Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Neutralan88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Neutralan88 » 09 apr 2014, 22:39

MoR je napisao/la:Ništa, šteta brzo primljenog gola nakon vodstva, bojim se da je upravo taj momenat prelomio utakmicu. Rooney je daleko najlošiji večeras bio, nevjerovatno slaba partija.

Čestitke Bajovcima na dvocifrenom broju golova i najvećoj uberdominaciji ikad viđenoj u našoj galaksiji (a možda i šire).

MoR jarane moj :wave:

Više srece iduce godine :wtf: a ja nema vas iduce godine :shhh:

:tralala: :tralala: :tralala:

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 09 apr 2014, 22:39

Evra,Rooney i Vidic po meni najlosiji veceras na terenu! Djaba eurogol,kad si kriv za 2,matematika je jasna! Moyes,Valencia i Kagawa :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 09 apr 2014, 22:41

Kakva crna povreda. Nožni palac. Jel to? :rol:
Bio je bolji na OT.. Moguce da se nije osjecao bas najbolje.. Jer ovako podbacit, onakvi sutevi. Horor.
- Ed Woodward for Prime Minister !

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 09 apr 2014, 22:42

Neutralan88 je napisao/la:
MoR je napisao/la:Ništa, šteta brzo primljenog gola nakon vodstva, bojim se da je upravo taj momenat prelomio utakmicu. Rooney je daleko najlošiji večeras bio, nevjerovatno slaba partija.

Čestitke Bajovcima na dvocifrenom broju golova i najvećoj uberdominaciji ikad viđenoj u našoj galaksiji (a možda i šire).

koji si ti pacijent, ja kontam ti samo glumiš budalu kad je Arsenal u pitanju. :rol:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 apr 2014, 22:43

Ma nije ovaj United toliko loša ekipa kako rezultati to govore.
Iduće sezone bi ovo trebalo ličiti na nešto pod Moyesom kojem je očigledno trebalo malo više vremena.

Dobro ste odigrali dok gol niste dali, koliko god to glupo zvučalo. :)

Jedno pitanje, šta je sa Nanijem ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 09 apr 2014, 22:43

Vidite da ima lijeka i za vas autobus,pustili vas da dadnete gol,vasa koncentracija na nuli,a nama gol zaostatka nista sto Bayo ne moze stici.
Kakav samo kukavicki pristup utakmici,ovo je nezapamceno,wana be Chelsea... :wave:

slika

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 09 apr 2014, 22:43

Neutralan88 je napisao/la:

slika

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 09 apr 2014, 22:43

Nevjerovatan pad koncentracije kad su imali sve u rukama, ali jbg.
Čestitke Bayernu, a za nas je sezona oficijelno završila.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 09 apr 2014, 22:44

autogol zeli pozornost. Izbjegavati takvog trola, neprocjenjivo.. :puke:
- Ed Woodward for Prime Minister !

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 09 apr 2014, 22:46

Rooney vrlo loš večeras, povrijeđen i nije mogao više. Njegova igra je bila preveliki rizik, što se na kraju i ispostavilo tačnim, bukvalno smo igrali s manje igračem. Zadnja linija je očaj očaja, kompletnu zadnju liniju treba potjerati, nema tu više nikakvo kuveta. Welbek je već odavno potrošio sve kredite i momak treba da ide, šeprtlja kakve nema. Carrick, ogromni panj koji je korisniji protivnicima nego nama. Jedini igrač koji je zaslužio prolaznu ocjenu jeste Valencia, borio se kao lav i njemu svaka čast.

Bayern apsolutno zaslužuje prolaz dalje, pokazali su kompaktnost, zajedništvo i kvalitet, sve ono što nama nedostaje. Puno sreće u nastavku. ;)
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 09 apr 2014, 22:48

Yebiga nema se sta reci osim svaka cast ovim momcima, odlican dvomec s obzirom na ono sto su mnogi prognozirali, i objektivno na ekipu kakvu imamo, lavovski odigrano i nema se sta zamjeriti. Strasan gol Evre i onaj momenat kad ljubi grb, to je neprocjenjivo! Sad cekati kraj sezone i to je to.. GGMU!
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

rooney19
Kontakt:

Post Postao/la rooney19 » 09 apr 2014, 22:49

SAD NA LJETO DOVESTI 3-4 PAR EKSELANS POJACANJA I SLJEDECU SEZONU IZDOMINIRATI U SVIM TAKMICENJIMA
HAA JAA! :geek:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 09 apr 2014, 22:50

Ne mogu se oteti dojmu da je Rooney morao ponuditi više u ovom dvomeču. :|

Kako god, ne treba previše zamjeriti nikom. Dali su svoj maksimum, koncentracija je morala pasti kasnije. Šteta zbog prebrzog izjednačenja. Svaka čast za Valenciu i Jonesa. Njih dvojicu moram izdvojit. Bayern na kraju ipak zasluženo ide dalje, ali ne vidjesmo tu uberdominaciju. Biće da su se momci štedili. :lolno:

Ne možemo biti nezadovoljni Moyesovom prvom sezonom u LP. U tom dijelu je bilo okay. Šteta što sljedeće godine neće biti prilike za popravni. Nadajmo se da će ta pauza u LP trajati samo jednu sezonu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 09 apr 2014, 22:50

Navijao sam za vas matere mi. Na Evrinog gol skočio kao da sam ga lično dao ali kud baš sljedeći napad Bayerna da bude izjednačenje. Da je odbrana izdržala još 7, 8 minuta siguran sam da bi 0:1 bio krajnji rezultat. Opet, nejasno mi je kako ga ugura Muller među onoliko igrača Uniteda oko njega. E to je baš hladan tuš bio i kraj priče a rezultat 1:1 vam je odgovarao jer bi jazavci pali na penale garant ako bi došlo do njih.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 apr 2014, 22:50

Utd se nije obrukao koliko sam očekivao.Jednostavno vidi se razlika u kvaliteti, nakon primljenog gola Bayern nije posustao nego je odmah ubacio u brzinu više i napravio preokret.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 apr 2014, 22:51

slika slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 apr 2014, 22:51

UnitedWA je napisao/la:Nevjerovatan pad koncentracije kad su imali sve u rukama, ali jbg.
Čestitke Bayernu, a za nas je sezona oficijelno završila.
ama nije bas samo pad koncentracije ;)
Malo su oni i previse izasli naprijed a rijetko koja ekipa tako moze protiv popularnog uber Baye :mrgreen: ,,,,koji opet igra bolje pod pritiskom..
Samo... imao bi Bayo vlikih problema da je United nakon 1:0 opet igrao bunker :hmmmmm:

Vise srece drugi put. ;)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 apr 2014, 22:52

Omerbavarac je napisao/la:slika slika
:opaopa: :opaopa:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 apr 2014, 22:53

Ne znam zbog koga mi je vise krivo sto United ispada,zbog navijaca Uniteda,ili navijaca Arsenala.

Valjda vas sreca pomiluje slijedece godine pri izvlacenju protivnika :mrgreen:
#miasanmia

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 apr 2014, 22:56

Ja stvarno ne znam kako neko moze sebi dati za pravo da welbecka prozove za vecerasnju partiju :/ pa momak je konstantno trcao, pravio pritisak, cuvao loptu, vracao se nazad.. tesko je fakat ostat smiren kad ti stalno isti levati zabijaju. Pa majku mu j..b..e..m mandzukic glavom hooj j..b..e..m ti zivot pa njega vidic treba zakucat za teren da se ovaj ne odvaja a ne da nadskace. A robben pa to je vec smijesno, st treba da se desi da ga se konstantno markira il barem prati ? Pa prati mu tu j.b.n.u lijevu nogu i zavrsio si s njim

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.