Ma doće neko iz vedra neba, samo što će biti krilo a mi plačemo za veznjakom.
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Sad nema nikakvih habera, vijesti procure samo ako naši namjerno puste vijest ili iz suparničkog tabora kad je već sve pri kraju.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Meni je drago zbog jučerašnje pobjede naročito jer mi smo onakve utakmice prošlih sezona gubili kada primimo gol iz svoje greške oko 50.-60. minute a do tad si bolji dosta, vidi se i mentalni napredak u odnosu na prethodni period, ali veznjak je prijeko potreban
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Paul Tierney sudi protiv Uniteda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Psihicki sam se pripremio za kiks protiv United-a. Najvjerovatnije na Old Traffordu gubimo prve poene.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Marsal
- Kontakt:
Nema veze, da je samo Villu karnut makar 1:0DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 avg 2022, 21:38Psihicki sam se pripremio za kiks protiv United-a. Najvjerovatnije na Old Traffordu gubimo prve poene.
Igrat ce bez engleskog Mustafija i Ronalda, sto znaci da ce biti jaci u startu. Ronaldo je i dalje igracina, ali cinjenica je da Bruno ne postoji kad je ovaj na terenu, a sa Brunom se drugacija ekipa.
Potuci se do kraja i probati uzeti bodove naravno, ali jedno po jedno, Villa prvo da se odradi.
Potuci se do kraja i probati uzeti bodove naravno, ali jedno po jedno, Villa prvo da se odradi.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Bojim se Vile jer igraju katastrofalno i mi smo im idealna ekipa da se nabriju i dignu se
Valjda smo prerasli takve stvari kao tim, te smo u stanju rutinirati slabije ekipe
Gerrard je grozan trener i jedino što nas može zaustaviti je neki brainfart poput onog Gabrielovog i grozan izbor zadnjeg pasa kao protiv Fulhama pa su nam suparnički defanzivci uzimali lopte u odsudnom momentu.
Ako bude sve normalno, rutinskih 3-0 za nas uz, valjda, i poneki Jesusov gol, a može i neki gol iz igre od Sake.
Ako bude sve normalno, rutinskih 3-0 za nas uz, valjda, i poneki Jesusov gol, a može i neki gol iz igre od Sake.
Elneny doživio ozbiljniju povredu protiv Fulhama i sad, hoćemo-nećemo, moramo kupiti veznjaka.
Stvarno? Gdje si to vidio? Ako je istina, bez imalo zle namjere prema Elneniju, sreća nas je pogledala
- Marsal
- Kontakt:
Ornstein prenio.
Ne znam šta da kažem, svakako se sad i ne može dovesti ništa bolje osim neke olupine.
Hoće eno izgleda i kupit onog sa Vlašića.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Lokonga nije taj profil igrača
Zbog igranja Lokonge smo izgubili one tri tekme, tri poraza jer dečko nije dorastao Elneniju, a ne EPL, ako je iko trebao na posudbu to je on.
Paqueta završio u West Hamu, nek probaju Caiceda iz Brightona, pa i Tielemans je dostupan za određenu cifru, koji ima tekmi pod nogama.
Bruka bi bila da ostanemo na Parteyu samo, kad ni Lokonga ni Elneni nisu dostojni da budu njemu backup.
Paqueta završio u West Hamu, nek probaju Caiceda iz Brightona, pa i Tielemans je dostupan za određenu cifru, koji ima tekmi pod nogama.
Bruka bi bila da ostanemo na Parteyu samo, kad ni Lokonga ni Elneni nisu dostojni da budu njemu backup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.