a tko zna mozda i hocebparena je napisao/la:Barselona je pobjedila Real 4 puta zaredom i nece izgubiti titulu..

a ono pakleno gostovanje u Sevilli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
a tko zna mozda i hocebparena je napisao/la:Barselona je pobjedila Real 4 puta zaredom i nece izgubiti titulu..
moze bit zzenuta je MallorcaT-MAC je napisao/la:hebo ba sevilju
na njima popravljamo gol razliku![]()
sala ba
nista se jos ne zna,sve je otvoreno
naravno ja ono pravo majorci zelim svu srecu na ovom i na onom svijetu da vam bar bod otkinu
da mirno spavam zadnje kolo
apsolutno se slazem s tobom ovaj putMElloo je napisao/la:moze bit zzenuta je MallorcaT-MAC je napisao/la:hebo ba sevilju
na njima popravljamo gol razliku![]()
sala ba
nista se jos ne zna,sve je otvoreno
naravno ja ono pravo majorci zelim svu srecu na ovom i na onom svijetu da vam bar bod otkinu
da mirno spavam zadnje kolo
da ne bude kao u sezoni 2007/08 joj u zadnjoj minuti real dade Zaragozi Barca primi i Real prvak hhaha
jesi ti ikad isao u skolu?bparena je napisao/la:poenta je u tome - sto NECETE NASILU - NEDA VAM SE NASILU - NEDA VAM SE NA PARE - NEDA VAM SE NA PLATINIJE I OSTALE - NEDA VAM SE NASILU - NEMA NISTA NASILU
mi vam nedamo da disete - Barsa ubi Real do frustracije - NEMA NASILU - tad dolazi horror i mora i siledzije nokautira godinama - ha bi mesi - ha ronaldinjo - ha svi ostali - NEMA NASILU NISTA - ZATO LJUDI NEVOLE REAL
bparena je napisao/la:poenta je u tome - sto NECETE NASILU - NEDA VAM SE NASILU - NEDA VAM SE NA PARE - NEDA VAM SE NA PLATINIJE I OSTALE - NEDA VAM SE NASILU - NEMA NISTA NASILU
mi vam nedamo da disete - Barsa ubi Real do frustracije - NEMA NASILU - tad dolazi horror i mora i siledzije nokautira godinama - ha bi mesi - ha ronaldinjo - ha svi ostali - NEMA NASILU NISTA - ZATO LJUDI NEVOLE REAL
bparena je napisao/la:nemam ja nikakve mrznje ni prema kim - samo imam cudzenje prema necemu drugome ... opisacu ti u ovome pa vidi jel to mrznja ili cudzenje... realovi menadzeri idu ovom crtom ...
kupim jaceg igraca - imam medije - napuham ga do galaktikosa - prodam za velike pare - ko y.be fudbal - kupim sve (sudije, fifu, uefu, nato, novi svjetski poredak) i sjetimo se da ganjamo titule da uzmemo jos vise para - ko y.be fudbal i navijace - bitno da konji kupuju dresove, kopacke, pudere, kremice, gelove - a oni slazu pare. Prate dalje nekog igraca a konji kupuju dresove, kopacke, pudere, kremice, gelove, nadaju se, nadaju se, nadaju se .... ko y.be fudbal. Drugi uzimaju titule i igraju najljepsi fudbal na svijetu. Taj tim je za njih Nightmare (nocna mora) A vi kupujte dresove, gelove, pudere.[/i]![]()
![]()
Nije ni tebi lahko...bparena je napisao/la:nemam ja nikakve mrznje ni prema kim - samo imam cudzenje prema necemu drugome ... opisacu ti u ovome pa vidi jel to mrznja ili cudzenje... realovi menadzeri idu ovom crtom ...
kupim jaceg igraca - imam medije - napuham ga do galaktikosa - prodam za velike pare - ko y.be fudbal - kupim sve (sudije, fifu, uefu, nato, novi svjetski poredak) i sjetimo se da ganjamo titule da uzmemo jos vise para - ko y.be fudbal i navijace - bitno da konji kupuju dresove, kopacke, pudere, kremice, gelove - a oni slazu pare. Prate dalje nekog igraca a konji kupuju dresove, kopacke, pudere, kremice, gelove, nadaju se, nadaju se, nadaju se .... ko y.be fudbal. Drugi uzimaju titule i igraju najljepsi fudbal na svijetu. Taj tim je za njih Nightmare (nocna mora) A vi kupujte dresove, gelove, pudere.[/i]![]()
![]()
omfg hahahahhahahahahahhahahahahahabparena je napisao/la:nemam ja nikakve mrznje ni prema kim - samo imam cudzenje prema necemu drugome ... opisacu ti u ovome pa vidi jel to mrznja ili cudzenje... realovi menadzeri idu ovom crtom ...
![]()
hajd jos koji mjesec navijas za abrcu a sta onda za Inter jer je osvojio ligu prvaka ....hahah mozda i bayernbparena je napisao/la:ma niko vas ne provocira - al dzaba kopiras nesto sto niko ne cita - sve je to proslost a Barselona buducnost. Da me pogresno ne shvatite necu vas vise kako kazes "provocirat".
kakvi "Nogometni kraljevi iz Madrida"- kraljevi su uvijek prvi a ne drugi
Stari doslo je i vase vrijeme. Barcelona jest najbolja momcad svijeta, ali ne moze se sa istom igrom dva puta zaredom osvojiti Liga Prvaka. Mourinho je to znao pa vas je izbacio.bparena je napisao/la:ma niko vas ne provocira - al dzaba kopiras nesto sto niko ne cita - sve je to proslost a Barselona buducnost. Da me pogresno ne shvatite necu vas vise kako kazes "provocirat".
kakvi "Nogometni kraljevi iz Madrida"- kraljevi su uvijek prvi a ne drugi
da ovog ce bit jos dugo dugo....Wolverine je napisao/la:klasicna nadjebavanja izmedjufanova reala i barce, nista novo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.