Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Furymaker
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Furymaker » 04 nov 2010, 16:07

ma daj , kakav ramos i defanziva , pa tog covjeka je Henry s 31 godinom toliko vozao i ponizio .
Tog covjeka je Messi sramotio u zadnjim tekmama kada je protiv njega igrao , jedini covjek koji je ponizio maicona je bale.
Do duse mozda je precjenjujem Maicona i njegovu defanzivu jer njega pokrivaju Lucio i Samuel + Cambiasso dok Ramosa - Carvalho i Albiol/Pepe .

@Paja - Clichy je odlican u napadu , u defanzivi je solidan tj. 1on1 je odlican , a mnogo puta ode u napadu i po njegovoj strani padnu golovi zbog toga ljudi misle da je los defanzivac .
Clichy je tu u vrhu lijevih bocnih uz A.Colea i Evru po mom misljenju.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 04 nov 2010, 16:35

A ja dominatnog Sahtara :D :D i smijesnog Arsenala :geek: :geek: :geek: :geek: Boze Boze ..... mali klub ... bili i ostali :idea: :idea: :idea:
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 nov 2010, 17:09

Šahtar DOMINIRA :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 nov 2010, 17:17

Robovlasnik je napisao/la:A ja dominatnog Sahtara :D :D i smijesnog Arsenala :geek: :geek: :geek: :geek: Boze Boze ..... mali klub ... bili i ostali :idea: :idea: :idea:
Drži se tu prijatelju na Čelikovoj temi.

Što se tiče bekova Arsenala, Clichy i nije bogzna neki bek, igra toplo-hladno ali opet je među najboljim bekovima na svbijetu, može se stavit u tu društvo iako ima boljih bekova od njega ruku na srce. U odbrani je onako, solidan rekao bih, samo svaka njegova greška u odbrani rezultira golom i vrlo često mu padne koncentracija. U napadu je odličan samo da popravi malo centaršut i sve 5. Ali istina je da ima mnogo boljih bekova od njega. Uglavnom, manje-više slažem e sa forumašom @Furymaker što se tiče Gaela.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 nov 2010, 17:24

Istina, Clichy nije najbolji al nije ni najgori bek na svijetu koji igra tu u velikim timovima. Pa meni je veči kloc Marcelo ( al Mou izvlači najbolje od njega ), pa, ima abidal...itd itd...

Maicon je predobar igrač, pa sječate se prošle sezone, nije bilo utakmice da ga niste hvalili i sada jednu, dvije utakmice odigra lošije protiv mlađeg i bržeg od sebe i odmah nevalja i odmah je dno dna.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 nov 2010, 18:43

Levi bek je u svetu dosta deficitna pozicija,nema dosta modernih bekova a da su kvalitetni.Clichy je svakako u vrhu.
Prosle sezone je meni bio Evra najbolji bez dileme,ali ove sezone je u kanalu,Aca Kolarov je takodje jedan od bolji i videcemo kakav ce biti posle povrede.Ashley Cole je imao i boljih sezona ali je trenutno mozda i najbolji.
Nekoliko bekova kada bi popravilo defanzivu bili bi perverzni levi bekovi poput Coentraoa koji je tek pre 1-2 sezone poceo igrati beka,ili Marcelo kojem jos nedostaje defanzivne rutine ali popravice Mourinho to siguran sam.
Bale vise nije bek iako je do pre 1-2 sezone to bio ali je i njemu nedostajalo defanzivnog delovanja i puno je ucinkoviti nego sada.
Mislim da ako Clichy bude ovako igrao da ce za 2-3 sezone biti u Top 3 bekova sveta jer je on na 50-50 odbrana napad nema puno osilacija u njegovoj igri ofanziva-defanziva te mu je to velika prednost u odnosu na ostale,pored njega u buducnosti na tronu levih bekova vidim Acu te Santona.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 04 nov 2010, 18:50

nije toliko clichy los ni u defanzivi kad hoce, ima tu ipak prva utakmica protiv barce gdje messi nije odigrao, kako je odigrao kada je presao u sredinu u drugoj tekmi(logika dao 4 gola, a ovako imao mislim 2 dobra suta samo) ali cesto njemu sto kaze bosco padne koncentracija, sinoc je npr mogao izbiti loptu u aut, ali to je ona politika AW-a koji ne zeli panicno izbijanje nego iznosenje lopte, koje je vise puta dovelo do gola, sto se tice napada tu je jedan od boljih ima dobar dribling brzinu, centarsut i nije los, ali sto se tice suta tu je katastrofalan, cinjenica je da je imao 7 asistencija prosle sezone, sto je za beka odlicno...

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 04 nov 2010, 19:31

Bosco je napisao/la:
Robovlasnik je napisao/la:A ja dominatnog Sahtara :D :D i smijesnog Arsenala :geek: :geek: :geek: :geek: Boze Boze ..... mali klub ... bili i ostali :idea: :idea: :idea:
Drži se tu prijatelju na Čelikovoj temi.

Što se tiče bekova Arsenala, Clichy i nije bogzna neki bek, igra toplo-hladno ali opet je među najboljim bekovima na svbijetu, može se stavit u tu društvo iako ima boljih bekova od njega ruku na srce. U odbrani je onako, solidan rekao bih, samo svaka njegova greška u odbrani rezultira golom i vrlo često mu padne koncentracija. U napadu je odličan samo da popravi malo centaršut i sve 5. Ali istina je da ima mnogo boljih bekova od njega. Uglavnom, manje-više slažem e sa forumašom @Furymaker što se tiče Gaela.
Hocu hocu :D :D kad i Topovi odu sa Barcelonine teme prijatelju ;) ;) Stvarno smoriste .... nekad sam gotivio Arsenal al mi ga ogadise Paja and C.O. sad ste mi mrzi od onog vjestackog ruskog kluba i smijesnih klubova iz Manchestera ....
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 nov 2010, 19:41

Otkako je sjeo na klupu Arsenala Wenger njegov looserpool je promjenio tonu nekakvih trenera, uvijek gledaju u ledja dominaciji a da ne pricamo o ponizavanjima nekim teniskim rezultatima.

Wenger-Manager milenijuma!
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 nov 2010, 19:43

Clichy je najbolji lijevi bek na svijetu bez premca! Cuj Kolarov hahaha taj antitalenat ne moze u istu recenicu sa Clichyem a kamoli da se porede e cuj Kolarov...

Sto se tice mladih lijevih bekova jasno je da je Gibbs ubjedljivo najbolji i najdominantiji na toj poziciji!
Dio Arsenala

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 04 nov 2010, 19:57

-Paja je napisao/la:Sto se tice mladih lijevih bekova jasno je da je Gibbs ubjedljivo najbolji i najdominantiji na toj poziciji!
Slazem se , u prvoj tekmi protiv ManUTD predprosle sezone u dzep je stavio C.Ronalda , a koliko je imao 17-18god ?
Dok je u drugoj utakmici nakon jedne greske mentalno pao i odigrao lose 1.poluvrijeme.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 nov 2010, 20:11

Sto je najgore nije pogrijesio nego se okliznuo ali to se racuna kao greska pa ga se moze okriviti za gol ali i trema je tu cinila svoje. Ali u prvoj utakmici je pojeo tetkicu...

slika
Dio Arsenala

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 04 nov 2010, 20:25

Furymaker je napisao/la:ma daj , kakav ramos i defanziva , pa tog covjeka je Henry s 31 godinom toliko vozao i ponizio .
Tog covjeka je Messi sramotio u zadnjim tekmama kada je protiv njega igrao , jedini covjek koji je ponizio maicona je bale.
Do duse mozda je precjenjujem Maicona i njegovu defanzivu jer njega pokrivaju Lucio i Samuel + Cambiasso dok Ramosa - Carvalho i Albiol/Pepe .

@Paja - Clichy je odlican u napadu , u defanzivi je solidan tj. 1on1 je odlican , a mnogo puta ode u napadu i po njegovoj strani padnu golovi zbog toga ljudi misle da je los defanzivac .
Clichy je tu u vrhu lijevih bocnih uz A.Colea i Evru po mom misljenju.
Sta mu je to Anri radio? To je bila samo lucidnost Xavija i njegovih lopti a ne greska Ramosa! Messi? Taj nije uopce smio krenut na njega jer bi ga ovaj slomio.

Nema dileme, Maicon je daleko najbolji desni bek u ofenzivi a Ramos prema nazad. A to sto mi gubimo vrijeme sa djecurlijom sa foruma...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 nov 2010, 20:30

[youtube][/youtube]

evo sta mu je henry radio :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 04 nov 2010, 20:36

Faraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo sta mu je henry radio :mrgreen:
Presao ga jednom i nista vise od toga.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 04 nov 2010, 20:38

-Paja je napisao/la:Sto je najgore nije pogrijesio nego se okliznuo ali to se racuna kao greska pa ga se moze okriviti za gol ali i trema je tu cinila svoje. Ali u prvoj utakmici je pojeo tetkicu...

slika
prije bi reko da ga je sapleo nego sto ga je bacio :?
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 nov 2010, 20:39

Corav si :roll: @Portilo
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 04 nov 2010, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 04 nov 2010, 20:42

Faraon iz Visokog je napisao/la:Corav si :roll:
nista fula :)
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 04 nov 2010, 21:31

[youtube][/youtube]
kad smo kod zabijanja henrya realu ovaj je stvarno lud gol, jos kad se vidi njegova vaznosta...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 nov 2010, 22:57

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.