Vrlo vrlo tesko. Mislim da je Siroki cak i odustao od Evrope.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vinko ubleho odlazi!!!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ja očekujem
...................... Mešanović..................
Jukić........... Mustedanagić......... Hebibović
............. Sušić.......... Đokanović..............
Hodžić....... Dupovac...... Adukor......... Oremuš
...................... Kovačević..........................
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Ne bi me čudilo da Široki izađe u kombinovanom sastavu, kao što su ranije u Banja Luci učinili Mladost i Olimpik.OsmaDolazi je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:55Vrlo vrlo tesko. Mislim da je Siroki cak i odustao od Evrope.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Olimpik nije izašao u kombinovanom sastavu.Historicar je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:06Ne bi me čudilo da Široki izađe u kombinovanom sastavu, kao što su ranije u Banja Luci učinili Mladost i Olimpik.OsmaDolazi je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:55Vrlo vrlo tesko. Mislim da je Siroki cak i odustao od Evrope.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Motorična sredina terena pravo.PeakyBlinders je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:00Ja očekujem
1.2 benzin - plin
Zinedin sigurno nece poceti mec vec eventualno uci s klupe. Sve ostalo je moguce ako Fanimo ne bude spreman.
-
- Kontakt:
Moj idol SJBSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:08Olimpik nije izašao u kombinovanom sastavu.Historicar je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:06Ne bi me čudilo da Široki izađe u kombinovanom sastavu, kao što su ranije u Banja Luci učinili Mladost i Olimpik.OsmaDolazi je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:55
Vrlo vrlo tesko. Mislim da je Siroki cak i odustao od Evrope.

Šta misliš o Aziru Muminoviću, da ga zaganjamo, da pojača konkurenciju na golu ?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:19Moj idol SJBSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:08Olimpik nije izašao u kombinovanom sastavu.Historicar je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:06
Ne bi me čudilo da Široki izađe u kombinovanom sastavu, kao što su ranije u Banja Luci učinili Mladost i Olimpik.![]()
![]()
Šta misliš o Aziru Muminoviću, da ga zaganjamo, da pojača konkurenciju na golu ?

- NisamInSajder
- Kontakt:
Potpisujem.PeakyBlinders je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:00Ja očekujem
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nije ni u Engleskoj svaki klub bez SDa. Npr., Chelsea godinama ima poziciju sportskog direktora, i još par ekipa, samo što tamo nisu u prvom planu kao kod nas. Sumnjam da bi iko kod nas preuzeo tu funkciju jer je odgovornost prevelika, ne možeš ni u kog uperit prstom ako kiksaš. A i vidimo u komšiluku loše strane tog pristupa.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:03feniksptica je napisao/la: ↑22 apr 2021, 23:48SD mora neko bit ko zna nasu ekipu, sta fali gdje smo najtanji. kojih igraca se rijesit. Mora vec imat neka imena iz liga s kojim ce krenut u pergovore prije evrope. Mora imat neke mete i iz evrope da dovede koga. Bojim se da ne zakasnimo, a vec kasnimo oko tog dijela.
A moze li klub bez SD, kao u Engleskoj ? F.Hadzibegic bi to mogao, ali za Marinovica nisam siguran.
Naravno, bilo bi to prejako kad bismo doveli takvog čovjeka da je i odličan trener i da ima konekcije i sposobnost da završi igrača. Rijetki su takvi vala, čak i u regionu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam ali eto više oni imaju šanse da im otkinu bodove nego recimo RadnikOsmaDolazi je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:55Vrlo vrlo tesko. Mislim da je Siroki cak i odustao od Evrope.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvi ko mi pada na pamet iz regiona, je Dejan Stankovic, mislim da CZ ima svoga SD, ali odlicne veze ima Stankovicskoroalen je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:34Nije ni u Engleskoj svaki klub bez SDa. Npr., Chelsea godinama ima poziciju sportskog direktora, i još par ekipa, samo što tamo nisu u prvom planu kao kod nas. Sumnjam da bi iko kod nas preuzeo tu funkciju jer je odgovornost prevelika, ne možeš ni u kog uperit prstom ako kiksaš. A i vidimo u komšiluku loše strane tog pristupa.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:03feniksptica je napisao/la: ↑22 apr 2021, 23:48SD mora neko bit ko zna nasu ekipu, sta fali gdje smo najtanji. kojih igraca se rijesit. Mora vec imat neka imena iz liga s kojim ce krenut u pergovore prije evrope. Mora imat neke mete i iz evrope da dovede koga. Bojim se da ne zakasnimo, a vec kasnimo oko tog dijela.
A moze li klub bez SD, kao u Engleskoj ? F.Hadzibegic bi to mogao, ali za Marinovica nisam siguran.
Naravno, bilo bi to prejako kad bismo doveli takvog čovjeka da je i odličan trener i da ima konekcije i sposobnost da završi igrača. Rijetki su takvi vala, čak i u regionu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Neko je spominjao bivseg SD-a Cukarickog, ne znam mu ime ali znam da je imao veoma dobre transfere, ne bih imao ništa protiv njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:40Prvi ko mi pada na pamet iz regiona, je Dejan Stankovic, mislim da CZ ima svoga SD, ali odlicne veze ima Stankovicskoroalen je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:34Nije ni u Engleskoj svaki klub bez SDa. Npr., Chelsea godinama ima poziciju sportskog direktora, i još par ekipa, samo što tamo nisu u prvom planu kao kod nas. Sumnjam da bi iko kod nas preuzeo tu funkciju jer je odgovornost prevelika, ne možeš ni u kog uperit prstom ako kiksaš. A i vidimo u komšiluku loše strane tog pristupa.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:03
Sumnjam da su odustali, prošle godine nisu igrali.MortemHz je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:35Ma znam ali eto više oni imaju šanse da im otkinu bodove nego recimo RadnikOsmaDolazi je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:55Vrlo vrlo tesko. Mislim da je Siroki cak i odustao od Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Naša jedina dva igraca koja imaju veze vani su Pape i Hadzibegic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Imam odlican osjecaj za sutra, sutrasnjom pobjedom bi evidentno digli formu. Samo molim te Vinko, ne ekspermentisi, masinu Mesu u spic, Zizu iza, po krilima Jukic i Heba, nazad ima vise opcija, nek se sam skonta, bitna je ova cetvorka..
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 23 apr 2021, 16:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Bitno je, da Adukor igra u paru sa Djokanovicem na sredini.
Besic moze pokriti stopera.
Besic moze pokriti stopera.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Samo bi izbacio Zinedina i Sušića, Velkoski iza napadača, Pidro na beka, Oremuš u sredinu. U drugom Zinedin i Sušić po potrebi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:10Motorična sredina terena pravo.PeakyBlinders je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:00Ja očekujem
1.2 benzin - plin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo smo znali ali eto danas su nam bili u posjeti.
Petak, 23.04.2021.
RUKOVODSTVO VIJEĆA POSJETILO FK SARAJEVO
U utorak sjednica Općinskog vijeća, a na dnevnom redu Nacrt ugovora o zakupu stadiona Koševo
Predsjedavajući Općinskog vijeća Centar Sejad Đozo zajedno sa dopredsjedavajućom Irom Adilagić posjetio je danas predstavnike FK Sarajevo.
Ovom prilikom Đozo i Adilagić su upoznali predstavnike FK Sarajevo da je na posljednjoj sjednici kolegija Općinskog vijeća, u čijem radu učestvuju članovi svih stranaka koje participiraju u radu Vijeća, održanoj u utorak 20. aprila 2021. godine, donijet jednoglasan zaključak da se zakaže vanredna sjednica sa samo jednom tačkom dnevnog reda.
Odlukom kolegija vanredna sjednica Općinskog vijeća će biti održana u utorak 27. aprila 2021. godine, a na dnevnom redu će se naći Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Nacrt ugovora o zakupu stadiona „Asim Ferhatović Hase“.
Petak, 23.04.2021.
RUKOVODSTVO VIJEĆA POSJETILO FK SARAJEVO
U utorak sjednica Općinskog vijeća, a na dnevnom redu Nacrt ugovora o zakupu stadiona Koševo
Predsjedavajući Općinskog vijeća Centar Sejad Đozo zajedno sa dopredsjedavajućom Irom Adilagić posjetio je danas predstavnike FK Sarajevo.
Ovom prilikom Đozo i Adilagić su upoznali predstavnike FK Sarajevo da je na posljednjoj sjednici kolegija Općinskog vijeća, u čijem radu učestvuju članovi svih stranaka koje participiraju u radu Vijeća, održanoj u utorak 20. aprila 2021. godine, donijet jednoglasan zaključak da se zakaže vanredna sjednica sa samo jednom tačkom dnevnog reda.
Odlukom kolegija vanredna sjednica Općinskog vijeća će biti održana u utorak 27. aprila 2021. godine, a na dnevnom redu će se naći Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Nacrt ugovora o zakupu stadiona „Asim Ferhatović Hase“.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.