Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

astra1922
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la astra1922 » 12 mar 2013, 13:13

znali neko malo vise o ovom kosarkasu brajantu iz ulma.vidim postavili mu granicu 16,5 pa kontam da ce dati manje.ipak gostuju bilbau koji je favorit
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

sijeramadre
Kontakt:

Post Postao/la sijeramadre » 12 mar 2013, 13:19

opasan je ali mislim da veceras ulm nece ici preko 70 tako da i taj nece ici iznad 15, pola zabija iz slobodnih.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 mar 2013, 13:20

ne kontam vas par sto ste igrali prolaz barselone - vi ustvari pogadjate da ce barsa dat tacno 3 gola - pa bolje je da ste igrali vise od 3.5 gola kvota 1.9 kad ste vec tako sigurni ha ja
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 mar 2013, 13:25

Barcelona - Milan 2-1 (tacan rezultat)
Schalke - Galata 1-2 (tacan rezultat)
Leeds - Peterborough 1
Barnsley - Brighton 1

Evo jedan hazarderski za markicu, a moguci dobitak je oko 480 maraka :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 12 mar 2013, 13:31

Citizen-X je napisao/la:ne kontam vas par sto ste igrali prolaz barselone - vi ustvari pogadjate da ce barsa dat tacno 3 gola - pa bolje je da ste igrali vise od 3.5 gola kvota 1.9 kad ste vec tako sigurni ha ja
za taj tip moraju da padnu 4 gola ;) a Barsa moze da prodje sa rezultatom 3-0, a i 2-0 pa u produzecima da daju 3. gol ;) cak stavise, ja mislim da ce doci ispod 3.5 ;)
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 mar 2013, 15:16

Prolaz Milana
Prolaz Galate
Galata daje gol
Salke vise kornera
Galata vise kartona
Milan vise kartona
Milan daje gol
Crveni na tekmi Barsa-Milan
Penal na tekmi Barsa-Milan
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 mar 2013, 15:17

Zasto je ovako velika kvota na Cilica protiv Raonica?? Da nema mozda neku ozljedu. Malo mi je nerealno da je na Cilica 2.4 a na Raonica 1,7
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Markolini991
Kontakt:

Post Postao/la Markolini991 » 12 mar 2013, 15:23

Zasto je ovolika kvota na Almagra protiv Hassa 1.7, i generalno sta mislite o ovom mecu?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 mar 2013, 15:33

slika

jao ako ovo prođe :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 12 mar 2013, 15:47

mforce je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
mforce je napisao/la:to je to ....

slika

GL 8-)
Sretno nam bilo, i ja ću isto, pa kud puklo da puklo, iako nisam nešto pretjerano ubjeđen, ali eto, pišaj ga.Nekako mi je ps1 najsigurnije ovde.
ja sam bas ubjedjen i vjeruj mi da to nema veze nikakve sto navijam za Barsu ... skroz objektivno gledam na ovu utakmicu i mislim da nam se Celzi ne moze ponoviti jbm im mamicu i njima i bunkeru ... ovaj put ce sigurno biti pametniji, traziti raniji gol, a onda oko kraja prvog i pocetka drugog drugi gol i u zavrsnici, tj zadnjih 20,25 minuta treci i to je to, naravno, posao ce biti znatno otezan ukoliko Milan da gol, ali cisto sumnjam da je to izvodivo ... osim ako ne bude nekog penala i slicno ... Messi ne moze da zakaze veceras, veceras je najpotrebniji, a svi znamo kakva je klasa od igraca ... za Barsu jos samo Xavija nema ... za Milan nece igrati Balotelli i Pazzini koji se povredio, a Boateng nije fully fit mada bi trebao igrati ... izgleda mi presmijesno Milanova odbrana, msm cuj Constant, Mexes, Zapata i Abate :lol: i ofc sad ce se neki pametnjakovic naci da mi prica kako su oni kvaliteti i slicno, i to stoji, DONEKLE, ali su daleko ispod onoga sto treba da se zaustavi napad Barse ... Mexes mi nije bio igracina ni kad je igrao u Romi, kolumbijac Zapata ... sta reci za njega, mediokritet klasican ... jedino mi je onako solidan ovaj Abate, zna proci i probiti se, ali jedan covjek ne cini odbranu, dok Constanta necu ni da komentarisem, pokazao se dobro u 2 utakmice i odmah poceo igrati kao i Shaarawy ( doduse ovaj opravdano ) ... sredina .. tugo moja Muntari kojeg je Inter prodao da ne bacaju pare na platu ovog igraca, dao gol u prvoj utakmici na srecu, u ostalom dijelu meca ili je pogresno dodavao ili gubio loptu ... i dedica Ambrossini koji je stariji od citavog tima Barselone zajedno :lol: i opet igrac koji mi je dobar jeste Montolivo ... ima dobar pregled igre, precizan pass, kreativnost, trudi se, trci ... on je stvarno, ruku na srce, kvalitetan, za razliku od ove dvojice pokemona ... i napad koji bih ocjenio od 1-10 negdje .... 6-7 ... svi znaju i bljesnuti ali znaju i zakenjati strasno ... pa eno u prosloj utakmici istina da nigdje nije bilo Messija, ali gdje je bio glavni strijelac Milana ove sezone Shaarawy ? o Barsi necu pricati ... svi su tu osim Xavijaaaa :mrgreen: ... po meni siguran prolaz Barse, ako ne u regularnom vremenu onda u produzetku ...

a evo kako smo izdominirali 3.4.2012. http://www.flashscore.com/match/Gf5U0IS ... atistics;0" onclick="window.open(this.href);return false; i jos je Milan tada bio jaci za jednog Ibrahimovica, Pata, Nocerina itd ... danas, po meni, oni nemaju sta traziti na Camp Nou i ocekujem slicnu predstavu Barselone i opet da ponovim, PROLAZ

Druze moj malo si previse optimistican ... ovaj isti milan je vas na san siru ostavio gotovo bez i jedne prilike i suta na go ... Jer tim cini cjelina a ne pojedinci .. Mozda ovi igraci nemaju pojedinacno kvalitetu kao barselonini ( stavise slazem se ) ali kad ginu za svoj dres ... sve je moguce .. I da te ispravim za konstanata , sve jake utakmnice milana ovaj momak je odigrao gotovo bez greske ... i makni ovaj link (izdominirali smijesno zvuci uz 2 penala :P i jos kad znamo onaj jedan kakav je bio )

Ali sve u svemu , nek pobjedi bolji na terenu .. :D sretno vcrs

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 mar 2013, 15:58

@mforce- prema tvom postu, Barca ih je pustila 2 razlike da bude zanimljivije na Nou Campu, dok je istina takva da je prije 3 sedmice jedna od ovih ekipa drugoj ocitala bukvicu o igri, taktici, zalaganju i sl. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali ovo tvoje je demagogija! ;)

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 12 mar 2013, 16:05

izdominirali sam napisao zbog statistike ;) ... sutevi : 17-3 za Barsu, posjed : 53-47 i golovi : 3-1 .. jedino u cemu je Milan bio bolji su faulovi, zuti kartoni i auti :lol: ... da penala nije bilo, bilo bi golova iz igre, ne brini ;) a penal je bio kao i vas gol nakon primanja lopte rukom Boatenga i prvog gola ;)
sto se Constanta tice, znam ja da je on odigrao sve utakmice, ali kazem cim je u prve 2 zablistao, odmah je dobio mjesto u prvih 11, a i kako nece kad vi ni nemate postenog desnog beka, realno ... evo igra vam lik koji nije bio dovoljan timovima kao sto su Tuluz, Chateauroux i Genoa i koji do sada u 18 utakmica koje je odigrao, nema niti jednu upisanu asistenciju ni gol, pa ae sto ne daje golove, ipak je bek, ali u 18 utakmica nijednom ne asistirati .... katastrofa, kao duh na terenu, samo da popuni to mjesto beka ... bolje neka stopera stavi, mislim da bi se Nesta bolje snasao na toj poziciji ( da jos igra ;) ) ... i neka ne brise moderator ovo, ovo nije svadja, prepucavanje i slicno, ovo su bas SUGESTIJE, pa mozda iz svega ovoga neko izvuce nesto sto bi mu moglo koristiti pri odluci sta ce veceras da odigra ... ;)

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 12 mar 2013, 16:08

evo i mene 8-)

Seattle-UANL Tigres
tip: 1 2,60 6/10
tip: x/1 5,50 2/10

Prošlo kolo Tigres dobio sa minimalnih 1:0 i danas idu u goste na uzvratnu utakmicu,imaju pred sobom dalek put,igrali su ligašku utakmicu te dobili 2:1 ali su igrači izmoreni više od Settle jer su oni su se cijelo vrijeme pripremali na ovaj uzvrat a uz to još će biti ponekih izmjena u ekipi gostiju,pa nek je sa srećom ;)
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 mar 2013, 16:08

ne mozes biti objektivan cim navijas za taj klub iskreno meni je smjesna kvota u sp 9,00 na milan pa protiv tamo neke granade nebude tolika mislim moze se desiti da ih nabusi barca sto da ne al je cinjenica da barsalona igra lose u posljednje vrijeme ja bi prije stavio over 5,5 kartona 1,85 pa nek se udaraju :lol:

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 12 mar 2013, 16:14

SlevinKelevra je napisao/la:@mforce- prema tvom postu, Barca ih je pustila 2 razlike da bude zanimljivije na Nou Campu, dok je istina takva da je prije 3 sedmice jedna od ovih ekipa drugoj ocitala bukvicu o igri, taktici, zalaganju i sl. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali ovo tvoje je demagogija! ;)
upravo tako, pustila ih je Barsa :mrgreen: ja sam molio Boga da izgube, samo jer sam znao da ce kladionica dati poklon kvotu na prolaz Barse ... u cemu je car revansa kad ti na noge dolazi ekipa koju si ponizio u gostima ... eno ti Bayerna, klasican primjer :mrgreen: ... salu na stranu, svakoj ekipi dodje 'los dan' ;) zato veceras na to nemaju pravo i veceras moraju da budu ona Barsa sa pametnom igrom, izludjivanjem protivnika i takticki dobro postavljenim igracima, sa razvijenim planom igre i naravno mnostvom prilika ;) i naravno, veceras se moraju iskupiti za onaj 'los dan' u Milanu ;) na kraju krajeva, ne zaboravite o kome ovdje pricamo ... o Valdesu, jednom o najboljih golmana Evrope, Piqueu i Puyolu world class stoperima, kao i Alvesu i malom Albi koji su meni licno uz Lahma, Marsela i jos par bekova najbolji bekovi Evrope, cista KLASA od igraca, dalje sta reci za Iniestu u sredini koji je konkurisao za Zlatnu Loptu i majstora Xavija ( koji ipak igra veceras ) cije lopte doslovce imaju oci, same nalaze put do igraca kojem su upucene :mrgreen: zatim Fabregasa, Busqetsa ... u napadu, gospodar MESSI, najbolji igrac svijeta bez sumnje ikakve, uz Alexisa i brzonogog Pedra, i najvjerovatnije nesto kasnije i El Guajea tj Villu ... ako ovi igraci ne mogu penzionere iz Milana izbaciti, penzionere kao sto su Ambrosini, Mexes, Muntari, jos ako onaj Yepes bude igrao, jbt pa taj covjek k'o Costacurta godina ima :lol: i koji kako vec napisah nece moci racunati na Pazzinija, Balotellija i mozda Mexesa, onda stvarno ne znam ...

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 12 mar 2013, 16:21

mforce je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:@mforce- prema tvom postu, Barca ih je pustila 2 razlike da bude zanimljivije na Nou Campu, dok je istina takva da je prije 3 sedmice jedna od ovih ekipa drugoj ocitala bukvicu o igri, taktici, zalaganju i sl. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali ovo tvoje je demagogija! ;)
upravo tako, pustila ih je Barsa :mrgreen: ja sam molio Boga da izgube, samo jer sam znao da ce kladionica dati poklon kvotu na prolaz Barse ... u cemu je car revansa kad ti na noge dolazi ekipa koju si ponizio u gostima ... eno ti Bayerna, klasican primjer :mrgreen: ... salu na stranu, svakoj ekipi dodje 'los dan' ;) zato veceras na to nemaju pravo i veceras moraju da budu ona Barsa sa pametnom igrom, izludjivanjem protivnika i takticki dobro postavljenim igracima, sa razvijenim planom igre i naravno mnostvom prilika ;) i naravno, veceras se moraju iskupiti za onaj 'los dan' u Milanu ;) na kraju krajeva, ne zaboravite o kome ovdje pricamo ... o Valdesu, jednom o najboljih golmana Evrope, Piqueu i Puyolu world class stoperima, kao i Alvesu i malom Albi koji su meni licno uz Lahma, Marsela i jos par bekova najbolji bekovi Evrope, cista KLASA od igraca, dalje sta reci za Iniestu u sredini koji je konkurisao za Zlatnu Loptu i majstora Xavija ( koji ipak igra veceras ) cije lopte doslovce imaju oci, same nalaze put do igraca kojem su upucene :mrgreen: zatim Fabregasa, Busqetsa ... u napadu, gospodar MESSI, najbolji igrac svijeta bez sumnje ikakve, uz Alexisa i brzonogog Pedra, i najvjerovatnije nesto kasnije i El Guajea tj Villu ... ako ovi igraci ne mogu penzionere iz Milana izbaciti, penzionere kao sto su Ambrosini, Mexes, Muntari, jos ako onaj Yepes bude igrao, jbt pa taj covjek k'o Costacurta godina ima :lol: i koji kako vec napisah nece moci racunati na Pazzinija, Balotellija i mozda Mexesa, onda stvarno ne znam ...
S tim da Barcelona protiv tima koji ima jaku odbranu a igra bunker nema sanse nikakve. Milan prolazi lagano, 1,60 kvota je poklon, halo 2:0 su pobijedili :)
SAMO ČELIK !

hordass89
Kontakt:

Post Postao/la hordass89 » 12 mar 2013, 16:24

Nikad se ne treba kladiti na klubove za koje navijas, stara kladionicarska izreka. ;)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 mar 2013, 16:27

Viper je napisao/la:
mforce je napisao/la:
S tim da Barcelona protiv tima koji ima jaku odbranu a igra bunker nema sanse nikakve. Milan prolazi lagano, 1,60 kvota je poklon, halo 2:0 su pobijedili :)
+ sto je smijesno ocekivat da ljudi nece zabit bar 1.
i smijesno je koliko se zakiva Messi kao najboljeg igraca svijeta - ja odgovorno tvrdim da nikad marketinski vise nije bila glasnija kampanja oko jednog igraca kao oko Mesija....
za njega je Nazario de Lima - izmislio i fudbal i samostalnog igraca i kolektiv... cuj 4 puta bit biran kao igrac svijeta.... smijesno.... a ni'dje ga u repki nema - apsolutno nigdje.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 12 mar 2013, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 12 mar 2013, 16:28

@Viper ti onda uzmi i iskoristi taj poklon ;)
@hordass89 ... treba, ako si objektivan i imas na osnovu cega donijeti odluku da se kladis na tim za koji navijas ;) po toj tvojoj 'izreci' ja nikad ne bih trebao staviti Barsu na tiket, a cinjenica je da kad su god igrali, ja sam ih imao na tiketu, ako ne ishod utakmice tj 1x2, onda bar na golove ili nesto tako ;)

ja sam svoje rekao, a vi ako mislite drugacije igrajte drugacije i svi srecni i zadovoljni ;)

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 12 mar 2013, 16:31

mforce je napisao/la:izdominirali sam napisao zbog statistike ;) ... sutevi : 17-3 za Barsu, posjed : 53-47 i golovi : 3-1 .. jedino u cemu je Milan bio bolji su faulovi, zuti kartoni i auti :lol: ... da penala nije bilo, bilo bi golova iz igre, ne brini ;) a penal je bio kao i vas gol nakon primanja lopte rukom Boatenga i prvog gola ;)
sto se Constanta tice, znam ja da je on odigrao sve utakmice, ali kazem cim je u prve 2 zablistao, odmah je dobio mjesto u prvih 11, a i kako nece kad vi ni nemate postenog desnog beka, realno ... evo igra vam lik koji nije bio dovoljan timovima kao sto su Tuluz, Chateauroux i Genoa i koji do sada u 18 utakmica koje je odigrao, nema niti jednu upisanu asistenciju ni gol, pa ae sto ne daje golove, ipak je bek, ali u 18 utakmica nijednom ne asistirati .... katastrofa, kao duh na terenu, samo da popuni to mjesto beka ... bolje neka stopera stavi, mislim da bi se Nesta bolje snasao na toj poziciji ( da jos igra ;) ) ... i neka ne brise moderator ovo, ovo nije svadja, prepucavanje i slicno, ovo su bas SUGESTIJE, pa mozda iz svega ovoga neko izvuce nesto sto bi mu moglo koristiti pri odluci sta ce veceras da odigra ... ;)
Svako ima svoje misljenje .. a statistika ne govori mnogo , vjeruj mi .. pogotovo u ligi prvaka .. a nema ni jedan snimak koji potpuno pokazuje da je lopta zapatu pogodila u ruku( meni je vise cini da je bilo u glavu ) :mrgreen: .. jer bi inaca blaugrana digla toliko prasine da je to nenormalno :P a , constatnt igra lijevog beka ( igrac koji dosta trci , zatvara defanzivu , meni bar znacajnije nego statistika za golove i asistencije .. sto je tu vezni red i napad ) :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.