Svaka čast momcima na borbi i igri u ova 4 kola, svaka čast Ćoriću, mislio sam da će ispast žrtveno janje kao i Bašić bez pojačanja ali uprava ga je maksimalno ispoštovala
Malo negativnih stvari da vidimo, da ne budemo ko pitari ekstra subjektivni, nego da otvorimo oči
Ekipa nam ima baš veliki disbalans, rekao bih HLADNO-MLAKO-VRUĆE(odbrana, vezni red, napad)
Gore koga god staviš nećeš se zeznuti:
Boljevic- u najboljoj formi otkad je došao kod nas, samo da još više krenu golovi i asistencije za njega, tu baš nema sreće, naprijed ekstra, ali u odbrani nekad pomaže nekad ne, u većini slučajeva ne i baš iritira sa tim ponašanjem
Cvetanoski kako meni lik izgleda dobro, ima potencijala da bude bomba otkriće prelaznog roka,al nekako se ne da da uveže dvije i to je to
Hiroš- nekad ozbiljan, nekad neozbiljan, kad je ozbiljan ne mozes mu nista, al kad se zayebava ubija navijace u mozak, taj bezobrazluk ne mogu shvatiti od djeteta Grbavice
Dangubic i Mircevski valjda je prava prilika konacno Sloga, ne mogu docekati
Krpic-ono njegovo standardno, bespotrebno uklizavanje, bespotrebne prepirke, ubijanje momentuma, nadam se skorijoj klupi
AlJaber i Radovac, momci
Ovdje je mlako da Bog sacuvat, ko god udje sa klupe pojava protivnika
Djoric je promasena investicija i bacene bespotrebno pare, sinoc ga nadskoci lik kod kornera i zamalo 1 1
Karjasevic i on promasaja sezone
Karic kao i moze proci
Ne daj Boze povreda ove dvojice madjionicara
Markovic
Mahmic, Cavnic, Karamarko plivaju zivotom, grozno igraju i to treba priznat i reci, jak stoper nam treba
Galic, komentarisao hiljadu puta i ja i svi, da Bog sacuva
Muftica, sve super, bravo za odbrane ali mislim da se previse igra sa ziv ima navijaci kad mu je lopta u nogama, presporo to ide
Bravo Momci, ide Sloga pada Sloga
Volim te Zeljo