Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ma daj , kakav ramos i defanziva , pa tog covjeka je Henry s 31 godinom toliko vozao i ponizio .
Tog covjeka je Messi sramotio u zadnjim tekmama kada je protiv njega igrao , jedini covjek koji je ponizio maicona je bale.
Do duse mozda je precjenjujem Maicona i njegovu defanzivu jer njega pokrivaju Lucio i Samuel + Cambiasso dok Ramosa - Carvalho i Albiol/Pepe .
@Paja - Clichy je odlican u napadu , u defanzivi je solidan tj. 1on1 je odlican , a mnogo puta ode u napadu i po njegovoj strani padnu golovi zbog toga ljudi misle da je los defanzivac .
Clichy je tu u vrhu lijevih bocnih uz A.Colea i Evru po mom misljenju.
Tog covjeka je Messi sramotio u zadnjim tekmama kada je protiv njega igrao , jedini covjek koji je ponizio maicona je bale.
Do duse mozda je precjenjujem Maicona i njegovu defanzivu jer njega pokrivaju Lucio i Samuel + Cambiasso dok Ramosa - Carvalho i Albiol/Pepe .
@Paja - Clichy je odlican u napadu , u defanzivi je solidan tj. 1on1 je odlican , a mnogo puta ode u napadu i po njegovoj strani padnu golovi zbog toga ljudi misle da je los defanzivac .
-
- Kontakt:
A ja dominatnog Sahtara
i smijesnog Arsenala
Boze Boze ..... mali klub ... bili i ostali

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Šahtar DOMINIRA 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Drži se tu prijatelju na Čelikovoj temi.Robovlasnik je napisao/la:A ja dominatnog Sahtara![]()
i smijesnog Arsenala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što se tiče bekova Arsenala, Clichy i nije bogzna neki bek, igra toplo-hladno ali opet je među najboljim bekovima na svbijetu, može se stavit u tu društvo iako ima boljih bekova od njega ruku na srce. U odbrani je onako, solidan rekao bih, samo svaka njegova greška u odbrani rezultira golom i vrlo često mu padne koncentracija. U napadu je odličan samo da popravi malo centaršut i sve 5. Ali istina je da ima mnogo boljih bekova od njega. Uglavnom, manje-više slažem e sa forumašom @Furymaker što se tiče Gaela.
Istina, Clichy nije najbolji al nije ni najgori bek na svijetu koji igra tu u velikim timovima. Pa meni je veči kloc Marcelo ( al Mou izvlači najbolje od njega ), pa, ima abidal...itd itd...
Maicon je predobar igrač, pa sječate se prošle sezone, nije bilo utakmice da ga niste hvalili i sada jednu, dvije utakmice odigra lošije protiv mlađeg i bržeg od sebe i odmah nevalja i odmah je dno dna.
Maicon je predobar igrač, pa sječate se prošle sezone, nije bilo utakmice da ga niste hvalili i sada jednu, dvije utakmice odigra lošije protiv mlađeg i bržeg od sebe i odmah nevalja i odmah je dno dna.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Levi bek je u svetu dosta deficitna pozicija,nema dosta modernih bekova a da su kvalitetni.Clichy je svakako u vrhu.
Prosle sezone je meni bio Evra najbolji bez dileme,ali ove sezone je u kanalu,Aca Kolarov je takodje jedan od bolji i videcemo kakav ce biti posle povrede.Ashley Cole je imao i boljih sezona ali je trenutno mozda i najbolji.
Nekoliko bekova kada bi popravilo defanzivu bili bi perverzni levi bekovi poput Coentraoa koji je tek pre 1-2 sezone poceo igrati beka,ili Marcelo kojem jos nedostaje defanzivne rutine ali popravice Mourinho to siguran sam.
Bale vise nije bek iako je do pre 1-2 sezone to bio ali je i njemu nedostajalo defanzivnog delovanja i puno je ucinkoviti nego sada.
Mislim da ako Clichy bude ovako igrao da ce za 2-3 sezone biti u Top 3 bekova sveta jer je on na 50-50 odbrana napad nema puno osilacija u njegovoj igri ofanziva-defanziva te mu je to velika prednost u odnosu na ostale,pored njega u buducnosti na tronu levih bekova vidim Acu te Santona.
Prosle sezone je meni bio Evra najbolji bez dileme,ali ove sezone je u kanalu,Aca Kolarov je takodje jedan od bolji i videcemo kakav ce biti posle povrede.Ashley Cole je imao i boljih sezona ali je trenutno mozda i najbolji.
Nekoliko bekova kada bi popravilo defanzivu bili bi perverzni levi bekovi poput Coentraoa koji je tek pre 1-2 sezone poceo igrati beka,ili Marcelo kojem jos nedostaje defanzivne rutine ali popravice Mourinho to siguran sam.
Bale vise nije bek iako je do pre 1-2 sezone to bio ali je i njemu nedostajalo defanzivnog delovanja i puno je ucinkoviti nego sada.
Mislim da ako Clichy bude ovako igrao da ce za 2-3 sezone biti u Top 3 bekova sveta jer je on na 50-50 odbrana napad nema puno osilacija u njegovoj igri ofanziva-defanziva te mu je to velika prednost u odnosu na ostale,pored njega u buducnosti na tronu levih bekova vidim Acu te Santona.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nije toliko clichy los ni u defanzivi kad hoce, ima tu ipak prva utakmica protiv barce gdje messi nije odigrao, kako je odigrao kada je presao u sredinu u drugoj tekmi(logika dao 4 gola, a ovako imao mislim 2 dobra suta samo) ali cesto njemu sto kaze bosco padne koncentracija, sinoc je npr mogao izbiti loptu u aut, ali to je ona politika AW-a koji ne zeli panicno izbijanje nego iznosenje lopte, koje je vise puta dovelo do gola, sto se tice napada tu je jedan od boljih ima dobar dribling brzinu, centarsut i nije los, ali sto se tice suta tu je katastrofalan, cinjenica je da je imao 7 asistencija prosle sezone, sto je za beka odlicno...
-
- Kontakt:
Hocu hocuBosco je napisao/la:Drži se tu prijatelju na Čelikovoj temi.Robovlasnik je napisao/la:A ja dominatnog Sahtara![]()
i smijesnog Arsenala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što se tiče bekova Arsenala, Clichy i nije bogzna neki bek, igra toplo-hladno ali opet je među najboljim bekovima na svbijetu, može se stavit u tu društvo iako ima boljih bekova od njega ruku na srce. U odbrani je onako, solidan rekao bih, samo svaka njegova greška u odbrani rezultira golom i vrlo često mu padne koncentracija. U napadu je odličan samo da popravi malo centaršut i sve 5. Ali istina je da ima mnogo boljih bekova od njega. Uglavnom, manje-više slažem e sa forumašom @Furymaker što se tiče Gaela.

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
- -Paja
- Kontakt:
Otkako je sjeo na klupu Arsenala Wenger njegov looserpool je promjenio tonu nekakvih trenera, uvijek gledaju u ledja dominaciji a da ne pricamo o ponizavanjima nekim teniskim rezultatima.
Wenger-Manager milenijuma!
Wenger-Manager milenijuma!
Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
Clichy je najbolji lijevi bek na svijetu bez premca! Cuj Kolarov hahaha taj antitalenat ne moze u istu recenicu sa Clichyem a kamoli da se porede e cuj Kolarov...
Sto se tice mladih lijevih bekova jasno je da je Gibbs ubjedljivo najbolji i najdominantiji na toj poziciji!
Sto se tice mladih lijevih bekova jasno je da je Gibbs ubjedljivo najbolji i najdominantiji na toj poziciji!
Dio Arsenala
Slazem se , u prvoj tekmi protiv ManUTD predprosle sezone u dzep je stavio C.Ronalda , a koliko je imao 17-18god ?-Paja je napisao/la:Sto se tice mladih lijevih bekova jasno je da je Gibbs ubjedljivo najbolji i najdominantiji na toj poziciji!
Dok je u drugoj utakmici nakon jedne greske mentalno pao i odigrao lose 1.poluvrijeme.
- -Paja
- Kontakt:
Sto je najgore nije pogrijesio nego se okliznuo ali to se racuna kao greska pa ga se moze okriviti za gol ali i trema je tu cinila svoje. Ali u prvoj utakmici je pojeo tetkicu...

Dio Arsenala
Sta mu je to Anri radio? To je bila samo lucidnost Xavija i njegovih lopti a ne greska Ramosa! Messi? Taj nije uopce smio krenut na njega jer bi ga ovaj slomio.Furymaker je napisao/la:ma daj , kakav ramos i defanziva , pa tog covjeka je Henry s 31 godinom toliko vozao i ponizio .
Nema dileme, Maicon je daleko najbolji desni bek u ofenzivi a Ramos prema nazad. A to sto mi gubimo vrijeme sa djecurlijom sa foruma...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Presao ga jednom i nista vise od toga.Faraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo sta mu je henry radio
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
prije bi reko da ga je sapleo nego sto ga je bacio-Paja je napisao/la:Sto je najgore nije pogrijesio nego se okliznuo ali to se racuna kao greska pa ga se moze okriviti za gol ali i trema je tu cinila svoje. Ali u prvoj utakmici je pojeo tetkicu...

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Corav si
@Portilo

Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 04 nov 2010, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem
nista fulaFaraon iz Visokog je napisao/la:Corav si

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
[youtube][/youtube]
kad smo kod zabijanja henrya realu ovaj je stvarno lud gol, jos kad se vidi njegova vaznosta...
kad smo kod zabijanja henrya realu ovaj je stvarno lud gol, jos kad se vidi njegova vaznosta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.