FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 23 apr 2021, 19:54

Kako bi sutra pasala pobjeda, remi u derbiju i pobjeda u Tuzli.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 apr 2021, 20:16

samo pucajte ta imena, a mi sportskog direktora doveli iz prve lige federacije.
NEMA NAZAD

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 apr 2021, 20:19

Hordanjezla1987 je napisao/la:
23 apr 2021, 19:05
Molim redakciju sportsport.ba da ovom nehljebu historicaru omoguce kakvu penziju zasluzio je bar to .
Šta tebe, nepismenog klošara i ološa prenese.Forum odmori od par idiota, odmah se novi pojave :facepalm:

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 23 apr 2021, 20:26

Bordo tim će u 27. kolu Premijer lige BiH odmjeriti snage sa Zrinjskim u Mostaru, a u ovaj susret ulaze sa samo dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Borac, a tri u odnosu na Zrinjski.

Sarajevo odavno nije bilo u nezgodnijoj situaciji kada je riječ o borbi za titulu prvaka BiH, a ostaje da se vidi kako će ekipa Vinka Marinovića odgovoriti na pritisak pod kojim se nalazi.

Dobre vijesti za navijače, ekipu, ali i trenera Sarajeva jeste da će Matthias Fanimo najvjerovatnije biti spreman za sutrašnji okršaj.

Fanimo je danas trenirao sa ekipom Sarajeva u Ljubuškom, pa se očekuje da će ga Vinko Marinović uvrstiti u sastav ove izuzetno važne utakmice.

Susret Zrinjskog i Sarajeva igra se u subotu na stadionu pod Bijelim brijegom sa početkom od 19:00h.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 23 apr 2021, 20:31

Nirton je napisao/la:
23 apr 2021, 20:26
Fanimo je danas trenirao sa ekipom Sarajeva u Ljubuškom, pa se očekuje da će ga Vinko Marinović uvrstiti u sastav ove izuzetno važne utakmice.
:ljepota: :ljepota: :ljepota:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 apr 2021, 20:32

skoroalen je napisao/la:
23 apr 2021, 16:34
Samozdravlje je napisao/la:
23 apr 2021, 15:03
feniksptica je napisao/la:
22 apr 2021, 23:48
SD mora neko bit ko zna nasu ekipu, sta fali gdje smo najtanji. kojih igraca se rijesit. Mora vec imat neka imena iz liga s kojim ce krenut u pergovore prije evrope. Mora imat neke mete i iz evrope da dovede koga. Bojim se da ne zakasnimo, a vec kasnimo oko tog dijela.

A moze li klub bez SD, kao u Engleskoj ? F.Hadzibegic bi to mogao, ali za Marinovica nisam siguran.
Nije ni u Engleskoj svaki klub bez SDa. Npr., Chelsea godinama ima poziciju sportskog direktora, i još par ekipa, samo što tamo nisu u prvom planu kao kod nas. Sumnjam da bi iko kod nas preuzeo tu funkciju jer je odgovornost prevelika, ne možeš ni u kog uperit prstom ako kiksaš. A i vidimo u komšiluku loše strane tog pristupa.
Naravno, bilo bi to prejako kad bismo doveli takvog čovjeka da je i odličan trener i da ima konekcije i sposobnost da završi igrača. Rijetki su takvi vala, čak i u regionu.

Masinac :rol: , hah spremih post sjetih se tebe, ali kasno :damn: . Kako covjece diplomira, a evropski fudbal u malom prstu. :salut:
Hadzija (Hadzibegic), Cala i Uscuplic bi bila dobitna comb. Primanja trenera+SD= primanjima Faruka i pomnoziti sa 2. :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 apr 2021, 20:57

23 apr 2021, 20:32

Masinac :rol: , hah spremih post sjetih se tebe, ali kasno :damn: . Kako covjece diplomira, a evropski fudbal u malom prstu. :salut:
Hadzija (Hadzibegic), Cala i Uscuplic bi bila dobitna comb. Primanja trenera+SD= primanjima Faruka i pomnoziti sa 2. :urnebes:
Meni je Čala drag k'o da mi je član porodice, i baš mi je krivo što ga pamtimo uglavnom po neuspjesima, jer je baš baksuzan trener. Svaka njegova sezona se može opisat sa "zamalo", i igramo lijepo u svakom njegovom mandatu, i borbeno, al nije on više trener za Sarajevo. Mislim, ako nam Marinović više nije dovoljno dobar, ni Čala ne može bit tu. Faruk svakako, to je taj kalibar, a Čala i Dženo... Treba tražit nekog mahera s Balkana, tipa Zekić ili Kruno Jurčić.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 23 apr 2021, 21:09

skoroalen je napisao/la:
23 apr 2021, 20:57

Meni je Čala drag k'o da mi je član porodice, i baš mi je krivo što ga pamtimo uglavnom po neuspjesima, jer je baš baksuzan trener. Svaka njegova sezona se može opisat sa "zamalo", i igramo lijepo u svakom njegovom mandatu, i borbeno, al nije on više trener za Sarajevo. Mislim, ako nam Marinović više nije dovoljno dobar, ni Čala ne može bit tu. Faruk svakako, to je taj kalibar, a Čala i Dženo... Treba tražit nekog mahera s Balkana, tipa Zekić ili Kruno Jurčić.
Cala je pitar i za razliku od pojedinaca nije kalkulisao, niti čekao da klupa Sarajeva bude poput ministarske fotelje, uvijek se odazivao i uglavnom morao vaditi kestenje iz vatre, uigravat najgore postave moguce u tom trenutku. I kao sto reče nije imao ni srece sa rezultatima, ali je uvijek igrao lijepo, kad nije išlo odlazio jer je postovao klub i mislim da iz tog razloga ga svako ko prati Sarajevo prije pojave instagrama ga i postuje.
Bog sami zna ko je najbolje rješenje, ne znamo ni sa cim raspolažemo, a znajući nas nama ne valja nijedan igrac, pa tako ni trener...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 apr 2021, 21:13

skoroalen je napisao/la:

Zoranu Zekiću ugovor u Mađarskoj ističe na kraju sezone, on bi bio najbolje moguče rješenje, ako Vinko ode.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 23 apr 2021, 21:19

JavierBosnia je napisao/la:
23 apr 2021, 19:24
Mozda Predrag Pasic?
Prvi potez bi bio povratak Ivana Tatomirovica :D
Samo naprijed Saraj'vo!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 apr 2021, 21:28

Zadnja dva SD dovedena iz Prve lige Federacije a ovdje Petkovica prizeljkuju.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 apr 2021, 21:29

joj da je sutra dobiti to bi i definitivno značilo da je pročepilo :D

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 apr 2021, 21:32

Sutra x mozda gubimo prvo mjesto..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 apr 2021, 21:42

23 apr 2021, 21:32
Sutra x mozda gubimo prvo mjesto..
Nažalost, to se vrlo lako može desiti.Zamisli da od nedjelje navecer moramo da priželjkujemo i čekamo kiks ekipe, kojoj smo prije 55 dana bježali 13 bodova :facepalm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 apr 2021, 21:48

23 apr 2021, 21:28
Zadnja dva SD dovedena iz Prve lige Federacije a ovdje Petkovica prizeljkuju.
Ma ne priželjkuje niko, ja sam se samo nadovezao na Cartela, da su Hadžibegić i Sušić jedini naši igrači s jakim vezama, a zapravo je Petković najbolji trener od svih naših bivših igrača, i jedan od najboljih trenera ex-yu porijekla inače. Logično da je nerealno da se ikad vrati ovdje, prije Švice Lazio trenirao, isto da dovedeš Gasperinija za trenera.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 apr 2021, 21:56

Jesmo se usutili ko da ne igramo sutra utakmicu sto nam zivot znaci. Svi se povukli usutili i strepe..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 23 apr 2021, 22:04

Ovo je zatisje pred buru.Sutra moraju dobro natopiti sveti dres ,nema izgovora moramo napasti.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 23 apr 2021, 22:11

Nek se ne vracaju bez 3 boda u protivnom sve u Neretvu pobacat krokodilima...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 apr 2021, 22:12

skoroalen je napisao/la:

Ili si zlonamjeran ili nisi shvatio :urnebes: . Mislio sam na strucni stab(SS). Faruk glavni,a ova dva Pitara pomocnici. Mislim da su Faruk i Cala suradjivali u repci(ako nisam masio).
Naravno uz ogradu da ne tjeram Marinovica( 400+ dana bez poraza),priznajmo da nema respektabilnu ekipu, nebitno cija je to greska. Ovo sa Farukom bi bio iskorak, e sad da li bi ga drzalo mjesto(mislim na duze staze) i zena se nesto pita :urnebes:
Ako Marinovic osvoji, onda ebo Faruka :urnebes: . Salim se.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 apr 2021, 22:13

JavierBosnia je napisao/la:
23 apr 2021, 19:24
Mozda Predrag Pasic?

+1 , Mozda

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.