Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
treba doticnu j ebati 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- randy_moss
- Kontakt:
Hardcore.fukarezv je napisao/la:treba doticnu j ebati

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
nista labavorandy_moss je napisao/la:Hardcore.fukarezv je napisao/la:treba doticnu j ebati

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
realno...thulkazal je napisao/la:Zna se dobro šta znače tri prsta za Sarajevo ... Pišam se na to zajedništvo i mladost ...
Ma jbm ja njoj sve, seljanka jedna, svi oko tebe normalni i ti se pravis glupaca, ruke joj se osusile dabogda fuj 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
I ona predstavlja Bosnu i Hercegovinu
Treba joj progledati kroz prste jer je bila u afektu kao ona dvojica plivača, skijaša, šta sve već bili, a redovno primaju stipendije od države BiH iako ponosno nose majice ratnih zločinaca.
E moja BiH

Treba joj progledati kroz prste jer je bila u afektu kao ona dvojica plivača, skijaša, šta sve već bili, a redovno primaju stipendije od države BiH iako ponosno nose majice ratnih zločinaca.
E moja BiH

Očekujem komentar iz saveza na svojim instagramima, facbook, sajtovima, VI STE, VI STE PONOS DRŽAVE.
Mislim da nije red da se kažnjava, ovo je slobodna država, ovo je slobodan multietnički grad, gdje se poštuju različiti, i sramota je da se zabranjuje nacionalno ispoljavanje ove djevojke, ona predstavljaja svoj narod u okviru BIH.
I kada mogu da rade u savezu gori od nje, oni koji nemogu da izgovore ime reprezentacije (Baja javi se), što vas čude ove slike.
Ej što nas j..e ko hoće, ali taki je Bošnjo.
P.S. Jeli ovaj u sa crvenim kačketom Sulejmanović, ili me oči na jutru lažu, pa đe njemu iznad glave sa tri prsta.
Mislim da nije red da se kažnjava, ovo je slobodna država, ovo je slobodan multietnički grad, gdje se poštuju različiti, i sramota je da se zabranjuje nacionalno ispoljavanje ove djevojke, ona predstavljaja svoj narod u okviru BIH.
I kada mogu da rade u savezu gori od nje, oni koji nemogu da izgovore ime reprezentacije (Baja javi se), što vas čude ove slike.
P.S. Jeli ovaj u sa crvenim kačketom Sulejmanović, ili me oči na jutru lažu, pa đe njemu iznad glave sa tri prsta.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
kim je napisao/la: Mislim da nije red da se kažnjava, ovo je slobodna država, ovo je slobodan multietnički grad, gdje se poštuju različiti, i sramota je da se zabranjuje nacionalno ispoljavanje ove djevojke, ona predstavljaja svoj narod u okviru BIH.

kim je napisao/la: P.S. Jeli ovaj u sa crvenim kačketom Sulejmanović, ili me oči na jutru lažu, pa đe njemu iznad glave sa tri prsta.

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma čisti sarkazam, jer ono što bi ja njoj rekao, bi dovelo do trajnog bana, a to ne valja. A njoj i sličnim mogu samo reći KISS MYnerminh74 je napisao/la:kim je napisao/la: Mislim da nije red da se kažnjava, ovo je slobodna država, ovo je slobodan multietnički grad, gdje se poštuju različiti, i sramota je da se zabranjuje nacionalno ispoljavanje ove djevojke, ona predstavljaja svoj narod u okviru BIH.
Ej što nas j..e ko hoće, ali taki je Bošnjo.![]()
kim je napisao/la: P.S. Jeli ovaj u sa crvenim kačketom Sulejmanović, ili me oči na jutru lažu, pa đe njemu iznad glave sa tri prsta.

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
ja nisam bio sarkasticankim je napisao/la: Ma čisti sarkazam, jer ono što bi ja njoj rekao, bi dovelo do trajnog bana, a to ne valja. A njoj i sličnim mogu samo reći KISS MY.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
To se neko osjetio prozvanim ??? Nermin??
"sramota je da se zabranjuje nacionalno ispoljavanje ove djevojke, ona predstavljaja svoj narod u okviru BIH. "
Ovu spiku mogu prosipati UN-u, EU, Evropskoj zajednici, Obami, Putinu, Vučiću ali meni, kao i svakome ko je preživio ovaj prokleti rat i ko je bio i dan u okupiranom Sarajevu, NE ...
Uostalom od kada to tri prsta imaju veze sa nacionalnim izjašnjavanjem?? Kako ja znam to je vjerski izraz, sveto trojstvo ... Ali skreće se sa bitne stvari a to je da ta tri prsta za Sarajevo znače tri stvari, smrt, smrt i smrt i svako ko to zaboravi popljuvao je žrtve snajperista i sve grobnice i šehide...
Nema veze dobri "Bošnjo" će trpiti a kad bude opet nož pod vrat ...Žalosno je da se ja osjećam ugroženo sa ta tri prsta a isto tako je žalosno i da je taj znak došao na to gdje je sada i još dotična da ga koristi u sred Sarajeva ... Uostalom mi svi ko "nacionalisti" a ona je to ko naivna, ma nemoj mi reći ... Vidim fino su je roditelji pripremili ...
"sramota je da se zabranjuje nacionalno ispoljavanje ove djevojke, ona predstavljaja svoj narod u okviru BIH. "
Ovu spiku mogu prosipati UN-u, EU, Evropskoj zajednici, Obami, Putinu, Vučiću ali meni, kao i svakome ko je preživio ovaj prokleti rat i ko je bio i dan u okupiranom Sarajevu, NE ...
Uostalom od kada to tri prsta imaju veze sa nacionalnim izjašnjavanjem?? Kako ja znam to je vjerski izraz, sveto trojstvo ... Ali skreće se sa bitne stvari a to je da ta tri prsta za Sarajevo znače tri stvari, smrt, smrt i smrt i svako ko to zaboravi popljuvao je žrtve snajperista i sve grobnice i šehide...
Nema veze dobri "Bošnjo" će trpiti a kad bude opet nož pod vrat ...Žalosno je da se ja osjećam ugroženo sa ta tri prsta a isto tako je žalosno i da je taj znak došao na to gdje je sada i još dotična da ga koristi u sred Sarajeva ... Uostalom mi svi ko "nacionalisti" a ona je to ko naivna, ma nemoj mi reći ... Vidim fino su je roditelji pripremili ...
Da, heh i to koja ironija ...kim je napisao/la: P.S. Jeli ovaj u sa crvenim kačketom Sulejmanović, ili me oči na jutru lažu, pa đe njemu iznad glave sa tri prsta.
Da zabranimo Srbima ulazak u Sarajevo. Igranje za reprezentaciju ?thulkazal je napisao/la:To se neko osjetio prozvanim ??? Nermin??
Da, heh i to koja ironija ...kim je napisao/la: P.S. Jeli ovaj u sa crvenim kačketom Sulejmanović, ili me oči na jutru lažu, pa đe njemu iznad glave sa tri prsta.
Ironija je da ti zapravo učiš Emira Sulejmanovića patriotizmu i s kim može i treba u kafanu.
Zabraniti Srbima sve. Oduzeti imovinu, odsjeci tri prsta i baciti u Drinu.gost je napisao/la:Da zabranimo Srbima ulazak u Sarajevo. Igranje za reprezentaciju ?thulkazal je napisao/la:To se neko osjetio prozvanim ??? Nermin??
Ironija je da ti zapravo učiš Emira Sulejmanovića patriotizmu i s kim može i treba u kafanu.
Halo ba cujete li vi sebe?
Djevojka slavi, skace, raduje se. Znam ja dobro sta tri prsta znace ali ona ih nije digla jer zeli nekome zlo nego jer slavi! Slavi sport, slavi pobjedu BiH. I sigurno Emira bole ta tri prsta nego vas.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
samo jos jedan post van teme i ide ljep odmor u banovicima 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Neka slavi kako god ko zeli. Podrska za sve ove mlade sportiste ,bilo kako da se zovu i bilo kako da proslavljaju.A oni koji to ne prihvataju,njihov problem.
Idemo BiH.
Idemo BiH.
BosnaE
newton_heath_lyr je napisao/la:Neka slavi kako god ko zeli. Podrska za sve ove mlade sportiste ,bilo kako da se zovu i bilo kako da proslavljaju.A oni koji to ne prihvataju,njihov problem.
Idemo BiH.

Makar me i banovao Nermin
Hmm ako će pljuvati po historiji tog grada i njegovoj nesreći DA ...gost je napisao/la:
Da zabranimo Srbima ulazak u Sarajevo. Igranje za reprezentaciju ?
To za ironiju ne razumijem u čemu je problem ? Ja ne trebam nikoga ništa naučiti i to mi nije ni želja a na sliku sam komentirao koja ironiju i stvarno ne vidim u čemu je problem ... Valjda znaš o Emiru i njegovoj povezanosti sa Srebrenicom ... Ne trebam ti crtati ...
Kako ja vidim tema je Mladi reprezentativci BiH ... Dotična je član reprezentacije BiH i ne vidim kako je ovo van teme ...nerminh74 je napisao/la:samo jos jedan post van teme i ide ljep odmor u banovicima
Ok možda izlazi van okvira sporta ali jel trebam da šutim? Neću pa i po cjenu tog tvog bana koji bi bio nepravedan vala...
interestano je da ja ovdje godinama pišem sa nekih 10-15 ljudi koji redovno pratimo mlade reprezentativce i onda odjednom kada se nešto zakuhalo ti pišeš ovdjethulkazal je napisao/la:
Kako ja vidim tema je Mladi reprezentativci BiH ... Dotična je član reprezentacije BiH i ne vidim kako je ovo van teme ...
Ok možda izlazi van okvira sporta ali jel trebam da šutim? Neću pa i po cjenu tog tvog bana koji bi bio nepravedan vala...

- storm_raider
- Kontakt:
Ma dobro nermine.. mozda covjek ne sudjeluje aktivno u temi, ali vjeruj mi da ima mnogo ljudi koji redovno prate. Pa i ja znam po pola godine da "ne bacim" post ovdje, a ne prodje dan da nisam po 5 puta na ovoj temi.
Slazem se za tri prsta, ali mi nista ne odlucujemo. Mlada je, polako, naucit ce...
Slazem se za tri prsta, ali mi nista ne odlucujemo. Mlada je, polako, naucit ce...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kako neko može "braniti" ovaj potez ove mlade djevojke, kako eto ?
Slavi pobjedu Bosne i Hercegovine na taj način ? Jel vama ljudima mozak ispran ili šta

Slavi pobjedu Bosne i Hercegovine na taj način ? Jel vama ljudima mozak ispran ili šta
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, MrPink, TripleThreat i 15 gostiju.