Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la legenda reala » 19 jul 2011, 12:06

On ako ima ikako obećanje od Hrvata ,da će biti pozvan ,nema šanse da će se odazvati Sušiću.
A i ne mora ,28 godina mu je više ušo u godine ,bolje zvati nekog mlađeg napadača npr.Mahmutovića ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 19 jul 2011, 12:27

lik jedva ceka da ga zovnu iz hrvatske a ako ga ne zovnu onda ce kao doci kod nas..... kome to treba.do juce niko nije cuo za njega a sad je dao dva gola tadzikistanu i odjednom ce dobiti priliku da nam uvali korpu.
treba mu vec sada reci da se ne racuna na njega nao ni na stanovitog zbunozu i antu masica.
imamo mi momaka koji spavaju u dresu bih

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 19 jul 2011, 12:29

Ako hoce Krstanovic ,dobrodosao,nemamo sta izgubiti dolaskom jos jednom kvakitetnog igraca.Treba ga probati,ima u reprezentaciji trenutno igarca koje također bolu k...c za BiH.Zeljno iscekujem spisak jer mislim da se Zahirovic i Papac moraju naci na njemu...
Zadnja izmjena: ZEno.T., dana/u 19 jul 2011, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
12.9.2009.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2011, 12:31

De ljudi, ne budite smijesni.
Ne mozemo ni mi zvati svakog igraca koji ima imalo veze sa nama. Liku je 28 godina, to nije malo.
Jedino ako ne zelite da napakostite komsijama. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 19 jul 2011, 13:28

samson je napisao/la:Ne znam gdje ga nađe?? Jos i kakakter aka Preldzic, od najsvjezijih slucajeva.. I, ne znam sto bezveze da pravi "konkurenciju" Muslimovicu ili nekom trecem.

Zakon konkurencije je najjaca stvar u fudbalu,pogledajte malo koliko veliki broj igraca igra bolje,i koliko grize na terenu,ako na klupi ima igraca koji bi ga mogao korektno i dostojno zamijeniti...
Ovdje malo govorim i iz licnog,doduse amaterskog iskustva 8-)
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jul 2011, 13:31

Zvat Krstanovica koji ima blizu 30 godina, i koji je javno izjavio da zeli igrat za rvatsku, a izostavit Zeca, je ogromna sramota. Uz to Krstanovic nije nikakav igrac. Bio je i Zelimir Terkes najbolji strijelac HNL, pa sta?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jul 2011, 13:33

Kockasti nam ne treba. Radije pozvati Zeca i Mahmutovica nego Krstanovica ;) .

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 jul 2011, 13:35

zeba, adilovic, ko god, al njega ne treba zvat...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 jul 2011, 13:37

Omerbavarac je napisao/la:De ljudi, ne budite smijesni.
Ne mozemo ni mi zvati svakog igraca koji ima imalo veze sa nama. Liku je 28 godina, to nije malo.
Jedino ako ne zelite da napakostite komsijama. :D
Ma nebitan faktor, nije ni nama ni susjedima neka frka u napadu. Ali eto k'o ga prvi pozove, njegov je. A možda dogura i do Lige Prvaka. Sigurno da ima drugih igrača koji zaslužuju poziv više od ovog polovnog.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jul 2011, 13:38

Ali dobro je sto je Susic najavio poziv Zahirovicu, iako to nece bit protiv Grcke izgleda.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jul 2011, 13:45

Da, dobro je sto ce Zahirovic biti pozvan, jer bi po meni sigurno mogao biti nasljednik Rahimica ako ovako nastavi.
Malo me cudi samo sto je rekao da nece eksperimentisati, a prije nekoliko sedmica je najavio dosta novih igraca. Mada, ako ne pozove ove igrace iz Rusije (Misimovic, Ibricic, Vranjes, Rahimic) i cinjenicom, da Pjanic najvjerovatnije propusta utakmicu protiv Grcke, morace pozvati makar 3-4 nova igraca.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jul 2011, 20:31

Goalgetter je napisao/la:Da, dobro je sto ce Zahirovic biti pozvan, jer bi po meni sigurno mogao biti nasljednik Rahimica ako ovako nastavi.
Malo me cudi samo sto je rekao da nece eksperimentisati, a prije nekoliko sedmica je najavio dosta novih igraca. Mada, ako ne pozove ove igrace iz Rusije (Misimovic, Ibricic, Vranjes, Rahimic) i cinjenicom, da Pjanic najvjerovatnije propusta utakmicu protiv Grcke, morace pozvati makar 3-4 nova igraca.
"Neće eksperimentisati"-sa taktikom. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 19 jul 2011, 23:36

Edo_77 je napisao/la:Krstanovic je bio najbolji strijelac HNLa.

Startao u Dinamu sa 2 gola. Veceras opet igraju.

Hrvtaska nema neke izuzetne napdace. Vjerujte ukoliko ga Pape ne pozove, ja vam garantujem da ce u roku mjesec dva on biti na Hrvatskom spisku.

Uostalom nije ni sigurno da ce se odazvati za BIH.
Njegova izjava:

Odazvao bih se, zašto ne? Imam 28 godina i nemam vremena više čekati poziv Hrvatske. :lol:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2011, 23:59

KONGO je napisao/la:
Njegova izjava:

Odazvao bih se, zašto ne? Imam 28 godina i nemam vremena više čekati poziv Hrvatske. :lol:
Ovo je vise ono iz ocaja.
Samo da se obuce reprezentativni dres, nije bitno koje boje, da se ima sta potomcima pricati. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 jul 2011, 00:00

KONGO je napisao/la:

Hrvtaska nema neke izuzetne napdace. Vjerujte ukoliko ga Pape ne pozove, ja vam garantujem da ce u roku mjesec dva on biti na Hrvatskom spisku.

Njegova izjava:

da nije smijesno, vjerovatno bi bilo zalosno....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2011, 00:09

KONGO je napisao/la:

Njegova izjava:

Stara fora. Koristio je istu Lendric. Da ne pricam o nasim "talentima" sirom Evrope koji odigraju jednu utakmicu za prosjecnu ekipu u trecoj ligi Danske i odma ih strana reprezentacija zeli.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 jul 2011, 00:20

KONGO je napisao/la:

Njegova izjava:

dobro se sjecam, prije neke 4 godine dok je jos bio poprilicno nepoznat i daleko i od jedne i od druge reprezentacije, je davao za jednu nasu televiziju intervju i mrtav hladan nasoj televiziji izjavio da bih dolazi u obzir samo ako ne bude imao mjesta u kockastima. tako da me ova izjava nimalo ne iznenadjuje, momak nimalo ne skriva svoje razloge eventualnog igranja za repku bih kao i jos mnogi drugi.
doduse sam povratak mirka hrgovica u reprezntaciju je svima njima dao do znanja da smo go.vna i da nas mogu jeb.ati kako hoce. i nimalo tim igracima ne zamjeram, koliko nasim navijacima. samo kod nas nakon svega mogu dobiti aplauz. bagra

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 jul 2011, 15:56

Strauss je napisao/la:
KONGO je napisao/la:

Njegova izjava:

dobro se sjecam, prije neke 4 godine dok je jos bio poprilicno nepoznat i daleko i od jedne i od druge reprezentacije, je davao za jednu nasu televiziju intervju i mrtav hladan nasoj televiziji izjavio da bih dolazi u obzir samo ako ne bude imao mjesta u kockastima. tako da me ova izjava nimalo ne iznenadjuje, momak nimalo ne skriva svoje razloge eventualnog igranja za repku bih kao i jos mnogi drugi.
doduse sam povratak mirka hrgovica u reprezntaciju je svima njima dao do znanja da smo go.vna i da nas mogu jeb.ati kako hoce. i nimalo tim igracima ne zamjeram, koliko nasim navijacima. samo kod nas nakon svega mogu dobiti aplauz. bagra
O kakvim ti **** pricas? :roll:
Ako on moze pomoci BiH repki i ako valja icemu kao igrac bujrum(jes da ovaj nije neki).
Jel ti mislis npr da je Ozilu stalo vise do Njemacke ili Turske? ili ostalim crncima/arapima sto igraju za Francusku ili Englesku.
Treba da igraju oni koji znaju i hoce tj mogu. Kod nas sve nesta obraz vamo tamo, ak kad ovi nasi sa obrazima ne znaju onda pljuj po njemu, smij se sto preleze u Mattersburg primjer Mravac koji gine za repku.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2011, 19:46

Imati par igraca koji su neki standardni u repci a zbog nekih nam probise glavu zasto ovi ne igraju to jest ne odazivaju se.Iako su i rukama i nogama kopali da zaigraju za druge repke i kad su vidjeli da nema velike fajde od toga eto ih kod nas.
Jako je licemjerno odjednom se popeti na grbacu ovome sto bi rado sjeo na dvije stolice ili onom ko ga zove.Jedan u nizu,nista vise.
Kukamo sto nam druge repke otese sve sto hoda,sad kad postoji sansa da se fakat iz ''nase''baste uzme opet ne valja.
Nije ovaj bog zna sta,da jeste kockasti bi ga isti moment lapili.Ali ako nista kad zaigra minutu u repci,onda moze borbene pjevati u slucaju da ga ''krene''.
Od viska glava ne boli,jedino je problem ako fali.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 jul 2011, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 20 jul 2011, 19:51

Krstanovic je rodjen u gradu u kome su vecina stanovnika Hrvati tako da ne treba da cudi njegov stav.

Ja sam za to da svaki igrac(bez obzira na nacionalnost) koji je rodjen u Bosni igra za Bosanku reprezentaciju.

Jer tvoja zemlja je tvoja zemlja,u njoj si rodjen i treba da gajis patriotizam prema njoj.

Ali znamo sta se sve desavalo desavalo devedesetih,pogotovo u Bosni i to je dovelo do budjenja nacionalne svesti medju svim narodima i zato imamo takve primere kao sto je Krstanovic.

U Srbiji je vec drugacije,dobar deo Hrvata i Muslimana se izjasnjava kao Srbi.

Pre par godina Antonio Rukavina je ponudu Hrvatskog saveza da debituje za njihovu A reprezentaciju,ali on je to glatko odbio rekavsi da ga zanima samo dres Srbije.

I Ljajic je pre godinu dve imao ponudu BiH da zaigra za njih ali i on je to bez razmislja odbio takvu mogucnost.

Naravno treba reci i to da je u danasnjem modernom fudbalu novac najveca svetinja tako da i igranje za reprezentaciju vise nema taj znacaj kakav je nekad imalo.

Sve je manje ljubavi prema fudbalu a sve vise surovog profesionalizma.

Pomalo surovo ali istinito.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 38 gostiju.