FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dakle opet sindrom najbolji ovaj i onaj, a kad ih neko raspe sa 6-7 razlike onda nista. Za sad imamo Albu, Busquetsa, odlicnog Mathieua 

Celik!3,2,2.
a nismo mi Arsenal da nas pišaju sa toliko razlikom redovno
jedino je Bayern (i to u zadnjih 30 godina historije Barce) pobjedio 4 razlike u jednoj utakmici
jedino je Bayern (i to u zadnjih 30 godina historije Barce) pobjedio 4 razlike u jednoj utakmici
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Naravno da vi niste to, vi ipak imate sve najbolje igrace svijeta. Kad si ti kupio svoje dionice u Barci? Vidim uveliko pises mi, jesil to ulozio sta?
Barca je ostvarila "samo" najgori poraz u polufinalu LP ikad.
Celik!3,2,2.
a to ti kao ne pišeš na temi Arsenala u prisvojnoj množiniAllGunsBlazing je napisao/la:Naravno da vi niste to, vi ipak imate sve najbolje igrace svijeta. Kad si ti kupio svoje dionice u Barci? Vidim uveliko pises mi, jesil to ulozio sta?

garant imaš dionice tamo
Barca barem dođe do polufinala, što je misaona imenica za londonski klubić
6 godina zaredom.let3 je napisao/la: Barca barem dođe do polufinala

Oni janje okreću kad se direktno plasiraju u grupnu fazu, a kamoli...
Jebte pa ovi bi ubili da imaju Sampera kamoli ne Busquetsa. Yebo klub i simpatizere st ose zadovoljavaju cetvrtim mjestom..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
sjajan posao radi enrique za sad, vratio je ekipi ono sto je bilo najbitnije, a to je trka i motiv, mislim da ce ovo biti ponovo nasa sezone, skuckala se nekako ekipica, al najbitnije je da je messi onaj stari, to je najbitniji uslov za pobjede i titule, pozelio sam ga gledati ovako nabrijanog
s rastrcanim messijem je nasa ekipa druga prica, vidjeli smo i juce, koja je on velicina, kako veze igru, pokrece napade, kakav zadnji pas ima i sve to, sipat ce tu i golovi, neymar bi trebao takodje biti odlican, a u suareza niko ne sumnja da ce biti ubica
real zaostaje vec 6 bodova i to je ogromna prednost vec sad, tako nesto smo imali i prosle sezone, ove sezone to se ne smije prosuti, atletico mislim da ce biti dobar i ove sezone, al mislim da ce tesko pratiti nas tempo
mali munir takodje ima potencijala dosta, fino se krece, dosta trci i ulazi u prilike, treba mu malo jos rutine i hladnokrnosti u zavrsnici, juce se propisno ispromasivao, mogli smo puno prije povesti, al ajd, nadoci ce i on, pedro takodje puno trci i odradjuje timski posao, nadati se da ce i on svojim golovima onako kao rezerva pomoci ekipi u borbi za titule
s rastrcanim messijem je nasa ekipa druga prica, vidjeli smo i juce, koja je on velicina, kako veze igru, pokrece napade, kakav zadnji pas ima i sve to, sipat ce tu i golovi, neymar bi trebao takodje biti odlican, a u suareza niko ne sumnja da ce biti ubica
real zaostaje vec 6 bodova i to je ogromna prednost vec sad, tako nesto smo imali i prosle sezone, ove sezone to se ne smije prosuti, atletico mislim da ce biti dobar i ove sezone, al mislim da ce tesko pratiti nas tempo
mali munir takodje ima potencijala dosta, fino se krece, dosta trci i ulazi u prilike, treba mu malo jos rutine i hladnokrnosti u zavrsnici, juce se propisno ispromasivao, mogli smo puno prije povesti, al ajd, nadoci ce i on, pedro takodje puno trci i odradjuje timski posao, nadati se da ce i on svojim golovima onako kao rezerva pomoci ekipi u borbi za titule
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Busquetsa kao najboljeg imamo vec 5 godina unazad. Uglavnom los pokusaj trolla.AllGunsBlazing je napisao/la:Dakle opet sindrom najbolji ovaj i onaj, a kad ih neko raspe sa 6-7 razlike onda nista. Za sad imamo Albu, Busquetsa, odlicnog Mathieua
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nekad Pique bio najbolji, pa sad nikom ne valja. Tako ce i Busquets za par godina isto pokazati.
Celik!3,2,2.
[youtube][/youtube]
Barcino celjade , kakav 2. gol , lol , La Masia power
Barcino celjade , kakav 2. gol , lol , La Masia power

-
- Kontakt:
Pored ovakvih ličnosti dođe ovakav idiot kakav je mirzatele i pametuje.mirzatele je napisao/la:dakle imamo izjave senilnih staraca,jednog razbojnika i jednog koji ne zna ni koliko ima godinalet3 je napisao/la:Arsene Wenger (Coach, Arsenal) - “Who is the Best Player in the World? Leo Messi. Who is the Best Player Ever? Leo Messi!”
Ivan Helguera (ex-Real Madrid) - “For me, Messi is the best player in history”
Marcello Lippi (Ex Coach, Italy) - “The best? Messi”
Filipe Scolari (Ex Coach, Portugal) – “The only bad thing about Ronaldo’s life is Messi. If it was not for him, Ronaldo would be the best player in the world for five years in a row.”
Radamel Falcao (Atletico Madrid) – “Is Messi a real player or a Play Station character?”
Joey Barton (Queens Park Rangers) – “Messi is the best that’s played the game. Streets ahead of Maradona.”
Luis Figo (Ex Portugal) – “For me, to watch Messi play is a pleasure – it’s like having an orgasm – it’s an incredible pleasure.”
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Pique nikad nije bio najbolji. Vjerovatno si ga zamijenio sa Puyolom koji to jeste bio. A Busquets je opet previse inteligentan da mu se desi slucaj k'o ovom pokerasu.AllGunsBlazing je napisao/la:Nekad Pique bio najbolji, pa sad nikom ne valja. Tako ce i Busquets za par godina isto pokazati.
ljudi sinoc gledam onog naseg robocopa(mathieu) covjek zasad ide ko bager,majke mi,toliko smo hebavali odbranu,jos imamo i vermalena,i lijepo pogledati statistiku 3 0 0 6-0 9 bodeva..
Matija je extra - jos da onaj kepec ode i sve ce biti predobro. Mada je i sada odlicno. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Za Busquetsa su govorili da je profitovao od Xavija i Inieste, zadnje dvije sezone ova dvojica ni za kuratz nisu a Busi ponajbolji igrač ekipe.
Uostalom vidiš mišljenje stručnjaka, koga boli kita sta kaže neko ko pogleda utakmicu Barcelone jednom u dva mjeseca.
Uostalom vidiš mišljenje stručnjaka, koga boli kita sta kaže neko ko pogleda utakmicu Barcelone jednom u dva mjeseca.
Don't hate what you don't understand.
Ovo su prevazisla cak i djeca sa pdf-a Premijer liga BiH.AllGunsBlazing je napisao/la:Kad si ti kupio svoje dionice u Barci? Vidim uveliko pises mi, jesil to ulozio sta?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Pedro wants to leave Barcelona in the January transfer window unless he is given more playing time, with Arsenal and Liverpool set to move for the Spain international forward.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Do januara ima da svaku večer učim dovu pred spavanje, samo da letva ode.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Ako ga prodaju za nekih 20-25 miliona, ovu upravu treba cak i pohvaliti na sjajnim angazmanima.
Munit,Sandro, Adama.Rezerve udarnom triju
Sent from my MB865 using Tapatalk
Munit,Sandro, Adama.Rezerve udarnom triju

Sent from my MB865 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.