Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
U subotu zabija protiv Intera.
Zabit ce Interu i Laciju pa ce onda biti najbolji napadac.JerryLouis je napisao/la:Glavu gore ponosu nas! Ovi koji te sada kritikuju ce vec iduci vikend da te dizu u nebesa, da svrschavaju po tvojim golovima.
Covjeku tek 2 utakmica nakon ne tako jednostavne povrede, a ljudi ocekuju po 2-3 gola, makazice, voleje, i sta sve ne.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- Nerminovic
- Kontakt:
Da ga hoce zabit' Dzeko joj nano nanice.... 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Tako je druze moj. Na kraju krajeva je bitno da on bude zdrav i spreman za baraz, i da ga Ircima uvali onako kako samo on to zna.Manuel je napisao/la:Zabit ce Interu i Laciju pa ce onda biti najbolji napadac.JerryLouis je napisao/la:Glavu gore ponosu nas! Ovi koji te sada kritikuju ce vec iduci vikend da te dizu u nebesa, da svrschavaju po tvojim golovima.
Covjeku tek 2 utakmica nakon ne tako jednostavne povrede, a ljudi ocekuju po 2-3 gola, makazice, voleje, i sta sve ne.

Tesko se on uklapa u ekipu, identicno je bilo i sa Sitijem, trebalo mu par mjeseci da dodje sebi. Samo sto je ova liga jos teza za napadace sa jos manje zicera po utakmici sto stvar cini jos gorom.
Treba sacekati makar polusezonu da se naviknu jedni na druge, procepit ce konacno valjda. Dobro igra, tu nema zamjerke, ali golovi moraju konacno doci jer je to ono zbog cega je i doveden. Na kraju ti niko nece priznavati igru i zalaganje dokle god mu na kontu stoji samo 1 gol.
Treba sacekati makar polusezonu da se naviknu jedni na druge, procepit ce konacno valjda. Dobro igra, tu nema zamjerke, ali golovi moraju konacno doci jer je to ono zbog cega je i doveden. Na kraju ti niko nece priznavati igru i zalaganje dokle god mu na kontu stoji samo 1 gol.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Baraz je vazan al nek zabija i u Romi a zabijat ce.Predugo cekam skudetoJerryLouis je napisao/la:Tako je druze moj. Na kraju krajeva je bitno da on bude zdrav i spreman za baraz, i da ga Ircima uvali onako kako samo on to zna.Manuel je napisao/la:Zabit ce Interu i Laciju pa ce onda biti najbolji napadac.JerryLouis je napisao/la:Glavu gore ponosu nas! Ovi koji te sada kritikuju ce vec iduci vikend da te dizu u nebesa, da svrschavaju po tvojim golovima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Kada stane Pjanica i ostale, onda će Edin proraditi.
Previše je da ih sve krene odjednom
Previše je da ih sve krene odjednom

Slabo mi se krece u 16. totalno. Svaki napad je negdje bio u pogresnoj poziciji. Ne samo u ovoj utakmici.
-
- Kontakt:
Roma nemoze doc do titule bez dzeke... kada bude najpotrebnije on ce biti tu !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pjanic je postigao gol zato sto je igrac sa brojem 2 ostavio prostor slobodan, jer je krenuo da duplira DzekuZgemboAdislic je napisao/la:Ne znam kako ga nikad nema na pravom mjestu u pravo vrijeme. Onaj Miralemov gol na primjer: Tamo je Edin trebao da bude i primi loptu.

Treba naravno posmatrati igru, ali džaba otvaranje prostora ako nema golova.
On je napadac a ne otvarac boca... njegov posao su golovi, a ne otvaranja...
Sramota je da dosad ima ucinak kao pokretna bukva mandzukic koji ne zna primiti loptu...

Sramota je da dosad ima ucinak kao pokretna bukva mandzukic koji ne zna primiti loptu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Trener se nezali navijaci skandiraju 2 puta njegovo ime samo se mi zalimo.Sreca niko nas i neslusa.Ljudi prvi pune mreze trener vidi Dzeku ovakav kakav je super.Kraj price.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja sam se bgme naviko na ove periode kad Dzeko jednostavno ne moze da zabije. Bilo ih ne dosta i u Citiju. Kad tad raspucat ce se opet. Ovako ide zadnjih 5 godina. 

Pa ne bih bas rekao da je igrac sa brojem 2 Udinesea ostavio Pjanicu prostor.U ovom trenutku koji vidimo na ovoj slici na petercu Udinesea u liniji stoje Gervinho,Dzeko i Falque a sa druge strane samo 2 igraca Udinesea i ovaj igrac sa brojem 2 trci da popuni peterac i vjerovatno da preuzme il Dzeku ili Falquea a ne da duplira jer je odnos snaga,bar na ovoj slici,3-2 u korsit igraca Rome.SlevinKelevra je napisao/la:Pjanic je postigao gol zato sto je igrac sa brojem 2 ostavio prostor slobodan, jer je krenuo da duplira DzekuZgemboAdislic je napisao/la:Ne znam kako ga nikad nema na pravom mjestu u pravo vrijeme. Onaj Miralemov gol na primjer: Tamo je Edin trebao da bude i primi loptu.Nije sve u broju golova, treba malo i igru posmatrati...
Igrac sa brojem 2 je vracanjem nazad ostavio prostor za Florenzija koji je iza njega i vec je zagazio u 16 m,dok je Pjanic skorz gore izvan 16 m Udinesea i tek se sprema da utrci.Prostor Pjanicu je ostavio ovaj igrac sa dvocifrenim brojem na dresu - 13,15 ili koji je vec,ne vidim fkt - i koji je vec u pozi koja sugerise puni sprint.
Opet kazem,to je moj utisak na osnovu ove slike i trenutka kojeg je ona uhvatila,mozda koji sec nakon nje je situacija drugacija.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Maicon je sinoc odigrao odlicnu utakmicu,po meni najbolji desni bek kojeg trenutno ima Roma. Mislim da ce on biti starter i protiv Intera,i da ce Roma s njim biti ofanzivno jos jaca,plus sto se vraca Salah i vjerovatno DDR.
U subotu ce stvarno biti pravi derbi,i jako zanimljiva utakmcia. Roma ima priliku da se odvoji na tabeli,i tu ce se pokazati ko su pravi igraci!
U subotu ce stvarno biti pravi derbi,i jako zanimljiva utakmcia. Roma ima priliku da se odvoji na tabeli,i tu ce se pokazati ko su pravi igraci!
super je to sve, ali na kraju sezone neće mnogo ljudi gledati kakvo je bilo njegovo pozicioniranje, trka i koliko je otvarao prostor drugima, već će vidjeti da je za jednu sezonu dao malo golova a to je najbitnija statistika za igrača poput njega.SlevinKelevra je napisao/la:Pjanic je postigao gol zato sto je igrac sa brojem 2 ostavio prostor slobodan, jer je krenuo da duplira DzekuZgemboAdislic je napisao/la:Ne znam kako ga nikad nema na pravom mjestu u pravo vrijeme. Onaj Miralemov gol na primjer: Tamo je Edin trebao da bude i primi loptu.Nije sve u broju golova, treba malo i igru posmatrati...
The Džeko effect – Roma have won 62% of their league matches in which Edin Džeko has started (five wins, two ties and one loss), with a goal difference of +9 (17 scored and eight conceded, average of 2.1 and 1.1). The Giallorossi’s win percentage drops to 40% when the Bosnian isn’t in the starting line-up (two wins, two ties and one loss), with a goal difference of +3 (15 scored and 12 conceded, average of 3 scored and 2.4 conceded).
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Pjanic je dao gol jer se:SlevinKelevra je napisao/la:Pjanic je postigao gol zato sto je igrac sa brojem 2 ostavio prostor slobodan, jer je krenuo da duplira DzekuZgemboAdislic je napisao/la:Ne znam kako ga nikad nema na pravom mjestu u pravo vrijeme. Onaj Miralemov gol na primjer: Tamo je Edin trebao da bude i primi loptu.Nije sve u broju golova, treba malo i igru posmatrati...
1. Ponudio dodavacu
2. Iskoristio/nije upropastio sansu kada mu je lopta dodata
Edin ne radi ni 1 ni 2 ove sezone. Radi neke druge stvari dobro, ali ovo ne. To sto se citav tvoj svijet vrti oko Dzeke i samo gledas koliki je on imao utjecaj u svaku situacijicu kolko god indirektan i bezvezan taj utjecaj bio je zalosno. Eto trener Udinesa bas nije mogo spavat cijelu noc prije misleci kako ce zaustaviti i duplirat igraca koji je zabio jedan gol u devet utakmica (sada deset).

Sve one golove sto su Salah i Gervinho zabili, to je bilo radi dupliranja na Edina jel? I one utakmice gdje nije igro radi povrede. Edin jednostavno ne radi dovoljno za golove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.