FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
jbte Silvio,nisi bio ovdje ima vec pola dana covjece,,,sta se desava,gdje si bio? 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Inter, UFFICIALE: Gallinetta passa al Parma.
Orlandoni produžuje ugovor a klinac mlađi 20 godina od njega ode u Parmu, jbt koja politika prema Primaveri.Ubaci klinca neka osjeti malo atmosferu u timu, neka trenira sa njima, još ako Viviana prodaju ( a hoće ), spadosmo opet na Castellazia i Orlandonia kao rezerve..

Orlandoni produžuje ugovor a klinac mlađi 20 godina od njega ode u Parmu, jbt koja politika prema Primaveri.Ubaci klinca neka osjeti malo atmosferu u timu, neka trenira sa njima, još ako Viviana prodaju ( a hoće ), spadosmo opet na Castellazia i Orlandonia kao rezerve..
Jos jedan dokaz da Snajder nece nigdje a to je slika u novom dresu
.

Samo jedan klub Velež Mostar
Ja sam vec napominjao, nikad nijedan od tih klinaca nece vidjeti prvog tima, i ako ulete to ce biti samo, onako na kasicicu
a ne trebam ni napominjati da nam mladje kategorije haraju, i umjesto da se na njima gradi klub i uspjesi, slini se za Banegom koji je evropski prosjek, i njemu slicnim
tretiraju se k'o roba, ovo je isto pijaca...prodase nam sve talente jer nece, ne mogu i ne znaju da prepoznaju talenta, sta mislite da je Ajax npr. radio ovo sa svojim omladincima da li bi postao klub kakav jeste ?
i to nije slucaj samo sa Interom, vec sa skoro SVIM italijanskim klubovima
tuga brate, tuga...
p.s. sto se tice Sneijdera, ja ne bih bio tako siguran, sjetite se da je i Ibrahimovic bio na predstvaljanju novih dresova, cak je i 10-ku bio uzeo, a par dana kasnije potpisao za Barcelonu
a ne trebam ni napominjati da nam mladje kategorije haraju, i umjesto da se na njima gradi klub i uspjesi, slini se za Banegom koji je evropski prosjek, i njemu slicnim
tretiraju se k'o roba, ovo je isto pijaca...prodase nam sve talente jer nece, ne mogu i ne znaju da prepoznaju talenta, sta mislite da je Ajax npr. radio ovo sa svojim omladincima da li bi postao klub kakav jeste ?
i to nije slucaj samo sa Interom, vec sa skoro SVIM italijanskim klubovima
tuga brate, tuga...
p.s. sto se tice Sneijdera, ja ne bih bio tako siguran, sjetite se da je i Ibrahimovic bio na predstvaljanju novih dresova, cak je i 10-ku bio uzeo, a par dana kasnije potpisao za Barcelonu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
da nece Wes na kraju u Malagi zavrsiti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
dobar je banega mislim da nisu pogriješili u interu sa ovim pojačanjem, uostalom vrijeme će pokazati. ne znam koliko se sjećate bio je veoma blizu prelaska u milan prije par godina ali neočekivano odlazi u valenciju. ne znam ko ga je pratio tad braida ili leonardo a oni imaju dobar feeling za osjećaj 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
službeno smo ponudili 8 miliona za Van der Wiel-a iz Ajaxa....
desni je bek,pa to može samo značit da Maicon 100% odlazi....
desni je bek,pa to može samo značit da Maicon 100% odlazi....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Gdje si procito da je sluzbeno ?silenT. je napisao/la:službeno smo ponudili 8 miliona za Van der Wiel-a iz Ajaxa....
desni je bek,pa to može samo znači da Maicon 100% odlazi....
Inace ima jedna lijepa vijest danas se ovaj lik s mog Avatara zeni sa Silviom SLip .pozvani su svi iz Intera ,nek mu je sa srecom ,btw a sta je s nama ja jos nisam dobio pozivnicu

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
warden je napisao/la:Gdje si procito da je sluzbeno ?
Kod: Označi sve
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnet=ZmNpbnRlcjE5MDguaXQtMjc4MDQ
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Super vijest ,evo gledam jedino su oni dosad prenijli ovu vijest ,zato mi i jest puno cudnosilenT. je napisao/la:warden je napisao/la:Gdje si procito da je sluzbeno ?Kod: Označi sve
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnet=ZmNpbnRlcjE5MDguaXQtMjc4MDQ

IO SONO INTERISTA
da se samo nadovezem na onaj svoj prethodni post, Aiman Napoli ex kapiten Primavere i talentovani Biraghi idu u Juve Stabiu, rijec je o co-ownershipu
Vid Belec ce ostati jos jednu sezonu u Crotoneu, dakle generacija Primavere koja je harala, nema je nigdje, i Dell'agnello je prije nekoliko dana poslan u Livorno
volio bih da dodje VdW, on i Jonathan po desnoj strani, i to mi mirise na prodaju Maicona, nije to vise onaj stari Maicon
Vid Belec ce ostati jos jednu sezonu u Crotoneu, dakle generacija Primavere koja je harala, nema je nigdje, i Dell'agnello je prije nekoliko dana poslan u Livorno
volio bih da dodje VdW, on i Jonathan po desnoj strani, i to mi mirise na prodaju Maicona, nije to vise onaj stari Maicon
Call the coroner!
-
- Kontakt:
Oduševljen novim dresom našeg Intera.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Dobar covjek ,plava boja zauvijekChelsea_CBH je napisao/la:Oduševljen novim dresom našeg Intera.

IO SONO INTERISTA
nestade vam ova sluzbena vijest

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ma ko fore ova vijest je sluzbena iz Holandijeadointer je napisao/la:nestade vam ova sluzbena vijest![]()

IO SONO INTERISTA
-
- Kontakt:
warden je napisao/la:Dobar covjek ,plava boja zauvijekChelsea_CBH je napisao/la:Oduševljen novim dresom našeg Intera.

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Giu' le mani da Giacinto
[youtube][/youtube]
Alvarez ce imati broj 11,,,nadamo se ni nalik na Muntarija(koji sigurno ide ako je tako)
[youtube][/youtube]
Alvarez ce imati broj 11,,,nadamo se ni nalik na Muntarija(koji sigurno ide ako je tako)

Moratti o scudettu iz 2006:"Mi nismo nikad kupili nijednog suca,to je nemoguće...bili su svi Talijani !"

Call the coroner!
Sneijderov agent: Ništa konkretno nema oko njegovog odlaska
Nizozemski nogometaš Wesley Sneijder, igrač milanskog Intera, jedno je od imena koje je trenutačno najatraktivnije na nogometnom tržištu i mnogi bi se voljeli pojačati tim veznjakom...
Dosad se najčešće pričalo kako su Manchester United i Malaga opasno zagrizli za prošle godine jednog od najboljih svjetskih nogometaša. No, situaciju smiruje igračev agent, Danac Soren Lerby, nekada ugledni i odlični nogometaš. Inače, spominjalo se da je sve spremno za dolazak Sneijdera u Malagu za 35 milijuna eura. Podsjetimo da je taj klub nedavno preuzeo katarski bogataš Sheikh Abdullah Al Thani.
- Ne, nema govora o sigurnom prijelazu niti u jedan od klubova. Ništa konkretno nema oko njegovog odlaska. Wesley je sjajan nogometaš i normalno je da se nižu ponude i priče o njemu, no jedino je ispravno reći da ima valjani ugovor od 2015. godine s Interom i po mom razmišljanju je najrealnije da će ostati u Interu - rekao je Lerby.
Nizozemski nogometaš Wesley Sneijder, igrač milanskog Intera, jedno je od imena koje je trenutačno najatraktivnije na nogometnom tržištu i mnogi bi se voljeli pojačati tim veznjakom...
Dosad se najčešće pričalo kako su Manchester United i Malaga opasno zagrizli za prošle godine jednog od najboljih svjetskih nogometaša. No, situaciju smiruje igračev agent, Danac Soren Lerby, nekada ugledni i odlični nogometaš. Inače, spominjalo se da je sve spremno za dolazak Sneijdera u Malagu za 35 milijuna eura. Podsjetimo da je taj klub nedavno preuzeo katarski bogataš Sheikh Abdullah Al Thani.
- Ne, nema govora o sigurnom prijelazu niti u jedan od klubova. Ništa konkretno nema oko njegovog odlaska. Wesley je sjajan nogometaš i normalno je da se nižu ponude i priče o njemu, no jedino je ispravno reći da ima valjani ugovor od 2015. godine s Interom i po mom razmišljanju je najrealnije da će ostati u Interu - rekao je Lerby.
IO SONO INTERISTA
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sneijder : "Kada nosis dres svog kluba i kada vidis navijace na tribinama koji ga nose to te cini ponosnim.Grad Milano je predivan,Inter kao klub je fenomenalan,uzivam u svakom danu ovdje.Jedva cekam pocetak nove sezone i obecavam da cemo dati sve od sebe".
Uzet cu sebi jos jedan njegov dres...Grande Wes ! Ovo je vec druga izjava ovog tipa,tako da ako ode to je zato sto nasi zele da ode...
WESLEY SNEIJDER UNO DI NOI !
P.S. kako je lijep novi dres
[youtube][/youtube]
Uzet cu sebi jos jedan njegov dres...Grande Wes ! Ovo je vec druga izjava ovog tipa,tako da ako ode to je zato sto nasi zele da ode...
WESLEY SNEIJDER UNO DI NOI !
P.S. kako je lijep novi dres

[youtube][/youtube]
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.