Mislim da neko ko često izgovara "osnovala partija podržala čaršija" najmanje ima prava da bekne o strankama. Bolje malo gledajte sta vam se radi u klubu, koliko lažnog sjaja bacate, a nama prepustitie da plaćamo račune za vodu i "regrutisemo" SDA kadar pa cemo vidjeti ko ce dokle dogurati!!! Za razliku od vas koje godinama guraju opstina Centar i bivši načelnik koji vam je bio u klubu, kod nas su trenutno ljudi koji su situirani imaju svoje firme i VELIKI su navijači, skoro svi su na jugu bili godinama. Dok kod vas vrli vam Elvir zarad kladionice prodaje tekme i na taj način iskazuje ljubav prema svom džepu... A ja sam siguran cim nas vi počnete prozivati ja sam ubjeđen u naš uspjeh, jer vam se gaće tresu...

[/quote]

[/quote]
Balo jesi to dosao iz škole prva smjena bio?
Da te čiko nauči Bakir je bio nekad u skupštini i član je SBB stranke. Idi čitaj malo sutra lektira[/quote]
za tvoju informaciju, ovaj balo ce nagodinu postati punoljetan i abd upisati fakultet politickih nauka. za desetak godina svrgnucu ove vase zelenase sa vlasti

[/quote]
Volim kad me procjene ne izdaju, tačno sam znao da jos pure trebas pojesti. A to ako mislis da ces sa zavrsenim političkim naukama biti u politici jos vise govori koliko si zelen. Da sam ti bliže dao bi ti bonu da se smiris