AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Koji majstor je ovaj Totti. Roma igra ofanzivno isti fudbal kao prošle sezone samo što u ovoj sezoni igraju i strašnu odbranu. Treba biti objektivan i reći da su imali mnogo sreće kada je Guarin umalo srušio gol (stativa).
Samo da se ne umisle i Liga prvaka postaje realnost. Juventus je i dalje broj jedan u Italiji. Ljudi i kada igraju loše pobjeđuju ili remiziraju.
Samo da se ne umisle i Liga prvaka postaje realnost. Juventus je i dalje broj jedan u Italiji. Ljudi i kada igraju loše pobjeđuju ili remiziraju.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gervinhu godi Garcia.
Roma odlična, kako samo trče kontranapade.
Inter nije zaslužio da gubi ovako visokim rezultatom, al' ko te šta pita.
Totti majstor, kako je samo yebački započeo kontru kod trećeg gola.
Očekujem crveni karton do kraja utakmice i da ubodem šta na kladionici (naravno, pod uslovom da Roma pobijedi).

Roma odlična, kako samo trče kontranapade.

Totti majstor, kako je samo yebački započeo kontru kod trećeg gola.

Očekujem crveni karton do kraja utakmice i da ubodem šta na kladionici (naravno, pod uslovom da Roma pobijedi).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
realno previsok rezultat, nismo mi baš nešto super odigrali, bilo je malo više grešaka pogotovo u odbrani, 2-3 puta su likovi sami pucali sa 20m i umalo da ga onaj zabije kod 0-1. bezveze dobijeni žuti kartoni, mada onaj kastana je komotno mogao progledati, mada ni onaj interov prvi žuti ja ne bi dao
al kako totti zapoce kontru, strahobalno
po hiljaditi put, da je igrao za real o zidanu bi se samo u francuskoj pricalo, a ne kao trecem najboljems vih vremena i slicne budalaštine
al kako totti zapoce kontru, strahobalno

po hiljaditi put, da je igrao za real o zidanu bi se samo u francuskoj pricalo, a ne kao trecem najboljems vih vremena i slicne budalaštine
nema potpisa
:smajlikojiseklanja:
Odlicno, fkt ovo sto do sada pokazuje Roma, ne samo veceras, je za svaku pohvalu.
Odlicno, fkt ovo sto do sada pokazuje Roma, ne samo veceras, je za svaku pohvalu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nemam riječi, ja sam još uvijek u deliriju FORZA ROMAAAAAAAAAAAAA
Dobro Napoliju, njih će pobjediti svaka ozbiljnija ekipa.. ne znam samo ko ih uzima za ozbiljnoSaurman je napisao/la:Roma razbi Inter za 45 min sa ovakvom igrom dobro se ne piše ni Juventusu a i Napoliju.

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Trener Garcia, Strootman i Benatia su igraci koji prave razliku od prosle sezone. Kada sam ih gledao ljetos u Kanzasu znao sam da ce biti mnogo bolji tim ali nisam znao da ce biti bas ovoliko dobri, 20-1
http://www.youtube.com/watch?v=QprvAy-dmgU

http://www.youtube.com/watch?v=QprvAy-dmgU
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
http://firstrownow.eu/watch/212405/1/wa ... -roma.html" onclick="window.open(this.href);return false;AllGunsBlazing je napisao/la:Ima li ko kakav fin pristojan link? Pozeljno sopcast, al moze bilo sta.
Ja gledam ovdje , super slika i ne prekida link uopšte , barem je tako kod mene .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ja gledam na ArenaSport4 ali probaj ovdje:AllGunsBlazing je napisao/la:Ima li ko kakav fin pristojan link? Pozeljno sopcast, al moze bilo sta.
http://firstrowus1.eu/watch/212405/1/wa ... -roma.html
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Rutinski,laganica,cak se ni Ljajic nije morao znojiti i rizikovati povredu,nadam se da ce Pjana biti spreman za iducu tekmu vec,Forza Roma
embrace the chaos
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zaista fascinantno izgledaju, posebno Gervinho koji se poigrava sa svojim cuvarima. Brz je kao metak i stvarno ne znam kako ga je Arsenal onako olako mogao pustiti.
Jedva cekam narednu sedmicu da ih ponovo gledam, jer je stvarno uzivancija pratiti Vucicu koja je trenutno broj u Italiji i mozda najveci favorit za Skudeto, pogotovo nakon vecerasnjeg razbijanja Intera.
Jedva cekam narednu sedmicu da ih ponovo gledam, jer je stvarno uzivancija pratiti Vucicu koja je trenutno broj u Italiji i mozda najveci favorit za Skudeto, pogotovo nakon vecerasnjeg razbijanja Intera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
u drugom doktorska igra osim gluposti balzaretija, pa ovi do zore ne bi gola dali
šteta za ona dva zicera florencija i gervinha, pa na kraju ono kad markinho opuca, mogli su ovi hladno petardu primit
sad opet molit boga da se niko na reprezentacijama ne povrijedi, pa onda napoli i udine, utakmicu po utakmicu

sad opet molit boga da se niko na reprezentacijama ne povrijedi, pa onda napoli i udine, utakmicu po utakmicu
nema potpisa
Raduje me disciplina u igri Rome, sa ovakvim pristupom i borbenošću mogu svakoga dobiti. Balzaretti standardno glup,ali ja mu sve halalim nakon gola laziu
Mislim da je Dodo u ovih 15-ak min. pokazao da može zamjeniti Balzaca protiv Napolija.
Kad smo dobili prvih par utak., svi govore sačekajmo derbi s Laziom da vidimo kolko je Roma stvarno jaka, poslije derbija opet Roma niže pobjede,ali i to mnogima nije bio pokazatelj, pa su čekali gostovanje Interu, e jel sad Roma slučajno tu gdje jeste
GOL RAZLIKA 20:1 sve govori

Kad smo dobili prvih par utak., svi govore sačekajmo derbi s Laziom da vidimo kolko je Roma stvarno jaka, poslije derbija opet Roma niže pobjede,ali i to mnogima nije bio pokazatelj, pa su čekali gostovanje Interu, e jel sad Roma slučajno tu gdje jeste

imal gdje gifa tottijeve predasistencije kod treceg gola, kakva genijalnost
nema potpisa
- anelbavarac
- Kontakt:
Opet ne prihvatate konstataciju da je Roma glavni kandidat za scudetto

Jos jedna rutinska pobjeda protiv uvijek neugodnog Intera 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.