Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nervozan si brato. Kredit i tebe dokusurio, a rezultata nigdje. Izgleda nestalo bodljikave zice i staklene vune, pa ne mozete ni do Vrapcica.Tifoz je napisao/la:Dajte ljudi nekog lektora da objasni ovoj nepismenoj seljadiji mi vi ja on oni hallloooo koji šarplaninci![]()
Evo i @probisvjeta sa humorom iz lipnicema brato k nozi . Ja razumijem tvoju ushicenost ljetovanjem u neumu ali stipu brato. Surova realnost je da si sada na farmi pilića i ponekad uhvatis vremena pa posaljes post
![]()
kad je Berlusconi čuo da stiže Pastrmka, majstor karinđanjaProbisvjet je napisao/la:pastrmka bi mogao komotno u parlament Italije. Kada je mogla Ilona Staller, mogao bi i on. Vise je on naprimao nego ona.
Italijo pastrmka umjesto Ilone Staller!
Budi i ti ultras,doniraj crne čarape i bijele tenerigotina je napisao/la:Budi i ti rođeni, doniraj stari upaljac
Nerko trenerka odlucio da hitno ode u Sarajevo, cuo dolazi @pastrmka da vidi gdje su pare od kredita, šta je sa rezultatima, gdje zapelo, jeli do džele ili do igraca, cak je rekao Nerki ako treba jos kredit jedan nije problem sve za Veleza, ako ne dobije bistu na Musali onda stvarnoSunderland je napisao/la:Bridi mu cmar pa fola ode na bazene![]()
Koji trol **** te led![]()
Ono nekog zove zatupljenim i glupim![]()
Proziva za nicove a on i tepsija vjecito online u isto vrijeme
![]()
![]()
![]()
Pokrij se usima mrcino ono nekog pisa vrapcici mu dodju ko godisnja ekskurzija
![]()
Sad ce on djeli dole **** mater.dje su pare od kredita dje budjet.dje su rezultati **** ti obitelj
A radno iskustvo nista to ?Probisvjet je napisao/la:Nerko cviker dao oglas
Potreban trener. Uslov da je pripadnik jedinica SDP-a.
Moze iskustvo, pogotov na kreditnim poslovima.TaRgEt_ je napisao/la:A radno iskustvo nista to ?Probisvjet je napisao/la:Nerko cviker dao oglas
Fizicka sprema takodjer igra vaznu ulogu.Probisvjet je napisao/la:Moze iskustvo, pogotov na kreditnim poslovima.TaRgEt_ je napisao/la:A radno iskustvo nista to ?Probisvjet je napisao/la:Nerko cviker dao oglas
Evo Tifoz prducnu i Cileanska teFsija iz zicegu iskoci napoljetepsija je napisao/la:Jeda kola danas?Sinoc sam onaj video pokazao u malo vecem drustvu...smijeh do suza.Dobri ste,uveseljavate narod.KUD-Soli,bazeni.
Evo ga poceo je, sad ce reci kako i u Kur'anu Uzviseni kaze MI pa opet misli na samog Sebe.Tifoz je napisao/la:Lijepo pise "mi" znaci Velez. Neznam sta je tu cudno
Proziva Tifoz nepismenog tuzlaka, a divi mu potpisa i pismenosti, mene stid njegovog neznanja. I onda na forum dodje nepismeni mu sugradjanin, umjesto da naruzi Tifozu sto ismijava nepismenost i indirektno njega, on sarlatanski pokusava lopticu prebaciti na nas. Da ovog Baadera neJmate, kolektivno bih vam opsovao uciteljicu.1922VFC1981 je napisao/la:Koji ste vi kompleksasi vise vas na ovoj temi nego na temi slobode,lijecite se pa naletite nekad i kod nas na gostovanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.