Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 apr 2014, 02:35

DukeOfWellington je napisao/la:
Nego ovo oko Sarajeva mi objasni, ne bih da se povlači po forumu da sam ja neki mrzitelj ovog kluba.
Ma nešto si bio nezadovoljan raspodjelom novca po kantonima ako sam dobro upratio (moguće da je i Tuzla u pitaju), nije vezano za klub :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 apr 2014, 02:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Nego ovo oko Sarajeva mi objasni, ne bih da se povlači po forumu da sam ja neki mrzitelj ovog kluba.
Ma nešto si bio nezadovoljan raspodjelom novca po kantonima ako sam dobro upratio (moguće da je i Tuzla u pitaju), nije vezano za klub :mrgreen:
:crazy:

Ja jadan tamo branio Sarajevo od zeničko-tuzlanske najezde, a ti meni ovako. Bolje ti to pročitaj :D

Sarajevo je meni najdraži grad u Kumovoj slami, a i šire.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 apr 2014, 02:46

Šta je sa Solskjaerom? Znam da se on jedno vrijeme spominjao kao trener...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 apr 2014, 02:47

IlCapitano je napisao/la:Šta je sa Solskjaerom? Znam da se on jedno vrijeme spominjao kao trener...
Kod Tana peče zanat :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 apr 2014, 02:47

IlCapitano je napisao/la:Šta je sa Solskjaerom? Znam da se on jedno vrijeme spominjao kao trener...
Bio je jedno vrijeme u Moldeu, pa se pričalo da mu nije išlo, sad je u Cardiffu, ni tu mu očito ne ide.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 apr 2014, 02:54

moyes the wrong one
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 apr 2014, 03:15

Opet Mojesu tresete klupu :).

Nece on otici u ovoj sezoni. Bilo bi veliko iznenadjenje kada bi ga smijenili. Cak bih rekao da bi bilo nezasluzeno i neposteno prema njemu. Jeste bio katastrofalan, ali ima iscjedjenu ekipu.

Ako sljedece sezone ne bude makar cetvrti i ne bude nagovjestavao napredak za buducnost, dobit ce otkaz. Istina je negdje izmedju ovog sto pisu Duke i Fredi.

Diego Simeone? Nemojte pretjerivati sa njim. Tek je pola godine na dobrom glasu. Imali su mnogi treneri dobar pocetak pa nestali. Vidjet cemo sta ce Atletiko do kraja uraditi. Ne bih se bunio da uzmu obe titule.

S druge strane, Klop je dokazana klasa. Ekipa mu se raspada a on odrzava dobar nivo. Njegov karakter bi se brzo stopio sa Old Trafordom. Mozda i dodje nekad u buducnosti.

Ostali treneri su eksperiment jednako kao i Mojes. Neka ga jos jednu godinu. Ako ubode sa pojacanjima, moglo bi ga krenuti.

Nekoliko posljednjih utakmica je igrao 4-3-3. Zbog toga je Junajted bio cvrsci u odbrani. To je formacija koju on voli, to je igra koju je forsirao u Evertonu. Njegova filozofija je slicna Murinjovoj i totalno razlicita Fergijevoj i Klopovoj. Treba ga pustiti jos godinu i vidjeti sta moze napraviti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 10 apr 2014, 03:18

Cholo na glasu pola godine ?

Fakat Valencija znas pisati odlicne postove ali i velike gluposti !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 apr 2014, 07:38

Bio je jedno vrijeme u Moldeu, pa se pričalo da mu nije išlo, sad je u Cardiffu, ni tu mu očito ne ide.
U Moldeu mu nije islo? Lik od tri sezone dva puta osvojio ligu i jednom kup. Islo je njemu itekako u Moldeu. U Cardiffu je napravio kardinalne greske sa transferima. Ne znam sta mu je bilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 apr 2014, 07:41

Johny je napisao/la:Cholo na glasu pola godine ?

Da, pola godine je na dobrom glasu. Poslije uspjeha u Argentini i titule UEFA kupa, Simeone je vazio za perspektivnog trenera. Niko ziv ga nije svrstavao medju najbolje trenere Evrope. Slicne pocetne uspjehe su imali Rajkard, Kristof Daum, Hektor Kuper, Rafa Benitez, Vilas Bosas i mnogi drugi. Niko od navedenih nije nastavio sa kontinuiranim uspjesima nakon pocetnog naleta.

Simeone je tek ove godine privuka paznju na sebe i zadivio svijet. Atletiko u ovoj sezoni premasuje sva ocekivanja. Napravili su ogroman iskorak. Klasa se pokazuje kontinuitetom. To Simeone tek treba dokazati.

Ne moze on jos uvijek u istu recenicu sa Klopom. Da je perspektivan, jeste. Nadam se da ce se pokazati i da nece biti novi Boas (recimo).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2014, 08:09

kingwazza je napisao/la:
autogol je napisao/la:
kingwazza je napisao/la:nanboljem sam drugu razbio glavu stolicom,rad diskusije o Berbatovu,jos u srednjoj,tako da za tucu uvjek otvoren,cekam momke,ako su voljni!
Uh jbt vidim da si opasan i jos da si davno isao u srednju skolu,znaci ti si neki stariji lola koji nema sta da povali pa bi da se bije...hmmm neka hvala ne smijem ja s tobom,znam ja kako je kad sperma udari u glavu :rol: :rol: :rol:
nemam nista da povalim,stariji sam lola,smrdim debeo sam volim spid travu,itd,al hebes to ostavis mi br ja te odma nazovem,potrosim kred ugovorimo mjesto i cao.Jbt forum i palamudjenje
Ne moraš trošiti kredit, reći ću vam ja gdje ćete se naći - u Banovićima. Ti si već tamo, a vrlo je vjerovatno da će i autogol krenuti u tom smjeru, jer ovdje ta vaša priča ne prolazi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 apr 2014, 08:31

schweinsteiger je napisao/la:Valjda vas sreca pomiluje slijedece godine pri izvlacenju protivnika :mrgreen:
uvazeni kolega, predlazem da pogledas tabelu uber-smijesne engleske lige :mrgreen:
jedinstvo ima sansu da ucestvuje u nekom int. takmicenju ako se prijavi za ucesce na kupu sajamskih gradova. :mrgreen:

citajuci dukove postove pomislis da si otkrio izvor gluposti :cool: duk je ustvari analiticar.
al brat vazica. :rol: :rol:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 apr 2014, 09:37

Ljudi dragi Klopp i niko vise, ali nece biti potrebe za to.. pozdraviti i izljubiti se sa Fletcherom, Ferdinandom,Evrom,Giggsom,Youngom i Cleverly. Ostatak igraca ima svoje mjesto u rotaciji, a treba znati da moramo racunati na Januzaja, Zahu i Powella ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 10 apr 2014, 09:49

Valencia je napisao/la:
Johny je napisao/la:Cholo na glasu pola godine ?

Da, pola godine je na dobrom glasu. Poslije uspjeha u Argentini i titule UEFA kupa, Simeone je vazio za perspektivnog trenera. Niko ziv ga nije svrstavao medju najbolje trenere Evrope. Slicne pocetne uspjehe su imali Rajkard, Kristof Daum, Hektor Kuper, Rafa Benitez, Vilas Bosas i mnogi drugi. Niko od navedenih nije nastavio sa kontinuiranim uspjesima nakon pocetnog naleta.

Simeone je tek ove godine privuka paznju na sebe i zadivio svijet. Atletiko u ovoj sezoni premasuje sva ocekivanja. Napravili su ogroman iskorak. Klasa se pokazuje kontinuitetom. To Simeone tek treba dokazati.

Ne moze on jos uvijek u istu recenicu sa Klopom. Da je perspektivan, jeste. Nadam se da ce se pokazati i da nece biti novi Boas (recimo).
Taj covjek je na dobrom glasu haman 2 godine, tj otkako je dosao u Atl Madrid... Tim je preuzeo na polovini sezone i odmah na kraju te iste je osvojio Europa ligu, nedugo zatim pocetkom sljedece i Super kup, do duse tu nije nesto impresivan trofej koliko je impresivna ta pobjeda protiv Chelsea, zatim pored toga ima i osvojen kup kralja Spanije, zavrsio je prosle sezone na trecem mjestu sto je najbolji plasman Atletika jos od 96 godine i ovo sto danas radi, ove sezone je fenomenalno..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 10 apr 2014, 10:27

mislim da Moyes nije puno griješio protiv Bayerna. igra se digla zadnjih 4-5 utakmica i ako odigra sada sa evertonom pozitivno, mislim da mu je to zalog za ostanak na klupi

u slijedećoj sezoni neće imati toliko kredita, morati će početi od početka snažno i boriti se za naslov, ali za ovu sezonu to je to

gledao sam utakmicu naravno i primijetio što i svi ostali, da je to to, tih 11 su jedini mogući izbor bili (osim možda fletcher-fellaini opcije). sa klupe su ubačeni januzaj i chicharito koji ipak nisu mogli ništa promijeniti

pogodio je sastav sto posto. A sad što nema boljih igrača na nekim pozicijama, to će valjda promijeniti preko ljeta

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 10 apr 2014, 10:49

de recite mi da ovo nije tačno, da je šala :o :

Marco Reus: £35,000 per week
Ashley Young: £120,000 per week

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2014, 10:53

Čuj ne bi volio Simeonea na klupi jer nije Britanac. :? Eto sa Moyesom ste se usrećili.

Kloop ili Cholo su najbolja riješenja za Utd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 apr 2014, 11:00

Valencia je napisao/la: Ako sljedece sezone ne bude makar cetvrti i ne bude nagovjestavao napredak za buducnost, dobit ce otkaz. Istina je negdje izmedju ovog sto pisu Duke i Fredi.
Pa to je ono što ja cijelo vrijeme govorim, nije između ništa, jasno je da mora top 4 biti ostvaren iduće sezone, i rekao sam da to za mene predstavlja neki minimum zbog kojeg bi Moyes morao ostati na klupi, sve ispod toga je jasno otkaz.
Valencia je napisao/la:Diego Simeone? Nemojte pretjerivati sa njim. Tek je pola godine na dobrom glasu. Imali su mnogi treneri dobar pocetak pa nestali. Vidjet cemo sta ce Atletiko do kraja uraditi. Ne bih se bunio da uzmu obe titule.
On već dvije god (evo i treću) radi odličan posao, osvojio je EL u prvoj sezoni, razbija duopol, što je prije par god bilo nezamislivo u Španiji. Tako da je puno više od pola godine, istina Klopp je osvojio Bundesku i ušao u finale LP, a evo Cholo ima priliku to i nadmašiti sa ovom sezonom, iako je po meni teže uzeti Primeru pored Reala i Barce, negoli Bundesku gdje je jedini pravi konkurent bio Bayern.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 apr 2014, 11:31

sekerbay je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Valjda vas sreca pomiluje slijedece godine pri izvlacenju protivnika :mrgreen:
uvazeni kolega, predlazem da pogledas tabelu uber-smijesne engleske lige :mrgreen:
jedinstvo ima sansu da ucestvuje u nekom int. takmicenju ako se prijavi za ucesce na kupu sajamskih gradova. :mrgreen:
Postovani kolega,to je s namjerom napisano zajedno sa :mrgreen: na kraju :D
Ne vjerujem da ce ucestvovati u tom kupu sajamskih gradova,jer tu Arsenal brani titulu unazad 10 godina,ne bi bilo fer da i bez toga ostanu :D

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 10 apr 2014, 11:32

Manchester United have been showing a renewed interest in Leicester City's England Under-21 centre-back Liam Moore
Ovog igraca, wc stopera plus ljevog beka i odbrana je rijesena.

Evo nesto kontam kako bi to moglo izgledati sa novim igracima (igracima tog tipa):

-------------------DDG

Rafael----Jones----Mangala----Kurzawa

-----Bender----Koke-----Kagawa

---------Mata---Rooney----RVP

Klupa: Welbeck, Valencia, Nani, Januzaj, Small, Evans, Carrick, Fellaini,, Chicarito, Powell, Lingard, pojacanje.

Evo ovako od oka ova pojacanja bi nas dosla od oko 100 miliona..
- Ed Woodward for Prime Minister !

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.