BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

kraljttbvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la kraljttbvb » 14 maj 2012, 17:01

FRANK RIBERY je napisao/la:OSvojiti Bundesligu i nije neki bauk.Osvajali su i Wolfsburg i Werder pa gdje su sad ti klubovi.Niko ne omalovazava vase pobjede, ali treba se spustiti na zemlju.Itekako je bitna Lp-a jer ako ćeš osvajati samo ligu, a u LP se brukati onda nista nisi napravio.ZA razliku od tebe meni su svi klubovi u Bundesligi dragi i svaki uspjeh BVB-a, Schalkea slavim kao BAyernov.NEki su ovdje očigledno iskompleksirani.Riječi nikad nisam rekao protiv ovog kluba, a mogu reći da ga vise poštuje od pojedinih "nAvijača BVB-a".

Poredjenje ti je glupo, jer mi "ne plesemo samo jedno leto", nego smo za razliku od navedenih klubova titulu odbranili, a uz to jos osvojili i kup! Takodje nam nije problem da svake sezone ostanemo bez jednog od najboljih igraca. I pored toga sto nas napustaju igraci (prosle godine sahin, ove kagawa), ne propadamo ko Wolfsburg i Werder, nego svake sezone u svakom pogledu napredujemo.
Toliko je bitna LP, da ako bajern izgubi od celzija, u historiji ce ostati zapisano da su i Borusija i bajern ucestvovali u LP, a da je u Bundesligi Borusija osvojila duplu krunu. Pobjednici se pamte, porazeni isto ko da i ne postoje.

Ne zelim nastaviti diskusiju sa tobom jer nismo na istim talasnim duzinama, nerealan si i previse dizes bajerna u zrak, a i ako nastavimo diskusiju bojim se da ces me spustiti na svoj nivo i onda dotuci...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2012, 17:23

kraljttbvb je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:OSvojiti Bundesligu i nije neki bauk.Osvajali su i Wolfsburg i Werder pa gdje su sad ti klubovi.Niko ne omalovazava vase pobjede, ali treba se spustiti na zemlju.Itekako je bitna Lp-a jer ako ćeš osvajati samo ligu, a u LP se brukati onda nista nisi napravio.ZA razliku od tebe meni su svi klubovi u Bundesligi dragi i svaki uspjeh BVB-a, Schalkea slavim kao BAyernov.NEki su ovdje očigledno iskompleksirani.Riječi nikad nisam rekao protiv ovog kluba, a mogu reći da ga vise poštuje od pojedinih "nAvijača BVB-a".

Poredjenje ti je glupo, jer mi "ne plesemo samo jedno leto", nego smo za razliku od navedenih klubova titulu odbranili, a uz to jos osvojili i kup! Takodje nam nije problem da svake sezone ostanemo bez jednog od najboljih igraca. I pored toga sto nas napustaju igraci (prosle godine sahin, ove kagawa), ne propadamo ko Wolfsburg i Werder, nego svake sezone u svakom pogledu napredujemo.
Toliko je bitna LP, da ako bajern izgubi od celzija, u historiji ce ostati zapisano da su i Borusija i bajern ucestvovali u LP, a da je u Bundesligi Borusija osvojila duplu krunu. Pobjednici se pamte, porazeni isto ko da i ne postoje.

Ne zelim nastaviti diskusiju sa tobom jer nismo na istim talasnim duzinama, nerealan si i previse dizes bajerna u zrak, a i ako nastavimo diskusiju bojim se da ces me spustiti na svoj nivo i onda dotuci...
Vidi dečko nemam namjeru da se sukobljavam u stavovima.Vi svšavate ovdje na pobjedu sto je i očekivano, ali neki pretjeruju sa ponizavanjem i omalovazavanjem BAyerna.NE dizem ja BAyern u visine i priznao sam da je BVB bolji ove sezone, ali također izrazio sam i čuđenje zasto isti nije u stanju proći grupu sa prosječnim klubovima (Marsej,Olimpijakos - realno su bar za klasu ispod BVB-a).Da ponovim, a to sam napisao i na BAyernovoj temi mene je BVB sokirao ove sezone slabim nastupom u Lp-u jer sam očekivao 1/2 finale, a vi i dalje pričajte kako imam nisko mišljenje o ovom timu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 14 maj 2012, 18:28

RedDevilS je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Sta ces moramo dovesti dobre igrace zna SAF ko vrijedi za dobre pare. :D
Osim možda Kagawe za ostale ćete se načekat'. slika
Nikad se ne zna druze. ;)
Možda ti ne znaš. Ja znam druže.slika

Vjeruj mi. Igrači koji imaju ugovor do 2014.g. i dugotrajniji nisu na prodaju ni za sve pare svijeta. To nisu moje riječi, nego glavnog lika u BVB-u :arrow: Herr Watzkea.

Da kojim slučajem Kagawa ima dugotrajniji ugovor, vi bi morali tražit' nove igrače u nekom drugom klubu,a ne kod nas. A zapravo nit' s Kagawom još ništa nije riješeno. slika

Mi kao njemački šampioni dvije godine zaredom te kao osvajači kupa imamo otvoren račun u LPslika.
Zar ti stvarno misliš da ćemo u jednoj sezoni prodat' 3-4 najbolja igrača? Razmisli još jednom...slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 maj 2012, 19:25

FRANK RIBERY je napisao/la:

Vidi dečko nemam namjeru da se sukobljavam u stavovima.Vi svšavate ovdje na pobjedu sto je i očekivano, ali neki pretjeruju sa ponizavanjem i omalovazavanjem BAyerna.NE dizem ja BAyern u visine i priznao sam da je BVB bolji ove sezone, ali također izrazio sam i čuđenje zasto isti nije u stanju proći grupu sa prosječnim klubovima (Marsej,Olimpijakos - realno su bar za klasu ispod BVB-a).Da ponovim, a to sam napisao i na BAyernovoj temi mene je BVB sokirao ove sezone slabim nastupom u Lp-u jer sam očekivao 1/2 finale, a vi i dalje pričajte kako imam nisko mišljenje o ovom timu.
REALNO JE I DA SU REAL I BARCA 2 KLASE IZNAD Chelsea i Bayerna ...pa ne igraju finale LP !

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2012, 19:37

HzBvB je napisao/la:

REALNO JE I DA SU REAL I BARCA 2 KLASE IZNAD Chelsea i Bayerna ...pa ne igraju finale LP !
U utakmici između Reala i Bayerna vidjelo se da razlike baš i nema.Ako Bayern nije bolji onda sigurno nije ni slabiji.Chelsi je zalutao u finale LP-a.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 maj 2012, 19:39

Sema legendo, svaka cast! :D Santana je defintivno najveci partijaner u ekipi, a i mali Leitner je budaletina. Schmelzer ko kakva curica. :lol: Ako neko naleti na link za download proslave, nek postavi. :mrgreen: Jbte, bilo je opet minimalno 250 hiljada zutih dusa. :shock:

Inace, procitah da se Mats opasno pokosko sa Svinjom i poslije tekme. :? :twisted: Imamo kapitena za narednih 15 godina! 8-)

Danas se pojavila spekulacija da dovodimo jos jednog Poljaka u nase redove. :mrgreen: Rijec je o Rafalu Wolskom (19) koji vazi za najveceg talenta u svojoj zemlji. Igra neku vrstu off. allroundera, kao Gotze. :D Susi, zemi ga iste sekunde. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2012, 19:41

Igrač Legije iz Varšave.Za istog interes su pokazali Hannover i Werder.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 14 maj 2012, 19:45

@Semir druze nek bude kako hoce, ja sam samo rekao da SAF zeli pored Kagawe jos tu 3 ali da ja i ti vise nepolemisemo sta se desi desice se opusteno. ;) :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 maj 2012, 20:56

Gotovo je ! Sapunica zvana Kagawa je konacno rijesena - ali nazalost po navijace BVB-a vijesti su negativne.
"Ich hatte Montagmorgen einen Termin mit seinem Berater - Shinji Kagawa hat uns mitteilen lassen, dass er seinen Vertrag bei uns definitiv nicht verlängern wird", sagte BVB-Sportdirektor Michael Zorc der Bild-Zeitung.
http://www.reviersport.de/193837---bvb- ... ng-ab.html

http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,1646050
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 maj 2012, 20:56

Prvo da čestitam gadovima na dvostrukoj kruni! ;) Evo čestitam! neću pričati o nikakvoj zasluženosti jer mi se neda to je tak i onak bezveze. Titule ste uzeli i imajte moj naklon.

Sada bi sam htio malo preći na problem Kagawe.

Fino se uprava sa njim treba sjesti i reći mu slijedeće:

"Sine mi smo tebes tvorili i sada je vrijeme da nam se odužiš. Znamo ti oćeš u EPl i mi ćemo se potruditi da te tamo prodamo, no molimo te za strpljenje. Mi smatramo da ti jako puno vrijediš i daj nam vremena da se za tebe cjenkamo. Mi želimo za tebe dobiti 18 miljona eura, jer smatramo da ti toliko najmanje vrijediš. Do 1.8. cca, mi ćemo ti pokušat dizati cijenu i za te noFce te prodati, pa tek onda ako neće ići, dat ćemo te za manje para kako bi si ti ostvario svoju želju. Molimo te da nam nestavljaš nikakve ultimatume, pogotovo ne po pitanju u koji klub želiš ići. Mi smatramo da imamo pravo da u tvom slučaju postupimo onako kako je za BvB najbolje."

Što znači, treba sada raditi na dizanju cijene i u medijima čak slati dezinformacije da je Bayern spreman dati 20 milja za njega, nebi li ga tako što skuplje prodali! I ima da ide tamo di će se to bvB-u najbolje isplatiti a ne Kagawi!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 maj 2012, 21:13

U utakmici između Reala i Bayerna vidjelo se da razlike baš i nema.Ako Bayern nije bolji onda sigurno nije ni slabiji.Chelsi je zalutao u finale LP-a.
E bravo tu te cekam ! ..... :mrgreen: Joooj sto ovo volim !!
Upravo ti ja kazem da BvB citaj :arrow: KARA-bayu 5 tekmi.....i da je bolja od bayerna....
A ti prodjes na penale Reala (tj. na SRECU ).....i vi ste rame uz rame ....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2012, 21:15

HzBvB je napisao/la:
Upravo ti ja kazem da BvB citaj :arrow: KARA-bayu 5 tekmi.....i da je bolja od bayerna....
Onda ti nisi gledao utakmice BAyerna i Reala.U obje tekme BAyern je bio bolji i trebao je proći u regularnom.NE znam kud tvoj post vodi.Bayern je bio bolji to su priznali i igrači Reala i sad ti pametan da kazeš drugačije.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 maj 2012, 21:17

HzBvB je napisao/la:
Onda ti nisi gledao utakmice BAyerna i Reala.U obje tekme BAyern je bio bolji i trebao je proći u regularnom.NE znam kud tvoj post vodi.Bayern je bio bolji to su priznali i igrači Reala i sad ti pametan da kazeš drugačije.
Ne ne, Lahm je pametan "bili smo bolji" !! :mrgreen:
Jedino trebalo ga pitat dali je mislio na utakmicu Bayern-Real :mrgreen:

Real sam naveo kao primjer da vidis dokle ide glupansko razmisljanje prvo uprave Bayerna...pa se to prenese na sve navijace Bayerna....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2012, 21:18

HzBvB je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:
Ne ne, Lahm je pametan "bili smo bolji" !! :mrgreen:
Jedino trebalo ga pitat dali je mislio na utakmicu Bayern-Real :mrgreen:
Pa napisao sam ranije da Lahm ne zna sta priča.Pobjeda je čista i zasluzena.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 maj 2012, 21:20

Znaci Kagawa i zvanicno odlazi...ako uzmu 15+ za njega onda cu i prezaliti nekako. :?

Vidim pise se o Pizzaru...to bi bio odlican potez s obzirom da ne bi kostao a radi se o ekstra igracu.Samo pitanje je da li on zeli da bude rezerva.

P.S.Slazem se ovdje sa @Antonom :D ...samo se bojim da vec sve nije dogovoreno sa Unitedom :x

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 maj 2012, 21:26

@FRANK RIBERY
Napisao si ovo ..gdje forsiras neke stvari koje mene vuku za jezik...
A to je bespotrebno spominjanje LP ....kad vas guzimo !
I volio bih da izgubi Bayern LP samo radi Hoennes-a i navijaca Bayerna koji slijede njegovo razmisljanje...a takvi ste 85%....ali eto imali ste srece da ste bas kahvu od ekipe dobili !
To je isto kao kad bi sad navijaci Chelsea rekli ..**** Man.City oni ispali u grupama ,mi igramo finale.....

OSvojiti Bundesligu i nije neki bauk.Osvajali su i Wolfsburg i Werder pa gdje su sad ti klubovi.Niko ne omalovazava vase pobjede, ali treba se spustiti na zemlju.Itekako je bitna Lp-a jer ako ćeš osvajati samo ligu, a u LP se brukati onda nista nisi napravio.ZA razliku od tebe meni su svi klubovi u Bundesligi dragi i svaki uspjeh BVB-a, Schalkea slavim kao BAyernov.NEki su ovdje očigledno iskompleksirani.Riječi nikad nisam rekao protiv ovog kluba, a mogu reći da ga vise poštuje od pojedinih "nAvijača BVB-a".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2012, 21:32

HzBvB je napisao/la:@FRANK RIBERY
Napisao si ovo ..gdje forsiras neke stvari koje mene vuku za jezik...
A to je bespotrebno spominjanje LP ....kad vas guzimo !
I volio bih da izgubi Bayern LP samo radi Hoennes-a i navijaca Bayerna koji slijede njegovo razmisljanje...a takvi ste 85%....ali eto imali ste srece da ste bas kahvu od ekipe dobili !
To je isto kao kad bi sad navijaci Chelsea rekli ..**** Man.City oni ispali u grupama ,mi igramo finale.....

OSvojiti Bundesligu i nije neki bauk.Osvajali su i Wolfsburg i Werder pa gdje su sad ti klubovi.Niko ne omalovazava vase pobjede, ali treba se spustiti na zemlju.Itekako je bitna Lp-a jer ako ćeš osvajati samo ligu, a u LP se brukati onda nista nisi napravio.ZA razliku od tebe meni su svi klubovi u Bundesligi dragi i svaki uspjeh BVB-a, Schalkea slavim kao BAyernov.NEki su ovdje očigledno iskompleksirani.Riječi nikad nisam rekao protiv ovog kluba, a mogu reći da ga vise poštuje od pojedinih "nAvijača BVB-a".
Nije bauk i to ću ponoviti 100 mil. puta.Lp ću spominjati dok grupu ne prođete.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 maj 2012, 21:39

sve ok ali reći da osvojiti bundesligu nije neki bauk :lol: :lol: :lol: :lol: ,omg ,pa šta onda npr. fanovi Želje trebaju,
plakat što je Željo šampion a da ne spominjem Dinamo Zg, zaista nema smisla tako se prosipat po forumu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2012, 21:44

madridist je napisao/la:sve ok ali reći da osvojiti bundesligu nije neki bauk :lol: :lol: :lol: :lol: ,omg ,pa šta onda npr. fanovi Želje trebaju,
plakat što je Željo šampion a da ne spominjem Dinamo Zg, zaista nema smisla tako se prosipat po forumu.
Oladi padobranac.Bundesligu je najlakse osvojiti od 4 najače lige.Osvajali su je i prosječne momčadi Wolfsburga i Werdera prije par godina.Prema tome ne trči pred rudu sa zaključcima.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 maj 2012, 21:46

madridist je napisao/la:sve ok ali reći da osvojiti bundesligu nije neki bauk :lol: :lol: :lol: :lol: ,omg ,pa šta onda npr. fanovi Želje trebaju,
Oladi padobranac.Bundesligu je najlakse osvojiti od 4 najače lige.Osvajali su je i prosječne momčadi Wolfsburga i Werdera prije par godina.Prema tome ne trči pred rudu sa zaključcima.
Aaaaaaa,u redu sad je to što si napisao ok i ima smisla.al u qrcu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.