Onda bi sve otislo u qrac. Izuzev par zadnjih utakmica, nema iste da se on oko gluposti nije zakacio sa nekim protivnickim igracem.GradKamena je napisao/la:Pantelija
Meni bi kao konkurentu za titulu bilo drago da se vasi svi igraci ponasaju ko Benko !
Aj zdravo !
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma libo me rinaka ako ti ovdje nista nisi pisao, tako je isto bilo 'finih' clanova na vasem pdf sve do utakmice kupa protiv nas. Odmah se po tvom izvjestaju vidi mrznja prema nama. Znam sta tvoj i klub iz listice predstavlja i koje pjesme idu tokom utakmica. Na kraju ispade da niko iz listice na njihovom pdf nije odgovorio "Javiii see, javi see" "nisam ja, ali su svi oko mene"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
To kakvi ste ''ljudi'' sam shvatio nakon Delaceve povrede. Pile je napisao da mu zeli da ga 6 mjeseci vozaju u kolicima a vi se cerekali njegovom postu... Toliko!DANAN je napisao/la:Rodii babuka nevinašćad svoju.....belosevic28 je napisao/la:Najteze je sirovini objasniti da je sekundarna. Pozz za drustvo Vaso Miskin, i sve navijace FKS koji se ''lizu'' s njima, i trce da im se dodvoravaju

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A sta si ocekivao brate od piletine kad cestita listici pobjedu poslije onih povika jucer.To dovoljno govori o kakvom mentalnom sklopu se radibelosevic28 je napisao/la:To kakvi ste ''ljudi'' sam shvatio nakon Delaceve povrede. Pile je napisao da mu zeli da ga 6 mjeseci vozaju u kolicima a vi se cerekali njegovom postu... Toliko!DANAN je napisao/la:Rodii babuka nevinašćad svoju.....belosevic28 je napisao/la:Najteze je sirovini objasniti da je sekundarna. Pozz za drustvo Vaso Miskin, i sve navijace FKS koji se ''lizu'' s njima, i trce da im se dodvoravaju
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta te to cudi od njega? pa on je napisao da su mu drazi cetnici (agresori koji su palili, silovali i ubijali) nego gradjani Sarajeva, zamisli na sta on lici i kakve psihicke probleme on ima, samo ignorisati takve ljude ili bolje da kazem neljude..interesantan je cetnicima samo sto je i njegov cilj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jah eto vi sad nevinascad.....
Sto ne mogu na erende korA...
Dobro je nisu još došli u fazu spike kako su Manijaci "ismijavali" Vedrana i pjevali nekakve pjesme u korteuDANAN je napisao/la:Jah eto vi sad nevinascad.....

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma generalno bez veze im prica pravo......
- PitarBordo
- Kontakt:
Pitao bih Vas kako bi se osječali da skandirate "Mirza Raščić", a s druge strane haveri od ubice uzvraćaju sa "Javi se, javi se". 

Samo Saraj'vo.
- sarajevo46
- Kontakt:
@FaraonTM @DANAN

skandirali su drugi Mirza Rašić i ako se dobro sjećam tribine su zapljeskale, a skandiraju redovno za ako sam dobro onog pokojnog Amera ili Anera, i drugi skandiraju, nitko se ne obazire tj ne odgovara se...PitarBordo je napisao/la:Pitao bih Vas kako bi se osječali da skandirate "Mirza Raščić", a s druge strane haveri od ubice uzvraćaju sa "Javi se, javi se".
Kako te nije stid da ista pricas opet znaci dolazis da provociras, ali nikako ne kontam moju bracu sto se cude i za komsije pa malo je i njih koji su normala prema tome samo ganola ! 

04.10.2009 !!
što bi me bilo stid?skandirao nisam, samo odgovaram onako kako jesarajlija je napisao/la:Kako te nije stid da ista pricas opet znaci dolazis da provociras, ali nikako ne kontam moju bracu sto se cude i za komsije pa malo je i njih koji su normala prema tome samo ganola !
i na kraju po čemu zaključuješ da se slažem sa skandiranjem "javi se, javi se"?

-
- Kontakt:
onako potpuno neutralno ova skupina bolesnika iz listice nema pojma koliki je gnjev navukla svih normalnih skupina u bih.... sto je najgore negdje na gostovanje ce otici 10 djece i nisu svjesni kakve ce batine fasovati....i da sve bude jos gore oni izaberu neka gostovanja gdje ih ode bas 10-15 a vjerujte da vam je bolje da sjedite kod kuce.....samo je pitanje vremena kad ce vas neko uloviti a onda ce sve ovo biti naplaceno DUPLO.....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kao prvo, mjesaju se kruske i jabuke, pa onaj pise kao dje ces cestitati Sirokom pobjedu kad si vidio sta su im navijaci skandirali? Kakve veze ima jedno s drugim?
Drugo, preozbiljno se shvata navijacko prepucavanje, bez obzira koliko odvratno bilo.
Trece, dupli arsini, sto je vec klasika. Zna se dobro da je sjever Koseva ne tako davno odavao pocast presudjenom ubici, ali svaki navijac Sarajeva ce se ogrditi od tog transparenta, isto tako kao sto ce se navijac Sirokog ograditi od skandiranja... Tako da, lakse malo sa tim zakljuccima.

Drugo, preozbiljno se shvata navijacko prepucavanje, bez obzira koliko odvratno bilo.
Trece, dupli arsini, sto je vec klasika. Zna se dobro da je sjever Koseva ne tako davno odavao pocast presudjenom ubici, ali svaki navijac Sarajeva ce se ogrditi od tog transparenta, isto tako kao sto ce se navijac Sirokog ograditi od skandiranja... Tako da, lakse malo sa tim zakljuccima.
Hajde nadji ko se od njih ogradio? Neces naci jer je njima to ok. Sad spominju nekakav Pariz itd. kakve debilcine, pa nije prosle sezone bilo tih dogadjaja u svijetu pa su opet to radili.SlevinKelevra je napisao/la:Kao prvo, mjesaju se kruske i jabuke, pa onaj pise kao dje ces cestitati Sirokom pobjedu kad si vidio sta su im navijaci skandirali? Kakve veze ima jedno s drugim?![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vjeruj da ne citam njihovu temu, ali je na vasoj temi neko od vasih napisao da ko god se javi nije on... pa sam tako zakljucio. Uostalom, kao sto sa i rekao, previse se paznje i previse se emotivno gleda na obicno navijacko provociranje.Bolanos je napisao/la: Hajde nadji ko se od njih ogradio? Neces naci jer je njima to ok. Sad spominju nekakav Pariz itd. kakve debilcine, pa nije prosle sezone bilo tih dogadjaja u svijetu pa su opet to radili.
Ma pripadas tom okruzenju,svi ste vi isti,o.d.j.e.b.i odavde u skokovima,da ne upotrebljavam teze rijeci,ja nemogu sebi doci od juce nikako,mozgovi....brig je napisao/la:što bi me bilo stid?skandirao nisam, samo odgovaram onako kako jesarajlija je napisao/la:Kako te nije stid da ista pricas opet znaci dolazis da provociras, ali nikako ne kontam moju bracu sto se cude i za komsije pa malo je i njih koji su normala prema tome samo ganola !
i na kraju po čemu zaključuješ da se slažem sa skandiranjem "javi se, javi se"?
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ne shvata se preozbiljno navijačko prepucavanje jer ono nije navijačko prepucavanje, već postupak džibera čiji je koeficijent inteligencije jednak tjelesnoj temperaturi i od kojih više morala i ljudskosti imaju neka divlja plemena iz Zimbabvea. Škripari su neki poremećaj, greška u Darwinovoj teoriji evolucije..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Cim neko puca kontru navijacima Sarajeva, znas odmah koji bijednik ce doci da filozofira i kontrira.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946