Upravo toNoName je napisao/la:šteta što igraju u ovoj fazi takmičenja ova dva kluba koja su meni veoma draga i koja praktično igraju najljepši fudbal, ali, šta je tu je. Očekujem prolaz Barcelone i to bez većih problema...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Upravo toNoName je napisao/la:šteta što igraju u ovoj fazi takmičenja ova dva kluba koja su meni veoma draga i koja praktično igraju najljepši fudbal, ali, šta je tu je. Očekujem prolaz Barcelone i to bez većih problema...
nemozes mu nista navijam za arsenal ali ovaj messi nije normalan i kad sad neko kaze da je bolji ronaldo19TM87 je napisao/la:Lionel Messi jednostavno nije sa ove planete
glupost. xavi je bog za svakog igraca srsenala. kad je zubonja igro isto su pricali svi. ovaj tim bace najbolji je svih vremena zbog igre cjelog tima ne radi igre messija.sin3x je napisao/la:ovo da je barca najbolji tim na svijetu stoji samo zato sto imaju messia... messi kad bi u celiku igrao to bi bio najbolji klub na svijetu ... ima jos dobrih igraca u barci ali to su igraci razine arsenalovih ali messi nije normalan da se hoce povrijediti do kraja utakmicepa neka onda nastavi
nemoj Boga ti ... iz zenice si kao i ja jarane ali gluposti valjas ... ja nista ne kazem xavi je dobar ali tu je negdje i cesc mozda malo slabiji radi iskustva xavia... iniesta je dobar i ibrahimovic i on je ali igraci arsenala mogu igrati sa njima... ali tu dodje messi i jbg... da njega nije bilo 100000% sam siguran da bi na semaforu bilo 0:1 ...Wolverine je napisao/la:glupost. xavi je bog za svakog igraca srsenala. kad je zubonja igro isto su pricali svi. ovaj tim bace najbolji je svih vremena zbog igre cjelog tima ne radi igre messija.sin3x je napisao/la:ovo da je barca najbolji tim na svijetu stoji samo zato sto imaju messia... messi kad bi u celiku igrao to bi bio najbolji klub na svijetu ... ima jos dobrih igraca u barci ali to su igraci razine arsenalovih ali messi nije normalan da se hoce povrijediti do kraja utakmicepa neka onda nastavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.