PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 21 feb 2017, 13:37

Idemoplavi je napisao/la:Mislim da neko ko često izgovara "osnovala partija podržala čaršija" najmanje ima prava da bekne o strankama. Bolje malo gledajte sta vam se radi u klubu, koliko lažnog sjaja bacate, a nama prepustitie da plaćamo račune za vodu i "regrutisemo" SDA kadar pa cemo vidjeti ko ce dokle dogurati!!! Za razliku od vas koje godinama guraju opstina Centar i bivši načelnik koji vam je bio u klubu, kod nas su trenutno ljudi koji su situirani imaju svoje firme i VELIKI su navijači, skoro svi su na jugu bili godinama. Dok kod vas vrli vam Elvir zarad kladionice prodaje tekme i na taj način iskazuje ljubav prema svom džepu... A ja sam siguran cim nas vi počnete prozivati ja sam ubjeđen u naš uspjeh, jer vam se gaće tresu... :opaopa: :opaopa:
slika

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 feb 2017, 13:48

Virtu4l je napisao/la:Čuj Duljeviću ispunili sve uslove, na koljenima ga mole da produži.

I ako produži to će biti simbolično, sa ugovorom gdje će se staviti neko minimalno obeštećenje da mu ne mogu kočiti eventualni transfer ili tražiti milione za njega. Epski pushing :bow:
Ista situacija kao sa Stevanovicem, oba su mogla da poptpisu da Zelji i Sarajevu donesu po 100.000 €.
- Zeljeznicar -

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 21 feb 2017, 13:52

TobeYarabi je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Mislim da neko ko često izgovara "osnovala partija podržala čaršija" najmanje ima prava da bekne o strankama. Bolje malo gledajte sta vam se radi u klubu, koliko lažnog sjaja bacate, a nama prepustitie da plaćamo račune za vodu i "regrutisemo" SDA kadar pa cemo vidjeti ko ce dokle dogurati!!! Za razliku od vas koje godinama guraju opstina Centar i bivši načelnik koji vam je bio u klubu, kod nas su trenutno ljudi koji su situirani imaju svoje firme i VELIKI su navijači, skoro svi su na jugu bili godinama. Dok kod vas vrli vam Elvir zarad kladionice prodaje tekme i na taj način iskazuje ljubav prema svom džepu... A ja sam siguran cim nas vi počnete prozivati ja sam ubjeđen u naš uspjeh, jer vam se gaće tresu... :opaopa: :opaopa:
slika
Balo jesi to dosao iz škole prva smjena bio?

Da te čiko nauči Bakir je bio nekad u skupštini i član je SBB stranke. Idi čitaj malo sutra lektira
1921

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 feb 2017, 13:54

Zenzo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Čuj Duljeviću ispunili sve uslove, na koljenima ga mole da produži.

I ako produži to će biti simbolično, sa ugovorom gdje će se staviti neko minimalno obeštećenje da mu ne mogu kočiti eventualni transfer ili tražiti milione za njega. Epski pushing :bow:
Ista situacija kao sa Stevanovicem, oba su mogla da poptpisu da Zelji i Sarajevu donesu po 100.000 €.
potpisali su oni davno
samo se ne zna za koga :mrgreen:
p.s. znate li sta je sa onim @sergejevic? nadam se da ga nisu locirali oni vasi terapeuti :kafa:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 feb 2017, 13:58

Idemoplavi je napisao/la:
slika

Da te čiko nauči Bakir je bio nekad u skupštini i član je SBB stranke. Idi čitaj malo sutra lektira
za tvoju informaciju, ovaj balo ce nagodinu postati punoljetan i abd upisati fakultet politickih nauka. za desetak godina svrgnucu ove vase zelenase sa vlasti :kafa:

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 21 feb 2017, 14:06

Mislim da neko ko često izgovara "osnovala partija podržala čaršija" najmanje ima prava da bekne o strankama. Bolje malo gledajte sta vam se radi u klubu, koliko lažnog sjaja bacate, a nama prepustitie da plaćamo račune za vodu i "regrutisemo" SDA kadar pa cemo vidjeti ko ce dokle dogurati!!! Za razliku od vas koje godinama guraju opstina Centar i bivši načelnik koji vam je bio u klubu, kod nas su trenutno ljudi koji su situirani imaju svoje firme i VELIKI su navijači, skoro svi su na jugu bili godinama. Dok kod vas vrli vam Elvir zarad kladionice prodaje tekme i na taj način iskazuje ljubav prema svom džepu... A ja sam siguran cim nas vi počnete prozivati ja sam ubjeđen u naš uspjeh, jer vam se gaće tresu... :opaopa: :opaopa:[/quote]
slika[/quote]

Da te čiko nauči Bakir je bio nekad u skupštini i član je SBB stranke. Idi čitaj malo sutra lektira[/quote]
za tvoju informaciju, ovaj balo ce nagodinu postati punoljetan i abd upisati fakultet politickih nauka. za desetak godina svrgnucu ove vase zelenase sa vlasti :kafa:[/quote]

Volim kad me procjene ne izdaju, tačno sam znao da jos pure trebas pojesti. A to ako mislis da ces sa zavrsenim političkim naukama biti u politici jos vise govori koliko si zelen. Da sam ti bliže dao bi ti bonu da se smiris :lol:
1921

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 feb 2017, 14:08

glasaces ti za mene i moliti me da vam pomognem

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 21 feb 2017, 14:10

Al zamisli sad scene, u zatvoru završi Zukić s nekim crnjom u ćeliji, frajko mu naredi da se naguzi, i taman prije nego penetrira, Zukić se okrene u kameru i plačnim glasom govori: "Živimo Željezničar!" :urnebes:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 feb 2017, 14:23

slika

Ovako to rade veliki klubovi. :kafa:
- Zeljeznicar -

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 feb 2017, 14:24

GOLEMO
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 feb 2017, 14:31

potkrala im se jedna mala greska..napisali su plava djeca, umjesto zelena mladez. ali posto je u pitanju havaz, to nije nikakvo cudo. ljubomorni su na sda

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 21 feb 2017, 14:54

Zenzo je napisao/la:slika

Mi za Cimketa uzeli više nego vi za komplet SDA jugend :urnebes:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 feb 2017, 15:04

GOLEME cifre uzete za SDA mladez :O
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 21 feb 2017, 15:09

MoSa ljoŽe!!!!! :cool:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 feb 2017, 15:23

zaboravili su dodati i najveci zeljin transfer u zadnjih 5 godina: top bosnian young player- fc vejsile 40 000km

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 21 feb 2017, 16:14

escobarpablo je napisao/la:

Mi za Cimketa uzeli više nego vi za komplet SDA jugend :urnebes:
Ti si pobjedio. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Šta ovo bordo kurtizane rasplele o politici a oni išli kako vjetar puše. Osnovala ih je UDBA, bili pravi komunistički klub, pa su se furali jedno vrijeme na to da su Islamski klub, kako bi zadobili muslimansko stanovništvo grada Sarajeva koje i nije pratilo sport aktivno u to doba, pa su opet bili strašni Jugoslaveni, komunisti, pa je bilo boja fesa boja dresa pa bolje 3. uz Allaha, pa su opet postali multinacionalni klub, pa su evo sada Malezijci. Prava kurrva!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 21 feb 2017, 16:22

Mi za Cimketa uzeli više nego vi za komplet SDA jugend :urnebes:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

MocMahale444

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 21 feb 2017, 16:25

tuzlak1987 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
Nego poenta je bila vecinom ljudi s ove teme su klosari i kriminalci.
Svasta stvarno, nema vecih intelektualaca nego ovdje. Cak je i Muha jedan od gorih jer uzima droge, a vecina ostalih je fina obrazovana raja :thumbup:
Cuj droge :D Travu glavonja samo.
Bas to fina obrazovana raja a vecinom glumci.Svasta se pika kao kriminal ovi su laksa kategorija.

Tobe hajde nemoj srati i sam si to reko dosta puta, ne bas ovako ali slicno.

@Solinas kako si se prepoznao gotti ove teme :rol: Nisam ni rekao da sam ja sta bolji.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 21 feb 2017, 16:34

Jel me neko zeza ili je poluseznoska ulaznica za sjever 15 km .haha

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 feb 2017, 16:42

club21 je napisao/la:Jel me neko zeza ili je poluseznoska ulaznica za sjever 15 km .haha
to je za clanove..ko npr kod vas sto clanovi SDA imaju besplatan ulaz na grbavicu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.