadna utakmica sinoc, tri boda upisana i to je najvaznije, lucho je sinoc ocigledno taktizirao, odmarao je standardne neke prvotimce, dao priliku nekim mladicima da se prekaljuju, ja volim te potezue, kad se sjetim samo kako su neki prethodni treneri cijedili prvotimce i nisu davali prilike mladjim snagama, ovo je milina sto lucho radi, procijenio je da cemo dobiti apoela i sa izmijenjenim sastavom i tako to i treba, nek se djeca prekaljuju
sad treba staviti akcenat na ligu, do kraja mjeseca tu su tri utakmice, gostovanje levanteu, pa gostovanje malagi pa cekamo granadu, i onda dolazi derbi i gostavnje psg-u. vrlo je bitno je dobiti sve tri ove utakmice u ligi da se mirno zasjedne na vrh lige, ovi kiksevi reala se moraju tako iskoristiti i drzati cvrsto prvo mjesto u ligi da nam se ne bi desilo kao prosle godine da bezveze gubimo titulu, real u naredne tri utakmice ima dva zahebana gostovanja deportivu i viljarealu, vrlo moguce da ce biti novih kikseva, mora se to maksimalno koristiti
lijepo je vidjeti kako jos od pocetka sezone nismo primili gola, lucho kao novi trener za sada je za svaku pohvalu, samo drzati ovu prednost dok ne pocne igrati ubica suarez i sve ce biti dobro
sad treba staviti akcenat na ligu, do kraja mjeseca tu su tri utakmice, gostovanje levanteu, pa gostovanje malagi pa cekamo granadu, i onda dolazi derbi i gostavnje psg-u. vrlo je bitno je dobiti sve tri ove utakmice u ligi da se mirno zasjedne na vrh lige, ovi kiksevi reala se moraju tako iskoristiti i drzati cvrsto prvo mjesto u ligi da nam se ne bi desilo kao prosle godine da bezveze gubimo titulu, real u naredne tri utakmice ima dva zahebana gostovanja deportivu i viljarealu, vrlo moguce da ce biti novih kikseva, mora se to maksimalno koristiti
lijepo je vidjeti kako jos od pocetka sezone nismo primili gola, lucho kao novi trener za sada je za svaku pohvalu, samo drzati ovu prednost dok ne pocne igrati ubica suarez i sve ce biti dobro
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
[youtube][/youtube]
Od 6. godine u klubu.
Wenger ga vrbov'o i ovo ljeto a već je dobio odbijenicu prije nekoliko godina kad je pokupio Torala i Bellerina.
Inače fin primjer je odaslan nekim momčićima, Sanabria se zaletio ko sivonja u Romu sad ne može minute upisati u Serie A, dok se Sandru, Muniru i Samperu itekako isplatilo strpljenje.
Od 6. godine u klubu.

Wenger ga vrbov'o i ovo ljeto a već je dobio odbijenicu prije nekoliko godina kad je pokupio Torala i Bellerina.
Inače fin primjer je odaslan nekim momčićima, Sanabria se zaletio ko sivonja u Romu sad ne može minute upisati u Serie A, dok se Sandru, Muniru i Samperu itekako isplatilo strpljenje.
Don't hate what you don't understand.
-
- Kontakt:
Levante i Malaga nisu kao prije, pogotovo Levante. Jedino nas moze zajebat naša slaba realizacija.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Sinoc protiv APOEL-a:
Dani Alves, 11.322m
Sergi Samper, 11.296m
Adriano, 11.283m
Dani Alves, 11.322m
Sergi Samper, 11.296m
Adriano, 11.283m
pa šta očekuješ bokte vezni red treća postava, a vezni red je najvažnija karika svake ekipe (dokaz manchester citybparena je napisao/la:Bolje sto nisi + ako se nesto drasticno ne promjeni necemo daleko dogurat u LP.Rajaz je napisao/la:Znaci i bolje sto nisam gledao tekmu

Pit'o bih te ja da je bio busquets, rakitić, iniesta

Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
- JamesJoyce
- Kontakt:
Sta ka'e, kol'ko je Midzo pretrco? Jel' nabro 6 brat bratu?Rajaz je napisao/la:Sinoc protiv APOEL-a:
Dani Alves, 11.322m
Sergi Samper, 11.296m
Adriano, 11.283m
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Ne znam iBogami za taj podatakJamesJoyce je napisao/la:Sta ka'e, kol'ko je Midzo pretrco? Jel' nabro 6 brat bratu?Rajaz je napisao/la:Sinoc protiv APOEL-a:
Dani Alves, 11.322m
Sergi Samper, 11.296m
Adriano, 11.283m
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
8.603 m - Messi
I previse , kakav je protivnik.

- JamesJoyce
- Kontakt:
Ne znas ni gramatiku.Rajaz je napisao/la:Ne znam iBogami za taj podatak

Ma to mu brojali i sa zagrijavanja.MidhatVelicanstveni je napisao/la:8.603 m - Messi

- JamesJoyce
- Kontakt:
Ja "bog" u po rijeci velikim slovom pisao? Pokaz'der pa da sam sebe tuzim Haagu.
Inace, visca Barca.

Inace, visca Barca.

daj Bože da Messi svaku utakmicu pretrci 8.603 m, ne treba ni centimetar više
Joyce lektore, eto sad si dobio svoje
Joyce lektore, eto sad si dobio svoje

A bio sam siguran da jesiJamesJoyce je napisao/la:Ja "bog" u po rijeci velikim slovom pisao? Pokaz'der pa da sam sebe tuzim Haagu.![]()
Inace, visca Barca.

- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Sta je sa onim Douglasom.Pratil ko ove treninge , jel ziv frajer ?
Trenira, al' izgleda da je bas losMidhatVelicanstveni je napisao/la:Sta je sa onim Douglasom.Pratil ko ove treninge , jel ziv frajer ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.