NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ovde zadnjih 6 mjeseci traje neka prepirka između 4 osobe, toliko su upropastili temu da se više ne može ništa pročitat normalno o ovom klubu..
- 7aprildomemoj
Nisu čak ni 4 osobe nego 2 koje imaju više profilasamozeljo1987 je napisao/la:Ovde zadnjih 6 mjeseci traje neka prepirka između 4 osobe, toliko su upropastili temu da se više ne može ništa pročitat normalno o ovom klubu..

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
NOGOMET – Kup BiH, 1/16 finala, Zvornik, srijeda, 16:00 h
Drina – Bratstvo
Bratstvo se pobjedom protiv Metaleghea plasiralo u 1/16 finala nogometnog Kupa BiH gdje će u srijedu za protivnika imati premijerligaša iz Zvornika, ekipu Drine. Susret se igra u srijedu u Zvorniku sa početkom u 16 sati. U ovom dijelu takmičenja igra se jedna utakmica tako da će pobjednik izboriti prolaz u dalji tok takmičenja.
Drina – Bratstvo
Bratstvo se pobjedom protiv Metaleghea plasiralo u 1/16 finala nogometnog Kupa BiH gdje će u srijedu za protivnika imati premijerligaša iz Zvornika, ekipu Drine. Susret se igra u srijedu u Zvorniku sa početkom u 16 sati. U ovom dijelu takmičenja igra se jedna utakmica tako da će pobjednik izboriti prolaz u dalji tok takmičenja.
NOGOMET – Omladinska liga FBiH (Sjever) – 6. kolo, Gračanica
Kadeti: Bratstvo – Orašje 2:1
Juniori: Bratstvo – Orašje 2:1
Omladinci Bratstva su u 6. kolu na domaćem terenu ugostili vršnjake iz Orašja. I kadeti i juniori su ostvarili identične pobjede od po 2:1.
Juniori su na 3. mjestu sa 12 bodova dok su kadeti trenutno na 1. mjestu sa 2 boda više od vršnjaka Zvijezde iz Gradačca.
U narednom kolu Gračanlije gostuju u Derventi kod Tekstilca.
...
Kadeti: Bratstvo – Orašje 2:1
Juniori: Bratstvo – Orašje 2:1
Omladinci Bratstva su u 6. kolu na domaćem terenu ugostili vršnjake iz Orašja. I kadeti i juniori su ostvarili identične pobjede od po 2:1.
Juniori su na 3. mjestu sa 12 bodova dok su kadeti trenutno na 1. mjestu sa 2 boda više od vršnjaka Zvijezde iz Gradačca.
U narednom kolu Gračanlije gostuju u Derventi kod Tekstilca.
...
-
- Moderator
- Kontakt:
Ćelo dolazi u Gracanicu hahahahaha
Uhhh
http://nsfbih.ba/upload/documents/Deleg ... 20KOLO.pdf
Ajmo danas po pobjedu momci

http://nsfbih.ba/upload/documents/Deleg ... 20KOLO.pdf
Ajmo danas po pobjedu momci

DRINA-BRATSTVO:poluvrijeme 0-0
-
- Moderator
- Kontakt:
cesc4 je napisao/la:VAHA !!
Psst Nek ga opet daso otjera za male pare ! Bravo ljudino

Gdje su ovi sto su govorili da je Drina jaca od nas ?? Nema toga bolan !!

Prolaz dalje je ostvarila i ekipa Bratstva iz Gračanice. Oni su kao gosti savladali Drinu u Zvorniku s 1:0. Jedini gol na meču postigao je Kahrimanović u finišu drugog poluvremena, te je tim iz Gračanice ostvario plasman među 16 najboljih u Kupu BiH.
Drina - Bratstvo 0:1
Drina: Ostojić, Šinik, Erić, Ilić, Jakšić, Čolović, Lalić, Đerić, Ćulum, Nikolić, Musić........ Bratstvo: Šabić, Pantić, Salkić, Kahrimanović, Salihbašić, Jaganjac, Puturalić, Omić, Mujkić, Delić, Mehanović.
Drina: Ostojić, Šinik, Erić, Ilić, Jakšić, Čolović, Lalić, Đerić, Ćulum, Nikolić, Musić........ Bratstvo: Šabić, Pantić, Salkić, Kahrimanović, Salihbašić, Jaganjac, Puturalić, Omić, Mujkić, Delić, Mehanović.
-
- Moderator
- Kontakt:
Na ovo dodajem da Šušu nisu htjeli da povedu ostavili su ga danas da trenira da bude spreman za Subotu.cokara je napisao/la:Prolaz dalje je ostvarila i ekipa Bratstva iz Gračanice. Oni su kao gosti savladali Drinu u Zvorniku s 1:0. Jedini gol na meču postigao je Kahrimanović u finišu drugog poluvremena, te je tim iz Gračanice ostvario plasman među 16 najboljih u Kupu BiH.
Kadija se oporavlja polahko

Ma vidi sad optimizma,,,,ne valja Dzindo,ne valja načelnik,ne valja Mićo,,,ekipa nema igru ,,,od 70 minute igrači ne mogu hodat i još nebuloza masu,,,e Bratstvo ubi odreda,,,GracanicaAA je napisao/la:Na ovo dodajem da Šušu nisu htjeli da povedu ostavili su ga danas da trenira da bude spreman za Subotu.cokara je napisao/la:Prolaz dalje je ostvarila i ekipa Bratstva iz Gračanice. Oni su kao gosti savladali Drinu u Zvorniku s 1:0. Jedini gol na meču postigao je Kahrimanović u finišu drugog poluvremena, te je tim iz Gračanice ostvario plasman među 16 najboljih u Kupu BiH.
Kadija se oporavlja polahko

u subotu svi na stadion i da se poklonite igračima,treneru i načelniku,,,

u 1/8 finala samo Sloboda dolazi u obzir,,,i to prva na tušnju a revanš ovdje ,,,
-
- Kontakt:
Pozdrav iz Zvornika i da vam cestitam na pobjedi!Dobra ste ekipa i navijacu za vas u federalnoj ligi .Vidi se da tu ima kvaliteta i dobrih igraca.
Mene su posebno odusevili broj 2 i 14(oba su dvometrasi).
Mi smo igrali u kombinovanom sastavu,ali to ne umanjuje vasu pobjedu koja je cista kao suza!
Sve najbolje u nastavku sezone,a mi se okrecemo utakmici protiv Veleza u subotu!
Mi smo igrali u kombinovanom sastavu,ali to ne umanjuje vasu pobjedu koja je cista kao suza!
Sve najbolje u nastavku sezone,a mi se okrecemo utakmici protiv Veleza u subotu!
-
- Moderator
- Kontakt:
flagrantus je napisao/la:Pozdrav iz Zvornika i da vam cestitam na pobjedi!Dobra ste ekipa i navijacu za vas u federalnoj ligi .Vidi se da tu ima kvaliteta i dobrih igraca.
I opet ovdje cu ti se zahvalit drug na lijepim rijecima. Pa ova 2 je Aleksandar Pantic , a dok je ovaj 14 Vahid Kahrimanovic ?? (Ako mozes da potvrdis koji je dao gol )...
-
- Kontakt:
Mislim da je on i dao gol,ima jos jedan broj 4 isto tako visok pa nisam 100% siguran.Dobar je i Omic,ali dobro on je vec poznato ime u BH fudbalu odranije!GracanicaAA je napisao/la:flagrantus je napisao/la:Pozdrav iz Zvornika i da vam cestitam na pobjedi!Dobra ste ekipa i navijacu za vas u federalnoj ligi .Vidi se da tu ima kvaliteta i dobrih igraca.
I opet ovdje cu ti se zahvalit drug na lijepim rijecima. Pa ova 2 je Aleksandar Pantic , a dok je ovaj 14 Vahid Kahrimanovic ?? (Ako mozes da potvrdis koji je dao gol )...
i da cestitam Bajram svima koji slave! Bratstvu srecno u ostatku sezone,da vec u subotu dobijete Capljinu a mi Veleza

Ma vidi sad optimizma,,,,ne valja Dzindo,ne valja načelnik,ne valja Mićo,,,ekipa nema igru ,,,od 70 minute igrači ne mogu hodat i još nebuloza masu,,,e Bratstvo ubi odreda,,,
u 1/8 finala samo Sloboda dolazi u obzir,,,i to prva na tušnju a revanš ovdje ,,,[/quote]
Koji optimizam
Normalno da nevalja Džindo koji je doveo 11.novih igrača a Podgrmeč nemože pobjediti+dvije utakmice igrali kod kuće ;)Normalno da načelnik ne valja kad je potrošio MILIONE maraka a godinama laže narod i obećava na predizbornim skupovima PL
O Mići da ne trošim riječi:intelektualac,dokazani sportista,Čovjek
tako isto i ČOKARA,Zajim veterinar i neprikosnovena prijedsednica,blagajnica,sekretarica,direktorica,ljubavnica,referentica na kopir aparatu NUSRETA MUSTAJBAŠIĆ žena 9/1.Ekipa nema igru i imam pravo kritikovati jer sam na Bratstvu bio prije tebe i tvog načelnika a bit ću i kad vi odete bez obzira u kojoj ligi Bratstvo se takmičilo.BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN svim vjenicima islamske vjeroispovjesti.

u 1/8 finala samo Sloboda dolazi u obzir,,,i to prva na tušnju a revanš ovdje ,,,[/quote]
Koji optimizam

-
- Interni moderator
- Kontakt:
znaci NACELNIK i ova JASMINKA dva najjaca lika na forumunacelnik je napisao/la:Ma vidi sad optimizma,,,,ne valja Dzindo,ne valja načelnik,ne valja Mićo,,,ekipa nema igru ,,,od 70 minute igrači ne mogu hodat i još nebuloza masu,,,e Bratstvo ubi odreda,,,GracanicaAA je napisao/la:Na ovo dodajem da Šušu nisu htjeli da povedu ostavili su ga danas da trenira da bude spreman za Subotu.cokara je napisao/la:Prolaz dalje je ostvarila i ekipa Bratstva iz Gračanice. Oni su kao gosti savladali Drinu u Zvorniku s 1:0. Jedini gol na meču postigao je Kahrimanović u finišu drugog poluvremena, te je tim iz Gračanice ostvario plasman među 16 najboljih u Kupu BiH.
Kadija se oporavlja polahko![]()
![]()
u subotu svi na stadion i da se poklonite igračima,treneru i načelniku,,,![]()
![]()
u 1/8 finala samo Sloboda dolazi u obzir,,,i to prva na tušnju a revanš ovdje ,,,

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
NOGOMET – Prva liga FBiH – 8. kolo, Gračanica, subota, 15:30 h
Bratstvo – Čapljina
Bratstvo je u srijedu bilo bolje u gostima od Drine iz Zvornika rezultatom 1:0. Sa novom pobjedom ekipa je izborila prolaz u osminu finala Kupa BiH. Bila je ovo peta uzastopna utakmica u kojoj Gračanlije nisu doživjeli poraz a ostvarene su čak 4 pobjede i jedan remi.
U narednom prvenstvenom kolu u subotu u Gračanici gostuje ekipa Čapljine. Susret se igra od 15:30. Ovo je ujedno derbi 8. kola s obzirom da se Čapljina nalazi na 4. mjestu a Bratstvo na 5. Obje ekipe imaju isti broj bodova, po 13.
Bratstvo – Čapljina
Bratstvo je u srijedu bilo bolje u gostima od Drine iz Zvornika rezultatom 1:0. Sa novom pobjedom ekipa je izborila prolaz u osminu finala Kupa BiH. Bila je ovo peta uzastopna utakmica u kojoj Gračanlije nisu doživjeli poraz a ostvarene su čak 4 pobjede i jedan remi.
U narednom prvenstvenom kolu u subotu u Gračanici gostuje ekipa Čapljine. Susret se igra od 15:30. Ovo je ujedno derbi 8. kola s obzirom da se Čapljina nalazi na 4. mjestu a Bratstvo na 5. Obje ekipe imaju isti broj bodova, po 13.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ajmo po pobjedu danas momci

85 min 2 1 za bratstvo. Capljina je vodila 0 1 od 70 min.
www.nkbratstvogracanica.com