RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Grandmaster
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Grandmaster » 16 sep 2010, 09:47

Edinko me svakog dana, sve više oduševljava. Samo tako nastavi ! :lol:
Grandmaster.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 sep 2010, 10:59

@rodjak
Slazem se sa tvojim postom, a mislim da ni oni ne bi imali nista protiv toga...Jer se vremenom bi ko god dosao, otisao do njih i trazio da se ukljuce u klub...Mada i dalje tvrdim, mozda zvuci i pesimisticno, ali nikog ne boli nesto puno ona stvar za Velez....
@vfc1922
Nos te djavo :D Jesi vidio Vlade? Pa nek onaj mamlaz i dalje zove Lulice i Mujdze i ostale teletabise a nek Edinko ne da na repku i ovdasnje sisteme.....Proleti Vlada par put kroz Esiena, vidio ga ovaj nije....Ali dobro, ta ce Esien, veze nema :mrgreen:
@nem73
Evo trazim sefa da ga polizem, ali nema vremena, kaze zvone mu telefoni stalno, zovu Vaha, Kodro, Bajevic, Safa, Barba, svi zovu da vide kako ce pomoci Velezu i RA, pa da im bar naprave ono malo tribine....Pa ce valjda popodne gledati da adaptira stan Salemu Halihodzicu, a sutra ujutro ima sastanak sa strankama, hrle svi da pomognu...Kad to zavrsi, gledat ce negdje nesto "ukrasti" od nekoga da uplati nesto struje da je ne iskljuce igracima poslije treninga.....U medjuvremenu ce otici do saveza, napustiti sjednicu i tako prekinuti planove ostatka naseg saveza, ali ce se usput potruditi da nase sudije iz ovog kantona budu bar ravnopravni prema drugima...
Opet ti kazem druze, NE BRANIM GA, ima milion gresaka, ali NEMA NIKOGA VISE DRUZE!!!! sto se prije pomiris sa tim, lakse ce ti biti....Ili se i dalje tjesi:" Doci ce neko, kad se on skloni!!"..Jasta ce, svi polomise noge....
Lako je pricati, treba se raditi...I dalje tvrdim da sa njim nece biti tesko, ali treba radikalne stvari raditi prema ovim sto se ne metiljaju i samo provlace supljake preko svojih isturenih lezihljebovica koji sjede negdje u kafanama i nemaju nista pametnije pricati....Nek bar odu do kluba, eno tri vrece smetlja stoje, nema ih niko odnijeti do kontejnera...Ili ih mozda strah Pike, da ih ne napadne...Boze sacuvaj....

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 16 sep 2010, 13:34

"NE BRANIM GA"... :shock:

aj aj dobit ces cvaju ili poso, nafali jos malo...

lizi sefa jasta ces... :roll:

jeb.te taj Velež kakvog ga ti branis i zastupas!

toliko od mene, sretno na piroti...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 sep 2010, 15:17

E jbg druze, ne zelim da se prepucajem..Za razliku od tebe ja ga licno zaustavim i pitam sta me zanima, a ne napadam ga preko neta....Hebe mi se za njega....Ko bude vise volio Velez i bude "jaci" od njega, i na kraju ga zamijeni, bujrum..Tako je to u Mostaru ima sto godina i tako ce ti i ostati...Za tog drugog sam svim srcem..Do tada ne pjevam "Gdje ti igras tu smo mi!!!", nego tako zivim...Nije mi ni 20 godina a necu ni zivjeti sto zivota da propustam bilo sta....jad, cemer, pobjede, slavlja, ponizenja, ponose...Sve je to sastavni dio...Da ga mogu nekako prekriziti kao sto su ga mnogi, siguran budi da bi to uradio iste sekunde.....
Sve ste vi u pravu druze sto posto, i ti, i rodjak, i drh, i Monto, i svi vi volite mozda i vise Velez od mene, ali ne vole ga oni koji mogu nesto uciniti i koji bi ga trebali isto voljeti, druze moj..jbg i nazalost :(

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 16 sep 2010, 17:16

Eh u subotu idemo mesarima na Pirotu nadam se da cemo se vratit svi zdravi,mislim na igrace :D .
Samo jedan klub Velež Mostar

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 16 sep 2010, 17:38

Adnel je napisao/la:Eh u subotu idemo mesarima na Pirotu nadam se da cemo se vratit svi zdravi,mislim na igrace :D .
dosta brate da nas svi omalovažavate, ove godine svaku utakmicu smo odigrali pošteno i ni protiv koga nismo igrali mesarski, u Gradačcu nam je malo vafilo za bod, u Zvorniku smo uzeli sva tri, pošteno dobili Želju i demolirali Široki, i od nas ove sezone igra dosta mladih igrača i vide sve promjene, a za ove da nam je mali i neuslovan stadion nije tačno, istina da ga treba doraditi ali bar kod nas gostujući navijači su smješteni na tribina za razliku od vaše skele, zato nemoj te vrijeđati nego se zapitaj te šta se dešava sa vašim klubom koji bi mogao lako ispasti a nas ostavite na miru, nismo vma ni krivi što vam klub vode mešetari i kvazi treneri, Travnik jest mali grad ali je uvjek bio čaršija i urbana sredina, to što ima seljaka u ekipa tipa Sarajčića i Varupe ne znači da smo svi u Travniku mesari i divljaci

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 16 sep 2010, 17:47

AFERIM :lol: :lol: :lol: :lol: a vala sad će i ova dvojica u penziju!!!!!
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 sep 2010, 18:03

Za edinka i Pirketa odgovor: Ovo što sam napisao je moje mišljenje, a što se tiče države BiH da se pirke ti, edinko i mnogi drugi pitate, države bi bilo odmah nakon nesretnog rata 1995. ali nažalost nedaju da proživi. Nisam ja kriv i nemoj me odmah napadati da mrzim Veleža, ne daj bože, ti očigledni ne znaš da mnogi koji su mi nešto u rodu igraju za Veleža i još nešto moj otac se družio krajem 70 - tih sa Milijem Hadžiabdićem dok je on bio na početku karijere. Nemoj molim te tako. Ja volim Veleža i koliko mi vrijeme dozvoljava pratim rođene. Želim tebi i edinku sve najbolje. Vozdra..............

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 16 sep 2010, 18:25

Edinko je dijasporac ! Takvi ne mogu da pričaju o patriotizmu pa makar bili u pravu.
Grandmaster.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 sep 2010, 19:05

Jasta je...Negdje je nekad napisao da zivi u Lulei, a da mu je djevojka iz Sodertaljea....A navija za Skelefteu... :mrgreen:
Hajde bola Edinko uzivaj u zivotu, sta se vazda sekiras...
@travnicanin
Ko ti bola nesto kaze na Travnik i travnicanine, sta je sad tebi...? Reci Vfc1922 nesto na Travnik, ubit ce te ko zeca :D Ali sredine terena nemate, nikad je niste imali i nikad je necete imati jer vama to ne treba na Piroti.....I zato i ne igrate na strani nikako, jer gdje god odete, kao da ste se nasli u svemiru u epizodi " Burek u svemiru!"....Kako ste dobili Drinu, boga pitaj...Ali da jeste jedan od boljih gradova i mozda cak najdomacinskiji u cijeloj zemlji, jeste..I tu svaka cast...Ali tek kad nasi navijaci izadju iz grada i kad se umorite od kamenica, e onda se moze disati 8-) Heh...
I bogati odakle ti nasa skela pada na pamet? Skela se koristi za gostujuce navijace, odakle sad vas u tome? Mozda ste nekad i dolazili, ko ce sad vise znati, i sto sam znao, vise ne znam...
Ali sve u svemu, pozdrav, iskreni, za travnicane...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 sep 2010, 19:14

There's no surrender, there's no retreat! :D

Support Velez, It's logical! ★

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 16 sep 2010, 19:23

carina je napisao/la:Jasta je...Negdje je nekad napisao da zivi u Lulei, a da mu je djevojka iz Sodertaljea....A navija za Skelefteu... :mrgreen:
Hajde bola Edinko uzivaj u zivotu, sta se vazda sekiras...
@travnicanin
Ko ti bola nesto kaze na Travnik i travnicanine, sta je sad tebi...? Reci Vfc1922 nesto na Travnik, ubit ce te ko zeca :D Ali sredine terena nemate, nikad je niste imali i nikad je necete imati jer vama to ne treba na Piroti.....I zato i ne igrate na strani nikako, jer gdje god odete, kao da ste se nasli u svemiru u epizodi " Burek u svemiru!"....Kako ste dobili Drinu, boga pitaj...Ali da jeste jedan od boljih gradova i mozda cak najdomacinskiji u cijeloj zemlji, jeste..I tu svaka cast...Ali tek kad nasi navijaci izadju iz grada i kad se umorite od kamenica, e onda se moze disati 8-) Heh...
I bogati odakle ti nasa skela pada na pamet? Skela se koristi za gostujuce navijace, odakle sad vas u tome? Mozda ste nekad i dolazili, ko ce sad vise znati, i sto sam znao, vise ne znam...
Ali sve u svemu, pozdrav, iskreni, za travnicane...
prvo pozdrav i tebi, očigledno nas nisi gledao ovu sezonu i stvari su se dosta promjenile, sad u vezi i napadu igra par mlađih momaka i zaista dobro igramo, vezni red smo nekad jako dobar imali posebno kad nas je vodio Jović, a kod nas se gosti mogu osjećati sigurno, to za kamenice sad se neću raspravljati ali kad je bilo belaja sa Red Army vi ste počinjali, ali nemoj zaboraviti da ste mnogo puta bili i da vama niko ni riječ nije rekao, pa i sad kad su bili Željini navijači, čak se i Borčevi i Ultrasi mogu slobodno šetati i da nebude problema, mi smo mali klub i nefuramo se nešto ali kod nas se može sigurno na tribine vjeruj mi, vama sretno u prvenstvu ali ovu utakmicu mi dobivamo i još jednom nismo više mesari, samo da Varupa i sarajčić još odu i biće to potpuno novi Travnik

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 sep 2010, 19:25

Varupa kad ode to vise nece biti Travnik, pa covjek je zastitni znak kluba decenijama :mrgreen:

Hu Ha Varupa!!!
Support Velez, It's logical! ★

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 16 sep 2010, 19:44

FK Velež nije ono što je nekad bio. Igra na usranim vrapćićima sa samo 7000 mjesta - najgori stadion u BiH. Jedan od gorih u premijer ligi, zrinjski je puno bolji. I NIŠTA NERADI OKO BIJELOG BRIJEGA! Šta je veležovcima zar nimalo neće ukradeni Bijeli Brijeg natrag? I timovi po nacionalnosti nebi trebali postojati u BiH, Zrinjski, Široki, Borac se vide po imenu i grbu za koga su i za koga nisu
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 sep 2010, 19:54

Dalix je napisao/la:FK Velež nije ono što je nekad bio. Igra na usranim vrapćićima sa samo 7000 mjesta - najgori stadion u BiH. Jedan od gorih u premijer ligi, zrinjski je puno bolji. I NIŠTA NERADI OKO BIJELOG BRIJEGA! Šta je veležovcima zar nimalo neće ukradeni Bijeli Brijeg natrag? I timovi po nacionalnosti nebi trebali postojati u BiH, Zrinjski, Široki, Borac se vide po imenu i grbu za koga su i za koga nisu
Gdje ti živiš care?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 sep 2010, 20:41

mujoisuljo je napisao/la:
Dalix je napisao/la:FK Velež nije ono što je nekad bio. Igra na usranim vrapćićima sa samo 7000 mjesta - najgori stadion u BiH. Jedan od gorih u premijer ligi, zrinjski je puno bolji. I NIŠTA NERADI OKO BIJELOG BRIJEGA! Šta je veležovcima zar nimalo neće ukradeni Bijeli Brijeg natrag? I timovi po nacionalnosti nebi trebali postojati u BiH, Zrinjski, Široki, Borac se vide po imenu i grbu za koga su i za koga nisu
Gdje ti živiš care?
Car je napisao gdje zivi: U Kraljevini Bosni ! Sta ces !? Sretno care na nekim drugim temama. :mrgreen:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 sep 2010, 20:47

AlemC85 je napisao/la:Za edinka i Pirketa odgovor: Ovo što sam napisao je moje mišljenje, a što se tiče države BiH da se pirke ti, edinko i mnogi drugi pitate, države bi bilo odmah nakon nesretnog rata 1995. ali nažalost nedaju da proživi. Nisam ja kriv i nemoj me odmah napadati da mrzim Veleža, ne daj bože, ti očigledni ne znaš da mnogi koji su mi nešto u rodu igraju za Veleža i još nešto moj otac se družio krajem 70 - tih sa Milijem Hadžiabdićem dok je on bio na početku karijere. Nemoj molim te tako. Ja volim Veleža i koliko mi vrijeme dozvoljava pratim rođene. Želim tebi i edinku sve najbolje. Vozdra..............
Sta bona meni to kazes? Pricao sam edinku, ne tebi. :P
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 sep 2010, 20:51

Sta ce mi vise Bijeli Brijeg... Jest da je to moj stadion, ali prebolio sam to vise... Ima gorih stvari u i okolo Veleza od stadiona.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 16 sep 2010, 23:54

Joj kad se balavurdija poput Delixa domogne interneta i podje gluposti pisat fuj ocami .
Samo jedan klub Velež Mostar

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 sep 2010, 08:19

Extra ovih dana...Nakon sto je Vladavic odigrao jednu ozbiljnu tekmu i upisao nastup protiv vrhunskih igraca danasnjice, sinoc prelijepo...
Iako mu zamjeram za onaj intervjuu, Vaha je sinoc pokazao koliko vrijedi....Ne samo da je dobio ekipu iz vrha Evropskog fudbala rezultatski, nego je razvalio na terenu taj mocni Viljareal, ucinio da mu Maksimir klanja dok pjeva i ucinio Zagreb onim sto treba da bude, pravim fudbalskim velikanom...Tako je Vaha, cestitam i gotovo...Od sinoc gledam, pratim i gotivim ovaj novi Dinamo....strasni Dinamo....
Dusko Bajevic, lagana pobjeda, protiv ne loseg Hajduka.....Ibricicu svaka cast, ali Dusko je Dusko 8-) Bravo prince.....

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.